• Test panel 8.6 jul 2020
Voeg toe aan vergelijker Prijs volgen
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 127 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de ETNA KIV164RVS op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,0

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Toine 14-02-2024
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

Dit is zeker een aanrader.

Geschreven voor: ETNA KIV164RVS

Algemene score

9,0
Lang gezocht naar een goede 1-fase vrijstaande inductiekookplaat. Na veel reviews gelezen te hebben, kwam deze ETNA KIV164RVS als het meest geschikt voor mij naar voren: Allerlei poespas zoals boostfunctie en combineerbare inductiezones hoeft voor mij niet. Wel wilde ik een degelijk product. Het feit, dat het ETNA-webcare-team op elke review prima reageert, gaf voor mij de doorslag. Nu nog hopen, dat de 5 jaar garantie niet nodig zullen zijn.

Pluspunten

  • Prijs
  • Prachtige uitstraling

Minpunten

  • geen
  • geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

j***************@g******** 04-02-2024
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

Bevalt erg goed

Geschreven voor: ETNA KIV164RVS

Algemene score

9,0
Wilde graag van het gas af,hebben gekozen voor Etna inductie.Moet aangeven dat na een week deze gebruikt te hebben ,ik erg tevreden ben.Makkelijk in gebruik.

Pluspunten

  • Mooie kookplaat,makkelihk zuiver te houden

Minpunten

  • Alles even goed in de gaten houden

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
webcare-7 05-02-2024

Beste heer / mevrouw,

Bedankt voor het schrijven van deze review. Wat leuk dat je bij de overgang van gas naar inductie hebben gekozen voor ETNA. Fijn om te lezen dat je na een week al zo tevreden bent.
We wensen je nog veel kook- en bakplezier.

Met vriendelijke groet,
Kim
Webcare ETNA

Reageer

Ada 24-01-2024
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Dit is echt een aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIV164RVS

Algemene score

9,0
Het is ff wennen om op inductie te koken maar het bevalt uitstekend.
Mooie inductie kookplaat . 1 minpuntje de symbolen zijn niet goed te zien,
Verder een heerlijke kookplaat en makkelijk schoon te houden.

Pluspunten

  • makkelijk om op te koken
  • makkelijk schoon te houden

Minpunten

  • symbolen niet erg duidelijk te zien

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
webcare-7 24-01-2024

Beste Ada,

Bedankt voor jouw mooie beoordeling.
Wat fijn om te lezen dat, na een periode van wennen, het koken op inductie je zo goed bevalt!

We zullen je feedback over de symbolen meenemen in de verdere productontwikkeling en wensen je heel veel kookplezier toe!

Met vriendelijke groet,
Suzan
Webcare ETNA

Reageer

Pieter 16-12-2023
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goed maar kan nog iets beter

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIV164RVS

Algemene score

8,0
Allereerst: de kookplaat ziet er goed uit! Misschien kan er in de hoogte bij toekomstige modellen een centimetertje af maar verder heeft het apparaat een moderne en 'strakke' uitstraling. Mijn kritiekpuntjes: de geluidproductie vond ik eerst wel meevallen maar als je bijv stoofvlees op een lage stand langere tijd laat pruttelen dan is het jammer dat de ventilator op dat moment niet wat stiller kan. Na verloop van tijd wordt het namelijk toch wel een beetje hinderlijk (al heeft de een er ongetwijfeld meer last van dan de ander). Verder zoek ik soms een beetje naar de toetsen (bij weinig licht) en vind ik het achteraf jammer dat ik niet voor de nieuwe versie met de 'slide' bediening ben gegaan. Nog een laatste punt: als je kookt met een grote pan dan heb je soms dat deze per ongeluk over een tiptoets schuift en er op die manier onbedoeld een 'opdracht' gegeven wordt. Als het technisch mogelijk is zou het handig zijn als de toetsen niet op metaal reageren. Conclusie: een prachtig apparaat met nog wel een paar verbetermogelijkheden (die ten dele al in nieuwere modellen zijn gerealiseerd)

Pluspunten

  • uitstraling
  • geen fijnstof
  • makkelijk schoonmaken

Minpunten

  • geluid
  • display en bediening

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
webcare-7 18-12-2023

Beste Pieter,

Bedankt voor het schrijven van deze mooie uitgebreide review. Fijn om te lezen dat het design van de kookplaat bevalt. Wat betreft uw kritiekpuntjes zullen we deze zeker doorgeven aan de daarvoor bestemde afdeling voor toekomstige ontwikkeling. Mochten wij je ooit ergens mee kunnen helpen, kan je ons bellen op 088-8821803.
We wensen je nog veel kook- en bakplezier!

