De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 9 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Hisense RB440N4AFC op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.
De koelkast heb ik gekocht omdat ik een modern en strak ogende koelkast zocht die minder diep dan 60 cm is wat bij andere merken in deze prijsklasse erg lastig is te vinden. Over Hisense heb ik alleen maar positieve verhalen gelezen dus ik was alleen al hierom overtuigd van het merk.
Over de koelkast:
De zwarte kleur is diepzwart en licht glanzend en steekt met zijn moderne look erg mooi af in ons interieur. Met een hoogte van 2 meter krijg je in deze prijsklasse echt waar voor je geld. Hij is super stil, heeft een 'softclose' deursluiting, voldoende ruimte en een hele aangename en logische indeling. Qua technologie & kwaliteit meet Hisense zich uitstekend met de andere bekende merken. Met de tijdelijke cashback actie krijg ik nog eens 75 euro terug op onze aankoop wat de koelkast qua prijs-kwaliteit al helemaal aantrekkelijk maakt. Wat mij betreft een topkeuze en scheelt zomaar 200 euro t.o.v. andere merken.
Wij zijn over het algemeen erg tevreden met de Hisense koel-vriescombinatie. Het apparaat ziet er modern uit en past perfect in onze bijkeuken. Het biedt voldoende ruimte voor al onze boodschappen en de No Frost-technologie is een pluspunt. Het geluidsniveau is aangenaam laag, wat erg fijn is. We horen hem niet als de deur naar de bijkeuken open staat.
Een punt van frustratie was echter de gebruiksaanwijzing voor het omdraaien van de deur. De afbeeldingen waren klein en de tekst soms onduidelijk. Dit had zeker beter gekund, maar uiteindelijk is het ons gelukt.
Hoewel het energieverbruik beter had gekund, vinden we dat de prijs-kwaliteitverhouding uitstekend is. Al met al zijn we blij met deze mooie en functionele koel-vriescombinatie die doet wat hij moet doen.
Hij is allereerst super mooi🥰, daarnaast heel ruim en fijne indeling. Hij koelt super goed, is energie zuinig en dat voor een nette prijs. Een aanrader!
Prachtige koel-vries in de ruimste zin van het woord!23-05-2024
Product Gekocht
Prachtige koel-vries comb. in de ruimste zin van het woord!!
Geweldig mooi strak design (zwart geborsteld aluminium look), mooie inhoud koelkast, grote lades diepvries. Prettig is het no-frost systeem waardoor je nooit meer hoeft te ontdooien! Alles bij elkaar een prachtige koel-vries combinatie! Erg blij mee, wij zouden Hisense zeker aanbevelen!