We hebben voor dit product nog geen reviews
Pluspunten
Beste heer / mevrouw,
Bedankt voor het schrijven van deze leuke review. Het doet ons goed te lezen dat jij zo tevreden bent met de mooie AKV678ZWA.
Webcare ETNA
Pluspunten
Beste heer / mevrouw,
Wow, een 10 😃 Wat leuk om te lezen dat je zo blij bent met jouw nieuwe Amerikaanse koelkast!
De indeling is ruim en overzichtelijk, daarnaast is het toestel ook nog mooi om te zien.
We willen je bedanken voor deze mooie beoordeling en wensen je heel veel plezier toe van het toestel!
Webcare ETNA
Pluspunten
Beste heer / mevrouw,
Dank je wel voor deze review. Wat leuk om te lezen dat je tevreden bent met het geluidsniveau en bedieningsgemak van de koelkast.
We wensen je veel koelplezier toe.
Webcare ETNA
Pluspunten
Beste Luc,
Dank je wel voor het schrijven van deze review. Wat leuk om te lezen dat het oog beter beloond is dan verwacht😉De ruimte van de koelkast is zeker een pluspunt!
We wensen je vele jaren koelplezier toe.
Webcare ETNA
Pluspunten
Beste heer / mevrouw,
Een mooie beoordeling van de koelkast, bedankt dat jij hier de moeite voor genomen hebt! Het doet ons goed dat jij zo tevreden bent met de AKV678ZWA.
Pluspunten
Minpunten
Beste Evelien,
Dank je wel voor het schrijven van deze uitgebreide review. Leuk om te lezen dat de koelkast is bevallen en je tevreden bent met de energiezuinigheid en ruimte van de koelkast.
Pluspunten
Minpunten
Beste heer / mevrouw,
Wat leuk dat jij deze mooie koelkast hebt beoordeeld! En zo'n uitgebreide review, daar worden wij blij van! Je bent erg positief over het gebruik van de koelkast. De handige indeling en vele functies bevallen jou goed. Ook ben je tevreden over het lage geluidsniveau.
Pluspunten
Minpunten
Beste heer / mevrouw,
Wat leuk om te lezen dat je zo enthousiast ben geworden van deze koelkast! Hier worden wij natuurlijk ook enthousiast van 😊
Het mooie uiterlijk en de ruime indeling bevallen jou gelukkig goed.
We willen je bedanken voor deze mooie beoordeling en wensen je heel veel plezier toe van jouw nieuwe Amerikaanse koelkast!
Pluspunten
Minpunten
Beste heer / mevrouw,
Hartelijk dank voor deze uitgebreide beoordeling en de mooie score!
Wat leuk dat deze Amerikaanse koel-/vriescombinatie van ETNA je zo goed bevalt.
Naast de ruime indeling van zowel het koel- als vriesgedeelte is het ook erg handig dat de temperatuur van beide gedeeltes individueel in te stellen is. Het geluidsniveau bevalt gelukkig ook goed.
We zullen je feedback met betrekking tot het flessenrek en de vingerafdrukken die snel te zien zijn meenemen in de verdere productontwikkeling.
We wensen jou heel veel plezier toe van jouw nieuwe toestel!