Inventum VKI6010ZWA - Kookplaten

Inventum VKI6010ZWA
Inventum VKI6010ZWA
Dit product wordt aangeboden door 2 aanbieders met een prijs vanaf € 236,00 Bekijk alle aanbieders
9.5

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 81 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Inventum VKI6010ZWA op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Ron14-09-2022

Beste aankoop die ik in tijden heb gedaan

Dit is een fantastisch apparaat Hij kook vele malen relaxter dan op gas Prachtig design en is makkelijk verplaatsbaar Bij goed weer zet je hem zo buiten om daar heerlijk te koken Dit is de beste aankoop die ik in tijden heb gedaan. Ik raad dit product dan ook iedereen aan
Pluspunten
  • Vrijstaand
  • Mooi Design
  • Werkt op normale stroomnet
  • Makkelijk verplaatsbaar
  • Makkelijke bediening
Vanderbijl29-08-2022

vki6010zwa

Ik ben om voor inductie koken. Zo veel fijner en relaxter dan op gas. Dacht dat ik enorm moest gaan wennen, om anders te koken op inductie, dit is in mijn ogen een fabel. Het is echt oprecht super fijn! Ik hoef niet te wennen, het gaat vanzelf in het gebruik. Dit is ook een standalone en dat maakt het makkelijk waar je ook wilt koken. Heb je plaats, zet het neer en je kunt direct aan de slag, so easy. Zeer tevreden met deze keuze dus.
Pluspunten
  • standalone apparaat
  • relaxed koken
a*********@g********25-08-2022

Prima product, goede prijs-kwaliteitverhouding

De prijs-kwaliteit verhouding is meer dan in orde. Het is een prettig product. Heel gemakkelijk in gebruik, de bediening is duidelijk en simpel. De plaat is goed schoon te maken en het doet wat het beloofd! Het eten bereiden gaat gewoon een beetje sneller doordat de kookplaten snel verhit worden. Dus nog tijdswinst ook. Super product, ik ben er heel blij mee.
Pluspunten
  • Heel gemakkelijk in gebruik
  • Duidelijke handleiding
Minpunten
  • Die heb ik nog niet ontdekt...
h**@l******25-08-2022

Buitengewoon goed product

Ik gebruik de inductieplaat nu bijna een jaar schat ik. Nog steeds ben ik enorm blij met deze aankoop. Niet alleen het prachtige design en het gebruiksgemak maar ook omdat ik met deze plaat in de keuken van het gas af ben. Dat dankzij het feit dat je op 220 kunt aansluiten en geen gedoe hebt met andere eisen. Ik zeg wel dat ik hem alleen gebruik dus ik kan niets zeggen over gebruik als gezin maar wat ik gelezen heb gaat dat ook goed. Ik adviseer pannen die geschikt zijn voor inductie (de meesten tegenwoordig) met een goed geleidende bodem omdat je anders te veel op een klein punt verhit. De plaat is snel (er is ook nog een turbo stand voor een pit), stil en nogmaals makkelijk te bedienen. Als je het afzet tegen de prijs van luxe modellen vind ik dit een hele goede aankoop. Als hij ooit vervangen zou moeten worden dan koop ik meteen dezelfde terug. Dat zegt genoeg. o, ja, hij is ook nog eens gemakkelijk schoon te maken. Dus deze krijgt echt een dikke 10.
Pluspunten
  • design is prachtig
  • van het gas af
  • makkelijke bediening
  • eenvoudig schoon te maken
Pieter22-08-2022

Topproduct

Om minder gas te verbruiken deze inductiekookplaat makkelijk over ons gasfornuis kunnen plaatsen. Door de verhoging gaat dit makkelijk. De inductiekookplaat verhit krachtig, meerdere stand mogelijk. Makkelijk in gebruik, makkelijk aan te sluiten, makkelijk schoonmaken en ziet er mooi uit. Prima prijs/kwaliteit verhouding! Zeker in deze tijd van hoge gasprijzen
Pluspunten
  • Verhoging
  • Makkelijk aan te sluiten
  • Verhit snel en krachtig
Trudi31-07-2022

Mooi design inductie kookplaat

Mooi inductie kookplaat hadig en duidelijk te gebruiken . Booster ook handig scheelt hoop tijd .
Pluspunten
  • Booster
  • 220 volt en goede verdeling over de kookplaten
Dorothée C14-07-2022

Deze Inventum inductie kookplaat is een echte aanrader

Echt een aanrader, wij hebben deze inductie kookplaat gekocht als vervanging van onze gastoestel en sindsdien geen enkelen spijt. Enkele voordelen zijn: zeer strakke design en stevige constructie (waar voor je geld!), werkt perfect en makkelijk schoon te krijgen, werkt gewoon op normale stekkerdoos. Super service van Inventum met een vijf jaar garantie mogelijkheid.
Pluspunten
  • Degelijke constructie en mooi design
  • Makkelijk in gebruik
  • Werkt gewoon op een 230v stopcontact
t**********@o**********30-06-2022

goed apparaat ook voor de wat oudere mensen

dit is een fijn en makkelijk apparaat zelf voor de iets oudere mensen in gebruik en bediening een aanrader
Pluspunten
  • makkelijk te bedienen
p**********@h******21-06-2022

Topargikel

Wij hebben de inventum inductie kookplaat gekocht om 2 redenen. Ten eerste hebben we zonnepanelen en omdat de gasprijs omhoog vliegt is elektrisch koken voordeliger. Ten tweede zijn wij op inventum uitgekomen omdet deze kookplaat qua prijs en gebuiksvriedelijkheid, het beste bij ons past. Mijn vrouw is er dan ook zeer tevreden mee. We hebben ook nog matjes aangeschaft. Deze zorgen ervoor dat lichte pannen niet met het roeren, ronddraaien
Juutje17-06-2022

Top! inductie kookplaat

Ik heb hiervoor gekozen omdat de reviews op alle website super zijn. En het is ook echt zo. Het design is mooi. Gebruikersvriendelijk en in de meterkast hoeft niks te veranderen omdat het werkt op 1 fase. Echt een top uitvinding van Inventum.
Pluspunten
  • Kan in elk stopcontact
  • Gebruiksvriendelijk
a***************@g********30-05-2022

Kado voor mijzelf

Ruime plaatsen om de pannen op te zetten zonder dat de pan in de weg staat om de toeten te bedienen. Geen ingewikkelde beschrijving om te gebruiken.
i*****************@o**********23-05-2022

Bevalt zeer goed

Het fornuis heeft een luxe uitstraling en werkt naar behoren. Het schoonmaken er van is ook simpel! Helemaal blij mee!
Pluspunten
  • Luxe uitstraling
  • Makkelijk schoonmaken
  • Snel opwarmen van pannen
Henny07-05-2022

Erg blij met deze plaat

Update: Nu na enkele maanden ben ik nog steeds erg enthousiast over deze inductie plaat. Ben erg blij dat ik in mijn voor oorlogs woonhuis toch in de keuken van het gas af ben omdat hij gewoon op 220 kan. Ik kook alleen voor mijzelf. De plaat blijft iets waar ik zelfs graag naar kijk door het mooie design. Ik zou nooit meer iets anders willen. Wel zorgen voor een paar goede plannen met goede geleidende bodem is mijn advies voor veel plezier. Review 17-1-2022 Door deze 220 volt play kon ik in mijn oudere huis eindelijk in de keuken van het gas af! En heel mooi strak design wat ik nog steeds elke dag van geniet. Eenvoudige bediening met timer etc. Sommige mensen klaagden maar dat is omdat men een ongeschikte pan gebruikt met een bodem die de warmte niet goed geleid. Dus let hierop. Ook zou nooit meer maar iets anders willen. En dat voor een hele goede prijs kwaliteit. Een aanrader dus, nog steeds.
Pluspunten
  • Design
  • Eenvoud bediening
  • Makkelijk schoonmaken
t**********@h**********29-04-2022

Deze Inventum is zeer zeker een goede koop

Ben nog steeds heel blij met dit product voor deze prijs: koken gaat ontzettend snel, gaat sneller dan op gas en is ook voordeliger dan op gas koken en gemakkelijk schoon te maken. Als je meer geld uit wilt/kunt geven zou ik voor een inductieapparaat gaan die meer vermogen heeft en grotere oppervlakten voor pannen.
Pluspunten
  • bedieningsgemak
  • zuinig en snel koken
Harm06-03-2022

Top kookplaat

Werkt perfect, makkelijk schoon te houden en ziet er nog mooi uit ook. Is ook makkelijk dat het verplaatsbaar is.
Pluspunten
  • verplaatsbaar
  • mooi
p**********@h******03-03-2022

Een aanrader

Omdat we zonnepanelen hebben gekregen, hadden we besloten om over te gaan van gas koken naar inductie koken en op internet en witgoedzaken hebben geinformeerd welke plaat het beste bij ons past en dat is de inventum VK1610ZIV geworden omdat het prijs/kwaliteit het beste bij ons past
t**********@h**********09-01-2022

ga voor de Inventum VK16010

Wou af van op gas koken en las zeer positieve reviews over dit apparaat. Bovendien vond ik de prijs zeer aantrekkelijk vandaar dat ik deze Inventum inductiekookplaat gekocht heb.
Pluspunten
  • bedieningsgemak
  • veel kortere kooktijd dan op gas
  • eenvoudig schoon te maken
  • mooi design
Minpunten
  • heb geen minpunten
j******************@h**********13-12-2021

