Whirlpool SMP 778 C/NE/IXL - Reviews

Specificaties
Uitvoering
inductie
Aantal zones gelijktijdig te gebruiken
8
Plaatsing
inbouw
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 10 reviews die zijn achtergelaten voor de Whirlpool SMP 778 C/NE/IXL op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

7,8

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Bohlmeijer 20-04-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Veel ruimte en mooie uitvoering

Geschreven voor: Whirlpool SMP 778 C/NE/IXL

Algemene score

7,0
Op zich een mooie plaat met veel mogelijkheden, klein nadeel is dat de boosterfunctie af en toe wegzakt als er door meerdere platen gebruik van wordt gemaakt.

Pluspunten

  • Grote plaat
  • Mogelijkheid van combineren kookzones
  • Programma voor vele kookmogelijkheden

Minpunten

  • Af en toe wegvallen van boosterfunctie

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Fam Baan 19-04-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

grote inductie kookplaat

Geschreven voor: Whirlpool SMP 778 C/NE/IXL

Algemene score

10,0
wij hebben deze inductiekookplaat aangeschaft met onze nieuwe keuken
we kookten altijd op gas dus naar een inductie kookplaat was wel even wennen maar nu zouden we absoluut niet terug willen
veel ruimte op de plaat ontzettend makkelijk schoon te maken en te houden
met andere woorden "wij zijn ontzettend tevreden"
wij raden iedereen aan om deze kookplaat aan te schaffen

Pluspunten

  • veel ruimte op de plaat
  • makkelijk schoon te maken
  • ziet er mooi uit
  • makkelijk in gebruik

Minpunten

  • Geen
  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter 19-04-2019
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Mooi strak, snel en schoon

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Whirlpool SMP 778 C/NE/IXL

Algemene score

9,0
Van het gas af !! Mooie combi met zonnepanelen.
Handig en snel in gebruik en kortere kookduur dan gas

Pluspunten

  • Mooi
  • Schoon

Minpunten

  • Geen
  • Idem

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

P 19-04-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Super kookplaat...tevreden!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Whirlpool SMP 778 C/NE/IXL

Algemene score

8,0
De 8 zones zijn ideaal. De vorige kookplaat had 4 cirkels nl 2 grote en 2 kleine. Had ik nu 3 kleinere pannen dan kon ik ze niet gelijk gebruiken. De grote cirkels reageerden niet op kleine pannen. Dat probleem heb ik dus niet meer. Ik zal waarschijnlijk geen gebruik maken van 6sense mogelijkheden, ik heb liever het heft in handen. Displays zijn duidelijk.
Heb het gevoel dat het glas ook van een betere kwaliteit is dan die van mijn oude kookplaat. Heb namelijk nog geen krasje erop.
Is alleen een puntje van kritiek: ik had liever i.p.v. het “schuifje” voor de kooksterkte liever een plus en een min toets gehad. Ik heb moeite met het inschatten van de hoogte, wil ik iets naar beneden dan weet ik niet waar dat zit, dan tik ik op het schuifje en dan is het net weer niet wat ik wil. Dan moet ik weer langzaam op of neer gaan. Voor mij zijn plus en min toetsen veel handiger. Waarschijnlijk is dit iets waar ik wel aan moet wennen. Onder de streep ben ik supertevreden!

Pluspunten

  • 8 zones
  • Duidelijke display

Minpunten

  • Het schuifje voor kooksterkte

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Oalekale 19-04-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Mooie en duidelijke velden

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Whirlpool SMP 778 C/NE/IXL

Algemene score

8,0
Het doet wat het moet doen en er kunnen redelijk wat pannen opstaan en is goed bedienbaar en hij is makkelijk te reinigen

Pluspunten

  • Goed schoon te houden
  • Simpele installatie

Minpunten

  • Bij overkoken voorste gedeelte gaat hij uit

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Edwin 19-04-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Veelzijdig en makkelijk te bedienen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Whirlpool SMP 778 C/NE/IXL

Algemene score

9,0
Mooie inductie kookplaat met flex kookzones. Makkelijk te bedienen en eenvoudig schoon te maken. Gekocht bij Budgetplan.

Pluspunten

  • Makkelijk bedienbaar
  • Flex kookzoned
  • Makkelijk schoon te maken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

P 10-08-2019
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Review na maanden gebruik

Geschreven voor: Whirlpool SMP 778 C/NE/IXL

Algemene score

5,0
Na maanden gebruik toch nog puntjes van kritiek. De plaats van de displays zijn te dicht bij de kookzones en ze zijn erg kwetsbaar door de warmte van de pannen. Hierdoor liever niet grote pannen op de onderste zones gebruiken anders beschadig je de displays.
Ik had dus liever geen displays gehad maar liever ouderwetse tiptoetsen.

Review criteria:

Voldoende
Onvoldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

tom buikema 07-08-2019
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

inductie kookplaat met 8 zones

Geschreven voor: Whirlpool SMP 778 C/NE/IXL

Algemene score

6,0
hallo forum wij hebben 1.5 jaar geleden dit aperaat gekocht ,na een tijdje het te hebben gebruikt bleek dat 8 zones eigenlijk te veel zijn voor waterkoken is het goed te doen maar voor het braden van vlees of pannenkoeken bakken is dit type niet geschikt het magneties opervlak in de pan is te klein om een grote pannenkoek te bakken hij gaat verbranden op enkele plekken en de andere plekken worden niet gaar
er is onderzoek naar de klacht de monteur heeft gekonstateerd dat het aperaat wel goed funktioneert maar dat de zones te klein zijn voor een mooi resultaat jammer van de aanschaf

Pluspunten

  • mooie plaat
  • overzichtelijk

Minpunten

  • zones te klein voor pannenkoeken
  • ook vleesbraden moeilijk te doen

Review criteria:

Goed
Goed
Onvoldoende

Reageer

Hans 19-04-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Uitstekende kookplaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Whirlpool SMP 778 C/NE/IXL

Algemene score

9,0
Wij hebben deze kookplaat gekocht om zijn afmetingen en omdat de kookzones volledig flexibel zijn. Ook de eenvoudige bediening is top. Was el even wennen, maar als je het een keer door hebt is het wel heel eenvoudig.

Pluspunten

  • Bediening
  • Afmetingen
  • Flexibiliteit

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Johanna 19-04-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Even wennen fijn aantal kookzones

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Whirlpool SMP 778 C/NE/IXL

Algemene score

7,0
Gekocht omdat ik geen gas meer wilde gebruiken. Voor de aansluiting moesten wel eerst aanpassingen in de meterkast en in de keuken worden gedaan door een elektricien. De kabel kon door de kruipruimte getrokken worden. Het gebruik is even wennen. Diverse pannen waren onbruikbaar. Inmiddels goed gewend maar de tiptoetsen blijven soms lastig, want er wordt niet altijd goed of snel genoeg op mijn aanraking gereageerd. Vooral de timer doet dit zeer slecht. Ik heb mijn kookwekker weer geïnstalleerd omdat de ok knop ter bevestiging meestal weigert en dan moet je alles opnieuw ingeven, waardoor de kooktijd niet meer accuraat is. Verder vooral een fijne kookplaat de grote hoeveelheid zones die makkelijk samen te voegen en weer te scheiden. zijn.

Pluspunten

  • aantal zones
  • het samenvoegen en splitsen van de zones

Minpunten

  • aanraaktoets voor de timer werkt slecht
  • bij schoonmaak alles verplicht uitschakelen

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Goed

Reageer