Russell Hobbs 24010-56 zwart - Reviews

Specificaties
Soort apparaat
gemalen koffie
Aantal kopjes per keer
1
Type
filterzetter
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 35 reviews die zijn achtergelaten voor de Russell Hobbs 24010-56 zwart op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,3

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Voldoende
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Anita De poorter 23-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Koffiezetapparaat hobbs

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs 24010-56 zwart

Algemene score

8,0
Super fyne koffiezetter voor mooi prysje. Warme koffie en snel klaar. Goed schoon te maken, raad hem dan ook iedereen aan.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

michel 22-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

koffiezet apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs 24010-56 zwart

Algemene score

9,0
mooi uiterlijk en regendouche voor de koffie
koffie smaakt heerlijk en is goed warm.
koffie loopt snel door

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bep 16-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zeer goed koffiezetapparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs 24010-56 zwart

Algemene score

8,0
Dit merk voor het eerst gekocht, ook vanwege de lage prijs, maar het is een zeer goed apparaat, er zijn geen minpunten, koffie blijft lang warm en even lekker

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Josephine 16-06-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Lekkere koffie, goede temperatuur

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs 24010-56 zwart

Algemene score

8,0
Mooie vormgeving , lekkere/hete koffie, loopt snel door, eenvoudig in gebruik en makkelijk schoon te maken .

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Maori108 05-06-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Snel lekkere hete koffie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs 24010-56 zwart

Algemene score

9,0
Ik heb meerdere Russel Hobbs apparaten in gebruik. Steeds tevreden. De prijs en vormgeving en de belofte dat de koffie heet (en met de optimale waterverdeling op de koffie) aromavol zou zijn, maakten de keuze voor dit apparaat eenvoudig.
Zeer tevreden. De verwachting is uitgekomen.

Pluspunten

  • Snel
  • Heet
  • Mooi
  • Geen overbodige toeters en bellen
  • Makkelijk schoon te maken

Minpunten

  • Druppelstop kan robuuster

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Gerda 03-06-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi en uitstekend koffiezetapparaat voor filterkoffie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs 24010-56 zwart

Algemene score

8,0
Buiten verwachting een mooi en degelijk koffiezetapparaat, en ook nog voor een prima prijs!
Pluspunten: mooie, strakke vormgeving met roestvrij stalen onderdelen / het apparaat schakelt na 40 minuten vanzelf uit / speciaal sproeisysteem voor het water / goed en duidelijk waterniveau indicator / het klepje bovenop gaat goed naar achteren dus je kunt het water gemakkelijk bijvullen

Pluspunten

  • mooie strakke vormgeving
  • waterreservoir goed vulbaar
  • goede prijs / kwaliteit
  • maakt weinig geluid en geen stoom uit de bovenkant
  • apparaat schakelt na 40 minuten vanzelf uit

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Merie 31-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi design

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs 24010-56 zwart

Algemene score

8,0
Lekkere, goed warme koffie.
Mooi, eenvoudig apparaat.
Aan/uit-lampje is wat moeilijk te zien, je moet vanuit een bepaalde hoek kijken. Dat is natuurlijk geen belemmering

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

miranda 28-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

lekker koffie

Geschreven voor: Russell Hobbs 24010-56 zwart

Algemene score

9,0
lekkere koffie maakt dit apparaat het water wordt goed verdeelt over de hele gemalen koffie,koffie blijft goed warm.apparaat is snel klaar

Pluspunten

  • verdeelt het water
  • warme koffie
  • snel klaar

Minpunten

  • geen gevonden

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Goed
Goed

Reageer

Janny 27-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi design

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs 24010-56 zwart

Algemene score

8,0
Mooi apparaat! Ziet er gelikt uit , alleen jammer dat het tegenwoordig verplicht is dat het na 40 minuten al uitgaat. De vorige ging pas na 2 uur uit!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Dikke deur 27-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi en functioneel

Geschreven voor: Russell Hobbs 24010-56 zwart

Algemene score

8,0
Deze koffiezetter aangeschaft als vervanger van een defecte voorganger. Wij zochten een simpel en functioneel apparaat om minimaal 10 á 14 koppen filterkoffie te kunnen zetten op een makkelijke manier.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Jeroen 19-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Praktisch apparaat, doet wat het zou moeten doen!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs 24010-56 zwart

Algemene score

9,0
Voorheen altijd Senseo gedronken.

Ik was op zoek naar een filterapparaat, deze werk snel en eenvoudig.

Kan binnen enkele minuten genieten van een lekker vers bakkie koffie!

Pluspunten

  • Gemakkelijk in genruik
  • Duidelijke handleiding
  • Niet duur

Minpunten

  • Kende het merk nog niet

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

kristiecyrilla 12-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijn koffizetapparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs 24010-56 zwart

Algemene score

8,0
Fijn koffiezet apparaat voor filter koffie, doet wat het moet doen en voor een goede prijs. Makkelijk in het gebruik en schoon te maken.

Pluspunten

  • Niet duur
  • Mooi design

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Dennie 10-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijn koffie apparaat

Geschreven voor: Russell Hobbs 24010-56 zwart

Algemene score

8,0
Fijn voor niet veel geld zet ook nog eens heerlijke koffie handig altijd een maatschepje bij de hand

Pluspunten

  • maatschepje
  • schakelt vanzelf uit na 40 min

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Fer 06-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi design

Geschreven voor: Russell Hobbs 24010-56 zwart

Algemene score

8,0
Ziet er goed uit, weinig geluid bij doorlopen van de koffie. Lekker warm en blijft warm
Eenvoudige bediening

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Een koffieliefhebber 27-04-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Aroma koffie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs 24010-56 zwart

Algemene score

8,0
Tijdens het doorlopen van de koffie ontstaat er die heerlijke geur van versgezette koffie. En de koffie is goed warm.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

M.J. Veldhuis 20-04-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede koffie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs 24010-56 zwart

Algemene score

8,0
Mooi apparaat om te zien. Grote opening voor het vullen van het water. De werking is eenvoudig. Doordat het water geleidelijk over de koffie verdeeld wordt krijg je uitstekende koffie.

Pluspunten

  • mooi design
  • goede koffie
  • eenvoudige werking

Minpunten

  • Bij 10 kopjes is de kan ook echt goed vol.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Michael 18-04-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Beste koffiezetapparaat in de markt

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs 24010-56 zwart

Algemene score

10,0
Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Koffie zetten met 1100w terwijl markt meestal 1000w. Betere smaak koffie hierdoor.

Pluspunten

  • Automatic off switch
  • Vormgeving

Minpunten

  • Snoer niet superlang

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende
Uitstekend
Onvoldoende

Reageer

Miranda 15-04-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijn koffiezetapparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs 24010-56 zwart

Algemene score

8,0
Prima koffiezetapparaat voor een goede prijs. Zet snel koffie en is makkelijk in het gebruik. Schakelt vanzelf uit na 40 minuten.

Pluspunten

  • Zet snel koffie
  • Makkelijk in gebruik
  • Niet duur

Minpunten

  • Schakelt al na 40 minuten uit

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Corry 11-04-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

fraai model; goede koffie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs 24010-56 zwart

Algemene score

8,0
ik heb dit koffiezetapparaat uitgezocht op het compacte model. Het nieuwe water druppelsysteem sprak mij ook aan. Water en koffie zijn handig in het apparaat toe te voegen. Het zorgt snel voor een goede kop koffie. Uitstekende druppelstop . De prijs kwaliteit verhouding is goed. Ik vind hem erg mooi.

Pluspunten

  • fraai model
  • water sproei toevoer

Minpunten

  • erg lang snoer

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Deventer 08-03-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Lekkere koffie, heet, snel.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs 24010-56 zwart

Algemene score

7,0
De koffie smaakt inderdaad beter, pittiger, voller dan apparaten die dit nieuwe systeem niet hebben.
Loopt snel door. Minpunt vind ik nog steeds dat de warmhoudplaat snel uitgaat. Ik doe het tegenwoordig direct in een thermoskan.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews