Inventum KI120T - Kookplaten

Inventum KI120T
Inventum KI120T
Dit product wordt aangeboden door 1 aanbieders met een prijs vanaf € 63,57 Bekijk alle aanbieders
8.8

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 12 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Inventum KI120T op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

c*********@g********20-11-2025

eenvoudig om te koken met inductieplaat

koken op inductie is eenvoudig met deze kookplaat
Pluspunten
  • eenvoud
  • betrouwbaar
m***********@t*********16-01-2024

Een super aankoop

Super product, voldoet aan alle verwachtingen, had het al véél eerder moeten aanschaffen.
v***@l******07-12-2023

Flexibel

Primair is de kookplaat gekozen als back-up (samen met ons BLUETTI power station) tijdens stroomuitval. De kookplaat voldoet echter zo goed dat deze een vaste plaats in onze keuken heeft gekregen. De kookplaat verwarmd snel en heeft slimme functies, zoals een warmhoud functie. Ook voor kleine huishoudens is de kookplaat een ideaal kooktoestel.
Pluspunten
  • Snelle opwarming
  • Warmhoud functie
  • Kinderen slot
  • Werkt gewoon op 220 V
Snelle Jelle28-08-2023

Snelle Jelle

Echt lekker snel. Ik gebruik de kookplaat buiten. Geen gedoe met vlammen maar mooi gecontroleerd de gerechten klaarmaken.
h************@c********07-02-2023

Prima aanvulling

Prima aanvulling op onze 1 fase kookplaat aangezien we wat capaciteit te kort kwamen. Prima design en mooie aanvulling op de aanrecht.
Pluspunten
  • Mooi uiterlijk
  • Voldoet aan de eis
Minpunten
  • Tot op heden geen
m******@l**********11-01-2023
Ideaal voor op de camping! Ook handig om het wattage bij te kunnen stellen als er minder ampere op de camping is. Mijn pasta kookt ook bij 80 graden, dus de temperatuur is niet helemaal accuraat, maar ikben er erg blij mee!
j*********@g********06-10-2022
Prima product en snel geleverd. Mooi design. Maakt alleen meer lawaai als verwacht.
Monique21-08-2022

Kookplaat inductie

Het is een mooi en licht gewicht duidelijk kookplaatje. Voldoet aan mijn wensen.
  • Licht
  • Duidelijke leestekens
Minpunten
  • Iets te kort snoer
Felix17-05-2022

Zeker aan te raden!

Ik zocht al een tijd een vrijstaand kookplaat met elektricteit te werken doordat de gasprijzen enorm gestegen zijn. deze heb ik gekozen wegens de reviews die ik online heb gelezen. na zelf te gebruiken vind ik dit een heel goed product. past ook bij mijn keuken.
Pluspunten
  • warmt snel op
  • mooie design
  • grote pannen en potten passen erop
  • energiezuinig
Minpunten
  • ventilators zijn beetje luid
S. Dor28-02-2022

Handig snelle kookplaat

Erg blij met deze kookplaat. Eten super snel klaar en er past een grote wokpan op. Ideaal in deze tijd met de hoge gasprijzen.
Pluspunten
  • Snelle verwarming
  • Kan grote wokpan op
Minpunten
  • Nu nog niet gevonden
Wil06-01-2021
5.0

Temperatuur instelling

5.0
Leuke nieuwe ervaring met het oog voor de toekomst. Nog niet eerder met inductie gekookt, dus experimenteel. Even wennen aan de knoppen, maar al snel een probleem. Probeer water te koken voor een gerecht met Mie. Ik kan kiezen tussen de stand 60 of 80 graden. Met 80 graden kookt de pan binnen de kortste keer over en spettert het water de pan uit. Met 60 graden kookt het water niet meer. Dus had ik graag een tussenstand kunnen kiezen. Maar dat kan niet. Dus uitzetten en weer aan, uitzetten en weer aan, etc. De powerstand blijkt geen oplossing, want het water blijft koken in de laagste stand.
Hanneke11-08-2020

Inductiekookplaat

Wilde er een extra kookplaat bij in de nieuwe keuken. Het is een geweldige aanvulling op de grote inductiekookplaat. Nu kan ik volop los gaan in de keuken, want ik houd ervan. Vind hem gebruiksvriendelijk, en zeer goed schoon te houden. Ben er erg blij mee.