Krups Nescafé Dolce Gusto MiniMe KP1208 - Zwart - Koffiezetapparaten
Echt heerlijke koffie als je dat vergelijkt met pads, wel wat aan de dure kant. Ik heb de minime in mijn chalet staan en deze bevalt uitstekend, zowel qua gebruiksgemak als qua grootte.
Fijn, mooi en gebruiksvriendelijk. Zeker zijn prijs waard. Slechts één, doch belangrijk minpunt en dat is dat de koffie en chocomel wel wat warmer zou mogen worden !
Koffie is prima,maar veel te duur.Heb iemand gesproken,die er hetzelfde over denkt en heeft uiteindelijk het koffie apparaat verkocht.Ik denk er ook hard over na, om hetzelfde te doen.Heb inmiddels weer koffiepads.Ik vind het heel jammer, want de koffie vind ik heerlijk en is van goede kwaliteit
De smaak is uitstekend.
Wat ik lastig vind is dat je iedere keer op de verpakking moet kijken hoe veel er ongeveer in het kopje moet! Het blijft gokken bij dit apparaat.
Dit apparaat is zeer handig in gebruik en zet heerlijke koffie. het staat mooi op je aanrecht. het enige nadeel vind ik de rode stekker met snoer had van mij zwart mogen zijn. verder prima apparaat.
de eerste was helaas stuk, daarna contact opgenomen met winkelier, kreeg direct een nieuwe verstrekt wat dat betreft een goede service, wat betreft de smaak ik drink nu teveel koffie omdat het uitstekend smaakt, de mogelijkheden met het gebruiksgemak zijn uitstekend, de duurzaamheid kan ik op dit moment niet zeggen omdat wij hem nog niet zolang hebben maar we gebruiken hem wel intensief
Heerlijke speciale koffie en theesoorten, gemakkelijk in het gebruik.heel gebruiksvriendelijk. Lekkere koffiesoorten
Hij is makkelijk in gebruik. Makkelijk schoon te maken en neemt niet veel plaats in beslag. Ik vind het heerlijk om na het werk even te genieten van een heerlijke kop koffie!
Mooi apparaat en vriendelijk in gebruik. Nagenoeg geen rommel ervan. Lekkere koffie, verschillende smaken en nu nog even wachten tot de prijs van de cups daalt. Dit is overigens geen reden geweest om het apparaat niet aan te schaffen!
super snel een heerlijk bakje koffie of chocolademelk.
Ik vind de cups wel wat aan de dure kant. Vooral als je er twee per kopje nodig hebt zoals bij de cappuccino en de chocotino
Wij zijn tot nu toe dik te vreden over het apparaat en de koffie. Genoeg afwisselende smaken. Alleen het waterreservoir had opzich wel iets mogen hebben waarmee hij kan melden dat het water op is. ;-) ik heb nog regelmatig te laat door dat het leeg is en dan heb ik een hard protesterende machine. Maar dat is gewoon aanwennen.
Heerlijke koffie.
Snel op temperatuur.
Makkelijk te gebruiken.
Goed schoon te houden.
Graag nog meer variatie in smaken.
Fijn aparaat, en lekkere koffie, thee en chocolademelk! Word hier dagelijks gebruikt zowel door mijn man als door mijzelf! De senseo is vervangen
Koffiezetter bevalt prima,alleen jammer dat de caps zo prijzig blijven
Dus ik neem niet iedere dag koffie van dolce gusto
Alle smaken zijn voortreffelijk. Mijn favoriet is de espresso en de espresso caramel. Het enige nadeel is het kleine waterreservoir.
Lekkere koffie!!
Enkel zou de smaakjes wat wel wat meer mogen, zeker in de winkel.
Een pakje koffie is ook best duur..
Super machine, geniet momentjes bij ieder bakje weer. Er is veel keuze in de smaken die er zijn, voor ieder wat wils. Raad hem iedereen aan.
De kwaliteit en gebruiksgemak van de machine is goed.De cups zijn wel erg duur. De koffie smaakt opzich prima.
Prima apparaat,past in elke keuken,eenvoudig in gebruik.
Kwaliteit koffie is goed.
Minpunt: choco lekt dus oppassen.
De cups nemen veel ruimte in als je de smaken wil afwisselen.
Ik bedoel de verpakkingen kan dat niet anders,in kokers of zo?
leuke machine veel aanbod in soorten en smaken koffie makkelijk in gebruik neemt weinig plaats in nadeel klein waterreservoir
Koffie smaakt nu eens echt lekker naar koffie en vooral de cappuccino is heerlijk. De latte smaakt naar latte en niet naar water zoals in sommige gelegenheden. Prima, houden zo.
De pinguïn zoals hij bij ons in het huishouden wordt genoemd is een enorm fijn koffiezet apparaat. Omdat mijn vriendin en ik niet de grootste koffie drinkers zijn, was de aanschafprijs en de recensies op internet de reden om voor dit apparaat te gaan. Als je een grotere drinker bent, zijn de cupjes misschien duur, maar voor sporadisch is dit zeker een goede keuze. Ook zijn er meerdere smaken koffie beschikbaar welke in bijna alle supermarkten te vinden zijn. Helaas heb ik ze nog niet in de aanbieding gezien...
Gebruik hem alleen niet zoveel omdat ik de cups erg duur vindt. De smaak vindt ik erg goed, vooral ook de lekkere schuimlaag. Nadeel vindt ik wel dat hij erg lang door blijft lekken.
De variatie van smaak is super, het maken van jou kopje koffie is een fluitje van een cent. nadeel is het erg kleine water reservoir
Goede soorten koffie, mag altijd met soorten. De prijs van de cups is vrij hoog, zou wat omlaag mogen. Mooie degelijke machine verder. Duurzaamheid is uiteraard vrij laag met plastic cups, niet goed voor het milieu, hier ligt nog een mooie uitdaging...