ETNA KIV360WIT - Kookplaten

ETNA KIV360WIT
ETNA KIV360WIT
Dit product wordt aangeboden door 5 aanbieders met een prijs vanaf € 449,00 Bekijk alle aanbieders
8.8

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 184 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de ETNA KIV360WIT op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

s**************@g********27-12-2025

Goede koop

Gekocht omdat ik in een gasloze woning ben gekomen. Prijs kwaliteit is goed. Went snel, kookt prima. Blij met de aankoop. Icoontjes niet altijd goed te zien maar als je recht voor het toestel staat en het lampje van je afzuigkap aandoet is het wel goed te zien. De verbinding binnen de kookplaat (L1,L2,L3) kwam niet overeen met de verbinding in de stekker. Dus bij aanpassen naar 2 fase goed door meten!
Pluspunten
  • Groot
  • genoeg ruimte voor pannen
Minpunten
  • Verbindingen in kookplaat niet goed aangesloten
N.M.U.26-12-2025

Duure, maar praktische kookplaat

Heel comfortable en krachtige kookplaat. Alleen een beetje duur, maar anders echt perfect.
Pluspunten
  • Krachtig
  • Praktisch
  • Makkelijk schoon te houden
Minpunten
  • Duur
  • Heel groot
n**************@g********22-12-2025
Net een nieuwe woning gekregen en deze als cadeau van mijn ouders. Echt een top product, enorm blij mee!
Claudio12-12-2025

Basis kookplaat makkelijk te aansluiten en bedienen

Eenvoudig kookplaat, makkelijk te bedienen.
Pluspunten
  • Eenvoudig
  • Strak
h*******@g********11-12-2025

prima kookplaat

makkelijke bediening, netjes afgewerkt en duidelijke handleiding
Schoemaker Johan17-11-2025

Goede aanschaf, veel plezier ermee.

Het is een prachtig apparaat met een miminmalistische uitstraling. Het werkt snel en handig als je even goed kijkt en went aan waar de bedieningstoeten zitten. Er is op het gebied van losstaande inductieplaaten met perilexstekker weinig aanbod dus is het moeilijk vergelijken want het is geen goedkoop apparaat. Maar als hij net zo lang meegaat als mijn vorige Etna kookplaat die ik in 1984 van een overleden oudtante erfde dan is het een mooie aanschaf.
Pluspunten
  • makkelijk schoon te houden.
  • Alles raakt zeer snel aan de kook.
Minpunten
  • Bedieningstoetsen moet je even aan wennen.
  • Een stuk duurder dan een inbouwplaat.
amber23-10-2025

Super fijn en praktisch

De inductieplaat is heel fijn om meerdere pannen tegelijk te gebruiken. Ik heb met deze kookplaat niet het probleem dat ik niet alles op dezelfde hoogte kan bakken of koken. Ik kan meerdere zones gebruiken op stand 9, zonder dat er 1 zone minder werkt. Ik kan een kinderbeveiliging instellen en de zone stopt met werken als er geen pan op staat. Enige nadeel is dat hij tot zeker 3 uur na gebruik af en toe een tikkend geluid maakt. Alsof hij nog moet afkoelen? Mij stoort dit niet meer nu ik weet wat het is, maar in het begin was het echt zoeken wat ik hoorde.
Pluspunten
  • Meerdere zones
  • tegelijk bakken op dezelfde temperatuur
  • Klein maar praktisch
  • passen 4 pannen op
Minpunten
  • tikkend geluid na gebruik
F************@o**********21-10-2025

Krachtige kookplaat.

Perfecte bediening, goed schoon te maken, mooi design, kortom een geweldige keus. Deze plaat heeft door zijn krachtige vermogen zijn geld meer dan waard, topper!!
Pluspunten
  • Krachtig
  • Goed schoonmaken
m*************@g********21-10-2025

Van gas naar electrisch koken.

Ben blij met de kookplaat werkt prima. Wilde graag van gas naar electrisch koken.
Pluspunten
  • Maaltijd sneller klaar
  • Plaat makkelijk te reinigen.
anoniem13-10-2025

Prima alleen raar dat de stekker dan vervangen moet worden

Even wennen aan het inductie koken verder goed wel jammer dat de bescherming mat, gewoon neutraal wit of zwart niet via Etna of een winkel verkrijgbaar is dat had ik wel een extra service gevonden, nu werd ik gedwongen die on line te kopen.
Pluspunten
  • prima kookplaat
Minpunten
  • Je moet wennen aan het koken op inductie
  • De stekker moet vervangen worden gelukkig had ik de kookplaat niet on line gekocht
  • Jammer dat een beschermingsmat niet via ETNA te krijgen is
c*********@h**********11-10-2025
Van gas koken naar inductie. Het koken is sneller klaar en ook nog eens leuk. De ruimte wat de plaat mij geeft en kan met gemak 4 pannen kwijt kan en ook sneller gaar. Ben zeer blij met de plaat en kan hem iedereen aanraden.
j***********@h**********10-10-2025
Gasleiding moest vernieuwd worden, dus we waren haastig op zoek naar iets vervangbaars. Na wat speurwerk kwamen we uit bij kiv354, deze was haast besteld toen we de kiv360 tegenkwamen deze is net wat groter, wat voor ons iets prettiger uitviel. Dus deze besteld, was niet op voorraad maar toch nog snel geleverd. Volop in gebruik en bevalt ons zeer goed.
a*******@g********25-09-2025

Kocher

We hebben hem nog niet zo lang maar nu al heel tevreden hadden we eerder moeten doen
Pluspunten
  • 9 punten
v*************@o**********25-09-2025

elektrisch koken

makkelijk en prettig in gebruik, goede kwaliteit prijs verhouding
Pluspunten
  • werkt goed
  • makkelijk in gebruik
Minpunten
  • bedieningssensoren minder goed zichtbaar
B****************@h**********21-09-2025

Ik.vind het een aanrader

Ik ben er super super blij mee wil niet anders meer 😁
Pluspunten
  • Sneller klaar met koken
w*******@c********18-09-2025
Etna is een betrouwbaar merk en hij werk prima
Pluspunten
  • betrouwbaar
j*****@k*********30-08-2025

Mooi apparaat

Mooi apparaat en degelijk Snelle service en levering
Pluspunten
  • Derek
i*****************@g********11-08-2025
Na gekookt te hebben opkeramisch was het even wennen maar heb een goedekeus gemaakt zeer tevreden, ik heb gekozen voor Etna oud en vertrouwd goedekwaliteits/prijsverhouding en mooi meegenomen de mooie uitstraling
e*************@h**********09-08-2025

Top product

Zo een fijne inductie plaat gekocht,makkelijk in gebruik EN nog 5 jaar garantie ook.Een top product een aanrader
Pluspunten
  • Makkelijk in gebruik
  • Fijn in gebruik
Ilonka04-08-2025

Veel kookplezier

Deze inductiekookplaat geeft veel power. Hij geeft alleen maar positive vibes en veel kookplezier! Tot zover een Top-aankoop
Pluspunten
  • Snel
  • Krachtig
  • Strak
Minpunten
  • Klein bedieningspaneel
k*************@h******04-08-2025
Goed product. Snel en eenvoudig aan te sluiten. Het enige wat mist is een klein indicatielampje wanneer de plaat in stand-by staat. Nu een geheel zwarte0laat en moet je telkens gokken waar de opstartkosten op zit. Bij de vorige i ductieplaat was dit wel aanwezig.
c******@g********27-07-2025

Prima kookplaat

De kookplaat werkt prima. Het is even wennen als je van het gas afkomt. Groot voordeel is als alle ramen open staan er geen pit uitwaait. Je krijgt ook meer ruimte in een kastje want de pannen die niet werken op inductie gaan of naar de kringloop of in de kliko. Zeer tevreden over de kookplaat.
e**********@g********07-07-2025

Goede kwaliteit en uitstraling

Ik heb goede ervaringen met Etna. Het is een los staande kookplaat, ziet er stralend uit. Door verhuizing geen gas meer. Wegens gebrek aan ruimte is deze los staande kookplaat een uitkomst. Een heel goede service bij de Mediamarkt in s-Hertogenbosch. Het apparaat werd door een vriendelijke medewerker naar mijn auto gebracht. Chapeau. Met vriendelijke groet, Emmy Hendriks
Pluspunten
  • Uitstraling
  • Prettig in gebruik
j*********@g********01-07-2025

Leesbaarheid onvoldoende

Op het eerste gezicht prima plaat, echter de leesbaarheid voor de bedienings plaatsen zijn zeer onvoldoende. Het ontbreekt aan helderheid.
w*****@z*******28-06-2025

een aanrader!

Ben zeer tevreden met het ETNA produkt. Mede voor de veiligheid van het koken op gas over gestapt op inductie! De prijs was hoog maar tot op heden is het zijn geld waard. Heb het toestel nog niet lang maar koken op inductie is fijn, toestel in gemakkeijk in te stellen. En je kon kostteloos de garantie verlengen. Denk dat ik nog veel plezier kan hebben met de ETNA inductie toestel/ opbouw!
Pluspunten
  • fijn product
  • past mooi op mijn koelkast.
Minpunten
  • misschien de hoge prijs. Maar goed is vaak duur!
  • nog geen minpunt
  • tijd zal het leren?