Super inductie kookplaat inventum

Dit product is makkelijk in gebruik. De timer zorgt ervoor dat het eten nooit kan aanbranden. Het is makkelijk schoon te maken en met de boost functie staan de aardappels zo te koken. Ik ben blij met de aankoop van dit product. Zeker het geld waard.
Pluspunten
  • Timer zorgt ervoor dat het eten niet aanbrand
  • Strak en stevig design
  • Makkelijk verplaatsbaar
  • Makkelijk schoon te maken
  • Boost functie zodat het water snel kookt
Rick09-12-2021

Aanradertje

Makkelijk schoon te houden en werkt heel gemakkelijk. Ben er erg tevreden mee.
Pluspunten
  • Makkelijk te verplaatsen
  • Makkelijk schoon te maken
  • Makkelijk in gebruik
Judith Rosink22-11-2021

Vrijstaande inductie kookplaat wat een aanwinst!

Wat ben ik ontzettend blij met de aanschaf van deze vrijstaande inductie kookplaat. Aansluiten is super eenvoudig. Je plaatst het apparaat op het aanrecht en je stopt de stekker in het stopcontact (normale stekker) en kunt onmiddellijk aan de slag. De meegeleverde gebruiksaanwijzing is gemakkelijk te begrijpen. Ik hou ontzettend van koken, maar de afgelopen 2 jaar heb ik me moeten behelpen met een 2 pits elektrisch kookstel. Nu kan ik naar lieve lust weer koken. Ik vind het design prachtig en helemaal van deze tijd en doordat ik maar een klein aanrecht heb, kan ik het gemakkelijk verplaatsen. Het voldoet meer dan aan mijn verwachtingen en ik ben dan ook zo blij als een kind.
Pluspunten
  • gemakkelijk aan te sluiten
  • is snel op temperatuur
  • erg mooi design
  • eenvoudig te bedienen
  • gemakkelijk schoon te maken
steef30-10-2021

aanrader

De werking is eenvoudig en veilig. Per ongeluk een andere zone aan of uit doen is er niet bij. Je moet altijd de zone aantikken en dan kan je hem pas verstellen.
Pluspunten
  • makkelijk te bedienen
  • mooi design
Minpunten
  • ventilatie is goed hoorbaar
FJ26-10-2021

prima inductieplaat

Makkelijk omdat deze gewoon in het normale stopcontact kan. Voor inductie zeer makkelijk te regelen, ook sudderen. Makkelijk schoon te houden en een pracht prijsje
Pluspunten
  • gewoon op 230 Volt
  • Goed te regelen, ook sudderen
  • Makkelijk schoon te houden
  • 5 jaar Inventum garantie
Patrick23-10-2021

Fijne plaat voor energie zuinig koken

Omdat de gasprijs nu de pan uit rijst, Besloten om een vrijstaande inductieplaat te kopen, aangezien inbouw niet mogelijk is. Mooie robuuste plaat die doet wat het moet doen met timers per kookzone en een boost functie (die vanwege de aansluiting maar op een zone kan gebruikt worden, als een andere zone aan wordt gezet, gaat de boost automatisch uit.) Jammer, maar inductie is sowieso efficiënter dan gas, dus zonder boost kookt je water nog steeds in een mum van tijd. Wel pannen nodig die voor inductie geschikt zijn, dus wellicht zullen oudere pannen het niet doen (tip: Ikea!) Ook een voordeel is dat tijdens het koken het niet zo warm wordt in de keuken omdat er geen warmte verloren gaat langs de pan zoals bij gas, dus op warmere dagen is dat zeker een pluspunt! Ik ben blij met deze makkelijk te plaatsen kookplaat, letterlijk neerzetten, in de stekker en koken. Verder hoef je niets aan te sluiten!
Pluspunten
  • Mooi
  • Boost
  • Degelijk
  • Makkelijk te plaatsen.
  • Timer per zone
Minpunten
  • Boostfunctie voor 1 zone
Marc07-10-2021

Top product.

Heb zelf al de inbouw versie, deze gekocht voor mijn dochter aangezien zij geen inbouw versie kan plaatsen, dus daarom de opbouw versie met dezelfde kwaliteit en gebruiksgemak.
Pluspunten
  • Uiterlijk
  • gebruiksgemak
Atie28-09-2021

Top product

Top product Iets waar je gewoon niet zonder kan Super mooi Makkelijk schoon te maken Goede prijsverhouding Snel warm Stiekem.... Ben ik er beetje "verliefd" op... Elke dag is hij er voor mij
Pluspunten
  • Geen andere stekker nodig
  • Makkelijk schoon
  • Snel warm