8.9

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 39 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Liebherr CNsfd 5203 Pure op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Nova03-12-2022

bevalt prima

mooie handige koelkast met vriezer die perfect past bij mijn keuken. zou het iedereen aanraden.
Pluspunten
  • mooi
  • compact
koelkast01-12-2022

???

wij hebben deze koelkast gekocht omdat die aan onze verwachtingen voldoet, mede door de deskundige voorlichting bij EP: Kuik te Hollandscheveld.
b*****@e*********10-11-2022

Liebherr koelkast.

Prima koelkast. Ruim en overzichtelijk ingedeeld. Jammer dat de display niet optimaal is, maar dat word verholpen.
Marja04-11-2022

Veel ruimte voor groente/fruit, weinig voor fles/drankpakken

Heb koelkast nu 2 dagen, maakt soms vreemd geluid alsof ik water hoor. Werkt verder goed. De bijgeleverde papieren Quick start is te summier, bevat geen enkele beschrijving van de functies. Handleiding alleen online, is onhandig. Handleiding is bovendien zeer onduidelijk: hoe je de temperatuur instelt is mij nog steeds een raadsel; gelukkig stond hij al ingesteld op 5C koelen en -18C vriezen. Mooie grote groentela. Daardoor valt de ruimte in de deur echter wat tegen: 4 flessen max.
Pluspunten
  • grote groentelade
  • ontdooien niet nodig
Minpunten
  • weinig ruimte voor flessen of drankkartons
  • deur koeldeel gaat lastig open
PW26-10-2022

zeker een aanrader

Ik heb deze leibherr gekocht vanwege de kwaliteit, ik mis alleen het hangende flessenrek zoals in de vorige modellen werd meegeleverd. Voor de rest ben ik prima tevreden. Mooi strak model.
Pluspunten
  • uitstraling
  • degelijk
Minpunten
  • geen hangend flessenrek
Martin11-10-2022

Mooie koelkast

Koelkast bezorgd aan gesloten door expert deed het niet balen meegenomen kreeg het weekend een leen tafelmodel maandag om 17.30 werd de koelkast weer bezorgd Deed het nu wel. Moet even wennen dat de deur moeilijk open gaat verder heel tevreden. Je hoort de koelkast niet.
Kramer18-09-2022

Prima koelkast!

Hele fijne koelkast, ruim, overzichtelijk, weinig geluid. Fijn apparaat, aanbevolen door de winkel en vrienden van ons met goede ervaringen met deze koelkast.
Pluspunten
  • Ziet er goed uit
  • Weinig geluid
Minpunten
  • Heb ik nog niet
w*********@z*******16-09-2022

Zeker aan te bevelen

Na goede voorlichting van de winkelier besloten om toch voor de lie her te gaan. Mooie kleur en zuinig en zeer stil.
Pluspunten
  • Kleur
  • Zuinig met energie
G***********@l******15-09-2022
Helemaal tevreden over dit product. Zier er modern uit. Tevens voorzien van een goede handleiding. Eenvoudige bediening en start.
Remko09-09-2022

Zeker een aanrader

Een hele fijne combi koelkast. Je hoort het helemaal niet en de vriezer is echt ruim voor een combi model. Koelkast heeft heel veel verschillende standen en bediening is echt makkelijk. Je kan ook nog een Wifi box bij aanschaffen en dan kun je het met je mobiel besturen. Mooi om te zien en gebruiksvriendelijk!
Pluspunten
  • Stil
  • Ruime vriezer
  • Makkelijk bediening
b**************@i*********31-08-2022

Tweede koelkast

Grote inhoud, goede prijs en geschikt om in de schuur te plaatsen. Apparaat maakt heel weinig geluid.
Pluspunten
  • Gescikt voor lage buitentemperatuur
  • Grote inhoud
Minpunten
  • Ontbreken handgreep
Familie smit Middelstum06-08-2022
Prima koel/vriescombinatie bevalt zeer goed. Zou deze zeker aanbevelen. Erg blij mee. Fam.Smit middelstum
Pluspunten
  • Alleen pluspunten
h******@k*********05-07-2022

Bevalt heel erg goed

Mooi design, fijn met No Frost. helder licht met ruime indeling en praktisch geruisloos.
Pluspunten
  • Geruisloos
  • No Frost ideaal
Paul12-06-2022

aanrader als je een groot vriesgedeelte zoekt

Deze koelvriescombinatie is vanwege zijn diepte lekker groot, vooral het vriesgedeelte. Het materiaal is stevig. