Russell Hobbs Colours Plus+ - Reviews

Best Reviewed nov 2018 Russell Hobbs Colours Plus+
Best Reviewed - november 2018
Specificaties
Soort apparaat
gemalen koffie
Soorten koffie
koffie
Ingebouwd display
Ja
Bekijk 2 andere uitvoeringen
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 20 reviews die zijn achtergelaten voor de Russell Hobbs Colours Plus+ op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,8

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

SvD 05-09-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Mooi ontwerp....

Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus+

Algemene score

7,0
Mooi ontwerp en handig in gebruik. Zet de koffie zoals het hoort!
Nadeel vind ik de tijd van afslaan tekort. 40 minuten bij een volle pot is niet voldoende en als je er geen erg in heb kom je met lauwe koffie te zitten. Dit vinden we het enige minpuntje....

Pluspunten

  • Mooi
  • Timer
  • Zet goede koffie

Minpunten

  • Afslag na 40 minuten is tekort

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

sonya-anne 07-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie koffiezetter

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus+

Algemene score

9,0
Mijn oude koffiezetter weggegeven en ik wilde weer een nieuwe Russel Hobbs omdat de vorige goed beviel en door de goede service van de fabrikant toen mijn kan kapot was gevallen. Mooie moderne vormgeving en goede koffie.

Pluspunten

  • Koffie is goed
  • Service van Russel Hobbs
  • Vormgeving

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nikos 29-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Duidelijk, overzichtelijk en mooi.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus+

Algemene score

10,0
Mooie retro look, mooi ontwerp en makkelijk te bedienen. De 10€ cashback actie tm 06-01-2019 is ook leuk.

Pluspunten

  • Goede prijs (cashback)
  • Mooi uiterlijk
  • Doet wat hij moet doen. Zet goede koffie

Minpunten

  • nog niet ondervonden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Monique 28-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Top!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus+

Algemene score

10,0
Koffiezetter nodig op de bouwplaats. Dan is het fijn als de koffie snel klaar is. En ook voor veel personen tegelijkertijd. Loopt snel door. Pittig van smaak, goede sterke koffie. Straf bakkie. Mooi apparaat om te zien ook.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frank M uit Amsterdam 08-11-2018
  • Product gekocht

Fijn apparaat, lekkere koffie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus+

Algemene score

8,0
Net gekocht, de eerste koffie gezet en gedronken. Goed warm, lekkere smaak. Russell Hobbs Colour Plus+ smaakt naar meer!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Gerda 07-08-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

lekkere koffie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus+

Algemene score

10,0
lekker hete koffie en zeer makkelijke bediening ziet er erg retro uit past precies bij mijn interieur zou er zo weer een kopen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ed 17-01-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Lekkere koffie, handig, timer werkt goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus+

Algemene score

8,0
Gekozen voor het uiterlijk en de prijs, prijs-kwaliteitverhouding uitstekend, werkt prima (ook de timer), lekkere koffie.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Guus van Moerkerk 09-01-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

GOED

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus+

Algemene score

9,0
Prachtige koffiezetter mooie kleurcombinatie en duidelijk en goed werkend display koffie blijft bovendien goed warm.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Patricia 02-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi en compact aparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus+

Algemene score

8,0
Een makkelijk te bedienen apparaat dat snel werkt en met een ingebouwde timerfunctie. 's Morgens ruik je de koffie al als je opstaat. Héérlijk.

Pluspunten

  • Compact
  • Mooi design
  • Werkt snel
  • Timerfunctie kan handig zijn

Minpunten

  • Nog niet ontdekt

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

alain 30-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

koffiezetter

Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus+

Algemene score

8,0
product nog maar aangekocht - voor appreciatie ervan is het nog te vroeg om oordeel te geven - blijkt volledig aan onze eisen te beantwoorden en is uiterlijk mooi en handig

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Andre´ 29-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi ontwerp

Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus+

Algemene score

8,0
Ik heb dit product gekocht omdat er een display op zit waarin je in kunt stellen wanneer je de koffie klaar wilt hebben.Hij houd de koffie goed warm en hij smaakt heerlijk.Ik vindt het ontwerp ook mooi,eens een keer wat anders dan de standaard apparaten.Neemt weinig ruimte in beslag.
Kortom een fantastisch apparaat .

Pluspunten

  • Instelbare tijd
  • Lekker warme koffie

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

ronnie 22-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

goede koffie zeter

Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus+

Algemene score

8,0
zeer goed en mooi product en niet duur en mooie uitstraling en vorm is mooi en goed ik zou het bij andere aanbevelen

Pluspunten

  • goed warm

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dineke 20-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

heerlijke koffie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus+

Algemene score

8,0
Het is een goed en mooi uitziend apparaat voor weinig geld, dat heerlijke koffie maakt die goed warm is.
Een eyecatcher in de keuken. Kortom; een aanrader voor iedereen

Pluspunten

  • heerlijke warme koffie
  • mooi om te zien

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Kevin 10-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Dit apparaat is geschikt voor smart home toepassingen! Top!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus+

Algemene score

10,0
Zeer goede koffie voor een lage prijs. Ik heb dit apparaat gekocht omdat ik mijn huis smart wilde maken. Apparaat is veilig te gebruiken, hij word niet te warm indien er toch iets fout gaat met je google assistent of alexa. Alleen maar pluspuntjes voor dit apparaat.

Pluspunten

  • Goede koffie
  • Toepasbaar voor smart home oplossingen
  • Goedkoop
  • Fraai design

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Robert Rijkschroeff 30-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Heet en Heerlijk

Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus+

Algemene score

9,0
Mijn Russel Hobbs koffiezetapparaat 24031-56 is als een vrouw namelijk mooi van buiten en heerlijk van smaak. Ja het oog wil ook wat maar dat de smaak is minstens even belangrijk. Korter en mooier kan ik het niet voor u maken. Wat ik wel kan aanraden neem de proef op de som en zet zelf een heerlijke kop koffie met dit A-merk koffiezetapparaat. De prijs-kwaliteit is ook een reden om dit koffiezetapparaat te kopen. Smaken verschillen maar velen zal met dit apparaat gezette koffie goed smaken.

Pluspunten

  • echt hete koffie
  • perfect druppelsysteem
  • gaat automatisch uit
  • fraai apparaat op het aanrecht

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Henk 28-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

makkelijk in te stellen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus+

Algemene score

8,0
Ik zocht een nieuwe simpele koffiezetter. Deze voldoet aan alle wensen. Een nadeel: als de klok is ingesteld en je haalt de stekker uit het stopcontact, dan moet je de klok opnieuw instellen.

Pluspunten

  • Simpele bediening
  • Leuk design
  • Timerfunctie
  • Lekkere, warme koffie

Minpunten

  • Stekker eruit, klok opnieuw instellen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Hilbrand 26-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijne en snelll koffiezetter met lekkere koffie

Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus+

Algemene score

10,0
Goedkoop, eenvoudig in gebruik, koffie is snel klaar en nog erg lekker ook! Verpakking is luxe, net als de uitstraling van het apparaat. Top!

Pluspunten

  • Goedkoop
  • Lekkere koffie
  • Eenvoudig in gebruik
  • Mooi om te zien

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jennifer Van Ommen 15-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Lekkere hete koffie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus+

Algemene score

9,0
Ik heb eerder al een Russel hobbs gehad maar was toe aan een nieuwe deze heeft een leuk kleurtje neemt minder ruimte in beslag en maakt net als de oude heerlijke koffie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Inge 12-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prachtig design

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus+

Algemene score

10,0
Afgelopen zaterdag deze koffiezetapparaat gekocht, ik viel voor deze vanwege zijn mooie design. Het zet heerlijk warme koffie, de timer is ideaal, s 'morgens wakker worden en mr. Russell heeft de koffie klaar!

Pluspunten

  • mooi design
  • timer

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

astrid 10-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Koffiezet apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus+

Algemene score

8,0
Ziet er mooi uit met de rode accenten.koffie smaakt zoals hij hoort heet niet te groot in de keuken.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer