Russell Hobbs Colours Plus+ - Reviews

Best Reviewed nov 2018 Russell Hobbs Colours Plus+
Best Reviewed - november 2018
Laagste prijzen -1% prijsdaling
Specificaties
Soort apparaat
gemalen koffie
Soorten koffie
koffie
Ingebouwd display
Ja
Bekijk 2 andere uitvoeringen
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 10 reviews die zijn achtergelaten voor de Russell Hobbs Colours Plus+ op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,1

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

sonya-anne 07-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie koffiezetter

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus+

Algemene score

9,0
Mijn oude koffiezetter weggegeven en ik wilde weer een nieuwe Russel Hobbs omdat de vorige goed beviel en door de goede service van de fabrikant toen mijn kan kapot was gevallen. Mooie moderne vormgeving en goede koffie.

Pluspunten

  • Koffie is goed
  • Service van Russel Hobbs
  • Vormgeving

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Robert Rijkschroeff 30-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Heet en Heerlijk

Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus+

Algemene score

9,0
Mijn Russel Hobbs koffiezetapparaat 24031-56 is als een vrouw namelijk mooi van buiten en heerlijk van smaak. Ja het oog wil ook wat maar dat de smaak is minstens even belangrijk. Korter en mooier kan ik het niet voor u maken. Wat ik wel kan aanraden neem de proef op de som en zet zelf een heerlijke kop koffie met dit A-merk koffiezetapparaat. De prijs-kwaliteit is ook een reden om dit koffiezetapparaat te kopen. Smaken verschillen maar velen zal met dit apparaat gezette koffie goed smaken.

Pluspunten

  • echt hete koffie
  • perfect druppelsysteem
  • gaat automatisch uit
  • fraai apparaat op het aanrecht

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Nikos 29-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Duidelijk, overzichtelijk en mooi.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus+

Algemene score

10,0
Mooie retro look, mooi ontwerp en makkelijk te bedienen. De 10€ cashback actie tm 06-01-2019 is ook leuk.

Pluspunten

  • Goede prijs (cashback)
  • Mooi uiterlijk
  • Doet wat hij moet doen. Zet goede koffie

Minpunten

  • nog niet ondervonden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Monique 28-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Top!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus+

Algemene score

10,0
Koffiezetter nodig op de bouwplaats. Dan is het fijn als de koffie snel klaar is. En ook voor veel personen tegelijkertijd. Loopt snel door. Pittig van smaak, goede sterke koffie. Straf bakkie. Mooi apparaat om te zien ook.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk 28-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

makkelijk in te stellen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus+

Algemene score

8,0
Ik zocht een nieuwe simpele koffiezetter. Deze voldoet aan alle wensen. Een nadeel: als de klok is ingesteld en je haalt de stekker uit het stopcontact, dan moet je de klok opnieuw instellen.

Pluspunten

  • Simpele bediening
  • Leuk design
  • Timerfunctie
  • Lekkere, warme koffie

Minpunten

  • Stekker eruit, klok opnieuw instellen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Hilbrand 26-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijne en snelll koffiezetter met lekkere koffie

Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus+

Algemene score

10,0
Goedkoop, eenvoudig in gebruik, koffie is snel klaar en nog erg lekker ook! Verpakking is luxe, net als de uitstraling van het apparaat. Top!

Pluspunten

  • Goedkoop
  • Lekkere koffie
  • Eenvoudig in gebruik
  • Mooi om te zien

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jennifer Van Ommen 15-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Lekkere hete koffie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus+

Algemene score

9,0
Ik heb eerder al een Russel hobbs gehad maar was toe aan een nieuwe deze heeft een leuk kleurtje neemt minder ruimte in beslag en maakt net als de oude heerlijke koffie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Inge 12-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prachtig design

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus+

Algemene score

10,0
Afgelopen zaterdag deze koffiezetapparaat gekocht, ik viel voor deze vanwege zijn mooie design. Het zet heerlijk warme koffie, de timer is ideaal, s 'morgens wakker worden en mr. Russell heeft de koffie klaar!

Pluspunten

  • mooi design
  • timer

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

astrid 10-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Koffiezet apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus+

Algemene score

8,0
Ziet er mooi uit met de rode accenten.koffie smaakt zoals hij hoort heet niet te groot in de keuken.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Frank M uit Amsterdam 08-11-2018
  • Product gekocht

Fijn apparaat, lekkere koffie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus+

Algemene score

8,0
Net gekocht, de eerste koffie gezet en gedronken. Goed warm, lekkere smaak. Russell Hobbs Colour Plus+ smaakt naar meer!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer