Russell Hobbs 24010-56 - Reviews

Laagste prijzen -5% prijsdaling
Specificaties
Soort apparaat
gemalen koffie
Aantal kopjes per keer
1
Type
filterzetter
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 12 reviews die zijn achtergelaten voor de Russell Hobbs 24010-56 op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,4

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Voldoende
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Ivette 09-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Koffieapparaat Russell Hobbs Adventure Brushed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs 24010-56

Algemene score

9,0
Heel fijn koffieapparaat. Je krijgt echt heerlijke en warme koffie. Het enigste min puntje is misschien dat er geen indicatie is wanneer de koffie klaar is. Verder is het een fijn apparaat.

Pluspunten

  • heerlijke warme koffie
  • makkelijk bedienbaar

Minpunten

  • geen indicatie wanneer de koffie klaar is

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Elisabeth 07-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Lekkere koffie, makkelijke bediening.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs 24010-56

Algemene score

8,0
Top product. Goede prijs verhouding. Erg fijn dat er op de pot aan weerszijden een maatverdeling staat. Dat vonden wij erg belangrijk!

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Goed
Goed

Reageer

Koffiezetkoper 06-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs 24010-56

Algemene score

10,0
Het is een mooi toestel, eenvoudig design. Het is ook zeer gemakkelijk in gebruik gewoon een aan- en uitknop meer is er niet nodig. Geen overbodige knopjes. Simpel en goed!

Pluspunten

  • zeer gemakkelijk
  • mooi

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

John 29-11-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Stil en snel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs 24010-56

Algemene score

8,0
mooi stil en snel koffie zetten ideaal is ook het filterhuis met klepje ,voor een wel heel redelijke prijs

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Goed
Goed

Reageer

J.steenwijk 25-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Koffiezetter

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs 24010-56

Algemene score

8,0
Prima koffieapparaat. Gebruiksvriendelijk. Goede hete koffie. Makkelijk schoon te houden.Mooi design.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Frieda 24-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Koffiezetter

Geschreven voor: Russell Hobbs 24010-56

Algemene score

8,0
Prima kwaliteit en mooi design. dit is reeds het tweede koffiezetapparaat dat ik heb aangekocht. Dus ben ik heel tevreden. Een aanrader.

Pluspunten

  • Prijs/kwaliteit
  • Mooi design

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Deventer 18-11-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

koffiezetapparaat

Geschreven voor: Russell Hobbs 24010-56

Algemene score

6,0
Het apparaat zet goed koffie maar ik ben er niet tevreden over, hij gaat veel te snel uit. Lauwe koffie als resultaat. Het is fijn dat er een beveiliging opzit maar ik wil wel m'n potje even kunnen laten staan. Verder vind ik het vulvakje (met de cijfers van het aantal kopjes) klein en daardoor niet heel handig. Voor dit geld had ik liever een ander apparaat gehad. Jammer.

Minpunten

  • gaat snel automatisch uit

Review criteria:

Goed
Onvoldoende
Voldoende
Goed

Reageer

Monique 14-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Koffiezetapparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs 24010-56

Algemene score

9,0
Goede, hete koffie zonder prut onderin!
Mooi vormgegeven apparaat met cashback korting voor weinig geld!

Pluspunten

  • Goede toevoer van heet water via nieuwe vormgeving
  • De koffie is heet als hij klaar is
  • Na 40 minuten afslag van warmhoudplaat

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Madelon 06-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

mooi design

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs 24010-56

Algemene score

9,0
Mooi design, ideaal met een verdeling van het water over de koffiefilter. Verder is hij heel makkelijk in gebruik.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Schrijver 04-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie vormgeving

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs 24010-56

Algemene score

8,0
Prima apparaat. Ziet er goed uit. Prijs is goed, zeker met de cash-back actie.
Uitschakelen na 40 minuten vind ik iets te snel.

Pluspunten

  • Mooi
  • Goede prijs

Minpunten

  • Schakelt wel snel uit.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Just me 29-10-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Koffiezetter

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs 24010-56

Algemene score

9,0
Goed vormgegeven koffiezet apparaat.
De koffie blijft goed heet en is vrij stil.
Enige minpuntje is dat hij na 40 minuten uitschakelt.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Annelies 23-10-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Handig apparaat, verzorgd ontwerp

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs 24010-56

Algemene score

9,0
We hebben van hetzelfde merk ook een koffiemolen gekocht met reservoir voor bonen en maalsel. Heel handige combinatie

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer