Bekijk 3 andere uitvoeringen
Voeg toe aan vergelijker Prijs volgen
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 191 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de ETNA AKV578IRVS op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,1

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

e**************@h********** 20-02-2024
  • Product afgelopen week in bezit

Fijne koelkast/vriezer

Geschreven voor: ETNA AKV578ZWA

Algemene score

9,0
mooi grote koelkast/vriezer, wel jammer van de deuk in de deur maar dit zal worden op gelost.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
webcare-7 21-02-2024

Beste heer / mevrouw,

Bedankt voor het schrijven van deze leuke review!
Fijn dat jij zo tevreden bent met de koelkast. Balen dat er een deuk in de deur zat, natuurlijk lossen wij dat graag voor jou op. Mochten wij hier nog iets in kunnen betekenen dan horen wij dat natuurlijk graag. Zo ja, zou jij dan jouw contact- en adresgegevens samen met een kopie van deze review willen mailen naar webcare@atagbenelux.com?

Wij wensen jou heel veel koelplezier!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

Anoniem 18-02-2024
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijn en mooi product

Geschreven voor: ETNA AKV578IRVS

Algemene score

8,0
Erg mooi uiterlijk, zeer fijn in gebruik. Alleen wat klein diepvries gedeelte.

Pluspunten

  • Mooi uiterlijk
  • Stil

Minpunten

  • Diepvries gedeelte aan de kleine kant

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
webcare-7 19-02-2024

Beste heer / mevrouw,

Goed om te lezen dat je tevreden bent met het gebruik en het design. Dat is waar wij het voor doen.
We willen je bedanken voor het schrijven van deze review en wensen je nog veel koelplezier!

Met vriendelijke groet,
Kim
Webcare ETNA

Reageer

t***********@i********* 16-02-2024
  • Product gekocht

Prima koop in alle, gezochte facetten

Geschreven voor: ETNA AKV578 rvs

Algemene score

9,0
Mooi design koel/vries combinatie. Energie zuinig. Prijs kwaliteit verhouding, top. Ruim koel gedeelte met daarnaast een ruim vries gedeelte. Precies wat ik zocht. Daarbij ook nog eens buiten de 2 jarige fabrieks garantie, 3 jaar extra garantie. Dus in totaal 5 jaar garantie. Helemaal top. Een op en top aanrader.
webcare-7 19-02-2024

Beste heer / mevrouw,

Bedankt voor het schrijven van deze mooie review. Goed om te lezen dat je blij bent met het design, de prijs/kwaliteitsverhouding en het ruime koel en vries gedeelte. Fijn ook dat hij zuinig is, de verlengde garantie is ook een plus!
We wensen je veel koelplezier!

Met vriendelijke groet,
Kim
Webcare ETNA

Reageer

w********@l****** 10-02-2024
  • Product gekocht

Fijne koelkast met veel ruimte

Geschreven voor: ETNA AKV578ZWA

Algemene score

9,0
Grote koelkast met zeer veel ruimte. Stil in gebruik. Goede prijs kwaliteit verhouding

Pluspunten

  • Ruimte
  • Geluidsniveau
  • Prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
webcare-7 12-02-2024

Beste heer / mevrouw,

Bedankt voor het schrijven van deze leuke review!
Fijn om te lezen dat jij zo tevreden bent over de koelkast!

Wij wensen jou heel veel koelplezier!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

r**********@g******** 09-02-2024
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooie koel/vriescombinatie , Amerikaans model

Geschreven voor: ETNA AKV578IRVS

Algemene score

9,0
Prijs/kwaliteitverhouding prima. Mooie koelkast met een zee van ruimte zowel koel als vriesgedeelte. Lekker altijd koel water en ijsblokjes. Komen er wel hard spontaan uit dus eerst ijsblokjes en dan pas je drankje erin.

