ETNA AKV6178IZWA Amerikaanse Koelkast | No-Frost | 178 cm | 528 liter | Zwart

ETNA AKV6178IZWA Amerikaanse Koelkast | No-Frost | 178 cm | 528 liter | Zwart

Dit product wordt aangeboden door 6 aanbieders met een prijs vanaf € 1.399,00Bekijk alle aanbieders
9.7

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 3 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de ETNA AKV6178IZWA Amerikaanse Koelkast | No-Frost | 178 cm | 528 liter | Zwart op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

z************@g********01-08-2026
Mooi afgewerkt apparaat, twijfelde aan de keuze water/ijsdispenser, maar uiteindelijk wel blij mee, ondanks feit dat je ruimte inlevert in het vries gedeelte. Hoop er nog vele jaren mee vooruit te kunnen.
s*************@g********06-07-2026

Gouden keuze!

Ik ben super tevreden met deze koel-vries combinatie met ijsblokjes dispenser. Deze heb ik inmiddels een week in gebruik. Nadat ik koos voor etna met mijn elektrische kookplaat en hier super tevreden over was maakte ik nogmaals de keuze voor etna. De koelkast is qua indeling super handig met achter de linker deur de het vries gedeelte met twee lades en vier plankjes voor levensmiddelen. Daarbij is de dispenser geplaatst in het koel gedeelte welke handig uitneembaar is om deze bij te vullen. De display is voor iedereen goed te begrijpen en voorzien van touchscreen. Er zit een eco stand op welke de ijsblokjes dispenser uitschakeld. De graden zijn in te stellen met een simpele druk op de knop. Je kunt kiezen uit koud water, crushed ice en ijsblokjes. Aan de binnenkant zit een opvangbak voor ijsblokjes voor crushed blokjes. Op de display je keuze maken en je glas enkele seconden tegen het plaatje drukken en je wordt voorzien van hetgeen jij wilt. De koelkast is licht van gewicht, deze valt in je eentje te verplaatsen. Het geluid wat deze produceert is van normaal niveau. Ik ben ongelooflijk tevreden met mijn 2e aankoop bij etna. Ik wil iedereen aanraden hiermee in zee te gaan vanwege de kwaliteit en het gebruiksgemak. ETNA KRIJGT VAN MIJ EEN DIKKE 10!
Pluspunten
  • Simpele bediening.
  • Lichtgewicht.
  • Goede indeling.
  • Handig dispenser systeem.
  • Maakt weinig geluid.
m********@g********18-06-2026

Aanrader elegante koel/vries combinatie

Allereerst is deze koek/vries combinatie heel erg mooi om te zien. Mooi zwart elegant. Heeft een mega groot koel en vriesvak. En ook niet onbelangrijk hij is muisstil.
Pluspunten
  • Grote vakken
  • Mooi
Nel28-05-2026

Ruim, chique, degelijke uitstraling en compleet

Deze koelkast past super binnen onze wensenlijst, Het is een ruime koelkast met een prachtige uitstraling.
Pluspunten
  • Ruim
  • Mooie kleur
Minpunten