Virtufit Elite Comfort - Reviews

Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 11 reviews die zijn achtergelaten voor de Virtufit Elite Comfort op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,1

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Aniel 20-03-2021
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

De Absolute Koploper

Geschreven voor: Virtufit Elite Comfort

Algemene score

10,0
Goed advies gekregen bij de aankoop van de loopband. Hier is mijn oog in eerste instantie niet op gevallen, maar na goed advies toch de juiste keuze gemaakt. Heb hem nu enkele weken in bezit en bevalt enorm goed. Ook qua design een erg mooie loopband.

Pluspunten

  • Stabiel
  • Eenvoudig in gebruik
  • Groot LED/LCD display;
  • Hellingshoek met het display te verstellen
  • Voelt stevig aan

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rakis 23-03-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Zeker de moeite waarde

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Virtufit Elite Comfort

Algemene score

9,0
Aangezien ik het al heel lang overwogen had, eerst flink wat onderzoek gedaan waar deze als de beste paste bij mij wensen. En heb hier achteraf echt geen spijt van. Makkelijk in gebruik, veel programma's, niet veel geluid..gewoon echt een fijne stevige en niet te vergeten mooi uitziende loopband. Connectie met Zwift is ook enorm leuk en zeker aan te raden.

Pluspunten

  • Shockdempend
  • Maakt niet veel geluid
  • Connectie met Zwift

Minpunten

  • Ondanks de wieltjes, zwaar om te verplaatsen
  • Geen spec optie voor aanbrengen olie loopband

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Tonneke 22-03-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Virtufit Elite Comfort

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Virtufit Elite Comfort

Algemene score

10,0
Enkele weken geleden kocht ik deze loopband. Het in elkaar zetten was met de duidelijke handleiding goed te doen. Het scherm is groot en duidelijk afleesbaar en werkt vrij intuïtief. Er zit een prima demping op. Het allerbelangrijkste voor mij was dat hij goed te koppelen was met Zwift en dat doet hij!

Pluspunten

  • goede demping
  • groot scherm
  • compatible met Zwift

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Eefje Janssen 22-03-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede kwaliteit loopband met mooi scherm en veel opties

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Virtufit Elite Comfort

Algemene score

9,0
De loopband is heel stevig en stabiel, maar toch makkelijk met 1 persoon te verplaatsen.
er zit een mooi groot scherm op met veel mogelijkheden qua instelling, programma's en muziek/usb aansluiting. Tevens te koppelen met bluetooth. De band loopt prettig en maakt niet veel geluid.
Het is prima met 2 personen in elkaar te zetten.
Kortom goede loopband, zeker een aanrader!

Pluspunten

  • Stabiel
  • Makkelijk te verplaatsen
  • Groot scherm
  • Goede demping

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Bentein T 22-03-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

goede demping

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Virtufit Elite Comfort

Algemene score

8,0
Werkt zoals verwacht, zeer goede demping. gemakkelijk in gebruik. enkel jammer dat er geen app gekoppeld is met het toestel. App die vermeld staat in gebruiksaanwijzing werkt niet!

Pluspunten

  • goede demping
  • gemakkelijk in gebruik

Minpunten

  • geen app gekoppeld met apparaat

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Tim 21-03-2021
  • Product gekocht

Erg goede loopband!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Virtufit Elite Comfort

Algemene score

9,0
Erg goede kwaliteit loopband. Netjes geleverd. Erg stevige loopband met een grote display. Je kunt er ook een ipad opzetten zodat je tijdens het lopen een serie kunt kijken. Tip: als de loopband boven komt te staan, laat hem dan naar boven brengen tegen een meerprijs. De loopband is nl bijna niet te tillen.

Pluspunten

  • Stevig

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Lopen-01 02-04-2021
  • Product gekocht

Top loopband

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Virtufit Elite Comfort

Algemene score

9,0
De afmetingen van van deze loopband waren voor mijn van belang. Je komt dan in deze prijs klasse terecht. Een degelijk apparaat voelt goed aan en opgeklapt goed te maneuvreren. Heeft vele mogelijkheden en leuke app!s. Hoop de conditie te behouden omdat de de grijze haren een fijt zijn.

Pluspunten

  • Degelijk
  • Moderne uitstraling

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Ivo VR 27-03-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goed hartslagprogramma, veel info op scherm

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Virtufit Elite Comfort

Algemene score

8,0
+ Goede loopband: beste hartslagprogramma en veel info op het scherm.
- Maakt veel lawaai, toetsgeluid niet uitschakelbaar

Pluspunten

  • goed hartslagprogramma
  • veel info op het scherm

Minpunten

  • maakt veel lawaai
  • toetsgeluid niet uitschakelbaar

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Johan 20-03-2021
  • Product gekocht

Excellent

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Virtufit Elite Comfort

Algemene score

10,0
Loopband voldoet ruim aan de verwachtingen
Goed verpakt bij levering
Eenvoudig te monteren
Ik ken het echt aanbevelen als u een professionele loopband zoekt

Reageer

Belinda 20-03-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Degelijke loopband, opklapbaar en mooi groot scherm

Geschreven voor: Virtufit Elite Comfort

Algemene score

8,0
Het is natuurlijk geen professionele loopband, dat merk je aan het loopvlak en de kwaliteit van de gebruikte materialen.
Heb de loopband nu 6 weken in bezit en gebruik hem zo 6 keer in de week. Ben er tevreden over. Voor dit gebruik is het de juiste prijs/kwaliteit verhouding.

Pluspunten

  • prijs/kwaliteit

Minpunten

  • zelf in elkaar zetten

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Jeroen 19-03-2021
  • Product gekocht

Virtufit

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Virtufit Elite Comfort

Algemene score

10,0
Super loopband ! Krachtige stille motor, mooi design. Breed loopvlak wat heel aangenaam is. Heel tevreden!

Pluspunten

  • Breed loopvlak
  • Krachtige motor
  • Goeie demping

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer