Philips HP6341 - Reviews

Specificaties
Oplaadbaar
Nee
Werkt op batterij
Ja
Waterdicht
Ja
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 13 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,0

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

jojo 10-11-2012 Product paar weken in bezit

Algemene score

8,0
Na jarenlang een goedkope ladyshave ooit bij Kruidvat gekocht, gebruikt te hebben, deden mijn oksels voortaan pijn als ik ze ging scheren. Met deze nieuwe ladyshave is dat totaal niet het geval. Hij doet op een zachte manier zijn werk. Ik gebruik hem alleen voor mijn oksels want voor benen vind ik een scheermesje van Gilette/Venus veel beter werken.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Tatyana29 27-02-2016

Goed product

Algemene score

6,0
Werkt goed en is fijn in gebruik.
maar na 2 jaar doet hij helemaal niks meer.
Ik vind dit erg kort.
Oorspronkelijk gepost op philipsbrand-nl_nl

Reageer

Lin123 02-02-2015

Heb hem al jaren, helaas nu pinnetje afgebroken, maar dat mag wel na10 jaar,

Algemene score

10,0
Zeker kopen ik doe dat zeker ,
Kreeg een nieuwe maar ander merk 2 keer gebruikt,
Geef min deze maar, ga hem na 10 jaar vervangen
Oorspronkelijk gepost op philipsbrand-nl_nl

Reageer

Tessaxx 06-07-2013

Werkt op het begin goed, daarna niet meer.

Algemene score

2,0
Ik heb deze ladyshave nu zo'n 1,5 jaar en helaas werkt hij steeds minder goed. Op het begin deed hij het prima, maar tegenwoordig moet ik over sommige haartjes 20x heen gaan voordat ze weggaan en andere haren verdwijnen zelfs helemaal niet. Ik zou hem daarom niet aanraden, hij werkt gewoon niet goed genoeg.
Oorspronkelijk gepost op philipsbrand-nl_nl

Reageer

Shave 22-05-2013

Ladyshave

Algemene score

6,0
Apparaatje doet wat hij doen moet. Is niet irriterend voor de huid! Alleen jammer dat je er batterijen in moet doen en het apparaat niet op een lader kunt zetten.
Oorspronkelijk gepost op philipsbrand-nl_nl

Reageer

Britt1 17-04-2013

Fijn om te gebruiken.

Algemene score

8,0
Het is zeker een fijn apparaat om te gebruiken. Gaat sneller dan met een normaal scheermes. Wel jammer dat er niet precies vermeld staat in de handleiding hoe je hem moet gebruiken onder het water. Ik durf hem nu eigenlijk niet te gebruiken in bad. Hoop dat ik hem nog lang kan gebruiken.
Oorspronkelijk gepost op philipsbrand-nl_nl

Reageer

marietjetje 09-04-2013

in 1 woord geweldig

Algemene score

10,0
Ik vind het een ideaal apparaat makkelijk in gebruik en zeker omdat er geen stopcontact nodig is. Een echte aanrader
Oorspronkelijk gepost op philipsbrand-nl_nl

Reageer

Friwo 05-09-2012

prima product voor dit geld

Algemene score

8,0
Prima product, voldoet aan de verwachtingen. Dat voor deze prijs nog zoiets kan vinden wij fijn want dan kan men nog eens wat nieuws aanschaffen.
Oorspronkelijk gepost op philipsbrand-nl_nl

Reageer

Friwo 24-08-2012

werkt goed!

Algemene score

8,0
deze Philips Ladyshave HP6341/00 Nat en droog, werkt goed. Voor dat geld een prima aankoop. Voldoet aan de verwachtingen!
Oorspronkelijk gepost op philipsbrand-nl_nl

Reageer

Anoniem 18-08-2012

Prettige shaver

Algemene score

10,0
Prettige shaver, ligt goed in de hand, scheetr naar behoren, niet te zwaar, batterijen eenvoudig vervangbaar.
Oorspronkelijk gepost op philipsbrand-nl_nl

Reageer

dijkje 20-05-2012

prima apparaat

Algemene score

8,0
werkt goed; niet zwaar; makkelijk mee te nemen; beter dan mijn vorige lady shaves; hoop hier net zo lang mee te doen als mijn allereerste philips van 50 jaar geleden.
Oorspronkelijk gepost op philipsbrand-nl_nl

Reageer

Maranda73 20-05-2012

Er staat niet duidelijk op het apparaat vermeld waar je battarijen in moet doen. Dat was eerst flink zoeken. Duidelijker aangeven is een pre.

Algemene score

4,0
Het is een leuk ontwerp, maar andere kleurencobinaties hadden er ook wel bij gemogen. Jullie beperken het eigenlijk tot slechts 2 of 3 kleuren.
Oorspronkelijk gepost op philipsbrand-nl_nl

Reageer

Marloes 09-10-2011

Middelmatig

Algemene score

4,0
Ik vind het nat scheren geen meerwaarde. Het voordeel is dat hij op verwisselbare batterijen werkt, geen snoer aan het apparaat zit en hij snel is schoon te maken.
Oorspronkelijk gepost op philipsbrand-nl_nl

Reageer