Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 78 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de ETNA KIF670DS op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,0

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

k**2@o**k.com 30-01-2023
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Ko53

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIF670DS

Algemene score

9,0
Het is een mooie inductiekookplaat. Hij fungeert goed en voldoet aan mijn verwachten. Ik ben zeer tevreden.
Het mat zwarte staat goed op de aanrecht blad.ik kan de inductieplaat zeker aanbevelen.

Pluspunten

  • Makkelijke bediening
  • Goede beschrijving
  • Alleen maar pluspunten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 31-01-2023

Beste heer/mevrouw,

Leuk om te lezen dat de kookplaat aan al jouw verwachtingen voldoet en zo mooi staat in de keuken. Bedankt voor de mooie beoordeling.

Wij wensen je veel kookplezier toe.

Met vriendelijke groet, Femke
Webcare ETNA

Reageer

v**k@h**l.com 16-01-2023
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Topper..en erg mooi

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIF670DS

Algemene score

10,0
Erg mooie inductie kookplaat. Ideaal dat hij op1 fase en 2 fase aansluiting kan. Op 1 fase kun je er zeker ook goed op koken.
Nu 2 weken hier op aan het koken en ben erg tevreden.

Pluspunten

  • Oogt royaal
  • 1 en 2 fase aansluiting mogelijk
  • Mat grijze kleur is erg mooi
  • Veel mogelijkheden qua kookinstellingen

Minpunten

  • Streeploos schoonmaken blijft een dingetje

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 17-01-2023

Beste heer/mevrouw,

Erg leuk om te lezen dat je zo blij bent met deze "topper". Bedankt voor de mooie feedback en de maximale reviewscore. Wij zijn natuurlijk erg blij met zo'n tevreden klant. In de onderstaande link vindt u advies voor het schoonmaken van de glasplaat.

https://support.etna.nl/nl/support/solutions/articles/77000416779-hoe-maak-ik-het-glas-van-mijn-kookplaat-schoon-%C2%A0

Wij wensen jou veel kookplezier toe.

Met vriendelijke groet, Femke
Webcare ETNA

Reageer

Mary 14-01-2023
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Tevreden

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIF670DS

Algemene score

8,0
Mooie inductiekookplaat en simpel te bedienen, het enige minpuntje vind ik is dat hij een beetje bromt/zoemt maar met de afzuigkap aan hoor je dat niet.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 16-01-2023

Beste Mary,

Bedankt voor het schrijven van deze leuke review.
Wat fijn dat jij zo tevreden bent met de kookplaat.
Het gebruiksgemak en het mooie design bevallen jou goed.
Hopelijk went ook het geluid van de koelventilator snel.

Wij wensen jou heel veel kookplezier!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

O**d@g**l.com 07-01-2023
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Bevalt super goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIF670DS

Algemene score

8,0
Hij ziet er mooi strak uit en werkt geweldig.
Ik heb maar een 1 fase huisaansluiting en de kookplaat is aangesloten op 2 groepen van 16A. Dat gaat perfect.
Er zijn mensen die zeggen dat je niet het volle vermogen kan halen als je alle kookzones gebruikt en dat het een nadeel is maar in de praktijk heb je daar helemaal geen last van.
Het idee was om gedeeltelijk van het gas af te gaan en gewend aan gas koken gaat dit veel beter met deze Inductie plaat.
Alles is razendsnel warm en koken gaat daardoor ook sneller en makkelijker.
Het enige nadeel vind ik dat de plaat donker grijs is en er met 1 zwarte streep per kookzone aangegeven word waar de kookzones zitten.
Die strepen zijn bijna niet te zien en het is elke keer weer erg zoeken en kijken of de pan wel goed staat.
Heel onduidelijk!
Ander puntje van kritiek is dat de tiptoetsen met warme werken (de warmte van je vingers) maar vaak genoeg reageren ze niet. Wij kregen de plaat soms helemaal niet eens meer aan. Dan reageerde hij ook niet op de aan/uit knop.
Er is al een service monteur van ETNA langs geweest en die heeft de print vervangen waardoor het beter is geworden maar helemaal weg is het niet.
Je zet bijvoorbeeld water op om een eitje te koken op stand 9 en als het kookt en je wil de plaat lager zetten dan reageert hij niet. Ik moet de hele plaat uit en weer aan zetten waarna hij wel reageert op het lager zetten van de plaat.

