Inventum IKI6008 - Kookplaten

Inventum IKI6008
Inventum IKI6008
Dit product wordt aangeboden door 2 aanbieders met een prijs vanaf € 189,00 Bekijk alle aanbieders

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 4 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Inventum IKI6008 op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

M*****@v**************03-12-2025
5.0

Product valt tegen. Geen aanrader

5.0
Kookplaat werkt wel maar de tiptoetsen zijn niet verlicht. Voor ons is dit een miskoop want je drukt je een ongeluk. Wie verzint zo iets?
Pluspunten
  • Het werkt
Minpunten
  • Tiptoetsen zijn niet verlicht
  • Meerdere kookpunten tegelijk gebruiken op vol vermogen kan niet
Stemie30-11-2024

Onmisbaar in elke keuken!

Is een mooie zwarte inductiekookplaat van 60 cm. Zeer gemakkelijk in bediening (per kookplaat te programeren) en onderhoud.
Pluspunten
  • Werkt zeer snel
  • Past mooi in elk interieur
c*******@h******25-02-2024

Inventum inductiekookplaat Topproduct!

Ik heb dit product gekocht omdat ik 5 jaar lang de opbouw versie in mijn bezit heb en getest heb ( werkt nog steeds ) Maar toch een inbouw wilde hebben. Het is een erg mooie kookplaat de bediening is heel eenvoudig. En de kwaliteit is heel goed, met de oude nooit problemen gehad. Echt voor iemand die van het gas af wilt en niet de keuken wil verbouwen voor een extra groep. Dan is dit echt een geweldige uitkomst. Stekker in het stopcontact en koken maar!!
Pluspunten
  • eenvoudige bediening
  • stekker klaar ! op 1 fase
  • stekker in het stopcontact en koken maar
Minpunten
  • Nog geen kunnen vinden
j**********@g********15-01-2024
3.0

Kwetsbare glasplaat, geen bescherming aan de rand.

3.0
Gekocht als vervanging van gaskookplaat. In het kader van “van het gas af”. Nu spijt want de glasplaat is blijkbaar erg kwetsbaar, gaat bij normaal gebruik gewoon kapot (na 1,5 jaar) en valt niet onder de garantie.