Virtufit Elite Comfort - Reviews

  • Best Reviewed apr 2023
Voeg toe aan vergelijker Prijs volgen
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 24 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Virtufit Elite Comfort op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,1

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

anoniempje 16-05-2023
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Aanrader!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Virtufit Elite Comfort

Algemene score

9,0
Ik heb al diverse loopbanden gehad maar deze staat echt met stip op nummer 1. Waarom? Om diverse redenen. De loopband loopt ontzettend fijn, maakt weinig geluid. Wat ook fijn is, is dat er een stop op zit mocht je de loopband willen verplaatsen. Zodat de loopband netjes plat blijft. Voor het oog is de loopband ook mooi om te zien! Kortom, ik ben er superblij mee!

Pluspunten

  • ziet er mooi uit
  • weinig geluid
  • makkelijk te verplaatsen

Minpunten

  • tot nu toe nog niet gevonden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kim 29-04-2023
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Robuuste band voor beginner tot pro

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Virtufit Elite Comfort

Algemene score

8,0
Na veel zoekwerk en afweging deze loopband besteld om vooral veel te lopen en ook wat met helling. Afwisselend met lichte hardlooptraining. Mijn keuze ging naar deze loopband omdat hij o.a. goed scoorde op robuust en stevigheid en daar was niets van gelogen.
Ik gebruik deze band meerdere keren per week en vind hem fijn en makkelijk in gebruik.

Jammer puntje is dat er niet goed wordt aangegeven hoe je de band moet smeren na een bepaald aantal weken/km's.

Ook kan ik geen persoonlijk profiel aanmaken met bijvoorbeeld het instellen van mijn lengte/gewicht zodat de verbrande kcal ed meer accuraat zijn.

Buiten dat een hele fijne en stevige loopband voor een super gangbare prijs.

Pluspunten

  • Stevig!
  • Makkelijk in te stellen
  • Prijs

Minpunten

  • Geen persoonlijk profiel in te stellen
  • Uitleg mbt band smeren

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Raf 26-04-2023
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

Virtufit elite comfort

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Virtufit Elite Comfort

Algemene score

10,0
Ik heb deze loopband nu een weekje en die bevalt mij uitstekend,wel spijtig dat die nu te koop is bij ibood voor 899 euro en op bol.com voor 999 euro.
Ik heb wel geen spijt van mijn aankoop,het is een robuste en stevig loopband met een uitstekend helder scherm waarop je alle informatie ziet

Pluspunten

  • Stevige loopband
  • Helder scherm

Minpunten

  • Prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lieve D 24-04-2023
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goede koop

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Virtufit Elite Comfort

Algemene score

9,0
Voldoet helemaal aan de verwachtingen!!! Makkelijk in elkaar te zetten. Werkt ook prima met kinomap.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

m*************@l****** 24-04-2023
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Elite Comfort + Zwift = Winning team

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Virtufit Elite Comfort

Algemene score

10,0
Virtufit Elite Comfort aangeschaft om de indoor running makkelijker te maken. Hoofdzakelijk wordt deze gebruikt voor Zwift en dat loopt van een leien dakje. Zwift via iPad geconnecteerd + Garmin HRM en deze combo samen met de Elite Comfort is een echte aanrader. De loopband is stevig, en breder dan de standaard. Kan hoge snelheid aan en kan tot 15% incline. Ik kan deze loopband enkel maar aanraden.

Pluspunten

  • Zwift
  • Incline 15%
  • Brede loopband

Minpunten

  • Ingebouwde HRM functie is nutteloos

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

v****************@g******** 24-04-2023
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Heel tevreden

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Virtufit Elite Comfort

Algemene score

10,0
Heel goede loopband. Gemakkelijk te installeren en de combinatie met Zwift maakt het lopen nog aangenamer!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

a*********@g******** 24-04-2023
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Niks mis mee

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Virtufit Elite Comfort

Algemene score

9,0
Prima band voldoet aan beschrijving makkelijk te monteren super solide heel fijn

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

p*******@g******** 22-04-2023
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

topkeuze

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Virtufit Elite Comfort

Algemene score

9,0
Deze loopband voldoet volledig aan mijn verwachtingen. Ik loop er hoofdzakelijk mee op Zwift. Connectie maken met hartslagmeter, tablet (Zwift) of GSM is heel eenvoudig. De overdracht van de gegevens van de loopband (snelheid, gradient, ...) verloopt vlot. De loopband is krachtig en maakt weinig (relatief tov andere loopbanden) geluid. Ik heb er wel een schokdempende trainingsmat onderliggen. Zeer positief is de strakke vorm. Hij is veel compacter dan loopbanden die je in Hotels vindt en super stabiel. Dit komt door de goede afscheiding in het design van de loopband en de cockpit (scherm en drankhouders). Dit maakt dat ik heel tevreden ben van dit product.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

j************@h********** 25-05-2022
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Een aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Virtufit Elite Comfort

