ETNA KCD9178CNF

ETNA KCD9178CNF

Dit product wordt aangeboden door 5 aanbieders met een prijs vanaf € 809,00Bekijk alle aanbieders
b*********@h**********19-09-2026

Geweldig Apparaat !!!!!

Wat een verademing: fluisterstil, extreem slim ingedeeld en ijsvrij! Na lang zoeken naar de perfecte inbouw koelvriescombinatie voor onze nieuwe keuken, zijn we uitgekomen bij deze ETNA KCD9178CNF. We hebben hem nu in gebruik en ik kan niet anders zeggen: wat een fantastisch apparaat! Hij vervangt een ouder model van een duurder merk, maar deze ETNA overtreft al onze verwachtingen. Het eerste wat ons opviel is hoe bizar stil deze koelkast is. Met een geluidsniveau van slechts 34 dB hoor je hem vrijwel nooit aanslaan. Voor onze open keuken is dit echt een zegen; je kunt rustig aan het kookeiland zitten zonder irritant gezoem op de achtergrond. De Total No-Frost technologie doet zijn werk perfect. Geen ijsvorming in de vriezer betekent dat de lades nooit vastvriezen en je de vriesruimte volledig kunt benutten. Heel uniek is de Smart Zone: als je tijdelijk extra koelruimte nodig hebt, kun je het vriesgedeelte simpelweg omschakelen naar een extra koelzone van -5° tot +3°. Hoe slim is dat? Dankzij het deur op deur systeem sluit de koelkast ook naadloos aan op onze keukenpanelen. De LED-verlichting binnenin is helder en prettig voor de ogen. Als kers op de taart koppel je hem via wifi met de ConnectLife-app. Eerst dacht ik dat dit een grap was, maar het is ideaal om een melding op je telefoon te krijgen als de kinderen de deur per ongeluk hebben laten openstaan. Bovendien is energielabel C voor een inbouw No-Frost model heel erg zuinig! Conclusie: Ben je op zoek naar een moderne, betrouwbare en vooral stille inbouwkoelkast met luxe functies voor een eerlijke prijs? Zoek niet verder. Deze ETNA is echt een absolute aanrader!
Pluspunten
  • zuinig
  • stil
  • gebruiksvriendelijk
  • goedkoop
Minpunten
  • totaal geen