LG GSJ470DIDV zwart

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 4 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de LG GSJ461DIDV zwart op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.
Pluspunten
Minpunten
Nu 5 mnd verder, bovenstaande blijft van kracht. Door plaatsing in nieuwe woning ontdekt dat je hem niet verticaal kan zetten. Wanner het front op beide hoekwielen steunt (en niet lager kan want dan staat alles op een middenwieltje om te sturen) zijn de achterwielen niet uit te draaien om de kk verticaal/loodrecht te krijgen. Het scheelt echt zichtbaar. Met een dun plankje onder de achterwielen gaat het maar is toch wel heel merkwaardig...
Pluspunten
Minpunten
Hallo,
Wij zijn ook op zoek naar deze koelkast,maar erg benieuwd of de zijkant rvs is. Precies zoals de voorkant.
Hoor graag of iemand mij dat kan vertellen of in welkewinkel ik deze koelkast kan bekijken om de zijkant te zien.want bijna alle zijkanten zijn een grijs staal look kleur.wat wij dus echt niet mooi vinden.