Inventum IKI6028 inductiekookplaat - Kookplaten

Inventum IKI6028 inductiekookplaat
Inventum IKI6028 inductiekookplaat
Dit product wordt aangeboden door 3 aanbieders met een prijs vanaf € 169,00 Bekijk alle aanbieders
6.7

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 3 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Inventum IKI6028 inductiekookplaat op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Hans03-02-2025

Prima kooplaat met een zeer goed prijs/kwalteitsverhouding

Gekozen voor de Inventum IKI6028 vanwege de aansluitmogelijkheden (in eerste instantie de IKI6008 besteld, geschikt voor 1 fase; wij hebben echter 2 fasen, dus bestelling om kunnen ruilen). Nog maar 3 dagen in gebruik en wij vinden het een prima kookplaat. In veel reviewas lees ik klachten over het 'lawaai' van de ventilatoren, maar wij vinden het geluid absoluut niet storend, ja je hoort even een zoemgeluidje..... Wij vinden het een prima kookplaat, zeer goede prijs/kwalteit! Makkelijke bediening en de symbolen op de plaat zijn op deze zwart glanzende plaat erg goed zichtbaar (blijkbaar zijn de symbolen op een mat zwarte plaat slecht te zien). Eén minpuntje: aan het apparaat zit een snoet bevestigd, echter ónder stekker. Dan moet je dus als accessoire een snoer met stekker ad 34,95 euro bijbestellen. Maar als je dan het nieuwe snoer wilt overzetten, kom je er achter dat aan het bestaande (5-polige) snoer 5 ringetjes zijn gemonteerd, terwijl aan het uiteinde van het nieuwe snoer, slechts 5 losse draden zitten. Dus je moet eerst zorgen dat er ringetjes gemonteerd worden, voordat je het snoer aan het apparaat kunt bevestigen. Desondanks vinden wij de IKI6028 een aanrader!
Pluspunten
  • Gebruiksgemak
  • Scherpe prijs
  • Ziet er fantastisch uit
  • Eenvoudige installatie (zonder meegeleverde klemmetjes)
  • Duurzaamheid nog niet kunnen beoordelen
Minpunten
  • Aansluitsnoer met stekker moet los bijgekocht worden
  • Duurzaamheid nog niet kunnen beoordelen
d**r@h**l.com27-09-2023
2.0
2.0
Heel veel spijt van ,word te warm als ik ze alle vier tegelijk gebruik waardoor mijn keukenla helemaal vernield is Er is een monteur bijgeweest die zegt dat de la er te dicht op zit maar dat hebben anderen ook en daar gebeurt het niet mee.Ik kreeg als tip met de la los te koken🙈
Herman29-08-2023

Inventum Kookplaat met Powermanagement

Gekocht omdat deze Powermanagement heeft, reuze handig als je maar 1-fase aansluiting hebt en naast de kookplaat ook nog iets anders wilt aanzetten. Tel daarbij op de slide regeling voor power, "B"voor Boost en 5 jaar garantie, daar word ik blij van. Wel puntje van aandacht; de instructie welke was bijgeleverd voor de powermanagement klopte niet, gelukkig stond het wel correct in de gebruiksaanwijzing en was het eigenlijk heel makkelijk te doen. De bevestigingsclips waren eigenlijk niet te gebruiken in een bestaande situatie. Voor de rest erg blij mee
Pluspunten
  • Powermanagement
  • slider voor kookzone
Minpunten
  • Bevestigingsclips onhandig