Pluspunten

  • Watertap
  • Ijsklontjes zonder wateraansluiting

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
webcare-7 09-02-2024

Beste heer / mevrouw,

Fijn om te lezen dat jouw nieuwe Amerikaanse koelkast naar wens is.
Het toestel is lekker ruim en heeft geen speciale aansluiting nodig voor de watertap en ijsblokjesmachine.

We willen je bedanken voor jouw mooie beoordeling en wensen je heel veel lekkere koele drankjes toe!

Met vriendelijke groet,
Suzan
Webcare ETNA

Reageer

Jesse P 08-02-2024
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Zeker een aanrader

Geschreven voor: ETNA AKV578IZWA

Algemene score

10,0
Super koelkast, mooi design en net afgewerkt. Kortom een top product, die wij niet meer kunnen missen uit onze keuken!

Pluspunten

  • Design
  • Grote
  • Ijsblokjes
  • Vriesruimte
  • Geluid (stil)

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende
Uitstekend
webcare-7 08-02-2024

Beste Jesse,

Wat goed dat je zo tevreden bent met het design van de koelkast.
We willen je bedanken voor het schrijven van deze review met dit fantastische cijfer en wensen je nog veel koelplezier toe!

Met vriendelijke groet,
Kim
Webcare ETNA

Reageer

KJ 05-02-2024
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Verbluffend ruim en stijlvol ontwerp!

Geschreven voor: ETNA AKV578ZWA

Algemene score

10,0
Ik ben absoluut weg van mijn nieuwe Amerikaanse koelkast, de ETNA AKV578ZWA! Deze koelkast heeft niet alleen een indrukwekkende capaciteit, maar het stijlvolle ontwerp voegt ook een vleugje elegantie toe aan mijn keuken.

Een van de meest opvallende kenmerken is de overvloedige opbergruimte. Met een enorm koelgedeelte en vriezer, is er meer dan genoeg ruimte om al mijn boodschappen en diepvriesproducten moeiteloos op te bergen. De verstelbare schappen en de handige deurvakken maken het organiseren van mijn voedsel een fluitje van een cent.

De ijs- en waterdispenser aan de voorkant van de koelkast is een echte gamechanger. Altijd direct toegang hebben tot vers water en ijsblokjes is niet alleen handig, maar voegt ook een vleugje luxe toe aan mijn dagelijkse routine.

Wat me ook opviel, is hoe stil deze koelkast is. Het geavanceerde koelsysteem werkt efficiënt zonder enige storende geluiden, wat het perfect maakt voor een open keukenomgeving.

Het strakke design van roestvrij staal voegt een moderne uitstraling toe aan mijn keuken. De handgrepen zijn stevig en gemakkelijk te gebruiken, en de LED-verlichting aan de binnenkant zorgt voor een heldere, goed verlichte ruimte.

Al met al ben ik uiterst tevreden met mijn keuze voor de ETNA AKV578ZWA Amerikaanse koelkast. Het is niet alleen een functioneel apparaat dat aan al mijn behoeften voldoet, maar het voegt ook een vleugje klasse toe aan mijn keuken. Een absolute aanrader voor iedereen die op zoek is naar een ruime, stijlvolle en efficiënte koelkast!

Pluspunten

  • Stil
  • Ruim
  • Zuinig
  • Stijlvol

Minpunten

  • Geen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
webcare-7 06-02-2024

Beste heer / mevrouw,

Hartelijk dank voor de uitgebreide en enthousiaste review. Erg leuk om te lezen dat de AKV578ZWA niet alleen zo goed bevalt maar ook nog eens een vleugje elegantie toevoegt aan jouw keuken.

We wensen jou veel koelplezier toe!

Met vriendelijke groet, Femke
Webcare ETNA

Reageer

Wendy 04-02-2024
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

Super mooie koelkast

Geschreven voor: ETNA AKV578 rvs

Algemene score

8,0
Wat een mooie koelkast onze oude koelkast was hoog nodig aan vervanging toe. Deze was al +/- 20 jaar oud.
Prachtig mooi deze aanwinst lekker ruim en vooral erg stil. Ook de ijsblokjes twister werkt goed.
Ik ben erg tevreden over de ruimte in koelkast was wel even wennen met indeling.
Maar werkt prima wel een oplossing moet vinden voor wieltjes omdat deze bij ons op plateau moet staan ivm waterafvoer achterlangs. Zit nu een plankje voor zodat deze er niet afrolt.

Pluspunten

  • Ruime koelkast
  • Fluisterstil

Minpunten

  • Tot nu toe niet gevonden

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
webcare-7 05-02-2024

Beste Wendy,

Bedankt voor het schrijven van deze mooie review. Wat leuk dat jullie bij het uitzoeken zijn uitgekomen bij ETNA! Goed om te lezen dat je blij bent met het design en de ijsblokjes. Fijn ook dat hij zo ruim is.
We wensen je veel koelplezier!

Met vriendelijke groet,
Kim
Webcare ETNA

Reageer

Haveman 31-01-2024
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

stil in gebruik, koud water en ijsblokjes, een aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA AKV578IRVS

Algemene score

10,0
Goed werkende koelkast, veel zuiniger dan mijn oude. Stil in gebruik en heerlijk koud water en ijblokjes

Pluspunten

  • stil
  • verschillende opties
  • koud water
  • ijsblokjes werkt goed, ook crushed ijs
  • stroomverbruik stuk minder

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
webcare-7 01-02-2024

Beste heer / mevrouw,

Bedankt voor het schrijven van deze mooie review met dit fantastische cijfer! Goed om te lezen dat deze zuinige koelkast goed bevalt! Fijn ook het koude water en de ijsblokjes. Zal in de zomer maanden goed van pas komen!
We wensen je nog veel koelplezier!

Met vriendelijke groet,
Kim
Webcare ETNA

Reageer

J************@g******** 25-01-2024
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

ETNA AKV578IZWA

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA AKV578IZWA

Algemene score

9,0
De ETNA AKV578IZWAbevalt enorm goed. Er past veel in, koelt snel en is erg stil. Hij is makkelijk in gebruik en de kleur zwart geeft een design af.

Pluspunten

  • Groot inhoud
  • Koelt snel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
webcare-7 26-01-2024

Beste heer / mevrouw,

Wat fijn dat je zo tevreden bent over jouw Amerikaanse koelkast 😊
Door de mooie kleur en het stille geluidsniveau bevalt het toestel jou gelukkig goed!

Bedankt voor jouw mooie beoordeling. We wensen je heel veel plezier van deze aankoop!

Met vriendelijke groet,
Suzan
Webcare ETNA

Reageer

Shilo 25-01-2024
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Super koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA AKV578 rvs

Algemene score

10,0
Net nieuwe koelkast van ETNA gekocht.
Mooie koelkast,goeie kwaliteit en zonder geluid.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Goed
Uitstekend
webcare-7 25-01-2024

Beste Shilo,

Bedankt voor het schrijven van deze mooi review met dit fantastische cijfer, een 10! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over deze koelkast.
We wensen je nog veel koelplezier!

Met vriendelijke groet,
Kim
Webcare ETNA

Reageer

Gideon 24-01-2024
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Top Koelkast!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA AKV578IZWA

Algemene score

10,0
Mooie koelkast. Prima afwerking. Stijlvol, echt een sieraad in de keuken!

Het mooie is dat de koelkast geen geluid maakt en als de deuren open blijven een signaal geeft dat deze gesloten moeten worden.

Vakken zijn ruim en het speciale flessenrek is erg handig.

We hebben de koelkast nu 3 weken in huis en vinden de prijs/kwaliteitverhouding echt top!

Dit is onze 3e Amerikaanse koelkast en absoluut de mooiste.

Pluspunten

  • Ruim
  • Mooi
  • Goed afgewerkt
  • Snelle levering
  • Mogelijkheid om extra garantie te verkrijgen

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
webcare-7 24-01-2024

Beste Gideon,

Wow, een 10 🤩 wat leuk om te lezen dat jouw nieuwe Amerikaanse koelkast helemaal aan jouw wensen voldoet!
Naast de uitstraling zijn ook de ruime indeling en het geluidsniveau gelukkig naar wens.

We willen je bedanken voor deze mooie beoordeling en wensen je heel veel plezier toe van het toestel!

Met vriendelijke groet,
Suzan
Webcare ETNA

Reageer

Mina 19-01-2024
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

Prachtige koelkast zwart

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA AKV578IZWA

Algemene score

10,0
Super blij met onze Amerikaanse koelkast in het zwart met ijsblokjes en water.
Hij ziet er mooi uit en staat in ook prachtig in onze keuken!
Zeker een aanrader alleen de ruimte die je hebt ondanks dat niet niet eens de grootste amerikaanske koelkast is een iets minder diep is deze dan een normale maar dat maakt deze juist uniek.
In een woord gewoon een top aankoop

Pluspunten

  • Geen lawaai
  • Ijsblokjes en water
  • Geen water aansluiting

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
webcare-7 22-01-2024

Beste Mina,

Bedankt voor het schrijven van deze review met dit mooie cijfer, een 10! Wat goed om te lezen dat je al zo blij bent met de Koelkast en het design. Fijn dat je tevreden bent met de inhoud/grootte van de koelkast.
We wensen je nog veel koelplezier!

Met vriendelijke groet,
Kim
Webcare Hisensen

Reageer

m********@z******* 10-01-2024
  • Product afgelopen week in bezit

Zeker een aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA AKV578 rvs

Algemene score

9,0
Een geweldig mooie en goede koelkast/vriezer met zeer veel ruimte en een heel mooi uiterlijk.
voldoet aan al onze wensen

Pluspunten

  • veel koel en vriesruimte
  • mooi uiterlijk
  • makkelijk te bedienen
  • geweldige indeling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
webcare-7 11-01-2024

Beste heer / mevrouw,

Bedankt voor het schrijven van deze mooie review. Wat goed om te lezen dat deze koelkast aan al jou wensen voldoet! Fijn ook dat hij zoveel ruimte heeft en een mooi design.
We wensen je nog veel koelplezier!

Met vriendelijke groet,
Kim
Webcare ETNA

Reageer

Bratz 10-01-2024
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

Bevalt echt goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA AKV578 rvs

Algemene score

7,0
Ik had dit apparaat gekregen als vervanging van mijn oude en stuk frigo. Ik heb het vandaag gekregen en heb hem nog niet aangemaakt.

Maar wat ik kan zeggen is dat het lijk echt op wat ik gekozen heb en het is wat anders van mijn oude apparaat maar lijkt mooie uit en bij deze is er minder finger print te zien bij het aanraken van het apparaat.

Pluspunten

  • Mooi
  • Weinig fingerprint

Minpunten

  • Maakt wat lawaai
  • Vind dat de diepvries wat smal is

Review criteria:

Goed
Goed
Onvoldoende
Onvoldoende
webcare-7 10-01-2024

Beste heer / mevrouw,

Bedankt voor het schrijven van deze leuke review.
Het doet ons goed dat jij gekozen hebt voor ETNA! Fijn dat jij tot nu toe tevreden bent over het onderhoudsgemak en het mooie design. Wij gaan ervan uit dat ook het gebruik goed zal bevallen.

Wij wensen jou heel veel koelplezier!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

Leon 09-01-2024
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Super koelkast!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA AKV578ZWA

Algemene score

9,0
Erg fijne koelkast! Enige opmerking is dat waar de deuren samen komen het aansluitingsstuk wit afgewerkt is terwijl de koelkast zelf zwart is.

Verder echt een top ding!

Pluspunten

  • Mooie koelkast
  • Koelt goed
  • Erg ruim

Minpunten

  • Afwerking bij sluitingsstrip

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Goed
webcare-7 10-01-2024

Beste Leon,

Bedankt voor deze mooie review. Fijn dat jij zo tevreden bent met de koelkast! Goed dat jij jouw feedback kenbaar maakt. Wij nemen dit mee in de ontwikkeling van onze producten zodat wij dit kunnen optimaliseren.

Wij wensen jou heel veel koelplezier!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

Rob B 09-01-2024
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

Bevalt goed en zeker een aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA AKV578ZWA

Algemene score

10,0
Kwaliteit prijsverhouding prima, mooi formaat waar je veel producten in kwijt kan.

Pluspunten

  • kwaliteit en prijs
  • lekker veel opbergruimte

Minpunten

  • geen tot nu toe

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
webcare-7 10-01-2024

Beste Rob,

Bedankt voor deze mooie topscore! Fijn dat jij zo tevreden bent met deze mooie side-by-side koelkast. De ruimte, het gebruiksgemak en het mooie design bevallen jou gelukkig goed.

Wij wensen jou heel veel koelplezier!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

t*******@h********** 30-12-2023
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

Zeker een aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA AKV578ZWA

Algemene score

9,0
Voldoet aan verwachting, genoeg ruimte voor het hele gezin. Praktisch, overzichtelijk en goede indeling.
Uiterlijk zeer mooi en doet goed zijn werk. Mooie zwarte kleur. Vanwege de kleinere diepte dan andere Amerikaanse koelkast ook nog genoeg ruimte over in de keuken.

Pluspunten

  • Overzichtelijk
  • Genoeg ruimte
  • Handige indeling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Goed
webcare-7 03-01-2024

Beste heer / mevrouw,

Bedankt voor het schrijven van deze leuke review!
Wij vinden het fijn om te lezen dat jij zo tevreden bent over de handige indeling, het mooie design en de fijne afmeting van de koelkast.

Wij wensen jou heel veel koelplezier!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

Red7 29-12-2023
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

Goede aankoop echt een aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA AKV578ZWA

Algemene score

9,0
Geweldige koelkast met goede looks. Kwaliteit straalt er vanaf. Ruim van binnen met genoeg planken. Wij hebben bewust gekozen voor deze koelkast vanwege de prijs kwaliteitsverhouding en de hoeveelheid boodschappen welke je erin kwijt kunt. Meer dan het dubbele van onze vorige koelkast. Na wat reviews te hebben gelezen en de koelkast vergeleken te hebben de aankoop gedaan. Koelkast nu een week in ons bezit. Een echte eyecatcher in de keuken. De matzwarte kleur is mooi, het lijkt er tevens op dat je gewoon een mooie zwarte kast hebt staan. Bonus is dat je gratis 5 jaar garantie krijgt van Etna

Pluspunten

  • Design
  • Inhoud
  • Airflow
  • Mooie kleur echt zwart

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
webcare-7 29-12-2023

Beste heer / mevrouw,

Wat leuk om te lezen dat jouw nieuwe koelkast van ETNA je zo goed bevalt!

Door de ruime indeling hoef jij je niet meer in te houden bij het boodschappen doen en daarnaast staat het toestel gelukkig ook mooi in de keuken.

We willen je bedanken voor jouw mooie beoordeling en wensen je heel veel plezier toe van jouw aankoop!

Met vriendelijke groet,
Suzan
Webcare ETNA

Reageer

Richard 26-12-2023
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA AKV578IRVS

Algemene score

9,0
Gewoon een geweldig apparaat. Fijne uitstraling . Dit was echt een wens van mijn vrouw en is helemaal uitgekomen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
webcare-7 28-12-2023

Beste Richard,

Bedankt voor het schrijven van deze mooie review. Wat fijn om te lezen dat je zo blij bent met deze kookplaat. We wensen je nog veel kookplezier!

Met vriendelijke groet,
Kim
Webcare ETNA

Reageer

m******@l****** 19-12-2023
  • Product gekocht

Zeker een aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA AKV578IZWA

Algemene score

10,0
Prachtige en fijne koelkast met ijsblokjes maker en hoeft niet aangesloten te worden op de waterleiding, ruim genoeg voor 4 personen

Pluspunten

  • Ruim
  • Stil
  • Mooi

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
webcare-7 19-12-2023

Beste heer / mevrouw,

Wow, een 10! Het doet ons goed dat jij zo tevreden bent over deze mooie side-by-side! Het gebruiksgemak, mooie design en de duurzaamheid bevallen jou gelukkig goed.

Wij wensen jou heel veel koelplezier!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

M. Allali 17-12-2023
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Strakke en ruime koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA AKV578ZWA

Algemene score

9,0
Had even geduurd om verschillende modellen te vergelijken en uiteindelijk hebben we tocht de keuze laten vallen op de ETNA. Deze paste vanwege de mooie zwarte kleur bij de keuken en ook de grootte en de hoeveelheid legplanken is gewoon ideaal. Goeie service team is ook beschikbaar bij ETNA, zijn behulpzaam en daarnaast de extra garantie die beschikbaar is heeft ons de keuze laten maken. Hopelijk kunnen we hier lang van genieten.

Pluspunten

  • Stil
  • Inhoud
  • Legplanken

Minpunten

  • Door de zwarte kleur snel vingerafdrukken te zien

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
webcare-7 18-12-2023

Beste heer / mevrouw,

Bedankt voor het schrijven van deze mooie uitgebreide review. Leuk om te lezen dat je na uitgebreid onderzoek bent uitgekomen op ETNA. Fijn dat je zo tevreden bent met het design en de inhoud. De extra garantie is ook zeker een pluspunt.
We wensen je nog veel koelplezier!

Met vriendelijke groet,
Kim
Webcare ETNA

Reageer

l*************@o********** 14-12-2023
  • Product gekocht
Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA AKV578ZWA

Algemene score

9,0
Een langgekoesterde droom werd werkelijkheid. Een Amerikaanse koelkast siert nu mijn keuken. Na zoeken werd het de Etna die het beste bij ons past.
De Etna zwarte uitvoering is de eyecatcher in onze keuken, lekker ruim en de buitenzijde is ook nog onderhoudsvriendelijk.

Pluspunten

  • Ruim
  • Onderhoudsvriendelijk

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende
Uitstekend
webcare-7 18-12-2023

Beste heer / mevrouw,

Bedankt voor het schrijven van deze review. Wat leuk dat een lang gekoesterde droom werkelijkheid werd met de aanschaf van deze koelkast! Fijn ook dat het design, de inhoud en het makkelijke onderhoud zo goed bevallen.
We wensen je nog veel plezier met deze aankoop!

Met vriendelijke groet,
Kim
Webcare ETNA

Reageer

j**********@l****** 13-12-2023
  • Product gekocht
Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA AKV578IZWA

Algemene score

9,0
Goede prijs en hele goede kwaliteit
Heb verschillende merken gezien maar etna springt er met alles boven uit qua model kleur kwaliteit en prijs
Heel blij met deze aankoop
webcare-7 13-12-2023

Beste heer / mevrouw,

Fijn om te lezen dat je zo blij bent met de aankoop. Bedankt voor de mooie feedback en reviewscore.

Wij wensen jou veel koelplezier toe.

Met vriendelijke groet, Femke
Webcare ETNA



Reageer

Roel 09-12-2023
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

Erg tevreden

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA AKV578ZWA

Algemene score

10,0
Prachtige Amerikaanse koelkast. Zeer veel binnenruimte en luxe uitstraling. 5 jaar garantie. Wat wil je nog meer ?

Pluspunten

  • Ruim
  • Luxe materialen
  • Ijsblokjesunit is los

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
webcare-7 18-12-2023

Beste Roel,

Bedankt voor het schrijven van deze mooie review met dit fantastische cijfer! Wat fijn dat je zo blij bent met de nieuwe koelkast en het design ervan! Een pluspunt is zeker de garantie, maar de grote inhoud is ook handig!
We wensen je nog veel koelplezier!

Met vriendelijke groet,
Kim
Webcare ETNA

Reageer

Toon meer reviews