Inventum KV1808R - Koelkasten

Inventum KV1808R
Inventum KV1808R
Energieklasse A, D, E
Dit product wordt aangeboden door 4 aanbieders met een prijs vanaf € 399,00 Bekijk alle aanbieders
8.9

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 42 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Inventum KV1808R op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Hannie31-10-2020

mooi degelijk, ruime koelkast.

Mooie degelijke koelkast, mooi glad modern zilver. Makkelijk te openen, handgreep zit verstopt in de deur. snel afgekoeld en ook snel ingevroren , wat ik zelf heel fijn vindt. Ruimtelijk inzicht, je kan goed overal blij. ook kan alles goed erin. geen kleine laatjes of schapjes, ook makkelijk om schoon te maken. Ook in de deur kan je veel kwijt. Ik ben heel tevreden erover.
Pluspunten
  • ruimte voor flessen en pakken
  • groente la
De Saeger19-10-2020

Bijzonder praktisch toestel

Mooie RVS-look en erg stil. Bijzondere praktische indeling van de koelkast met een duidelijke verlichting. De diepvriezer heeft 3 gemakkelijk te vullen laden.
Pluspunten
  • goede verlichting en praktische indeling koelkast
  • gemakkelijke laden in de diepvriezer
Saskia01-10-2020

Luxe ruime koelkast

Een hele mooie ruime koel-vriescombinatie met een luxe uitstraling. De prijs/ kwaliteit verhouding is zeer goed. Goede ledverlichting aan de binnenkant en ruime doorzichtige vriesladen. De glasplaten aan de binnenkant zijn met mooie strips afgewerkt.
Pluspunten
  • Alleen maar pluspunten
Jeroen14-09-2020

Koelvries combinatie kv1808R

Super product Zeer veel ruimte 8 x1,5 liter fles in deur. Grote groenten lade Super indeling Lekker stil en zuinig En 5 jaar garantie na registratie inventum
Rob19-08-2020

Snel koel en bevroren

goede prijs kwaliteit verhouding. makkelijk bruikbare inrichting goede verlichting dmv led en snel koel functie via schakelaar boven in makkelijk te bedienen en top de 5 jaar garantie
Pluspunten
  • makkelijk bedienbaar
HANS LETSCH19-07-2020

HEEL VEEL WAAR VOOOR JE GELD

GROTE INHOUD - GUNSTIG IN PRIJS - PRACHTIG DESIGN - MAKKELIJKE TEMPERATUURINSTELLING - MAKKELIJK SCHOON TE HOUDEN.
Pluspunten
  • PRACHTIG DESIGN
  • EENVOUDIGE BEDIENING
  • MAKKELIJK SCHOONHOUDEN
  • GUNSTIG GEPRIJSD
Minpunten
  • HET VRIESGEDEELTE IS AAN DE KLEINE KANT
R Groen08-07-2020

Koelvrieskast

Handige en kwalitatief goed koelkast voor een zeer redelijke prijs. Muisstil, dus ook in een open keuken heel goed toepasbaar. Ziet er ook mooi uit in zijn RVS afwerking.
Evert van der Spek03-07-2020

Mooie koelvries combinatie

Het is een mooie goed uitziende koelvries-combinatie. Lekker smal en toch voldoende ruimte. We hebben de koelvries-combinatie bij Jan Verdaas in Oudenbosch gekocht. Perfecte service en de beste laagste prijs.
Mia Bok-Ditvoorst11-06-2020

Mooi uiterlijk

Een rijke uitstraling en hij koelt en vriest perfect. De indeling is zeer handig doordat je alle glasplaten kunt verwisselen op diverse hoogtes.
Pluspunten
  • rijke uitstraling
  • makkelijk in te delen
D. Ordelman06-05-2020

Prima koelkast

Prima koelkast met ruim vriesgedeelte. Geschikt voor 1 a 2 persoonshuishouden en is stil 40 db. Afwerking rvs heel mooi en goed schoon te houden
Gemsy21-03-2020

Super fijne no frost koel vries combinatie

Ik heb voor deze combi gekozen vanwege de no frost optie en de A++ label. Zuinig in gebruik en stil vwb geluid, prima werkend gelijk vanaf de start
Pluspunten
  • zuinigheid
  • stilte
  • betrouwbaarheid
  • no frost
Janneke30-09-2019

Grote, fijne koelkast met vriezer

Veel opbergruimte, drie vrieslades zijn groot genoeg! Werkt perfect. Ook nette service bij het afleveren.
Pluspunten
  • Opberguimte
  • Bediening
  • Design
Veldroos23-09-2019

Mooie koel/vriescombinatie. 55 cm breed = ideaal

Wij hebben voor deze combinatie gekozen om de breedte van 55 cm. Hierdoor blijft er meer ruimte over in onze kelderkast. Bovendien heeft de koel/vriescombinatie een heel mooi design en de koelkast een fijne indeling. Een aanrader!
Pluspunten
  • 55 cm breed
  • weinig geluid
j06-08-2019

mooie luxe ogende koel vries combi

Ik ben blij met deze koelkast/vriezer. Als je net als mij van veel fruit en groetne houd is dit een goed koeling. Ruimte genoeg en alles is makkelijk stapelbaar. De vriezer is voor mij groot genoeg, waardoor ik alles makkelijk kan invriezen.
T.Hollart02-08-2019

Mooie strakke en ruime koel/vries combinatie

Prima combinatie, voldoende ruimte voor een gezin van 4, is zuiniger in energie dan mijn vorige enkele koelkast en ziet er tot slot strak uit.
Pluspunten
  • Zuinig in energie
  • Geluidsarm
Roger01-08-2019

Koelkast, vrieser

Heel mooi toestel, ruimtes goed indeelbaar , goeie groentelade. degelijk afgeleverd. Aanrader voor aankoop.
Pluspunten
  • ruimte
  • prijs
Loeki13-06-2019

Mooie strakke RVS kast

No-frost (heerlijk) en heel stil (fijn in een open keuken) . Keuze uit verschillende kleuren. Ik heb de RVS versie die mooi in mijn interieur past. Bovendien is hij redelijk in prijs.