Pluspunten

  • Snel (opwarmen, koken)
  • Temperatuur is Perfect te regelen
  • Heel makkelijk schoonmaken
  • Zuinig in energie

Minpunten

  • Kookzones zijn slecht te zien
  • Tiptoetsen reageren niet zo goed

Review criteria:

Voldoende
Onvoldoende
Uitstekend
Goed
Officiele reactie van Atag 09-01-2023

Beste heer / mevrouw,

Dank je wel voor het schrijven van deze mooie en uitgebreide review. Wat leuk om te lezen dat wij jouw overstap van naar inductie koken op een positieve manier hebben kunnen beïnvloeden. Jouw feedback betreffende de bediening hebben wij doorgegeven aan onze ontwikkeling afdeling.
We wensen je vele jaren kookplezier toe.

Met vriendelijke groet,

Marijke
Webcare ETNA

Reageer

p**r@g**l.com 22-12-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

PRIMA KEUZE ETNA

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIF670DS

Algemene score

10,0
De vorige inductie kookplaat van een ander merk is door kortsluiting stuk gegaan. Ik ben daarna op zoek gegaan naar een Nederlandse kwaliteit inductie kookplaat met een twee fasen aansluiting. Door te vergelijken viel de keuze p ETNA, vijf jaar garantie is ook mede bepalend geweest. De inductie kookplaat voldoet aan al onze verwachtingen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 23-12-2022

Beste heer / mevrouw,

Hier worden wij enthousiast van, een 10! Wat leuk om te lezen dat je voor ETNA hebt gekozen en dat de kookplaat aan al je verwachtingen voldoet.

We wensen je nog vele jaren kookplezier toe!

Met vriendelijke groet,
Suzan
Webcare ETNA

Reageer

h**6@u**l.nl 06-12-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Inductie kookplaat eindelijk.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIF670DS

Algemene score

9,0
Wat een mooi design een aanwinst voor je keuken. Werkt fantastisch, snel en dankzij de duidelijke handleiding snel in te zetten voor het bereiden van heerlijke maaltijden. Wij zijn zeer tevreden!

Pluspunten

  • Plaatsen eenvoudig.
  • Warmt snel op
  • Doet wat beloofd is!
  • Mooi uiterlijk
  • Duidelijke handleiding

Minpunten

  • Nog niet ontdekt!!!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 07-12-2022

Beste heer / mevrouw,

Hartelijk bedankt voor het schrijven van deze positieve review.
Wat fijn dat jij zo tevreden bent met het mooie design, een echte eyecatcher!
Ook het gebruiksgemak bevalt jou goed.

Wij wensen jou heel veel kookplezier!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

Switek 05-12-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Erg mooie inductie kookplaat.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIF670DS

Algemene score

9,0
Als voorbereiding om geheel gas loos te worde onze ons gasfornuis vervangen door deze prachtige inductiekookplaat. Installatie is erg simpel, er staat duidelijk uitgelegd hoe hem aansluit op 1, 2 of 3 fasen. Zeer makkelijk te bedienen en geen extra poespas welke je toch nooit gebruikt. Kopen gaat echt een stuk sneller dan op gas en schoonmaken is een makkie! Breedte is perfect er passen 2 grote pannen naast elkaar, alle 4 pitten zijn dus ook met grote pannen zonder problemen te gebruiken. Afwerking is zeer fraai!

Pluspunten

  • Kopen gaat super snel
  • Mooie afwerking
  • Simpele bediening
  • Makkelijk schoonmaken
  • Goede breedte

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 06-12-2022

Beste heer / mevrouw Switek,

Wat leuk om te lezen dat jij zo tevreden bent met de inductiekookplaat!
De installatie verliep soepel, het gebruiksgemak bevalt goed en ook het eenvoudige onderhoud is natuurlijk ideaal.

Wij wensen jou heel veel kookplezier!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

De bouwvakker 01-12-2022
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Prima inductiekookplaat.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIF670DS

Algemene score

10,0
Mooie vormgeving past super in de oude sparing. Gemakkelijk in de bediening. Prima prijs

Pluspunten

  • Gemakkelijke bediening
  • Snel eten klaar.

Minpunten

  • Geen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 02-12-2022

Beste heer / mevrouw,

Wow, een 10! Bedankt voor het schrijven van deze mooie review! Wat fijn dat de kookplaat makkelijke installeren was en dat er geen wijziging in de uitsparing gemaakt hoefde te worden.
We wensen je nog veel kookplezier!

Met vriendelijke groet,
Kim
Webcare ETNA

Reageer

m**j@o**e.nl 10-11-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooie uitstraling.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIF670DS

Algemene score

9,0
Mooie uitstraling door matte glasplaat.
Zeer gebruiksvriendelijk.
Waren er zo aan gewend.
Aangesloten op twee fasen.
Dus koken gaat supersnel.
Ben erg tevreden met deze kookplaat.
Duurzaamheid moet zich natuurlijk nog wel bewijzen.

Pluspunten

  • Mooi apparaat
  • Gebruiksvriendelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Officiele reactie van Atag 11-11-2022

Beste heer / mevrouw,

Dank je wel voor het schrijven van deze review. Het doet ons goed om te lezen dat je tevreden bent met de werking en design van de inductiekookplaat.
We wensen je veel kookplezier toe.

Met vriendelijke groet,

Marijke
Webcare ETNA

Reageer

Marian 18-10-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Inductie kookplaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIF670DS

Algemene score

10,0
Goed Nederlands merk, zeer gebruiksvriendelijk.
Mooie vormgeving en de boost werk perfect en de koppeling kookzones werkt prima.

Pluspunten

  • Gebruiksgemak
  • Vormgeving

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 20-10-2022

Beste Marian,

Hartelijk bedankt voor het schrijven van deze review, wat een topscore!
Fijn dat jij zo tevreden bent over de kookplaat.
Het gebruiksgemak, mooie design en de verschillende mogelijkheden bevallen jou goed.

Wij wensen jou heel veel kookplezier!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

s**a@m**e.com 14-10-2022
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Bevalt goed, maar niet storingvrij

Geschreven voor: ETNA KIF670DS

Algemene score

7,0
Is mooi strak design en handig in gebruik.
Helaas wel na 20 maanden al storing

Pluspunten

  • Design
  • Makkelijk in gebruik
  • Wekker

Minpunten

  • Storingsgevoelig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Onvoldoende
Officiele reactie van Atag 17-10-2022

Beste heer / mevrouw,

Hartelijk bedankt voor het schrijven van deze review.
Wat fijn om te lezen dat jij zo tevreden bent over het mooie design en het gebruiksgemak.
Wij begrijpen dat een storing al na 20 maanden teleurstellend is.
Mochten wij hier nog iets in kunnen betekenen dan horen wij dat graag. Zou jij in dat geval jouw contact- en adresgegevens samen met een kopie van de door jou geschreven review willen sturen naar: webcare@atagbenelux.com?

Wij wensen jou snel weer heel veel kookplezier!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

w**n@g**l.com 07-10-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Top kook plaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIF670DS

Algemene score

9,0
Prachtige kookplaat.
Was bang dat het niet iets voor mij was.
Maar was zo onder de knie.
Makkelijk schoon te houden.
Energie zuinig.top product.
Ik geef een 9 want als ik een 10 geef blijft de ontwikkeling stil staan🫣

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 10-10-2022

Beste heer / mevrouw,

Een leuke review, bedankt!
De overstap van gas naar inductie is best spannend, wat leuk dat het ondanks jouw twijfels zo goed bevallen is!
Ook het eenvoudige onderhoud bevalt jou goed.

Wij wensen jou heel veel kookplezier!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

fam schilder 04-10-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

tevreden met aankoop

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIF670DS

Algemene score

9,0
zeer tevreden over de aankoop. Vooral heel blij met het kinderslot wat eenvoudig is in te stellen. Aansluiten was eenvoudig verder

Pluspunten

  • eenvoudig aan te sluiten
  • kinderslot
  • verlengde garantie

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 05-10-2022

Beste heer / mevrouw Schilder,

Bedankt voor het achterlaten van deze leuke review.
Fijn om te lezen dat de kookplaat zo goed bevalt.
Ook de verschillende functies zoals het kinderslot zijn natuurlijk erg handig.

Wij wensen jou heel veel kookplezier!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

s**g@g**l.com 04-10-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Etna Kif670ds

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIF670DS

Algemene score

9,0
Mooie luxe uitstraling door de matte glasplaat. Koken gaat perfect en de koppelbare zones in gebruik met grillplaat is ook geweldig. Aansluiten was een makkie door de heldere instructie van Etna middels een YouTube filmpje. Wat een verademing in vergelijk met gas. Makkelijk schoon te houden en met die de powerboost is de boel zo aan de kook. Wekker is heel fijn bij het koken. Hebben wel kookmatjes erbij gekocht om de plaat te beschermen tegen krassen en mooi te houden.

Pluspunten

  • Makkelijk schoon te houden
  • Luxe uitstraling
  • Fantastisch koken door wekker en powerboost

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 05-10-2022

Beste heer / mevrouw,

Hartelijk bedankt voor het achterlaten van deze positieve review.
Wat fijn om te lezen dat de kookplaat zo goed bevalt.
Het mooie design en het gebruiksgemak bevallen jou goed.
Leuk ook dat het YouTube filmpje jou geholpen heeft bij de installatie.

Wij wensen jou heel veel kookplezier!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

m**n@z**o.nl 02-10-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht
Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIF670DS

Algemene score

10,0
Verschillende kookplaten vergeleken, maar het matzwarte design sprong er toch uit.
Ook mede door de 1 fase aansluit mogelijkheid viel de keuze op deze plaat en dat ie in een standaard nismaat van 59 cm past terwijl de plaat 70 breed is.
Mooi product, koken gaat sneller tov gas.
Uiteindelijk toch op 2 fase aangesloten omdat ik een nieuwe kabel moest trekken, maar 1 fase kan ook.

Pluspunten

  • 1 fase aansluit mogelijkheid
  • Mat zwart Design

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 03-10-2022

Beste heer / mevrouw,

Een 10! Dank je wel voor het schrijven van deze review. Het doet ons goed om te lezen dat je tevreden bent met de werking van de kookplaat.
We wensen je veel kookplezier toe.

Met vriendelijke groet,

Marijke
Webcare ETNA

Reageer

r**t@h**e.nl 18-09-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

beste keuze

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIF670DS

Algemene score

8,0
super fijne kookplaat makkelijk in bediening en zeer snel warm,
product doet wat het moet doen

Pluspunten

  • makkelijke bediening
  • makkelijke instalatie
  • snel warm

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 19-09-2022

Beste heer / mevrouw,

Dank je wel voor het schrijven van deze review. Het doet ons goed om te lezen je tevreden bent met het gebruiksgemak van de kookplaat.
We wensen je veel kookplezier toe.

Met vriendelijke groet,

Marijke
Webcare ETNA

Reageer

J**2@g**l.com 17-09-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Inductie kookplaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIF670DS

Algemene score

8,0
Enthousiast, goede service, mooie uitstraling, handig in gebruik. Super blij

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 19-09-2022

Beste heer / mevrouw,

Dank je wel voor het schrijven van deze review. Het doet ons goed om te lezen dat je tevreden bent met het design en werking van de kookplaat.
We wensen je veel kookplezier toe.

Met vriendelijke groet,

Marijke
Webcare ETNA

Reageer

h**s@z**o.nl 12-09-2022
  • Product gekocht

prima kookplaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIF670DS

Algemene score

9,0
prima kookplaat , voldoet aan alle verwachtingen ,ideaal dat je twee kook zone,s kan koppelen voor een braad slede .
min puntje . als er iets stuk gaat duurt het vrij lang voordat er een monteur tijd heeft om het op te lossen .
Officiele reactie van Atag 14-09-2022

Beste heer / mevrouw,

Wat een mooie review, bedankt!
Wat fijn om te lezen dat de kookplaat aan jouw verwachtingen voldoet.
Lekker koken met de braadslede is natuurlijk ook ideaal.
Jammer dat jij een monteur nodig hebt gehad en dat dit wat langer heeft geduurd, kunnen wij hierin op dit moment nog wat voor jou betekenen? Zo ja, dan helpen wij natuurlijk graag om het zo snel mogelijk opgelost te krijgen. Zou jij hiervoor jouw contact- en adres gegevens samen met een kopie van deze review willen sturen naar webcare@atagbenelux.com?

Wij wensen jou heel veel kookplezier!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

z**n@c**o.nl 04-09-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Keramische kookplaat etna KIF670DS

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIF670DS

Algemene score

9,0
Heel fijn en makkelijk in gebruik. Ik ben van gas overgestapt en heb alles uitgeplozen via internet en deze sprak het meeste aan ook omdat hij met een gewone stekker aangesloten is. Booster is perfect ook het pauze knopje is bij ons ideaal. Goed schoon te maken. En tot nu toe is iedereen weg van de matte antraciet kleur. Als de meterkast vernieuwd is wil ik hem wel op 2de fase aansluiten alhoewel ik me wel de meerwaarde afvraagt want hij is nu al super!!!

Pluspunten

  • Booster
  • 220volt
  • Lekker groot

Minpunten

  • Nog niks kunnen vinden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 05-09-2022

Beste heer / mevrouw,

Wat een mooie score, bedankt!
Wat fijn dat de kookplaat zo goed bevalt, de overstap van gas naar inductie is toch altijd even spannend.
De vele functies heb jij zo te lezen al goed onder de knie en ook het eenvoudige schoonmaken bevalt jou goed.
Natuurlijk is het mooie design echt een eye catcher in jouw keuken.

Wij wensen jou heel veel kookplezier!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

Veronika 02-09-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Beste koop

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIF670DS

Algemene score

10,0
Wij jebben na jaren gas kookplaat een inductiekookplaat van Etna gekocht. Moet ik zeggen dat was onze beste keuz. Deze kookplaat is heel erg mooi. Mooie matte kleur,kanten op kookplaat zijn niet scherp,pannen zijn snel warm en is dat makkelijker om schoon te houden.
I love koken op mijn noeuwe kooplaat.
Deze model en merk is echt beste keuz.

Pluspunten

  • Snel warme pannen
  • Mooie kleur
  • Makkelijk schoon
  • Beter dan gas kookplaat

Minpunten

  • Kan niet lock tussen koken

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende
Officiele reactie van Atag 05-09-2022

Beste Veronika,

Wat een topscore, een 10! Bedankt!
Wat leuk dat jij bij de overstap van gas naar inductie hebt gekozen voor ETNA!
Het mooie design sprak jou aan, fijn om te lezen dat ook de snelheid van het koken en het eenvoudige onderhoud jou goed bevallen.

Wij wensen jou heel veel kookplezier!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

Toon meer reviews