ETNA KIF680DS - Kookplaten

ETNA KIF680DS
ETNA KIF680DS
8.9

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 18 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de ETNA KIF680DS op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Theo G23-11-2025

ETNA KIF680DS inductie 80cm inbouw.

Deze inductie kookplaat is lekker groot met ca 80cm lengte. Hij is mat antraciet met dunne zwarte strepen in de lengte en de dubbele kookzone met strepen in de breedte, om aan te geven waar de kookzone is. De bediening is een rond cirkeltje van 1cm voor aan uit, een sleutel van 1cm, en allemaal in zwart. Als je geen afzuiging met lamp aanzet, kun je met daglicht in mijn keuken bijna niet onderscheiden waar wat zit, ook de plus en min niet. Als dit in witte strepen en symbolen was en bediening in wat grotere symbolen zou het veel fijner werken. Dus daarom een matige score. De platen brommen wel wat maar niet storend. Koppelen van 2 kookzones, vergeet ik steeds weer hoe dat moet; lastig. Dus aanbeveling: geen zwarte strepen en bediening op een antraciet kookplaat, graag. en grotere symbolen.
Pluspunten
  • grootte
  • gemak van inbouwen
Minpunten
  • te kleine en zwarte bediening op antraciet plaat is niet te onderscheiden
  • kookzones zijn altijd kleiner dan de grootste pan van bv 28cm
e******************@g********16-11-2025

Prima kookplaat

Wat een mooie kookplaat. Persoonlijk vind ik het matte uiterlijk erg mooi, en het maakt ook goed schoon. Weinig streep vorming, ideaal Ondanks dat ik mijn "oude" ketels en pannen heb gehouden werkt de plaat erg snel. Overigens wel op 2 fase aangesloten Veel functies waaronder een bridge, sudderfunctie en warmhoudfunctie. Samenvattend: mooi uiterlijk, snel en vele nuttige functies
y**************@g********06-11-2025
Mooi product Matte uitvoering is top
s*************@g********04-11-2025

bevalt erg goed - aan te bevelen (5jr garantie)

Uitstekende keuze voor wie op zoek is naar een mooie, en betrouwbare kookplaat met een goede prijs-kwaliteitverhouding. Hij kookt snel en controleerbaar, is makkelijk schoon te maken en heeft handige functies zoals flexibele zones en een ingebouwde kookwekker. Het enige minpunt is dat genoemd wordt, is dat vetvlekken snel zichtbaar zijn. Makkelijk te installeren ook.
Pluspunten
  • prijs
  • functionaliteit
  • 5 jr garantie
  • grijs
Peter23-06-2024

Kookplaat

Makkelijk te installeren Mooie strakke plaat. Makkelijk in gebruik, toetsen reageren snel. Kortom waar voor je geld.
Pluspunten
  • Makkelijk in gebruik
Sarfaraz24-02-2024

This ETNA cooktop is a decent cooktop

This ETNA cooktop is a decent cooktop. Have been using this for almost 8 months now.
Pluspunten
  • sleek
  • double zone can be used together
  • defrost option
  • timer and pausing
  • comes with 4 big zones
Minpunten
  • Needs good ventilation
  • sound is sometimes annoying
Aleson12-02-2024

Breede inductieplaat

We waren op zoek naar een inductieplaat die wat bredere is. Dat is deze plaat. We zijn erg tervrede mee. Makkelijk te bedienen. En de pannen staat niet te dicht op elkaar.
Pluspunten
  • breede plaat
  • makkelijk schoon te maken
  • verschillende standen
Bart en Ellen03-02-2024

Zeer goede prijs-kwaliteitverhoudeling!

Kookplaat functioneert prima en is volledig naar verwachting. Het is een strak vormgegeven plaat. De bediening is zeer eenvoudig en logisch. We hebben hem mede gekozen door de verdeling van de kookzones en de zeer gunstige prijs/kwaliteitsverhouding!
Pluspunten
  • Makkelijke bediening
  • Verdeling van de kookzones
  • Strakke vormgeving
  • Volume van de pieptoon aanpasbaar
Minpunten
  • Matte kleur is meer grijs
r*******@o**********15-02-2023

Fijne kookplaat

Fijne kookplaat, overgestapt van gas naar inductie, geen moment spijt van gehad. Ook de mogelijkheden qua instellingen zijn fijn.
m*********@t*********22-11-2022

Matte inductie plaat die glansrijk presteert

Ik heb deze inductie plaat gekozen voor de prijs/mogelijkheden verhouding. Zones met verschillend vermogen, koppelbare zones voor grill plaat en ook voor de looks. Mat donker grijs is het een verademing tussen al die shiny glanzend zwarte exemplaren. Nu maandje in gebruik en hij stelt op geen enkele manier teleur - doet precies wat ie beloofde, maakt geen vervelende geluiden en het is inderdaad een ‘plaatje’. Installatie was ook een eitje.
Pluspunten
  • Good looking
  • Doet wat ie belooft
Minpunten
  • Nog geen ontdekt
h*********@c********20-11-2022

Top aankoop

Mooi afgewerkt en goed ogend product. Ook de bediening is er makkelijk. Zeker een aanrader.
Pluspunten
  • Mooie uitstraling
  • Makkelijk te bedienen
Carla30-10-2022

Prima keuze!

Gekocht vanwege de aantrekkelijke prijs. Mooie uitstraling en makkelijk te bedienen. Werkt perfect. Prima prijs/kwaliteit verhouding. Ik ben er erg blij mee.
Pluspunten
  • Mooie vlakke kookplaat
  • Makkelijk te bedienen
Minpunten
  • Nog iet gevonden
Marieke16-10-2022

Weer lekker koken

We hebben deze kookplaat gekocht omdat deze als heel goed staat aangeschreven. En tot nu toe voldoet de kookplaat aan onze verwachtingen. Er is een duidelijke inbouw- en gebruiks-instructie. Na het lezen van de gebruiksaanwijzing de kookplaat gaan gebruiken en tot nu toe wel nog even wennen maar de plaat is heel erg gebruikersvriendelijk. Wordt snel warm en de temperatuur is goed in te regelen.
Pluspunten
  • Zeer makkelijk in gebruik
Minpunten
  • Nog niet gevonden
ikke14-10-2021

Toppertje!!

Kookplaat aangeschaft ivm defect raken van onze vorige. Plaat doet alles wat je mag verwachten plus een beetje extra. Vooral de warmhoud en smeltfunctie is erg handig. De plaat is erg stil en ook lekker snel (wij hebben hem op 2x230v aangesloten),geen vervelende zoem en piepgeluiden. De plaat is lekker ruim opgezet zodat ook de wat grotere pannen gemakkelijk passen. Ook is de plaat gemakkelijk te installeren / aan te sluiten want er zit een duidelijke uitgebreide handleiding bij. Het matte oppervlak heeft een mooie luxe uitstraling,vooral in ons zwarte aanrechtblad en is gemakkelijk te reinigen. De 3 jaar extra garantie is een mooi extraatje,kost niets alleen even registreren bij Etna. Kortom dit is een aanrader!!
Pluspunten
  • Lekker snel en zeer stil
  • Smelt en Warmhoudfunctie
  • Genoeg ruimte voor grote pannen.
  • Bridgefunctie voor bv Grillplaat
  • Duidelijke (nederlandse)beschrijving
Daliyakhs@gmail.com11-07-2021

Good quality price ratio

Arrived the next day after purchase, very easy to install - we did it ourselves. The hob is beautiful, easy to clean, matte looks nice too. Very comfortable for cooking aeveral things at the same time, there is timer and several other functions we havemt yet explored. Can highly recommend!
Alies19-05-2021

Prima inductieplaat

Prima inductieplaat, makkelijk te installeren en te bedienen met een strak design! Een goede aanschaf wat mij betreft.
Pluspunten
  • design
  • gebruiksgemak
Elle16-11-2020

Zeer fraaie inductie kookplaat makkelijk te bedienen

Mooie strakke design inductiekookplaat. Onderscheid zich door de mooie matte uitstraling. Makkelijk te bedienen werkt fantastisch.
Pluspunten
  • Design
  • Prijs
  • Makkelijke bediening
William12-10-2020

Mooi design

mooi design, makkelijk te installeren en uitgebreide bedieningsmogelijkheden maar toch eenvoudig in gebruik.
Pluspunten
  • makkelijk te installeren
  • simpel te bedienen