De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 14 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Hisense RS711N4AFE op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.
Stijlvolle Amerikaanse koelkast met verrassend veel ruimte en super stil!
Ik ben enorm blij met mijn Hisense RS711N4ACE! Het design is strak en modern — een echte blikvanger in mijn keuken. De indeling is heel praktisch: ruime koel- en vriesgedeeltes, verstelbare planken en grote deurvakken waardoor alles overzichtelijk en makkelijk bereikbaar blijft.
Wat me het meest opvalt, is hoe stil hij is. Je hoort hem bijna niet, zelfs niet in een open keuken. De koelprestaties zijn uitstekend: groenten blijven langer vers en de temperatuur is altijd stabiel. Daarbij verbruikt hij weinig energie, wat ik echt een pluspunt vind.
De installatie ging soepel en het apparaat werkt vanaf dag één perfect. Ik heb hem nu een tijdje in gebruik en ben nog elke dag blij met deze aankoop.
Kortom: een betrouwbare, stille en stijlvolle Amerikaanse koelkast — echt een aanrader!
erg mooi en ruim apparaat, zekers een aanbeveling waard
Net 2 dagen deze amerikaanse koelkast in ons bezit. Erg mooie uitstraling. Inhoud is ook zekers niet verkeerd. Wij hadden hiervoor een grote koelkast met 355ltr inhoud. Deze voldoet hier compleet aan. Alles past er goed in. Wat een ruimte! geweldig mooi. Ook het vriesgedeelte is genoeg voor ons om er "extra" bij te hebben. Wij hebben gekozen voor een koelkast zonder waterdispensor en/of ijsblokjes machine. Onze keuze.
Het display van het apparaat is duidelijk, ook wanneer je de deuren opent, kun je zien hoeveel graden dat ie staat. Verlichting binnenin is mooi helder. De lades en bakjes in de deur zijn perfect voor ons. De bakjes in de deur zijn lekker breed, dus daar past veel in. Het aantal "plankjes" zijn genoeg voor ons, ook hebben we nu een "wijnrek". Kan niet beter!
Over het verbruik kunnen we nog niet oordelen, daarvoor is de tijd te kort. Maar nadat de koelkast en vriezer op temperatuur was, daalde ook het geluid. Al met al tot nu toe zeeeeer tevreden. Kan deze aanraden
zeer ruime koel-/vriescombinatie, vriezer is ingedeeld als een koelkast met glasplaten en lades, en ook ruimte in de deur, veel gebruiksgemak, mooi design, een aanrader!
Koelkast is echt super ruim, ik had eerst een normale koelkast plus extra vriezer. Nu genoeg ruimte voor zowel te koelen als te vriezen. De indeling is handig met de liggende flessen en er zijn grote vakken om spullen op te slaan. Ik heb extra doorzichtige koelkast bakken gekocht omdat de ruimte tussen de vakken erg hoog is en zo kan je makkelijker indelen en dingen bij elkaar houden. Het is echt een wereld van verschil qua ruimte! De koelkast is erg stil en ziet er strak uit in mijn keuken! Zeer fijne aankoop en dat had ik al veel eerder moeten doen!
We hebben dit product gekocht mede op advies van de verkoper, het was voor ons zeer belangrijk dat we een product kochten wat qua uitstraling en gemak in onze keuken zou passen, dit product voldoet voor 100% aan onze wensen en zijn zeer tevreden, niet alleen over de uitstraling, maar zeker qua gemak en bovenal de fanatische service!
We zouden dit product zeker aanraden, mede als er bepaalde fysieke beperkingen zijn, door de ruime mogelijkheden qua indeling kunnen we de meest dagelijkse benodigdheden op de meest efficiënte plek worden geplaatst!
Mooie grote koelvriescombinatie voor een uitstekende prijs.
Mooie koel/ vriescombinatie. Deuren naast elkaar. Grote inhoud voor zowel koelen en vriezen. Genoeg laden in zowel het koel als vriesgedeelte. Makkelijke bediening.
Maakt wel iets lawaai maar niet stotend.
Al met al een aanrader.
Een amerikaanse koelkast die qua prijs/kwaliteit er zeker mag zijn. Slanke vormgeving, inhoud is voor ons prima, afmeting is ook niet zo kolossaal. Nu 1 maand in gebruik en zijn er blij mee.
Het geluid ( hier in open keuken) is minimaal, als hij aangaat dan hoor je hem wel meer.
Alles bij elkaar, heel tevreden.
Heel fijne koel/vries combinatie waar wij erg tevreden over zijn.
Wij dachten een probleempje te hebben maar het bleek dat er op de tiptoets was gedrukt en daarom geen ijsblokjes meer kregen. Even gebeld met Hisense en vriendelijk te woord gestaan door een assistent die er een melding van heeft gemaakt. Gelukkig konden wij de volgende dag afbellen want het was al opgelost. Super