Philips Senseo Select CSA240/30 - Koffiepadmachine - Beige/Grijs - Koffiezetapparaten

Philips Senseo Select CSA240/30 - Koffiepadmachine - Beige/Grijs
Philips Senseo Select CSA240/30 - Koffiepadmachine - Beige/Grijs
Dit product wordt aangeboden door 5 aanbieders met een prijs vanaf € 89,99 Bekijk alle aanbieders
8.3

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 9 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Philips Senseo Select CSA240/30 - Koffiepadmachine - Beige/Grijs op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Henny17-08-2023

lekkere koffie en eenvoudig te bedienen apparaat

Fijn apparaat. Eenvoudig, makkelijk schoon te houden. Zet prima koffie kan ook nog de sterkte regelen. Waarschijnlijk het meest gebruikte apparaat in huis. Strak design. Schakelt zichzelf meteen uit na zetten koffie, dus geen extra stroom verbruik. Gewoon een fijn apparaat.
Pluspunten
  • eenvoudig
  • goed
  • lekkere koffie
Minpunten
  • zou het niet weten
h************@g********17-12-2022

NOG EENTJE DAN

Wij hebben altijd een Senseo Apparaat gehad en dan blijft het heel simpel NOG EENTJE DAN een Senseo Apparaat waarop wij zeiden tuurlijk.
Pluspunten
  • NOG
  • EENTJE
  • DAN
v****************@t*********09-08-2022

Het bijna perfecte koffiezetapparaat...

Had eerder al 3 Senseo koffiezetapparaten gekocht en versleten... Toestel werkt perfect. Echter één klein probleem; nl. bij het zetten van een dubbele kop koffie kan ik de koffiekop (die dus iets hoger is dan een gewone kop) niet onder de verdeelkop vandaan halen zonder de kop schuin te houden en eventueel koffie te morsen. Mogelijke oplossing is de druipbak één cm lager maken...
Pluspunten
  • Minder handelingen dan oudere apparaten
  • Instelbare koffiesterkte
Minpunten
  • Probleem hoge tas bij dubbele kop koffie
  • Afdruipbakje iets te hoog (1 cm)
claudia24-04-2022

bevalt me goed

Mooi apparaat en energie zuinig gaat na elk kopje koffie uit. Zou het een aanrader willen noemen.
Pluspunten
  • energie zuinig
g***********@g********12-04-2022

Ideaal

De nieuwere vormgeving oogt goed. Strak en modern.. Schakelt automatisch uit na elk gezet kopje/koppen koffie. Ook ideaal de keuze van koffiesterkte.
Annet04-03-2022

Praktische,mooi vormgegeven Senseo!

Wat een heerlijk praktisch apparaat voor het zetten van Senseokoffie. Het is een lust voor het oog op mijn aanrecht naast de bijpassende waterkoker van Philips. Her is makkelijk in gebruik en je kunt voor meerdere variaties koffie kiezen.
Pluspunten
  • Mooi
  • Praktisch
  • Eenvoudig in gebruik
  • Mooi in aanzien
  • Prachtige kleur
Minpunten
  • Waterreservoir is niet zo groot
r*******@k*********01-03-2022

Topapparaat

Deze Senseo koffiemachine voldoet echt aan alle wensen die ik er van verwachte. Deze machine zet expresso, wat sterke koffie en hij kan ook gewone heerlijke senseo zetten. Wat me opvalt bij deze machine is dat er bij elke selectie alsnog zo heerlijke cremelaag op je koffie zit. Verder wat ik ook als voordeel zie, is dat je maar 1 keer op de knop hoeft te drukken en hij verwarmd meteen het water en daarna zet ie ook nog de koffie. De koffie is ook goed warm. Tevens is deze machine makkelijk in gebruik en in onderhoud, want je kan alle componenten los halen en schoonmaken onder de waterkraan. Dus in het kort, een fijne koffiemachine om mee te werken.
Pluspunten
  • mogelijkheden verschillende koffiesterktes
  • snel warm/heet
  • 1 druk op de knop
Minpunten
  • nvt
Gesp196513-02-2022

Philips CSA240 beige, grijs

Ik heb deze machine op punten gekocht omdat ik niet meer hele dagen thuis ben en dus minder koffie verbruik dan gedurende mijn thuiswerkperiode. Voor het verbruik is dit dus prima en hierbij gebruik ik de D.E. merk pads en niet de Senseo. Voor mij is dat genieten maar dat is natuurlijk een kwestie van smaak. Mooi, elegant apparaat met handige functies als het instellen van hoogte voor een mok of een kopje alsmede het instellen van de sterkte van de koffie. Ook schoonmaken/onderhouden is een makkie. Grootste minpunt voor mij is echter dat de machine lekt. Daar waar je de hoogte kan instellen van de mok loopt om de een of andere reden ruim koffieprut eruit wat op den duur een aardige aanslag in, op en om de machine veroorzaakt . Soms staat er zelf een plas onder de machine. Ander,kleiner minpuntje, is dat het waterreservoir nogal glibberig is en ondanks de uitsparingen lastig te plaatsen is wanneer deze een geruime inhoud heeft. Oppassen dus bij het plaatsen dat deze niet uit je handen glipt .
Pluspunten
  • Makkelijk in gebruik
  • Makkelijk in Onderhoud
  • Lekkere koffie
  • Handige functies
Minpunten
  • Lekt
  • Weinig grip op waterreservoir
i*******@o**********17-06-2021
3.0

Onverwachte tegenvaller Philips!

3.0
Onszelf een nieuw Senseo apparaat cadeau gedaan, de zoveelste al inmiddels. Eigenlijk nooit klachten gehad. Onze vorige was een quadrant. Dit nieuwe apparaat vond ik bij installeren een beetje,..” goedkoop”aandoen. Slap plastic bv. Echter na gebruik lekte het apparaat aan het tuit boven èn aan de onderkant. Alles nagelopen en meerdere keren geprobeerd maar, helaas. Telkens een nat aanrecht. Retour gezonden dus. Nu opzoek naar een ander mooi model. Want mooi was deze dan weer wel
Pluspunten
Minpunten
  • Apparaat lekt