Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 37 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de ETNA KIS670ZT op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,9

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Nguyen 04-08-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooie en goed werkende kookplaat. Zeker een aanrader.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIS670ZT

Algemene score

10,0
We hebben deze kookplaat aangeschaft na het lezen van vele positieve reviews erover. Dankzij de breedte van 70 cm is er voldoende ruimte tussen de pannen. Deze plaat past precies in de oude nis van de oude gaskookplaat.
Er zit al een stekker aangesloten voor een 1-fase stopcontact.
De bediening van de 4 zones is heel makkelijk. De pauzeknoop is een goede aanvulling. Deze kookplaat oogt mooi en is makkelijk schoon te maken.

Pluspunten

  • Makkelijk aan te sluiten met normaal stopcontact
  • Ruimte voor 4 pannen
  • Snel op temperatuur
  • Mooi design

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 08-08-2022

Beste heer / mevrouw,

Hartelijk bedankt voor het schrijven van deze mooie review.
Wat fijn om te lezen dat jij zo tevreden bent met het gebruiksgemak en het mooie design.
Een pareltje in jouw keuken!

Wij wensen jou heel veel kookplezier.

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

Armand 02-08-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede 220 volt inductie kookplaat met schappelijke prijs.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIS670ZT

Algemene score

10,0
Na jaren op gas gekookt te hebben nu eindelijk overgestapt op inductie. De installatie is heel eenvoudig. Gelukkig was er al een vrij stopcontact aanwezig in de buurt van het kooktoestel. Deze zat ook nog eens op een aparte groep van 16 amp. zodat in principe 3.520 watt ter beschikking is om te koken. Het koken gaat prima. De bediening is snel onder de knie te krijgen. We hebben wel nieuwe pannen moeten aanschaffen. De oude pannenset was niet geschikt voor inductie (niet magnetisch) en na jaren van gasgebruik ook nog eens krom. Wij zijn heel tevreden met de Etna kookplaat. De aanvullende garantie is ook nog eens mooi meegenomen.

Pluspunten

  • Gemakkelijke installatie
  • Degelijke materialen
  • Geen aanpassingen in meterkast
  • Duidelijk bediening
  • Koken gaat snel

Minpunten

  • Geen glas schraper meegeleverd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Officiele reactie van Atag 04-08-2022

Beste Armand,

Wow, een 10! Dank je wel voor het schrijven van deze uitgebreide review. Het doet ons goed om te lezen dat je voor ETNA gekozen hebt bij jouw overstap van gas naar inductie koken en wij dit op een positieve manier hebben kunnen beïnvloeden.
We wensen je veel kookplezier toe.

Met vriendelijke groet,

Marijke
Webcare ETNA

Reageer

neil 01-08-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Topplaat met de huidige gasprijzen aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIS670ZT

Algemene score

10,0
coolblue had helaas aangegeven dat de temperatuur automatisch terug gaat dit is niet zo dan moetbje de kookplaat met 2 fasen kopen.
Voor de rest is deze kookplaat mooi en lekker breed voor grote pannen. Een voordeel is ook dat deze op 220v kan super.
makkelijk schoon te houden en water kookt supersnel. nunmet de gasprijzen een prima kookplaat welke zichzelf snel terugverdient.
Let wel even op of je pannen geschikt zijn.

Pluspunten

  • design
  • 220v aansluiting
  • simpel zelf te installeren
  • makkelijk in gebruik

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 02-08-2022

Beste Neil,

Een 10! Dank je wel voor het schrijven van deze mooie beoordeling. Wat fijn om te lezen dat je tevreden bent met de werking en gebruiksgemak van de inductiekookplaat. We wensen je veel kookplezier toe.

Met vriendelijke groet,

Marijke
Webcare ETNA

Reageer

Tonny 25-07-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Simpele inductiekookplaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIS670ZT

Algemene score

10,0
Een prima elektrische kookplaat.
De bediening is simpel.
Ben zeer tevreden.

Pluspunten

  • Simpele bediening
  • Snel op kooktemperatuur

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 26-07-2022

Beste heer / mevrouw,

Dank je wel voor deze review en het mooie cijfer😊Het doet ons goed om te lezen dat je tevreden bent met het gebruiksgemak en werking van de inductiekookplaat.
We wensen je veel kookplezier toe.

Met vriendelijke groet,

Marijke
Webcare ETNA

Reageer

Shaimaa 20-07-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

ETNA 1 fase kookplaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIS670ZT

Algemene score

9,0
Allereerste mooi strak kookplaat om te zien. We hebben het aangeschaft na het lezen van vele positieve reviews erover. Het is een 1 fase kookplaat die je zo op een geaard stopcontact kan pluggen zonder aanpassing in meterkast.
Het werkt echt prima en koken op inductie is echt veel beter dan gas. Echt een aanrader en niet te vergeten de servies van ETNA is echt goed.

Pluspunten

  • Mooi strakl kookplaat
  • Makkelijk in schoonmaak
  • Geluidloos

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 21-07-2022

Beste Shaimaa,

Bedankt voor het schrijven van deze mooie review! Wat fijn om te lezen dat het uiterlijk en de werking zo goed bevallen! Natuurlijk kan de installatie niet makkelijker dan met Plug & Cook!
Wij wensen je nog veel kookplezier!

Met vriendelijke groet,
Kim
Webcare ETNA

Reageer

r**e@h**l.nl 19-07-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Etna KIS670ZT

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIS670ZT

Algemene score

9,0
Sinds een week koken we op een inductie kookplaat van Etna. Wat een positief verschil in kookduur, gemak en bedieningsgemak!
Voorverwarmen van de pannen is niet meer nodig, eten warm houden is een gemak en in een handomdraai is alles na het koken weer schoon! We zijn zeer tevreden! Machtig mooi!

Pluspunten

  • Bedieningspaneel
  • Bedieningsgemak
  • Plug in en kook
  • Heldere beschrijving
  • Op inductie koken went vlug

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 20-07-2022

Beste heer / mevrouw,

Hartelijk bedankt voor het schrijven van deze positieve review.
Wat fijn dat de kookplaat zo goed bevalt en dat jij zo tevreden bent!
Plug en cook is natuurlijk ideaal en ook de bediening is voor jou een fluitje van een cent.

Wij wensen jou heel veel kookplezier!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

f**g@k**e.nl 13-07-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Een aanrader.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIS670ZT

Algemene score

8,0
Prima kookplaat, zeer eenvoudig aan te sluiten.
Met aansluitsnoer en stekker afgeleverd, stekker in wandcontactdoos en koken maar!

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Voldoende
Goed
Officiele reactie van Atag 14-07-2022

Beste heer / mevrouw,

Bedankt voor het schrijven van deze review. Plug & Cook, makkelijker kan het niet!
We hopen dat je nog vele jaren kookplezier hebt.

Met vriendelijke groet,
Kim
Webcare ETNA

Reageer

d**s@h**l.nl 12-07-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Inductie kookplaat van Etna

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIS670ZT

Algemene score

9,0
Mijn product betreft een inductieplaat.
Deze is werkelijk fantastisch en ook nog eens simpel in bedienen.
Ik ben ontzettend tevreden!

Pluspunten

  • Simpel in bediening
  • Makkelijk in onderhoudt

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Officiele reactie van Atag 14-07-2022

Beste heer / mevrouw,

Bedankt voor deze review. Wat fijn om te lezen dat je zo blij bent met deze kookplaat en dat je deze zo makkelijk te bedienen vind.
We wensen je nog veel kookplezier!

Met vriendelijke groet,
Kim
Webcare ETNA

Reageer

c**n@k**l.nl 08-07-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIS670ZT

Algemene score

8,0
De kookplaat nu 2 weken in gebruik. Bevalt uitstekend. Hij ziet er mooi en strak uit. Een aanwinst voor bijna elke keuken. Vele mogelijkheden tot aan ontdooien toe. Wat ons echt overhaalde om hem te kopen was het feit dat je hem zonder krachtstroom kunt gebruiken. Gewoon in het stopcontact.

......

Pluspunten

  • Gewoon mooi
  • Gewoon stopcontact
  • Makkelijk schoonmaken
  • De mogelijkheden

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 11-07-2022

Beste heer / mevrouw,

wat leuk dat jij de moeite hebt genomen om deze review te schrijven.
Plug en cook, ideaal hé!
Fijn dat de kookplaat zo goed bevalt en dat jij ook tevreden bent over het mooie design.

Wij wensen jou heel veel kookplezier!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

e**1@g**l.com 06-07-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIS670ZT

Algemene score

9,0
Mooie inductieplaat heel ruim, 70 cm breed en past in een gewone nis.
simpel in bediening en werkt heel snel.
Grote voordeel is dat het een 1 fase apparaat is, dus geen gedoe met aanpassen meterkast.

Pluspunten

  • Grote plaat 70 cm
  • Past in een normale nismaat

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 07-07-2022

Beste heer / mevrouw,

Bedankt voor deze mooie review. Wat fijn om te lezen dat het ruime design en de makkelijke bediening van de kookplaat zo goed bevallen, en fijn dat de installatie ook makkelijk verliep.
Wij wensen je nog veel kookplezier.

Met vriendelijke groet,
Kim
Webcare ETNA

Reageer

r**k@o**k.com 05-07-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Maakt koken makkelijker

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIS670ZT

Algemene score

8,0
Product voldoet aan verwachting. Ging helaas na 3 dagen kapot, maar na 3 dagen ook alweer onder garantie gerepareerd door heel vriendelijke monteur. Werkt sindsdien weer super. We zijn heel tevreden.

Pluspunten

  • Werkt snel
  • Makkelijk installeren

Minpunten

  • Niet geschikt voor zesgangen menu

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende
Goed
Officiele reactie van Atag 06-07-2022

Beste heer/mevrouw,

Dank je wel dat je de moeite hebt genomen deze review te schrijven. Wat fijn dat de monteur het defect heeft kunnen verhelpen, zodat de kookplaat weer super werkt. Wij wensen u veel kookplezier!

Met vriendelijke groet, Chantal
Webcare ETNA

Reageer

r**7@g**l.com 27-06-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bevalt zeer goed en makkelijk plug in play

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIS670ZT

Algemene score

8,0
Makkelijk te installeren goede gebruiksaanwijzing en zeer gemakkelijk te bedienen met de tiptoets knoppen

De Etna Kis is zeer gemakkelijk te bedienen met de tiptoets knoppen en makkelijk in te bouwen in bestaande nis van het werkblad en wat ook belangrijk is de 1 fase aansluiting waardoor je geen extra kabel hoeft aan te leggen Kan zo in bestaand stopcontact

Pluspunten

  • Erg makkelijk te bedienen
  • Makkelijk te installeren door 1 Fase plug en play

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed
Officiele reactie van Atag 28-06-2022

Beste heer / mevrouw,

Dank je wel voor het schrijven van deze review. Fijn om te lezen dat je tevreden bent met de inductiekookplaat.
We wensen je veel kookplezier toe.

Met vriendelijke groet,

Marijke
Webcare ETNA

Reageer

c**n@k**l.nl 24-06-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bevalt erg goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIS670ZT

Algemene score

8,0
We gingen ons keukenblad vervangen. Maar meteen overgaan op elektrisch koken. Op internet gezocht toen kwamen we door de vele positieve reviews bij deze kookplaat uit. Contact gehad met Portas die deze ook van harte aan beveelde. Nu pas enkele keren met bezig geweest. Maar die ervaringen zijn erg positief. Daar buitenom de kookplaat ziet er gewoon mooi uit.

Nelly

Pluspunten

  • Mooi design
  • Vele mogelijkheden tot ontdooien toe
  • Elektrisch koken met normaal stopcontact

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Officiele reactie van Atag 28-06-2022

Beste heer / mevrouw,

Dank je wel voor het schrijven van deze review. Leuk om te lezen dat je voor ETNA gekozen hebt en je tevreden bent met de werking van de inductiekookplaat.
We wensen je veel kookplezier toe.

Met vriendelijke groet,

Marijke
Webcare ETNA

Reageer

broeky70 02-06-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

geweldig apparaat zonder teveel poespas.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIS670ZT

Algemene score

9,0
zonder veel moeite in kunnen bouwen op de plaats van gasplaat.
vrouw vind koken nu leuk.
wel moeten wennen dat alles heel snel warm word.

Pluspunten

  • snel in te bouwen
  • alles snel op temperatuur
  • vrouw kookt weer met plezier
  • aansluiting op normaal stopkontakt

Minpunten

  • geen
  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 03-06-2022

Beste heer / mevrouw,

Wat een mooie score, bedankt!
Wat fijn dat het plaatsen van de kookplaat zo eenvoudig was.
Koken is natuurlijk een feest! Fijn dat ook jouw vrouw hier nu plezier aan beleeft!
De snelheid van het koken is inderdaad even wennen, ik heb er vertrouwen in dat dit zal lukken!

Wij wensen jou, en natuurlijk ook jouw vrouw heel veel kookplezier toe!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

F**1@G**l.com 31-05-2022
  • Product gekocht

Algemene score

8,0
Op weg naar gasloos! Hele fijne kookplaat. Makkelijk te bedienen en ziet er erg mooi uit.
Officiele reactie van Atag 02-06-2022

Beste heer / mevrouw,

Bedankt voor het schrijven van deze review en leuk dat u heeft gekozen voor Etna bij het overgaan naar inductie! Wat fijn dat de kookplaat makkelijk is te bedienen.
Veel kookplezier gewenst!

Met Vriendelijke groet,
Kim
Webcare ETNA

Reageer

g**n@k**l.nl 19-05-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Eenvoud en gemak

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIS670ZT

Algemene score

9,0
We waren op zoek naar een eenvoudige kookplaat zonder allerlei toeters en bellen. Als iemand van 87 jaar oud wil je geen complete bijscholingscursus moeten volgen om te kunnen koken. Deze plaat blonk uit in eenvoud en gemak en werkt uitstekend om op te koken. We zijn er zeer tevreden over.

Pluspunten

  • Simpel te bedienen
  • Veilig voor mensen op leeftijd

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 20-05-2022

Beste heer / mevrouw,

Hartelijk bedankt voor deze leuke review.
Wat fijn dat de eenvoudige bediening van de kookplaat zo goed bevalt.
Want ja, laten we eerlijk zijn, een bijscholingscursus, daar zit natuurlijk niemand op te wachten!

Wij wensen jou heel veel kookplezier toe!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

U**h@h**l.com 23-02-2022
  • Product gekocht

Beste koop

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIS670ZT

Algemene score

9,0
De kookplaat bevalt heel goed geen problemen gekend. Zou ieder deze aanbevelen.
Officiele reactie van Atag 24-02-2022

Beste heer/mevrouw,
Bedankt voor uw review. Fijn te horen dat de inductiekookplaat goed bevalt en u deze iedereen aanbeveelt.
Wij wensen u veel kookplezier!
Met vriendelijke groet,
Chantal Webcareteam ETNA

Reageer

a**9@z**o.nl 25-01-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Verandering in koken.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIS670ZT

Algemene score

9,0
We hebben dit product gekozen uit energie bezuinigingen. En het bevalt ons uitstekend. We hadden dit eerder moeten doen.
De inductie werk prima op 1 fase. Alles wordt minder vet, de plaat is eenvoudig schoon te maken. Kortom een hele verbetering .

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 26-01-2022

Beste heer/mevrouw,
Bedankt voor het schrijven van deze beoordeling. Wat fijn dat het koken op inductie zo goed bevalt.
Veel kookplezier gewenst!
Met vriendelijke groet,
Chantal Webcareteam ETNA

Reageer

CM 22-01-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Etna nooit meer wat anders

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIS670ZT

Algemene score

8,0
Jaren op etna keramisch gekookt. Nieuw huis had gasfornuis :( gelukkig hebben we nu etna inductie. Installatie een fluitje van een cent. Meteen een pan water op gezet en dat kookte zo snel. De plaat staat zo chique en lekker snel schoon als je knoeit.

Pluspunten

  • Snel kokend
  • Hygiënisch
  • Ziet er mooi uit
  • Ingebouwde kookwekker
  • Smelt en warmhoudfunctie

Minpunten

  • Druktoetsen zijn niet heel gevoelig

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 24-01-2022

Beste heer / mevrouw,

Bedankt voor het schrijven van deze mooie uitgebreide review. Wat leuk dat u voor ETNA gekozen heeft voor uw nieuwe inductiekookplaat. Fijn om te lezen dat u tevreden bent met de werking en schoonmaak gemak van de kookplaat.
We wensen u veel plezier met uw aankoop.

Met vriendelijke groet,
Marijke Webcareteam ETNA

Reageer

e**o@h**e.nl 17-01-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Zeer goede keus

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIS670ZT

Algemene score

9,0
Gekocht a. omdat we van het gas af moeten en b. omdat deze kookplaat een goede keuze was volgens Kieskeurig. En inderdaad het apparaat bevalt ons uitstekend.

Pluspunten

  • simpele bediening
  • snel geplaatst
  • heeft 2 fases
  • kan standaard op 220 V stopcontact
  • is 70 cm breed past in 56 cm

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 19-01-2022

Beste heer/mevrouw,
Dank u voor het schrijven van deze review. Wat fijn dat u gekozen heeft voor de inductiekookplaat van ETNA en deze uitstekend bevalt. Wij wensen u veel kookplezier!
Met vriendelijke groet,
Chantal Webcareteam ETNA

Reageer

Toon meer reviews