ETNA AKV578IRVS - Koelkasten

ETNA AKV578IRVS
ETNA AKV578IRVS
Energieklasse E

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 19 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de ETNA AKV578IRVS op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

g*******@t*********14-09-2025

stijlvol

Gekozen om de mooie buitenkant en de koel gedeeelte mooi ingedeeld met de flessen rek ben zeer tevreden over de koelkast
M29-08-2025

Fijne koelkast combi met ijsklontjes

Het is een hele fijne koelkast, zeer tevreden, veel ruimte. IJsklontjes en koud water altijd klaar voor gebruik. Soms sputtert ie het ijs in het rond bij crushed ice, maar als je je hand goed om het glas houdt is het opgelost.Er zouden wat meer plankjes in kunnen.
Pluspunten
  • Ruim
  • Mooie kleur
  • Lekker koud water en ijs
Minpunten
  • Wat weinig plankjes
  • Gooit soms wat enthousiast ijs eruit
j***************@g********30-07-2025
Een Amerikaanse koelkast, met watertank voor ijsblokjes. Goede prijs kwaliteit verhouding en ziet er qua uiterlijk strak uit.
H***********@h******21-07-2025

Super ding

Vanwege een aparte koelkast en vriezer, toch maar overstag gegaan voor een Amerikaanse koelkast. Een super ding👍
Pluspunten
  • Veel vries ruimte
  • Veel koel ruimte
t**********@g********28-02-2025
Mooie, stille koelkast. Heerlijk ijsblokjes en koud water voor de limonade van de kinderen.
Pluspunten
  • Stil
  • Veel ruimte
Amerikaanse koelkast17-11-2024

mooi

heel mooi product en stil enige nadeel probleem met koeling die vriest en Etna stuurd n monteur wat nog ruim 3 weken duurt wegens drukte dus zit ik eigenlijk met 2 vries gedeeltes inplaats van Vries en koeling
Pluspunten
  • mooi
  • stil
Minpunten
  • monteur duurt lang
p**********@h**********04-11-2024

Love our new fridge

We selected this model because it fit perfectly into the available space during our kitchen renovation. The features that really appealed to us were the bottom drawers slide out past the doors without them to be fully opened which was a big issue, given the limited space we had to work with. Also the freezer was a big reason to select this model. The shelving was well spaced and easy to load/unload, and the compartments in the door are quite handy, helps with organizing everything , and makes it easy to see what you in the freezer. And for such a big unit, it is reasonably energy efficient and holds a lot of groceries. And we really liked the RVS styling too - it's nice to look at. The Kiernan family.
a************@g********21-08-2024

Zeker een aanrader

Geweldige aankoop ,zou niet meer anders willen. Geruisloos ,er zitten wieltjes onder aan 1 kant ideaal naast de wieltjes zitten pootjes die kun je iets uit draaien om hem stabiel te zetten . Veel ruimte ,de ijsdispensor en crushed worden veel gebruikt. Zou niet meer anders willen .
f********@h******08-07-2024

Zeker een aanrader !

Ziet er heel mooi uit. Ook is het heel handig dat er een waterbak inzit om ijsblokjes te maken. Daar door kun je hem overal neerzetten en hoeft hij niet aangesloten te worden op een kraan.
Pluspunten
  • Waterbak
  • Ijsblokjes
e********@c********28-06-2024

Hele mooi strakke koelkast

Super koelkast. Alles werkt top. Water en ijsdispencer gaat ook lekker. Net een paar weken in huis. Goede prijs/ kwaliteit verhouding. In onze nieuwe keuken ook alles van Etna besteld.
Pluspunten
  • Mooi rvs
  • Voldoende ruimte
  • Ijsdispencer werkt super
  • Strakke afwerking
  • Makkelijk te verplaatsen dmv wieltjes
Minpunten
  • Geen gevonden
j***************@g********20-06-2024

top apparaat

Voorheen een Amerikaanse koelkast aangesloten op de waterleiding in huis gehad . De Koelkast moest eens in de zoveel tijd naar voren worden geschoven om de waterfilter te vervangen. Dat was ik op gegeven moment helemaal zat. Opzoek naar een koelkast met een reservoir. Deze koelkast van Etna is het geworden. Geen seconden spijt van onze keuze. De koelkast is stil. Eenvoudig te bedienen ( zelf zonder de handleiding te hebben gelezen. ) en vooral de inhoud kan ons bekoren. Er kan meer in dan gedacht, met name de brede vakken aan de deur, die breed genoeg zijn om drinkpakken / flessen 2 stuks in de breedte te plaatsen. Goede prijs kwaliteit verhouding en nooit meer de filters te vervangen. wat wil je nog meer? Een aanrader....
Pluspunten
  • makkelijke bediening
  • ruime inhoud
  • stil
  • mooi design
Anoniem18-02-2024

Fijn en mooi product

Erg mooi uiterlijk, zeer fijn in gebruik. Alleen wat klein diepvries gedeelte.
Pluspunten
  • Mooi uiterlijk
  • Stil
Minpunten
  • Diepvries gedeelte aan de kleine kant
r**********@g********09-02-2024

Mooie koel/vriescombinatie , Amerikaans model

Prijs/kwaliteitverhouding prima. Mooie koelkast met een zee van ruimte zowel koel als vriesgedeelte. Lekker altijd koel water en ijsblokjes. Komen er wel hard spontaan uit dus eerst ijsblokjes en dan pas je drankje erin.
Pluspunten
  • Watertap
  • Ijsklontjes zonder wateraansluiting
Haveman31-01-2024

stil in gebruik, koud water en ijsblokjes, een aanrader

Goed werkende koelkast, veel zuiniger dan mijn oude. Stil in gebruik en heerlijk koud water en ijblokjes
Pluspunten
  • stil
  • verschillende opties
  • koud water
  • ijsblokjes werkt goed, ook crushed ijs
  • stroomverbruik stuk minder
Richard26-12-2023

Gewoon een geweldig apparaat. Fijne uitstraling . Dit was echt een wens van mijn vrouw en is helemaal uitgekomen
j******@c********21-08-2023

Mooi product

Het is een mooi product ik heb het gekocht omdat er een ijsblokjes machine op zit. Heb hem nu vier dagen en tot nu toe bevalt hij goed.
Pluspunten
  • Stil apparaat
  • Goed vorm gegeven
Minpunten
  • Hadden iets meer glasplaatjes bij gemogen
g*******@h**********16-08-2023

ruime en overzichtelijke amerikaanse koelkast

Mooie grote Amerikaanse koelkast ETNA - pas twee weken in gebruik maar bevalt goed! - veel ruimte in zowel koel als vries gedeelte en overzichtelijk ingedeeld - mooi design - makkelijk zelf te installeren - minpunt af en toe maakt de koelvriescombinatie een borrelend geluid (water)
Pluspunten
  • ruim koel en vriesgedeelte
  • mooi uiterlijk
Minpunten
  • maakt borrelend geluid (water)