ETNA T106VRVSA - Kookplaten

ETNA T106VRVSA
ETNA T106VRVSA
Dit product wordt aangeboden door 3 aanbieders met een prijs vanaf € 154,00 Bekijk alle aanbieders
7.2

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 7 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de ETNA T106VRVSA op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

y*************@g********07-09-2025

Goede prijs/kwaliteit verhouding

Ik vind het een prima gasfornuis. Een beetje eenvoudig qua pannenhouders, voelt niet zwaar, maar werkt goed. Eenvoudig hoeft niet slecht te zijn. Goede prijs/kwaliteit verhouding.
Pluspunten
  • betaalbaar
  • makkelijk schoon te maken
  • makkelijk in gebruik
Minpunten
  • beetje lichte materialen
h********@h******25-07-2025
Apparaat gaat zo hard op de zachtste staand dat vlees aanbrand ipv zachtjes sudderen. En het water blijft overkoken ook al staat het zacht. Spijt dat ik dit product heb gekocht
p*****@h******05-07-2025

Prima gaskookplaat

Dit product hebben wij aangeschaft en in onze stacaravan in laten bouwen, omdat het geschikt is voor propaangas. Wel moesten de inspuiters gewisseld worden. Wij zijn heel tevreden met de kookplaat, makkelijke handhaving en eenvoudig schoon te maken. We hebben de juiste keuze gemaakt!
Pluspunten
  • Eenvoudige bediening
Minpunten
  • Nvt
j**********@g********23-03-2024

Bevalt goed, aanrader

Ziet er mooi, werkt uitstekend en is zeer makkelijk in gebruik. Is een aanrader.
Monique22-12-2022

GEEN AANRADER! Goedkoop is Duurkoop!

Absoluut geen aanrader! Er wordt teveel gas doorgelaten, waardoor het vuur bij laag zetten nog steeds te hoog is en moet er een sudderplaatje gebruikt worden. Met de huidige gasprijzen is dit niet gewenst. Eén van de twee pannendragers is krom, waardoor de pan wiebelt. Na eenmalig gebruik is de pannendrager al beschadigd. De plaat sluit niet netjes aan op het aanrechtblad. Kortom....enorm veel spijt van deze aankoop.
Pluspunten
  • Géén!
Minpunten
  • Er wordt teveel gas doorgelaten.
  • Pannendrager is krom, waardoor de pan wiebelt.
  • Na 1x gebruik is de pannendrager al beschadigd.
  • De plaat sluit niet netjes aan op het aanrecht.
Tiny14-10-2022

Mooi Product

Mooi product..Had mijn oude Etna gasstel al 30 jaar. Vol tevredenheid.. Daarom weer voor een Etna gekozen. Mooi product met wat nieuwe snufjes...
Pluspunten
  • Degelijk
  • Sober maar toch mooi
Minpunten
  • Bovenplaat wat slapjes
nee08-06-2022

mooi gasstel

ik vindt het een goed gasstel wat aan de eisen voldoet waar voor ik het gekocht heb. makkelijk te bedienen en in onderhoud.
Pluspunten
  • makkelijk te bedienen
  • goed schoon te maken na het koken