LG GBBS322APY Vrijstaand Koel-vriescombinatie - Prime Silver

LG GBBS322APY Vrijstaand Koel-vriescombinatie - Prime Silver

Dit product wordt aangeboden door 4 aanbieders met een prijs vanaf € 999,00Bekijk alle aanbieders

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 2 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de LG GBBS322APY Vrijstaand Koel-vriescombinatie - Prime Silver op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

c*******@p*************24-07-2026

Mijn ervaring met de LG GBBS322APY

Mijn ervaring met de LG GBBS322APY Ik ben zeer tevreden met de LG GBBS322APY koel-vriescombinatie. De koelkast koelt snel en houdt de temperatuur overal gelijkmatig, waardoor groenten, fruit, vlees en zuivel langer vers blijven. Dankzij de DoorCooling+™- en LinearCooling™-technologie blijven producten van hoge kwaliteit en zijn temperatuurschommelingen minimaal. (LG Electronics) Wat mij ook opvalt is hoe stil deze koelkast is. Met een geluidsniveau van slechts 29 dB hoor je hem vrijwel niet, wat erg prettig is in een open keuken. Daarnaast is de indeling ruim en praktisch, met voldoende opbergruimte en handige lades. Het energieverbruik is laag dankzij het A-energielabel, waardoor hij ook zuinig in gebruik is. (LG Electronics) Het design is modern en strak en past mooi in de keuken. Al met al is dit een hoogwaardige koel-vriescombinatie die uitstekende prestaties levert. Ik kan de LG GBBS322APY zeker aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een stille, energiezuinige en betrouwbare koelkast.
Pluspunten
  • Zeer stil 29 db
  • modern en strak
  • Via app
  • A-energielabel
m***********@t*********16-06-2026

Met app conroleerbare frigo/vriescombinatie

Energiezuinig, alles op te volgen en te regelen met de LG ThinQ app , vlotte indeling en verschillende temperature Instellingen
Pluspunten
  • Met app instelbaar en controleerbaar
  • Energiezuinig
  • smart learner
  • Verbruik op te volgen met app
  • Vlotte vakken
  • vakantie modus instelbaar
  • Extra coolvak voor vlees de welke instelbaar is
Minpunten