De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 5 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Samsung RS80F66KBFEF op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.
Ik ben erg tevreden met de Samsung Amerikaanse koelkast. De mooie kleur geeft een luxe uitstraling aan de keuken en de afwerking voelt degelijk aan.
Het TwinCooling-systeem zorgt ervoor dat de koelkast en vriezer apart gekoeld worden, waardoor alles langer vers blijft. De SmartThings-app is handig: ik kan eenvoudig instellingen bekijken en aanpassen. Ook gebruik ik de AI-precisiekoeling voor beter energiebeheer, vooral handig bij variabele energietarieven. Alleen jammer dat het niet automatisch gaat en je handmatig de tijden moet instellen.
Het display in de koelkast is overzichtelijk. Ik kan de temperatuur snel aflezen en bijvoorbeeld de Auto Open Door functie aan- of uitzetten.
De ingebouwde Bixby spraakassistent valt een beetje tegen. Hij is alleen in het Engels beschikbaar en ik gebruik hem eigenlijk alleen om de temperatuur op te vragen of het weer te checken. Het voelt niet echt als een slimme assistent.
De Auto Open Door functie werkt op zich goed – even aantikken en de deur opent vanzelf, wat handig is als ik mijn handen vol heb. Wel gebeurt het regelmatig dat ook de vriezerdeur opent als ik die per ongeluk aanraak tijdens het openen van de koelkast. Dat is wat onhandig.
Verder biedt de koelkast veel ruimte en een goede indeling, en ook de vriezer is ruim.
Ik ben ook erg blij met de waterdispenser en de grote ijsklontjes die hij maakt – ideaal tijdens warme dagen.
Ik heb dit product een paar weken mogen testen.
Pluspunten
TwinCooling houdt alles langer vers
SmartThings-app is overzichtelijk
Water- en ijsdispenser werkt top
Minpunten
Slim energiebeheer moet handmatig ingesteld worden
Ik ben erg tevreden met mijn nieuwe Samsung Amerikaanse koelkast. De mooie kleur geeft een luxe uitstraling aan de keuken en de afwerking voelt degelijk aan.
Het TwinCooling-systeem zorgt ervoor dat de koelkast en vriezer apart gekoeld worden, waardoor alles langer vers blijft. De SmartThings-app is handig: ik kan eenvoudig instellingen bekijken en aanpassen. Ook gebruik ik de AI-precisiekoeling voor beter energiebeheer, vooral handig bij variabele energietarieven. Alleen jammer dat het handmatig ingesteld moet worden en niet automatisch werkt op de dynamischeprijzen.
Ik heb dit product een paar weken mogen testen.
Een erg fijne luxe Amerikaanse koelkast, van alle gemakken voorzien! Erg ruim, koelt goed en prettig. Makkelijk de automatische deuren die open gaan. Je gebruikt dat toch veel vaker dan gedacht! De aansluiting op water vind ik een pre, niet bijvullen, je hoeft er niet meer naar om te kijken! Kleurstelling ziet er mooi uit. Absoluut een aanrader! Klein nadeel is de grote heeft echt best wat ruimte nodig, omdat de deuren ook naar buiten open gaan. Het voordeel is dan wel weer dat je bij wijze van spreken er zo een krat bier in kan zetten.
GebruiksgemakGoed
VormgevingGoed
DuurzaamheidGoed
GeluidsniveauGoed
Pluspunten
Mooi disign
Ijsblokjes dispenser
Automatische deuren die open gaan
Smart! Met speaker
Ruim!
Minpunten
Neemt veel ruimte in.
Materiaal voelt wat kwetsbaar aan (gevoelig voor deukjes)
Geweldig ruime koel / vries combinatie met ijsblokjes machine.
De one touch om de deur te openen is echt een uitkomst. De indeling is praktisch, ook de aparte schotjes om de lades in te delen.
Hij is makkelijk schoon te make aan binnen en buiten kant. Het display aan de binnenzijde is ook duidelijk en makkelijk te bedienen.
En hij is aan te sluiten op wifi.
Het water aansluiten voor de ijsblokjes is heel goed te doen.
Al met al een zeer fijne koelkast.
Ik ben er blij mee
Wij hebben deze prachtige koelkast nu zo’n 3 weken in gebruik en eerlijk is eerlijk, het is een verademing in vergelijking met onze vorige koelkast. Deze is stil in gebruik, en er kan zo veel in. De deuren kun je openen door middel van een sensor, zodat je met je vinger de deur kunt open doen. Handig als je je handen vol hebt. Ook kan hij tijdelijk snel koelen of vriezen, iets wat ook best handig is voor bv. ijsjes maken of bier koud krijgen in korte tijd.
De koelkast oogt luxe door de mooie zwarte kleur en past overal bij. Al met al zeker een aanrader!