Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 66 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de ETNA KIV164RVS op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,9

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

t**s@i**d.com 08-08-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zeer aanbevolen.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIV164RVS

Algemene score

10,0
Wegens de hoge gasprijzen en hel later installeren van zonnepanelen de inductie kookplaat gekocht.
Mijn pannen zijn al 50 jaar in gebruik maar met inductie adapters kan ik ze gewoon gebruiken. En het eten is ook nog eens veel sneller gereed.

Pluspunten

  • warmt snel op
  • Vlees vlugger klaar
  • Ideaal,

Minpunten

  • Geen
  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 09-08-2022

Beste heer / mevrouw,

Wat een stap, zonnepanelen en inductie, toch even wennen.
Wij zijn blij dat jij gekozen hebt voor ETNA, en ook nog zo'n fantastische review achter hebt gelaten.
Bedankt!
Fijn dat jouw pannen gebruikt kunnen worden op de kookplaat.

Wij wensen jou nog heel veel kookplezier!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

Zoefke 08-08-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super inductie kookplaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIV164RVS

Algemene score

10,0
Prachtige en ruime inductie kookplaat, nu een week volop in gebruik en niets dan lof over deze kookplaat.
Kookplaat staat zeer stabiel. Zeer snelle opwarming. Prijs-Kwaliteit is super.
Gekocht om van het gas af te komen.Kookplaat past netjes over onze oude gastoestel zodat dit niet hindert. Daarbij is een verlenging van de garantie (na registratie) met 3 jaar mooi meegenomen.
Ook de aansluitwaarden van 230V en 1 fase vragen geen extra aansluitingen. Kookplaat gewoon aan te bevelen.

Pluspunten

  • Fantastische kookplaat, alles klopt eraan

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 09-08-2022

Beste Zoefke,

Wat leuk dat jij bij de overstap van gas naar inductie gekozen hebt voor ETNA!
En hoe, wat een fantastische score! Bedankt.
Leuk om te lezen dat het koken op inductie jou zo goed bevalt.
Je bent tevreden over het stevige design, het gebruiksgemak en de handige aansluitwaarden.

Wij wensen jou heel veel kookplezier!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

r**r@g**l.com 07-08-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Etna keramische kookplaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIV164RVS

Algemene score

10,0
Ik woon in een appartement dat niet voldoet aan de eisen van de overheid zoals een 400 Volt aansluiting. Daarom ben ik op zoek gegaan naar een kookplaat met een 230volt aansluiting. Deze heb ik gevonden bij Coolblue. Deze werkt perfect en ben er zeer blij mee. Warmt zeer snel op en hoef gelukkig niet meer te koken op een campingterrein.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 08-08-2022

Beste heer / mevrouw,

wow, een 10! Bedankt!
Wat leuk om te lezen dat jij tevreden bent met de kookplaat.
Het mooie design, gebruiksgemak en de vele mogelijkheden bevallen jou gelukkig goed.
Fijn dat deze 1-fase aansluiting voor jouw woning ook geschikt is.

Wij wensen jou heel veel kookplezier.

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

a**e@l**e.nl 07-08-2022
  • Product gekocht

Eerder moeten aanschaffen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIV164RVS

Algemene score

8,0
Heel blij met de Etna kookplaat. Het is een mooi apparaat om te zien. Heel gemakkelijk schoon te maken. Geen minpunten

Pluspunten

  • Mooi apparaat
  • Gemakkelijk schoonmaken
  • Koken gaat sneller als op gas

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende
Officiele reactie van Atag 08-08-2022

Beste heer / mevrouw,

Wat een leuke en positieve review heb jij achtergelaten, bedankt!
Fijn dat jij zo blij bent met het mooie design en eenvoudige onderhoud van de kookplaat.

Wij wensen jou heel veel kookplezier!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

s**m@h**s.nl 04-08-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

aankoop etna inductie plaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIV164RVS

Algemene score

8,0
we wilden van het gas af en onze dochter had deze in oktober gekocht.
dus qua prijs en ook omdat het mogelijk is om de stekker gewoon in een geaard stopcontact te prikken,
hebben wij hem ook aangeschaft.
nu kook ik er een of twee weken op en het begint al aardig te wennen,
kortom heb hem al bij meerdere aanbevolen .
Pannen aanschaffen met een magneetje in de aanslag ging ook best .
fijn ding ,ben er echt blij mee

Pluspunten

  • hij is echt snel warm
  • kan zo in een bestaand stopcontact

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Voldoende
Officiele reactie van Atag 05-08-2022

Beste heer / mevrouw,

Wat leuk dat jij de moeite hebt genomen om jouw ervaring met ons te delen.
Een goede tip van jouw dochter zo te lezen!
Fijn dat het koken op inductie zo goed bevalt, het is toch altijd even wennen.

Wij wensen jou heel veel kookplezier!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

j**6@h**l.com 04-08-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIV164RVS

Algemene score

8,0
Tot nu toe nog zeer tevreden over dit product.
Hoop dat we hier heel te vrede over kunnen zijn.
Goede info door verkoper winkel

Pluspunten

  • Zuinig

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 05-08-2022

Beste heer / mevrouw,

bedankt dat jij de moeite nam om een review achter te laten.
Fijn om te lezen dat jij zo tevreden bent over het gebruiksgemak, het mooie design en de duurzaamheid van de kookplaat.

Wij wensen jou heel veel kookplezier toe!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

t**8@g**l.com 01-08-2022
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Geen miskoop kanhet aan bevelen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIV164RVS

Algemene score

8,0
Nog steeds tevreden voldoet prima voor2 personen huishouden. 4 kook punten gaat prima.

Pluspunten

  • Snel klaar

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Officiele reactie van Atag 02-08-2022

Beste heer / mevrouw,

Dank je wel voor het schrijven van deze review. Leuk om te lezend at je tevreden bent met de inductiekookplaat, dat is waar wij het allemaal voor doen.
We wensen je veel kookplezier toe.

Met vriendelijke groet,

Marijke
Webcare ETNA

Reageer

Diny 30-07-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

mooie inductie kookplaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIV164RVS

Algemene score

10,0
Mooie inductieplaat erg fijn dat er geen extra kabel voor nodig is.
Stekker er in en koken erg fijn.
Lel wel op of je pannen geschikt zijn voor inductie.
ik ben er erg blij mee.

Pluspunten

  • geen extra kabel nodig
  • fijne plaat

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 02-08-2022

Beste Diny,

Dank je wel voor het schrijven van deze review en het mooie cijfer, een 10😊 Leuk om te lezen dat je tevreden bent met de werking van de inductiekookplaat.
We wensen je veel kookplezier toe.

Met vriendelijke groet,

Marijke
Webcare ETNA

Reageer

Hp 29-07-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bevalt erg goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIV164RVS

Algemene score

8,0
Het design ziet er mooi, modern en strak uit met rvs randen. Bovendien is de bediening van het apparaat heel duidelijk en makkelijk voor gebruik. De kookplaat warmt snel op en werkt goed. De installatie ervan is ook eenvoudig met een 1-fase stopcontact. Zeker een product om aan te raden.

Pluspunten

  • mooi en strak design
  • eenvoudige montage

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

d**l@z**o.nl 27-07-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

BEVALT ERG GOED ZEKER EEN AANRADER

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIV164RVS

Algemene score

8,0
WE WILLEN MINDER GAS VERBRUIKEN DAAROM NU NAAR ELEKETRRONISCHE SUPER STEKKER IN STOPCONTACT EN KLAAR OOK MAKELIJK VOOR MEE TE NEMEN.

Pluspunten

  • DIREKT IN STOPCONTACT
  • MAKKELIJK TE PLAATSEN

Minpunten

  • MAG WEL NOG IETS GROTER ZIJN

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 28-07-2022

Beste heer / mevrouw,

Hartelijk bedankt voor deze positieve review!
Wat leuk om te lezen dat jij zo tevreden bent met de kookplaat.
Plug en cook, super makkelijk! Fijn dat dit zo goed bevalt.

Wij wensen jou heel veel kookplezier.

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

helma 22-07-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

de kookplaat bevalt best

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIV164RVS

Algemene score

8,0
ik kook er nu nog niet zo lang op ,maar ik vind het super .
staat dat 1 fase wat problemen geeft met de warmteafgifte ,als er meerder pitten in gebruik zijn, maar ik kook eerst water in de water koker en dat doe ik dan in de pan om aardappels of groente te koken ,waardoor het zowiezo eerder op 3 kan staan. Waardoor ik eigenlijk nog geen problemen merk.
ik dacht eerst ,dat is er moeilijk aan zou wennen ,aangezien ik nu 56 jaar op gas, in pannetjes sta te roeren,maar eerlijk gezegd ......ik vind het harstikke leuk.
ben nog aan het uitvinden hoe de timer werkt ,gewoon omdat het kan, nogmaals het is echt een aanrader.
Nog een pluspunt , nooit meer gaspitten schuren jeeeeeee

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende
Officiele reactie van Atag 25-07-2022

Beste Helma,

Dank je wel voor het schrijven van deze mooie uitgebreide review. Het doet ons goed om te lezen dat we jouw overstap van gas naar inductie koken op een positieve manier hebben kunnen beïnvloeden.
We wensen je nog vele jaren veel kookplezier.

Met vriendelijke groet,

Marijke
Webcare ETNA

Reageer

huisdeur1 13-07-2022
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

zeker aanraden

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIV164RVS

Algemene score

9,0
Heel goede inductieplaat met gewoon steker heel bij mee voor snel opwarmen van het eten, makkelijk schoon maken van de inductie plaat, wens iedereen aan goed product.

Pluspunten

  • goed schoon maken
  • bediening gemakkelijk

Minpunten

  • de stekker met kabel wat kort

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 14-07-2022

Beste heer / mevrouw,

Bedankt voor deze review. Plug & Cook, makkelijke en snelle aansluiting! Wat fijn om te lezen dat de kookplaat snel en goed verwarmt en dat het schoonmaken ook makkelijk is.
Wij wensen je nog veel kookplezier!

Met vriendelijke groet,
Kim
Webcare ETNA

Reageer

h**5@h**l.com 13-07-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Zeer goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIV164RVS

Algemene score

9,0
Omdat wij gemakkelijk er mee kan omgaan.En is verder zeer goed om mee te koken

Pluspunten

  • Gemak

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 14-07-2022

Beste heer / mevrouw,

Bedankt voor het schrijven van deze review. Fijn dat de kookplaat gemakkelijk in bediening is en dat je er goed mee kunt koken.
Wij wensen jou nog veel kookplezier!

Met vriendelijke groet,
Kim
Webcare ETNA

Reageer

Monique 07-07-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Aanrader voor kleine portomonee en koken zonder gas

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIV164RVS

Algemene score

10,0
Mooie vormgeving past door zijn rvs look goed bij het geheel. Makkelijk in de bediening en je hebt geen krachtstroom nodig, dus stekker in het stopcontact en koken maar!!!!!

Pluspunten

  • makkelijke bediening
  • duidelijke beschrijving in het bijgeleverde boekje
  • water is snel aan de kook

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 08-07-2022

Beste Monique,

Plug en cook, snel aansluiten en koken maar!
Wat leuk dat jij een review hebt geschreven, en wat voor één, een 10!
Fijn dat jij zo tevreden bent over het mooie design en dat de kookplaat zo mooi in het geheel past.

Wij wensen jou heel veel kookplezier!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

h**5@h**l.com 04-07-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zeker een aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIV164RVS

Algemene score

8,0
Mooie kwaliteit van Etna ,gebruiks vriendelijk en mooie sieraad in de keuken.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 05-07-2022

Beste heer/mevrouw,

Wat leuk dat je de moeite hebt genomen om deze enthousiaste review te schrijven. Fijn om te lezen dat de kookplaat zo goed bevalt.

Wij wensen je veel kookplezier toe.

Met vriendelijke groet, Femke
Webcare ETNA

Reageer

monique.soddu@ns.nl 16-06-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Inductie zonder krachtstroom

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIV164RVS

Algemene score

8,0
Werkt snel. Je hoeft geen krachtstroom. Zo kun je makkelijk van het gas afkomen. Het toestel kan boven op mijn gasfornuis staan.

Pluspunten

  • Snel makkelijk

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 17-06-2022

Beste Monique,

Dank je wel voor het schrijven van deze review. Leuk om te lezen dat je voor ETNA gekozen hebt en je tevreden bent over de werking van de inductiekookplaat.

Met vriendelijke groet,

Marijke
Webcare ETNA

Reageer

Jo 10-06-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Etna inductiekookplaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIV164RVS

Algemene score

7,0
De inductiekookplaat werkt op zich fijn en tot nu toe ben ik er blij mee. Met de kookzones is het een beetje spelen en creatief zijn met het eten dat je wil maken; ze kunnen niet allemaal tegelijk op boost stand of op hogere stand vanwege de gewone 230V stekker. Maar is voor mij niet nodig. En dat de kookplaat via deze gewone stekker werkt, is bijzonder makkelijk. Hij is makkelijk te reinigen met afwasmiddel en ik gebruik glasreiniger na om het oppervlak te laten glanzen. Is paar minuten werk. Een prima aankoop voor deze prijs. Ik heb ook naast de reguliere garantie gegevens ingevuld voor registratie op de Etna website om extra garantie te krijgen. Nu totaal 5 jaar ! Een prima regeling. En een prima product voor een prima prijs.

Pluspunten

  • 220-240 V Stekker
  • Bedieningstoetsen overzichtelijk
  • Makkelijk te reinigen

Minpunten

  • Boost/hoge stand niet op alle zones tegelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Voldoende
Officiele reactie van Atag 13-06-2022

Beste Jo,

Bedankt voor het schrijven van deze review. Leuk om te lezen dat je tevreden bent met de werking van de inductiekookplaat.
We wensen je veel kookplezier toe.

Met vriendelijke groet,

Marijke
Webcare ETNA

Reageer

r**2@g**l.com 09-06-2022
  • Product gekocht

Algemene score

9,0
Mooi model inductie plaat en in deze tijd wanneer gas zo duur is vond ik goede aankoop .
Officiele reactie van Atag 10-06-2022

Beste heer / mevrouw,

Bedankt voor het schrijven van deze review. Leuk om te lezen dat je tevreden bent met de kookplaat en je voor ETNA hebt gekozen bij je overstap van gas naar inductie koken.
We wensen je veel kookplezier toe.

Met vriendelijke groet,

Marijke
Webcare ETNA

Reageer

Ron b 05-06-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Etna kiv164rvs

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIV164RVS

Algemene score

10,0
Ziet er mooi uit en afgewerkt met RVS en werkt echt prima
Stekker er in en je kunt beginnen zo simpel is het
Mooi meer gas

Pluspunten

  • Mooi
  • Betaalbaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 07-06-2022

Beste Ron,

Leuk om te lezen dat je zo tevreden bent over het design en de eenvoudige installatie van de KIV164RVS. Bedankt voor je enthousiaste review met maximale score.

Wij wensen je veel kookplezier toe.

Met vriendelijke groet, Femke
Webcare ETNA

Reageer

a**s@h**e.nl 03-06-2022
  • Product gekocht

Gewldig

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIV164RVS

Algemene score

10,0
Zeer tevreden, kook en baktijd snel wn het eten is lekker en de kookplaat staat mooi in mijn keuken. Ben er blij mee en beveel het zeker aan
Officiele reactie van Atag 07-06-2022

Beste heer/mevrouw,

Een 10! Daar zijn wij uiteraard erg blij mee. Bedankt voor de enthousiaste feedback. Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over de kookplaat.

Wij wensen je veel kookplezier toe.

Met vriendelijke groet, Femke
Webcare ETNA

Reageer

Toon meer reviews