Met vriendelijke groet,
Kim
Webcare ETNA

Reageer

a*****@h****** 10-12-2023
  • Product gekocht

Algemene score

9,0
een woord TOP werkt zoals het moet ik heb altyd gas gebruikt maar nu door de gekke tyd gekocht .
Dit had ik veel eerder moeten doen

Reageer

r**m@h**l.com 18-09-2023
  • Product gekocht

Algemene score

10,0
Ter vervanging voor een gasfornuis gekocht. Eenmaal in gebruik, echt een plezier om te mee koken! Veel sneller en gebruiksvriendelijker dan met gas. Even een nat doekje over de plaat en hij is weer schoon! Kan het nog makkelijker? Echt een aanrader! En dan de service van 5 jaar garantie! Waar vind je dat tegenwoordig?

Reageer

R**n@f**m.nl 16-09-2023
  • Product gekocht

Etna kookplaat, een plezier om mee te werken!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIV164RVS

Algemene score

9,0
Ik kookte zelf nog via gas en toen ik hoorde en zag hoe gemakelijk in bediening en onderhoud zo'n kkokplaat was, die ook nog eens heel gemakkelijk over het gas-stel geplaats kon worden was ik behoorlijk enthousiast. Ik heb er toen gelijk een besteld. Ik heb hem nu een paar weken in gebruik en ik moet zeggen het eten is vaak nog sneller klaar dan voorheen. Mooi en voordelig product!

Pluspunten

  • Onderhoudsvreindelijk
  • Gebruiksgemak
  • Gemakkelijk over het gasfornuis te plaatsen
  • Het eten is sneller klaar dan voorheen

Minpunten

  • Nog geen gevonden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

m***********@h********** 05-08-2023
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Gebruik etna inductie kookplaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIV164RVS

Algemene score

8,0
Voldoet aan verwachtingen makkelijk te bedienen makkelijk schoon te houden.

Pluspunten

  • Makkelijk bedienbaar

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 07-08-2023

Beste heer / mevrouw,

Dank je wel voor het schrijven van deze review. Fijn om te lezen dat de inductiekookplaat voldoet aan jouw verwachtingen.
We wensen je veel kookplezier toe.

Met vriendelijke groet,

Marijke
Webcare ETNA

Reageer

Bianca 09-07-2023
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Geweldig!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIV164RVS

Algemene score

9,0
Kookte nog op gaskookplaat.
Crime om schoon te maken altijd en
Omdat ik van gas afwilde deze besteld omdat de reviews zo goed waren.
Mooi design , gewoon stekker erin en klaar. Eenvoudige bediening snel warm en makkelijk schoonmaken.
Heb m nu 6 maanden in gebruik en
Overtreft zelf nog mijn , al hoge, verwachtingen. Topproduct voor een goede prijs!

Pluspunten

  • Mooi design
  • Snel warm
  • Gewoon in stopcontact
  • Makkelijke bediening
  • Kan zeker meerdere pannen tegelijk gebruiken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 11-07-2023

Beste Bianca,

Wat ontzettend leuk om te lezen dat je zo enthousiast bent over het koken op inductie en de kookplaat. Fijn dat de KIV164RVS bij heeft kunnen dragen aan deze positieve overstap. Dat je daarnaast zo blij bent met het design, vermogen en gebruiksvriendelijkheid van de kookplaat doet ons uiteraard goed.

Wij wensen jou veel kookplezier toe.

Met vriendelijke groet, Femke
Webcare ETNA

Reageer

s*****************@h********** 18-06-2023
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

Prachtige mooie design kookplaat!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIV164RVS

Algemene score

10,0
Wat een mooie ruime kookplaat die ook nog eens mooi oogt in je keuken!
Zeer makkelijk en veilig in gebruik.
Schakelt zichzelf uit bij oververhitting en bij een té hoge temperatuur verlaagd hij automatisch de temperatuur.
Er zit ook een kookduurbegrenzer op dus mocht je vergeten om de kookplaat uit te schakelen dan wordt de begrenzer geactiveerd, heel veilig!
Wij zijn er super blij mee.
Momenteel een mooie prijs bij Coolblue die snel leveren!

Pluspunten

  • Mooi design
  • Ruime kookplaat
  • Makkelijk in gebruik
  • Met beveiliging en kookduurbegrenzer

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 20-06-2023

Beste heer / mevrouw,

Wow, een 10! Wat leuk om te lezen dat je zo enthousiast bent over jouw nieuwe kookplaat! Hier worden wij natuurlijk ook enthousiast van 😀

Het design en de veilige werking van de kookplaat bevallen jou gelukkig goed.

We willen je bedanken voor deze prachtige beoordeling en wensen je veel kookplezier toe!

Met vriendelijke groet,
Suzan
Webcare ETNA

Reageer

p********@g******** 09-05-2023
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Topper

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIV164RVS

Algemene score

9,0
Geweldige kookplaat. Had ik eerder moeten doen.ziet er ook mooi uit.uistekend goede kwaliteit

Pluspunten

  • Werkt snel
  • Ziet er prachtig uit

Minpunten

  • Geen
  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 10-05-2023

Beste heer / mevrouw,

Bedankt voor het schrijven van deze leuke review! Fijn om te lezen dat de kookplaat zo goed bevalt en dat jij tevreden bent over het mooie design en het gebruiksgemak.

Wij wensen jou heel veel kookplezier!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

j************@g******** 18-04-2023
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Elektrische kookplaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIV164RVS

Algemene score

8,0
Etna dat merk is gewoon ziet er mooi uit en koken op deze plaat geweldig makkelijk dit hadden we eerder moeten doen heel blij dus

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 19-04-2023

Beste heer / mevrouw,

Bedankt voor het schrijven van deze leuke review. Het doet ons goed dat jij zo tevreden bent met de kookplaat. Wij zijn blij dat jij zo tevreden bent met het gebruiksgemak, het mooie design en de vele mogelijkheden van de kookplaat.

Wij wensen jou heel veel kookplezier!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

p********@g******** 10-04-2023
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

Geweldige inductie kookplaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIV164RVS

Algemene score

9,0
Geweldig product. Ziet er mooi uit.gekocht omdat iik deze Geweldig vond met veel mogelijkheden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 11-04-2023

Beste heer / mevrouw,

Wat leuk dat jij gekozen hebt voor ETNA! Het doet ons goed dat jij zo'n mooie score geeft voor het gebruiksgemak, het mooie design en de vele mogelijkheden.

Wij wensen jou heel veel kookplezier!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

Dirk 29-03-2023
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

ETNA Inductiekookplaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIV164RVS

Algemene score

9,0
Het product werkt goed zoals beschreven koelt snel af de kookplaat en is handig te bedienen.
Zeer fijn in gebruik (Gebruiksvriendelijk)

Ik raad het andere mensen ook aan

Echt een top product en ook een fijn merk.

Pluspunten

  • Koelt snel af
  • Gebruiksvriendelijk
  • Wordt snel warm

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Officiele reactie van Atag 30-03-2023

Beste Dirk,

Bedankt voor het schrijven van deze mooie review! Fijn om te lezen dat jij zo tevreden bent met het gebruiksgemak en de vele mogelijkheden. Ook het oog wil natuurlijk wat, met dit mooie design zit jij helemaal goed!

Wij wensen jou heel veel kookplezier!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

k****@l****** 26-03-2023
  • Product gekocht

Algemene score

10,0
Wat een prachtig en fijn apparaat blij dat ik hem gekocht heb ik zou hem iedereen aanraden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 27-03-2023

Beste heer / mevrouw,

Een 10😊 Dank je wel voor deze mooie beoordeling. Wat fijn om te lezen dat je tevreden met jouw inductiekookplaat en deze aanraadt voor andere.
Wij wensen je veel kookplezier toe.

Met vriendelijke groet,

Marijke
Webcare ETNA

Reageer

Ilona 16-03-2023
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Ideaal en met 5 jaar garantie!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIV164RVS

Algemene score

9,0
Omdat ik van het gas af ga, hebben we gekozen voor een vrijstaand inductie kookplaat. Werkt perfect, snel warm. Extra garantie vanuit etna, hebben we nu 5 jaar garantie! Hoe fijn is dat?!

Pluspunten

  • Mooie uitstraligng
  • Makkelijk in gebruik
  • Met kinderslot
  • Snel warm

Minpunten

  • Niet alles kan tegelijk op hoogste stand

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 17-03-2023

Beste Ilona,

Dankjewel dat je de tijd hebt genomen om deze mooie beoordeling te schrijven. Het doet ons goed te lezen dat de overstap van gas naar inductie goed is gegaan én natuurlijk dat het koken op inductie jou goed afgaat!

Het toestel warmt snel op en ook de uitstraling en het gebruiksgemak bevallen jou goed.

We wensen jou heel veel kookplezier toe!

Met vriendelijke groet,
Suzan
Webcare ETNA

Reageer

o**********@g******** 16-03-2023
  • Product gekocht
Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIV164RVS

Algemene score

9,0
Na maanden ingebruik nog steeds zeer tevreden en het blijft een fantatisch toestel.
Vooral omdat dit overal te gebruiken is op een gewone 230V 1-phase aansluiting.
Een klein minpuntje is de zichtbaarheid van de tiptoetsen, maar daar kunnen we mee leven.
Vandaar voor mij een **** i.p.v. ***** voor de tiptoetsen. maar het blijft een zeer handig en goed toestel.
Officiele reactie van Atag 17-03-2023

Beste heer / mevrouw,

Wat leuk om te lezen dat jouw ETNA inductiekookplaat goed bevalt. Het toestel aansluiten en de mobiliteit bevallen jou goed.

We zullen je feedback over de tiptoetsverlichting meenemen in de verder productontwikkeling.

Met vriendelijke groet,
Suzan
Webcare ETNA

Reageer

Okkieburg 11-03-2023
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

Het is geen miskoop

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIV164RVS

Algemene score

9,0
Ik heb dit apparaat de kiv164rvs aan geschaft ,we zijn heel tevreden het apparaat is keurig afgewerkt en ziet er mooi uit.
Ook de bediening is kinderlijk eenvoudig, het is een lust om mee te koken.
Ik ben blij dat ik dit apparaat heb aangeschaft,en hoop er nog jaren plezier van te hebben.
Een goede koop ,het is aan te raden.

Pluspunten

  • Mooie uitvoering

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Officiele reactie van Atag 13-03-2023

Beste heer / mevrouw,

Bedankt voor het schrijven van deze leuke review. Fijn om te lezen dat de kookplaat zo goed bevalt. Jij bent tevreden over het gebruiksgemak en mooie design, daar doen wij het voor!

Wij wensen jou heel veel kookplezier!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

t********@k*********** 06-03-2023
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

prima apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIV164RVS

Algemene score

10,0
nog steeds een prima apparaat wij zijn in ieder geval tevreden en hebben geen op of aanmerkingen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 07-03-2023

Beste heer/mevrouw,

Wij waarderen het zeer dat jullie de tijd hebben genomen om deze mooie beoordeling te schrijven. Fijn om te lezen dat jullie zo tevreden zijn.

Wij wensen jullie heel veel kookplezier toe.

Met vriendelijke groet, Femke
Webcare ETNA

Reageer

Willem H. Scholten 06-03-2023
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

ETNA , to by good

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIV164RVS

Algemene score

9,0
Net als de door mij gebruikte producten van ETNA uit het verleden , kan ik zonder twijfel schrijven dat de producten van ETNA doen wat ze beloven : ZE FUNCIONEREN EN GOED OOK !!!!!. En dat al die jaren zonder problemen . Nooit was er een monteur nodig en daarom is de keus snel gemaakt : ETNA . dan weet je wat kwaliteit is .
Daarom dank aan ETNA .

Heb het goed , warme groet
Willem H.Scholten

Pluspunten

  • gebruikers gemak
  • vormgeving ( ziet er erg mooi uit
  • de prijs , erg aantrekkelijk
  • afwerking
  • lange " levensduur "

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 07-03-2023

Beste heer/mevrouw Scholten,

Klinkt als een mooie slogan; ETNA, to by good. Erg fijn om te lezen dat je nu weer gekozen hebt voor ETNA apparatuur en ook dit toestel zo goed bevalt. Bedankt voor het in ons gestelde vertrouwen en de enthousiaste feedback.

Wij wensen jou veel kookplezier toe.

Warme groet terug. ;-)
Femke
Webcare ETNA

Reageer

Paul 26-02-2023
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prima

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIV164RVS

Algemene score

8,0
Gekocht om de glasplaat te vervangen.
Simpel te bedienen en te onderhouden.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Officiele reactie van Atag 27-02-2023

Beste Paul,

Bedankt voor het schrijven van deze leuke review.
Fijn dat jij zo tevreden bent met deze mooie kookplaat.
Ook het gebruiksgemak bevalt jou goed.

Wij wensen jou heel veel kookplezier!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

s**************@g******** 25-02-2023
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

etna inductiekookplaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIV164RVS

Algemene score

8,0
het maakt een beetje lawaai. kookt deegachtig eten laat. verder is het een goed product

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 27-02-2023

Beste heer / mevrouw,

Bedankt voor deze mooie 8.
Fijn dat het gebruiksgemak en het mooie design goed bevallen.

Wij wensen jou heel veel kookplezier!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

AR 24-02-2023
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Inductie kookplaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIV164RVS

Algemene score

9,0
Om snel over te kunnen van gas naar elektrisch koken ben ik op zoek gegaan naar een inductie kookplaat die mooi en eenvoudige te bedienen is en geen speciale aansluiting nodig heeft.
Ik kwam deze plaat tegen. Mooie strakke afwerking rondom de plaat en inderdaad stekker erin en het werkt.
Kook nu enkele weken op deze plaat en werkt perfect en zeer snel.
Plus punt eenvoudig schoonmaken

Pluspunten

  • Snel op temperatuur
  • Schoonmaken eenvoudig
  • Normale stekker aansluiting

Minpunten

  • Nog niet gevonden

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

a******@l****** 21-02-2023
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

Aanrader !

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIV164RVS

Algemene score

9,0
Dankzij zonnepanelen overgestapt op deze electrische kookplaat van Etna. Nog wel getwijfeld of niet beter met een perilex aansluiting hadden kunnen kopen. Maar dankzij de vele positieve reviews voor deze kookplaat gekozen en geen spijt van.
Het werkt perfect en koken gaat zo veel sneller nu. Makkelijk schoon te maken.
We hebben een gezin van 4 en ik kook best uitgebreid, geen enkel probleem met deze kookplaat.
Kortom, erg blij mee!
Het enige nadeel zijn de scherpe randen onderaan voor het geval je de plaat verplaatsen wil, daar heb ik een snee aan overgehouden..

Pluspunten

  • Mooi ontwerp
  • Makkelijk te bedienen

Minpunten

  • Scherpe randen onderaan

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 22-02-2023

Beste heer/mevrouw,

Erg leuk om te lezen dat je op basis van de positieve reviews hebt gekozen voor de KIV164RVS en deze nu ook zo goed bevalt. Dat is waar wij het uiteindelijk allemaal voor doen; een tevreden klant.
Wel vervelend dat je een snee hebt overgehouden aan het installeren van de kookplaat. Wij hopen dat dit inmiddels goed is hersteld. Wij zullen deze feedback zeker meenemen.

Wij wensen jou veel kookplezier toe.

Met vriendelijke groet, Femke
Webcare ETNA

Reageer

p***************@c******** 07-02-2023
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Superblij met mijn inductieplaat!!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIV164RVS

Algemene score

10,0
Ik twijfelde best om op inductie te gaan koken maar ben zo blij dat ik het gedaan heb ik ben een vrouw van 75 jaar en altijd op gas gekookt maar er is een wereld voor mij open gegaan!Het is zo fijn deze inductie plaat,het is zo makkelijk en veilig vooral op mijn leeftijd.Ik vergat nogal eens de gas uit te zetten, er zat wel een beveiliging op maar toch dit is veel handiger er komt geen vuur meer aan te pas.En schoonmaken is echt iets van niks terwijl ik mijn gaskookplaat(ook van Etna) elke dag goed moest poetsen is deze plaat een makkie even spuiten en een doekje erover en hij glimt als een spiegel.Ook de aansluiting was een fluitje van een cent stekker erin en koken maar ze maken het wel heel makkelijk.Het is dus veilig hij stopt vanzelf als je de pan eraf haalt ik ben van het gas af in de keuken en super handig vooral het poetsen is een makkie tegenover mijn glasplaat! Dus conclusie ik ben blij en supertrots want ik laat het iedereen zien die bij me op visite komt.Een echte aanrader dus!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 08-02-2023

Beste mevrouw,

Wow, een prachtige score, bedankt!
Wat leuk dat u als trouwe ETNA klant bij de overstap van gas naar inductie opnieuw voor ons gekozen heeft!
Een nieuwe manier van koken is natuurlijk best spannend, wij kunnen ons voorstellen dat u hierover getwijfeld heeft. Fijn om te lezen dat het koken op inductie u zo goed bevalt!
Ook het onderhoud is inderdaad een fluitje van een cent.

Wij wensen u heel veel kookplezier!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

Toon meer reviews