Algemene score

8,0
Zeer tevreden van deze loopband. Prijs-kwaliteit zeker niets op aan te merken. Neemt uiteraard wat plaats in beslag en is ook wat langs de zware kant ,maar is ook logisch. Ziet er ook modern uit en doet wat hij moet doen. Meer dan voldoende voor sporadisch gebruik. Het geluid (wrijving loopband) stoort soms wel tijdens het lopen..

Pluspunten

  • Prijs-Kwaliteit
  • Mooie look

Minpunten

  • Neemt veel plaats in beslag
  • Geluid

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

AlphaVos 23-05-2022
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Top loopband!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Virtufit Elite Comfort

Algemene score

9,0
Goede loopband waar je prettig op kan lopen en waar echt alles op en mee kan. Erg blij mee.

Pluspunten

  • Goede vering in loopband
  • Intuïtief paneel
  • Compatible met verschillende programma’s op iPad
  • Compatible met iWatch

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

g************@g******** 23-05-2022
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Super loopband

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Virtufit Elite Comfort

Algemene score

9,0
Mooie stabiele loopband! Veel programma’s en ook leuk dat net met virtuele aps werkt!

Pluspunten

  • Stabiel
  • Veel programma’s
  • Werkt met diverse aps
  • Goede demping

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Thomas 15-05-2022
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Goede prijs/kwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Virtufit Elite Comfort

Algemene score

9,0
Prijs/kwaliteit is goed. Mooi degelijk en stevig apparaat. Ikzelf ben 1.90 meter lang en weeg 100 kg, dus ik zocht wel een toestel die stabiel is. Deze voldoet boven verwachting.

Het in elkaar zetten was ook vrij eenvoudig met de instructies. Het koste alleen wel wat moeite om het toestel naar de zolder te krijgen. Ik heb het apparaat eerst zelf nog wat meer moeten demonteren om het handelbaar te maken. Dus dat is wel iets waar je goed om moet denken. Het is te doen, maar niet makkelijk.

Ik heb de band nu twee maanden in gebruik en ben zeer tevreden.

Pluspunten

  • prijs/kwaliteit
  • Stabiel
  • Mooie vormgeving

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Serge 13-05-2022
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Top loopband!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Virtufit Elite Comfort

Algemene score

9,0
Mooie, stevige en trillingvrije loopband. Doet qua gevoel niet onder voor peperdure die in een sportschool staan. Duidelijk scherm. Alleen werken de ingebouwde speakers niet (of ik doe iets verkeerd) maar voor mij geen probleem.

Pluspunten

  • Solide
  • Uitgebreide programma's
  • Goede demping

Minpunten

  • speakers werken niet
  • loodzwaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lopen-01 02-04-2021
  • Product Onbekend in bezit
  • Product gekocht

Top loopband

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Virtufit Elite Comfort

Algemene score

9,0
De afmetingen van van deze loopband waren voor mijn van belang. Je komt dan in deze prijs klasse terecht. Een degelijk apparaat voelt goed aan en opgeklapt goed te maneuvreren. Heeft vele mogelijkheden en leuke app!s. Hoop de conditie te behouden omdat de de grijze haren een fijt zijn.

Pluspunten

  • Degelijk
  • Moderne uitstraling

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Ivo VR 27-03-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goed hartslagprogramma, veel info op scherm

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Virtufit Elite Comfort

Algemene score

8,0
+ Goede loopband: beste hartslagprogramma en veel info op het scherm.
- Maakt veel lawaai, toetsgeluid niet uitschakelbaar

Pluspunten

  • goed hartslagprogramma
  • veel info op het scherm

Minpunten

  • maakt veel lawaai
  • toetsgeluid niet uitschakelbaar

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Rakis 23-03-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Zeker de moeite waarde

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Virtufit Elite Comfort

Algemene score

9,0
Aangezien ik het al heel lang overwogen had, eerst flink wat onderzoek gedaan waar deze als de beste paste bij mij wensen. En heb hier achteraf echt geen spijt van. Makkelijk in gebruik, veel programma's, niet veel geluid..gewoon echt een fijne stevige en niet te vergeten mooi uitziende loopband. Connectie met Zwift is ook enorm leuk en zeker aan te raden.

Pluspunten

  • Shockdempend
  • Maakt niet veel geluid
  • Connectie met Zwift

Minpunten

  • Ondanks de wieltjes, zwaar om te verplaatsen
  • Geen spec optie voor aanbrengen olie loopband

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Tonneke 22-03-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Virtufit Elite Comfort

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Virtufit Elite Comfort

Algemene score

10,0
Enkele weken geleden kocht ik deze loopband. Het in elkaar zetten was met de duidelijke handleiding goed te doen. Het scherm is groot en duidelijk afleesbaar en werkt vrij intuïtief. Er zit een prima demping op. Het allerbelangrijkste voor mij was dat hij goed te koppelen was met Zwift en dat doet hij!

Pluspunten

  • goede demping
  • groot scherm
  • compatible met Zwift

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Eefje Janssen 22-03-2021
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

Goede kwaliteit loopband met mooi scherm en veel opties

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Virtufit Elite Comfort

Algemene score

9,0
De loopband is heel stevig en stabiel, maar toch makkelijk met 1 persoon te verplaatsen.
er zit een mooi groot scherm op met veel mogelijkheden qua instelling, programma's en muziek/usb aansluiting. Tevens te koppelen met bluetooth. De band loopt prettig en maakt niet veel geluid.
Het is prima met 2 personen in elkaar te zetten.
Kortom goede loopband, zeker een aanrader!

Pluspunten

  • Stabiel
  • Makkelijk te verplaatsen
  • Groot scherm
  • Goede demping

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Bentein T 22-03-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

goede demping

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Virtufit Elite Comfort

Algemene score

8,0
Werkt zoals verwacht, zeer goede demping. gemakkelijk in gebruik. enkel jammer dat er geen app gekoppeld is met het toestel. App die vermeld staat in gebruiksaanwijzing werkt niet!

Pluspunten

  • goede demping
  • gemakkelijk in gebruik

Minpunten

  • geen app gekoppeld met apparaat

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Tim 21-03-2021
  • Product Onbekend in bezit
  • Product gekocht

Erg goede loopband!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Virtufit Elite Comfort

Algemene score

9,0
Erg goede kwaliteit loopband. Netjes geleverd. Erg stevige loopband met een grote display. Je kunt er ook een ipad opzetten zodat je tijdens het lopen een serie kunt kijken. Tip: als de loopband boven komt te staan, laat hem dan naar boven brengen tegen een meerprijs. De loopband is nl bijna niet te tillen.

Pluspunten

  • Stevig

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Aniel 20-03-2021
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

De Absolute Koploper

Geschreven voor: Virtufit Elite Comfort

Algemene score

10,0
Goed advies gekregen bij de aankoop van de loopband. Hier is mijn oog in eerste instantie niet op gevallen, maar na goed advies toch de juiste keuze gemaakt. Heb hem nu enkele weken in bezit en bevalt enorm goed. Ook qua design een erg mooie loopband.

Pluspunten

  • Stabiel
  • Eenvoudig in gebruik
  • Groot LED/LCD display;
  • Hellingshoek met het display te verstellen
  • Voelt stevig aan

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Johan 20-03-2021
  • Product Onbekend in bezit
  • Product gekocht

Excellent

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Virtufit Elite Comfort

Algemene score

10,0
Loopband voldoet ruim aan de verwachtingen
Goed verpakt bij levering
Eenvoudig te monteren
Ik ken het echt aanbevelen als u een professionele loopband zoekt

Reageer

Belinda 20-03-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Degelijke loopband, opklapbaar en mooi groot scherm

Geschreven voor: Virtufit Elite Comfort

Algemene score

8,0
Het is natuurlijk geen professionele loopband, dat merk je aan het loopvlak en de kwaliteit van de gebruikte materialen.
Heb de loopband nu 6 weken in bezit en gebruik hem zo 6 keer in de week. Ben er tevreden over. Voor dit gebruik is het de juiste prijs/kwaliteit verhouding.

Pluspunten

  • prijs/kwaliteit

Minpunten

  • zelf in elkaar zetten

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Jeroen 19-03-2021
  • Product Onbekend in bezit
  • Product gekocht

Virtufit

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Virtufit Elite Comfort

Algemene score

10,0
Super loopband ! Krachtige stille motor, mooi design. Breed loopvlak wat heel aangenaam is. Heel tevreden!

Pluspunten

  • Breed loopvlak
  • Krachtige motor
  • Goeie demping

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews