Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 53 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de ETNA KIV360WIT op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,7

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

w**n@u**l.nl 09-08-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

mooie kookplaat makkelijk te bedienen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIV360WIT

Algemene score

9,0
fijne kookplaat zeer snel warm vergeleken met de vorige kooklaat die electrisch was mooie uitstraling makkelijk schoon maken

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 09-08-2022

Beste heer / mevrouw,

Hartelijk bedankt dat jij de moeite hebt genomen om deze mooie review achter te laten.
Wat leuk om te lezen dat jij tevreden bent met het koken op inductie.
Het mooie design, gebruiksgemak en de mogelijkheden bevallen jou goed.

Wij wensen jou heel veel kookplezier toe!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

Han 05-08-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Sieraad in je keuken

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIV360WIT

Algemene score

8,0
Fijne kookplaat erg snel warm, de restwarmte is makkelijk te gebruiken.
Gebruiksvriendelijk apparaat
handig te bedienen en heeft een mooi uitstraling.

Pluspunten

  • Makkelijk te gebruiken
  • Mooie uitstraling

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 08-08-2022

Beste Han,

Hartelijk bedankt voor het achterlaten van deze mooie beoordeling.
Fijn om te lezen dat jij zo tevreden bent met het mooie design en het gebruiksgemak van de kookplaat.

Wij wensen jou heel veel kookplezier!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

g**r@h**l.com 04-08-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

bevalt goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIV360WIT

Algemene score

9,0
Deze kookplat voldoet aan alle verwachtingen is zeer geschikt voor een gezin van 3 mensen,de pitten zijn lekker ruim opgesteld en genoeg vermogen. dus ik ben zeer tevreden maar wel wat aan de dure kant als je dat vergelijkt met de inbouw platen. maar helaas ik heb geen keus du s ik ben toch blij.

Pluspunten

  • krachtig
  • strak

Minpunten

  • dat de plaat niet verkleurt als die heet is

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 05-08-2022

Beste heer / mevrouw,

wat een mooie score, een 9! Bedankt.
Wat fijn om te lezen dat jij zo tevreden bent met de kookplaat.
Het gebruiksgemak, mooie design en mogelijkheden bevallen jou goed.
Inductiekookplaten verkleuren inderdaad niet van kleur, dit is omdat de kookplaat zelf niet warm wordt.
De glasplaat zal alleen wat warmte van de pan overnemen, het voordeel hiervan is dat de kookplaat na het koken ook niet lang warm blijft.

Wij wensen jou heel veel kookplezier.

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

Anja 21-07-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Aanrader

Geschreven voor: ETNA KIV360WIT

Algemene score

8,0
Het is voor mij een ontdekkingstocht om over te gaan van gas naar inductie!
Het bevalt prima

Pluspunten

  • Verplaatsbaar
  • Compact

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 22-07-2022

Beste Anja,

Wat leuk dat jij ons meeneemt in jouw ontdekkingstocht!
Fijn om te lezen dat het koken op inductie zo goed bevalt!

Wij wensen jou heel veel kookplezier!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Officiele reactie van Atag 22-07-2022

Beste Anja,

Wat leuk dat jij ons meeneemt in jouw ontdekkingstocht!
Fijn om te lezen dat het koken op inductie zo goed bevalt!

Wij wensen jou heel veel kookplezier!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

j**s@g**l.com 11-07-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Veel eerder moeten omschakelen naar inductie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIV360WIT

Algemene score

9,0
Gaskookplaat vervangen
Inductie doet zijn intrede
Wat een verrassing kookt veel sneller en nauwkeurig regelbaar
Nu benieuwd hoeveel gas ik bespaar
Daar ging het eigenlijk om
Van blijdschap ook maar een fluitketel gekocht en de elektrische waterkoker aan het goede doel gegeven
Leve de vooruitgang

Pluspunten

  • Snel
  • Nauwkeurig

Minpunten

  • Bediening wat kort op elkaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 12-07-2022

Beste heer/mevrouw,

Wij waarderen het zeer dat je de tijd hebt genomen om deze mooi review te schrijven. Leuk om te lezen dat je niet alleen zo enthousiast bent over de kookplaat maar ook over het koken op inductie.

Wij wensen je vele jaren van plezierig koken toe.

Met vriendelijke groet, Femke
Webcare ETNA

Reageer

ROMEIN 07-07-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Top koop

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIV360WIT

Algemene score

9,0
Ivm overstappen van gas naar inductie zochten we een opbouw inductie kookplaat, dus de keuze was beperkt.
We zijn heel blij met deze inductie kookplaat alles werk top.



Voor wie een opbouw inductie kookplaat zoekt is dit zeker een aanrader.

Pluspunten

  • afm kookplaat
  • POWERBOOST
  • 2 FASE

Minpunten

  • kabel lengte perilex NIET AANGEGEVEN

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 08-07-2022

Beste heer / mevrouw Romein,

Hartelijk bedankt voor het schrijven van deze mooie review.
Wat leuk dat jij bij de overstap van gas naar inductie hebt gekozen voor ETNA.
Fijn dat jij zo tevreden bent over het gebruiksgemak en het mooie design van de kookplaat.

Wij wensen jou heel veel kookplezier!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

j**s@g**l.com 30-06-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Wij hadden veel eerder moeten kiezen voor indctie koken

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIV360WIT

Algemene score

9,0
Een openbaring wat ik veel eerder had moeten doen
De beste oplossing om van het gas af te gaan is inductie
Mijn vrouw is zeer tevreden
Werkt veel sneller dan gas
Kortom een aanwinst

Pluspunten

  • supermakkelijk
  • snel
  • kokend water binnen paar minuten

Minpunten

  • Bediening klein en wat kort op elkaar

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 01-07-2022

Beste heer / mevrouw,

Hartelijk bedankt voor het schrijven van deze leuke review.
Wat fijn dat de overstap van gas naar inductie zo goed is bevallen!
Dit is natuurlijk toch een beetje spannend, leuk dat jij zo tevreden bent!

Wij wensen jou heel veel kookplezier!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

e**y@g**l.com 26-06-2022
  • Product gekocht
Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIV360WIT

Algemene score

7,0
Mijn kookplaat bevalt goed .
Goed schoon te houden,
Een minpunt zijn de toetsen die zijn heel onduidelijk.
Officiele reactie van Atag 28-06-2022

Beste heer / mevrouw,

Dank je wel voor het schrijven van deze review. Leuk om te lezen dat je tevreden bent met de inductiekookplaat.
We wensen je veel kookplezier toe.

Met vriendelijke groet,

Marijke
Webcare ETNA

Reageer

L.Knoops 23-06-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Top produkt van Hollandse bodem

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIV360WIT

Algemene score

10,0
Mooi artikel had vrijstaande inductie nodig en dit model vond ik mooi. Had veel mogelijkheden en een oer Hollands product met 5 jaar garantie en alles erop en eraan. Dus top en voor een hele goede prijs. Echt Top dat Etna en Atag nog steeds bestaan.

Pluspunten

  • 10.00
  • 10.00

Minpunten

  • 001
  • 001

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 24-06-2022

Beste heer / mevrouw Knoops,

Wat fijn dat jij gekozen hebt voor ETNA!
Wij staan natuurlijk voor de kwaliteit van ons product, vandaar ook de 5 jaar garantie.
Natuurlijk hopen wij dat jij ook daarna nog heel veel jaren plezier gaat hebben van jouw aankoop.

Wij wensen jou heel veel kookplezier toe!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

h**h@h**l.com 16-06-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Wat een luxe!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIV360WIT

Algemene score

10,0
Alles is nieuw en vreemd voor ons, altijd op gas gekookt dus dit is ff. heel wat anders, gelukkig is de handleiding duidelijk en het voor de eerste keer gebruiken ging gelukkig vlotjes en zonder problemen, kinderslot werkt ook prima en is makkelijk in te stellen, je hoort weleens dat de ventilatie een hoop herrie (kan) maakt, maar ik heb niks raars gehoord, wij hopen er heel lang mee te mogen doen.

Pluspunten

  • makkelijk in gebruik
  • ziet er strak uit

Minpunten

  • geen
  • formaat (groot)

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 17-06-2022

Beste heer / mevrouw,

Wow, een 10! Bedankt voor het schrijven van deze mooie review. Leuk om te lezen dat je tevreden bent met de werking en uitstraling van de inductiekookplaat.
We wensen jouw veel kookplezier toe.

Met vriendelijke groet,

Marijke
Webcare ETNA

Reageer

w**4@k**l.nl 16-06-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Kookplaat aankoop.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIV360WIT

Algemene score

10,0
Het kopen van een keuken product heb ik gekozen voor Etna omdat dit merk betrouwbaar-goede duidelijke service geeft.
en dus gekocht bij een witgoed specialist met de zelfde eigenschappen Scheffer in den helder.
ik weet heel zeker 100% dat ik weer goede keus heb gemaakt Qua merk en winkel.
Aan te bevelen voor twijfelaars is dit geen risico aankoop!!!
m,.v.g. willem ravia. Den Helder.

Pluspunten

  • 1ste kwaliteit product.
  • 1ste kwaliteit product.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 17-06-2022

Beste heer / mevrouw,

Dank je wel voor deze review. Leuk om te zien dat je zo enthousiast bent over de inductiekookplaat dat je 2 reviews hebt achtergelaten 😊
We wensen je vele jaren kookplezier toe.

Met vriendelijke groet,
Marijke
Webcare ETNA

Reageer

w**4@k**l.nl 16-06-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Etna top product weer gekocht.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIV360WIT

Algemene score

10,0
Etna producten altijd onze 1ste keus!
Zo ook deze kookplaat en bij een vertrouwde witgoed specialist Scheffer in Den Helder gekocht.
Etna is en blijft eerste klas producten leveren.
wij zijn er weer helemaal blij mee!!!
WR Den Helder.

Pluspunten

  • 1ste kwaliteit product.
  • simpel bediening en mooie uitstraling.

Minpunten

  • Geen
  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 17-06-2022

Beste heer / mevrouw,

Een 10! Dank je wel voor deze mooie beoordeling. Leuk om te lezen dat ETNA jouw eerste keuze is!
We wensen je veel kookplezier toe.

Met vriendelijke groet,

Marijke
Webcare ETNA

Reageer

Marc 09-06-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijne inductie kookplaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIV360WIT

Algemene score

9,0
Werkt prima en heeft een mooie afwerking. Deze plaat is een van de weinige alleenstaande 2fase inductie kookplaten!

Pluspunten

  • Geen opstaande rand
  • Bevestigde perilexstekker

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 10-06-2022

Beste Marc,

Bedankt voor het schrijven voor van deze review. Leuk om te lezen dat je tevreden bent met de werking van de inductiekookplaat.
Wij wensen je veel kookplezier toe.

Met vriendelijke groet,

Marijke
Webcare ETNA

Reageer

FMingels 07-06-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zeker een aanrader. weer een goed product van ETNA.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIV360WIT

Algemene score

9,0
Mooie Kookplaat de enige die ETNA heeft met krachtstroom .
Dus ook de enige echte vrijstaande inductie kookplaat.
Een nadeel zag ik wel gelijk het display is niet echt duidelijk zichtbaar opletten dus.
Maar Etna producten zijn top.
DE keus als je geen inbouw kookplaat kwijt kan, dus voor vrijstaand gaat.

Pluspunten

  • Werkt snel
  • Ziet er mooi uit

Minpunten

  • Display
  • nog niet ontdekt verder
Officiele reactie van Atag 08-06-2022

Beste heer / mevrouw Mingels,

Hartelijk bedankt voor deze mooie beoordeling.
Fijn dat de kookplaat jou zo goed bevalt, en dat jij ETNA zo top vindt!

Wij wensen jou heel veel kookplezier

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

s**n@g**l.com 16-05-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede kwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIV360WIT

Algemene score

9,0
Mooi apparaat, makkelijk aan te sluiten (als je een 2 fase aansluiting hebt). De bediening is makkelijk en het koken gaat fantastisch!

Pluspunten

  • veel vermogen
  • mooi afgewerkt
  • makkelijk schoon te houden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 17-05-2022

Beste heer / mevrouw,

Hartelijk bedankt voor deze goede beoordeling.
Wij zijn blij dat de KIV360WIT u zo goed bevalt.
Fijn dat u zo tevreden bent over het gebruiksgemak, mooie design en de duurzaamheid van uw kookplaat.

Wij wensen u heel veel plezier met uw aankoop.

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

Erwin 25-04-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie kookplaat maar zeer lastig in gebruik.

Geschreven voor: ETNA KIV360WIT

Algemene score

6,0
De kookplaat ziet er mooi en degelijk uit en functioneert maar tevreden zijn we allerminst. De kookplaat is lastig te bedienen en reageert nauwelijks op aanraking van de toetsen. Je moet precies op de juiste plaats drukken en ook lang genoeg anders reageert hij niet. Aangezien we deze inductiekookplaat voor onze bejaarde moeder hebben moeten aanschaffen is het een nog groter probleem. Ook de "toetsen" op de kookplaat zijn zeer lastig te zien wat de plaats van aanraken nog lastiger maakt. Aangezien de doos al is weggegooid kunnen we hem ook niet meer terugbrengen. Veel spijt van deze aankoop.

Pluspunten

  • Mooie inductiekookplaat
  • Degelijk product

Minpunten

  • Bedieningstoetsen lastig te zien
  • Lastig te bedienen, reageert slecht

Review criteria:

Slecht
Goed
Goed
Voldoende
Officiele reactie van Atag 26-04-2022

Beste Erwin,

Bedankt dat je de moeite hebt genomen om deze beoordeling te schrijven.
Wat vervelend dat de bediening niet goed reageert, dit zou wel moeten.
Wij kunnen ons voorstellen dat je voor jouw moeder een fijn toestel hebt willen kopen.
Wij betreuren het dan ook zeer dat je spijt hebt van jouw aankoop.
Graag ontvangen wij jouw adres- en contactgegevens samen met een kopie van jouw review op: webcare@atagbenelux.com zodat wij samen met jou kunnen kijken of we een goede oplossing kunnen vinden.

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcareteam ETNA

Reageer

inductie kookplaat vrijstaand 25-04-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Inductiekookplaat vrijstaand

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIV360WIT

Algemene score

9,0
Ben heel blij met mijn aankoop van deze inductie kookplaat. Omdat deze 60cm breed is en 54 cm diep is er voldoende ruimte voor de pannen. Fijn ook dat deze kookplaat met tiptoetsen werkt en er veel standen mogelijk zijn. Na 18 jaar een keramische kookplaat gehad te hebben die maar 54 cm breed was, is dit een hele verbetering!

Pluspunten

  • veel ruimte voor 4 pannen
  • boost mogelijk bij alle 4 kookzones
  • 9 standen bij alle 4 kookzones en warmhoudfunctie

Minpunten

  • geen afdekplaat

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Officiele reactie van Atag 26-04-2022

Beste heer / mevrouw,

Wij zijn heel blij met jouw mooie beoordeling, bedankt hiervoor!
Wat fijn dat de ruimte op de kookplaat, en de vele mogelijkheden zo goed bevalt.

Wij wensen jou nog heel veel kookplezier.

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcareteam ETNA

Reageer

Huiskok 😉 06-04-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Etna een gerenommeerd merk en zeer goede kwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIV360WIT

Algemene score

10,0
Een goede inductie kookplaat hij doet wat die moet doen en dat is koken en braden , het uiterlijk daar voldoet deze inductie kookplaat ook goed aan een echte Etna ! de prijs is zeer goed t.o.v de rest super handig de boost functie een goede beschrijving erbij en na aankoop 3 jaar extra garantie top !
Een zeer tevreden kok met deze aankoop.
Ik heb hem gekocht omdat ik van het gas af wilde om ook mijn bijdrage te leveren aan de energie besparing ( gas) ..
Het is een 2 fase kookplaat,
Het schoonmaken is één gemakje een warm doekje met wat sop en een droog doekje erna gaat geweldig goed. Vandaar de Etna een gerenomeerd merk !

Pluspunten

  • Boost functie
  • Snel opwarmen
  • Mooi uiterlijk
  • Kookzones zijn goed verdeeld
  • Timer en kookwekker en kinderslot geïntrigeerd

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 07-04-2022

Beste Huiskok,

Bedankt voor het schrijven van deze uitgebreide review. Goed dat u de overgang heeft gemaakt van gas naar inductie en u er zo blij mee bent. Wij wensen u nog jaren kookplezier toe.

Met vriendelijke groet,
Kim Webcareteam ETNA

Reageer

Elky 27-03-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Zeer tevreden

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIV360WIT

Algemene score

8,0
Van gas naar elektrische koken gegaan. Over de Etna kookplaat ben ik zeer tevreden. Makkelijk in gebruik, bereikt zeer snel het kookpunt zelfs zonder de booster te gebruiken. Voldoende plaats op de plaat voor 4 pannen.Zeer makkelijk schoon te houden. Enigste kleine minpuntje is dat ik het jammer vind dat de -en + stand niet verlicht is als je tijdens het koken de stand van de plaat hoger of lager wilt zetten. Verder zeer tevreden en beveel deze plaat zeker aan!

Pluspunten

  • Snel op kookpunt
  • Makkelijk schoon te houden
  • Goedkoper dan gas
  • Het eten is snel klaar

Minpunten

  • +en - stand niet verlicht

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 28-03-2022

Beste Elky,
Dank u wel dat u de moeite heeft genomen deze review te schrijven. Wat fijn dat de inductiekookplaat makkelijk in gebruik is en u tevreden bent over de vormgeving en mogelijkheden. Uw feedback nemen wij mee om dit product te blijven verbeteren. Veel kookplezier gewenst!
Met vriendelijke groet,
Chantal Webcareteam ETNA

Reageer

a**t@k**l.nl 26-03-2022
  • Product gekocht

Algemene score

8,0
Na het koken op gas vind ik deze aankoop een vooruitgang. Dacht eerst wat moet dat worden, maar het is heel makkelijk in gebruik. Ik ben er erg blij mee.
Officiele reactie van Atag 28-03-2022

Beste heer/mevrouw,
Bedankt voor uw review. Goed dat u de overgang heeft gemaakt van gas naar inductie en u er zo blij mee bent. Wij wensen u veel kookplezier!
Met vriendelijke groet,
Chantal Webcareteam ETNA

Reageer

Toon meer reviews