De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 31 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de ETNA AKV578IZWA op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.
Bij het uitkiezen van een nieuwe keuken stond de Amerikaanse koelkast opgesteld in een keukenopstelling en waren helemaal weg van deze koelkast.
Ook omdat deze koelkast geen vaste waterleiding nodig heeft voor de ijsblokjes machine dus meer ruimte in de keukenopstelling.
We kunnen kiezen uit koud water/chrushed ijs/en ijsblokjes en het waterreservoir zit in het koelkastgedeelte en heeft een inhoud van 4.5 ltr.
Wij zijn nog met ons tweeën en deze koelkast heeft genoeg ruimte voor alle boodschappen.
Wij en ook onze kleinkinderen zijn er blij mee, lekker ijsblokjes in de limonade of een drankje.
Wij kunnen niets anders zeggen dan,
Een top koelkast en ook de prijs viel mee.
Fam Kruidenier
heb lang gezocht naar een grote koelvriescombinatie maar deze etna was gewoon voor mij de beste aankoop, veel ruimte in koel en vries gedeelte. omdat ik ook nog een zwarte koelvriescombinatie wou was deze etna perfect, ben er erg blij mee 😊
Mooie, degelijke en praktische amerikaanse koelkast
Wij hebben deze koelkast gekocht op basis van onze wensen en de reviews die we lazen.
Vandaag is hij afgeleverd en geinstalleerd.
De koelkast voldoet aan onze verwachting, ziet er mooi uit en is degelijk.
We gaan hem gebruiken en verwachten dat we ook daar heel tevreden over zullen zijn.
Mooi afgewerkte Amerikaanse koelkast.
Fluisterstil, zelfs met de ijsmaker (cubes en crushed) en koud water voorziening.
De bediening is eenvoudig en heeft slimme opties zoals snel invriezen, vakantie stand en veel andere.
Voor een koelkast van dit formaat en met de diverse opties is hij redelijk energie zuinig.
Samengevat : een prima aanschaf
Nu eindelijk de goede koelkast, bij de eerste koelkast zaten een aantal beschadigingen op de deuren en in overleg werden er nieuwe deuren ingehangen maar deze bleken na montage krom te zijn.
Werd toen door Etna een nieuwe koelkast geleverd en deze is vandaag door een monteur afgeleverd en op zijn plek gezet en aangesloten.
Waren al te spreken over de koelkast maar nu helemaal daar we een nieuwer type en energiezuiniger gekregen hebben.
Wil Etna en ook het keukencentrum bedanken voor de service.
Gr R Kruidenier
Zeer mooie en stijlvolle Amerikaanse koelkast. Zeer veel ruimte, zowel vries en koel gedeelte. Koelkast was makkelijk in te stellen, met bijgeleverde handleiding. Stelpoten makkelijk te stellen en een sleutel om de deuren stellen. Prima!