Russell Hobbs Colours Plus+ zwart, crème - Reviews

Bekijk 1 andere uitvoering
Voeg toe aan vergelijker Prijs volgen
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 82 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Russell Hobbs Colours Plus+ zwart, crème op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,8

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Angelique 27-04-2021
  • Product gekocht

Lekkere koffie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Op de eerste plaats eindelijk weer lekkere pure koffie. De geur van vroeger. Zorg wel dat je een goede kwaliteit snelfilterkoffie koopt.
De timer is heel prettig waardoor je wakker wordt met de geur van koffie.
1 minpunt is dat je door de zwarte kleur niet ziet of er water in het reservoir zit en hoeveel. Er zou dus eigenlijk verlichting in het waterreservoir moeten zitten. Water afmeten doe je dus met de koffiekan.
Ik ben helemaal blij. Als je schuim wilt, kan je er een handmixer bij kopen om de melk op te schuimen.

Pluspunten

  • Timer
  • Mooi apparaat met maatschep geïntegreerd
  • Lekkere koffie
  • Prijs
  • Tijd wordt aangegeven

Minpunten

  • Te donker waterreservoir..
  • Verder niks

Reageer

liliane decloedt 27-01-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

gebruiksvriendelijk en eenvoudig

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
prijs kwaliteit is super, mooi design en eenvoudig om mee te werken, de koffie heeft tevens een heerlijk aroma

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mari 09-01-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooi model en prachtige rode kleur

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Zeker een mooi koffiezetapparaat! Het werkt goed zoals het hoort, de koffie is lekker heet. De uitschakel functie na 40 minuten is handig. Duurzaamheid goed omdat ik het apparaat pas twee weken heb.. time will tell...

Pluspunten

  • de koffie is lekker heet
  • mooi om te zien

Minpunten

  • tot nu toe geen min punten ontdekt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Tevreden gebruiker 08-01-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Top keuze

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Blij met deze aankoop. Apparaat zet heerlijke warme koffie en daarnaast ook nog een mooie vormgeving!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M A 07-01-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Good Product

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
It is a good product with whirltech brew just like you brew with a dripper. I recommend this product for all of you who drink coffee every day.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Anzjeliekje 07-01-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi apparaat en maakt heerlijke koffie

Algemene score

10,0
Super apparaat. Maakt lekkere koffie. De timer is perfect om wakker te worden met de lekkere geur van koffie. Het is een compact apparaat en stil. Het ziet er mooi uit. Het schepje is wel een beetje groot voor 1 kop koffie.

Pluspunten

  • Mooi en stil en lekkere koffie
  • Goede prijs kwaliteit verhouding

Minpunten

  • Groot maat schepje
  • verder niks

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ar de R 06-01-2021
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Mooi uiterlijk zet goede koffie fijn apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Veel koffieapparaat voor weinig geld mooi uiterlijk gemakkelijk schoon te maken noem maar op een en al roem voor dit apparaat.

Pluspunten

  • Zet goede koffie
  • Mooi uiterlijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nico Ouwerkerk 06-01-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi design - heerlijke koffie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Qua design een toegevoegde waarde in onze keuken en niet te vergeten ook een apparaat dat heerlijke koffie geeft.
Al met al een aanrader voor iedereen.

Pluspunten

  • mooi design
  • heerlijke koffie

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Koffiezetter 05-01-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Koffiezetter colours plus flame red

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Omdat ik opzoek was naar een andere koffiezetter. Aangezien een eerder product van Russell Hobbs mij zeer goed was bevallen ook daar nu een koffiezetter hier van. Het product sprak mij aan qua uiterlijk, opties en goede reviews.

Pluspunten

  • Timer
  • Snelheid
  • Warmhoudfunctie
  • Design
  • Makkelijk in gebruik

Minpunten

  • Beetje lastig water te vullen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

Vera Claessen 04-01-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

mooi ontwerp

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Prima koffiezetapparaat, vlotte doorloop, lekker aroma. Keuze bepaald op verzoek zonder speciaal aromadeksel. Kerstgeschenk, gunstige prijs.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Eki 02-01-2021
  • Product gekocht

Groot apparat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
It's a bit too big for my taste, but it works fine. The coffee is super hot and very quick. The outer part is just plastic but it looks ok.

Pluspunten

  • coffee is made fast and hot
  • Not too noisy

Minpunten

  • too big
  • the quality: The outer part is just plastic

Reageer

ilja 30-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

super koffie!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Heel makkelijk in gebruik, Ziet er heel mooi uit. Praktische timer en natuurlijk lekkere en hete koffie, veilig voor kids.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

BartenHenny 30-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede prijs kwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Mooi oogend toestel met gebruiksgemak. Koffie is Lekker van smaak en de warmhoudfunctie zorgt voor een extra veiliggevoel.

Pluspunten

  • Snelle werking
  • Timer

Minpunten

  • Vullen van water door kleine opening

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

AlexP 29-12-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooi, handig, snel koffiezetapparaat, maar te heet

Algemene score

7,0
Ik vind het persoonlijk een mooi apparaat om te zien. Niet heel erg fan van het spiegelende randje onder het filter, maar die komt wel overeen met het randje op de grondplaat van de waterkoker. Daar valt die echter minder op.

Ik wilde een simpel koffiezetapparaat voor slobberkoffie. Dat is op zich wel gelukt met dit apparaat. Wat ik vooral fijn vind is dat hij automatisch uitschakelt, je hem automatisch aan kunt laten gaan op een aangegeven tijd en dat die ook nog eens de tijd aangeeft blijkt heel makkelijk te zijn. Normaal kijk ik naar de oven, maar als die aanstaat heb ik een extra klok haha.

Wat me tegenvalt is dat de machine na 40 minuten uitschakelt. Dat leek ruim voldoende, maar vaak blijkt dat niet zo te zijn. Natuurlijk wordt koffie minder lekker als die langer staat, maar ik zou het fijn gevonden hebben als deze tijd verlengd zou worden tot een uur. Waar ik echt het minst over te spreken ben is dat het koffieplaatje de koffie niet alleen op temperatuur houdt, maar volgens mij ook opwarmt. Als ik na 20 minuten het tweede kopje kopje koffie neem is die heter dan het eerste kopje. Ik hou van warme koffie, begrijp me niet verkeerd, maar dit beïnvloedt de smaak. Nu een week in gebruik,maar hij ruikt nog steeds naar warm plastic als ik de koffie een tijdje laat staan. Dit duidt misschien ook wel op dat hij wel erg warm is.

Maar ja, gekocht voor 32 euro en 10 euro cashback. Voor 22 euro vind ik het een prima aanschaf.

Pluspunten

  • Design
  • Klok
  • Timer / startuitstel
  • Druppelstop
  • Kleur

Minpunten

  • 40 minuten warmhouden te kort
  • Koffie te heet na verloop van tijd

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Fl 28-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie koffiezet, waar voor zijn geld

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Ik had een volautomatische koffiezet gekocht van een ander merk en ik had er constant problemen mee. Toen heb ik besloten om terug een simpel en gemakkelijk koffiezetapparaat te kopen. Ik heb veel tijd besteed aan het uitzoeken welke ik wil (goede prijs/kwaliteit) en ik kwam bij deze uit. Hij doet wat hij moet doen, is gemakkelijk, de drupstop werkt perfect , je hebt lekkere, warme koffie, duidelijke maataanduiding, handig lepeltje voor de koffie af te meten, handige timer, Vor mij perfect!

Pluspunten

  • Warme koffie
  • Gemakkelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lesley 28-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekregen

Compact koffiezetapparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Het apparaat is compact, geeft lekkere warme koffie en een leuke rode kleur. Ook handig is het instellen van een tijd, dat hij automatisch aangaat, dus wanneer je ‘s ochtends beneden komt de koffie al klaar staat.

Pluspunten

  • Er zit een timer op
  • Lekkerewarme koffie
  • Relatief klein apparaat

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

idurmus 27-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Great Coffee Machine!!!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
The coffee machine came exactly as described. It was really well-packed and the delivery was so fast. Comparing to other coffee machines this one has a hard to find price/quality range.

Pluspunten

  • Timer
  • High Capacity

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Janny 23-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi design

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mooi koffiezetapparaat...fout wat hij moet doen. Koffie is lekker heet...Dit de tweede keer dat ik een Russell Hobbs heb gekocht

Pluspunten

  • Snel klaar
  • Makkelijk te bedienen

Minpunten

  • Geeg

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

M.Sluiter 22-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goed apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik vind de vormgeving erg mooi. Fijn dat de buitenkant niet heet wordt. Uitschuifbaar kruimellaatje is erg handig

Pluspunten

  • Mooi bruin brood
  • Uitschuifbaar kruimellaatje

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Cornelis 22-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

koffiezetter met duidelijke timer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
goed apparaat en zeer belangrijk goed heet en de automatische uitschakeling is ook gemakkelijk en de koffie is snel klaar en uiteraard lekker maar dat is natuurlijk een ding van Douwe Egberts

Pluspunten

  • duidelijke display
  • handige druppelstop

Minpunten

  • wat moeilijk te lezen hoeveelheid koppen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews