De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 33 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de ETNA KG959ZTA op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.
Ik heb voor de zwarte gekozen omdat dit mooier staat bij de keuken . Hij is makkelijk in onderhoud . Fijn dat er een wokbrander bij zit is ook erg fijn .
We gebruiken de gaskookplaat nu 14 dagen . Het voldoet ons heel goed. De warmte vanaf de pitten komt heel goed bij de pannen die er op staan waardoor er weinig vlam om de pannen gaat.
Mooie uitstraling maar wokbrander te groot voor een 4 pitter
Dit product geleverd gekregen via een keukenboer. Niet opgelet wat voor gasbranders er op zaten. Je krijgt zo veel info bij de aanschaf van een keuken. Ik had nooit voor een apparaat met wokbrander gekozen. En terecht. Al diverse keren de vlam in de pan geslagen. De omtrek van het brandbare gedeelte is zo groot dat er bij een 28 cm koekenpan al vlammen omheen komen. Het wrange is dat ik niet eens een wok heb. Om na 3 maanden alweer een ander gasstel te kopen gaat me helaas niet lukken.
Kookplaat staat erg mooi in de keuken, heeft een strak/robuust design. De pannendragers zijn erg goed, de pannen verschuiven niet. Kookplaat valt prima schoon te maken, door de matte coating zie je geen schoonmaakstrepen. Wij zijn erg blij met de wokbrander, hiermee zijn de pannen snel heet. Elektrische vonkontsteking werkt ook goed. Enige minpuntje is dat de voorste en achterste branders redelijk dicht op elkaar staan.
GebruiksgemakGoed
VormgevingUitstekend
MogelijkhedenGoed
DuurzaamheidGoed
Pluspunten
mooi design
pannen verschuiven niet
makkelijk schoon te maken
mooie geprijsd
elektrische vonkontsteking
Minpunten
voorste en achterste brander staan dicht op elkaar
Het is een erg mooie kookplaat wat erg mooi op een zwart blad staat.
De wokbrander heeft de pan binnen no time heet.
Er passen ondanks het formaat makkelijk 4 normale pannen op
Mooie robuuste uitstraling, gietijzer, dus de pannen staan lekker stabiel en alles kan ik de afwasmachine...ook fijn.
Ook niet duur en door het apparaat te registreren wordt ook nog eens je garantie verlengd naar 5 jaar!!!
Kortom super blij.