Melitta ONE SST 1031-01 - Filter Coffee Machine - 10 Cups - 1.25L - Black, Stainless steel, Transparent

Dit product wordt aangeboden door 4 aanbieders met een prijs vanaf € 143,20Bekijk alle aanbieders
S. Hoekstra05-01-2024

Razendsnel een warme kop koffie

Ik heb dit koffieapparaat een aantal weken mogen testen voor Kieskeurig/review.nl. De testperiode is goed bevallen. Het apparaat is een mooie verschijning in de keuken en de koffie is zeer snel klaar en goed warm. Een mooie toevoeging is de 'halve kan-knop'. Hierdoor maakt het niet uit of je nu een halve of een hele pot koffie zet, de smaak is prima. Er zit ook een ontkalkingsknop op, deze hebben wij niet getest i.v.m. de aanwezigheid van een waterontharder. Als je het water inschenkt gaat er een led-lampje branden, optisch leuk, maar verder weinig zinvol. De kan oogt vrij breekbaar doordat deze volledig van glas is. Nadeel aan deze machine vind ik de losse onderdelen: deksel waterreservoir, deksel koffiekan, filter en deksel filter. Bij elke keer koffie zetten, haal je deze onderdelen los. Maar het belangrijkste voor mij aan een kop koffie zijn de smaak en temperatuur en daar overtreft deze machine vele andere filterkoffieapparaten en maakt het toch dat ik dit apparaat aan zou raden.
Pluspunten
  • temperatuur
  • uitstraling
  • snelheid
Minpunten
  • losse onderdelen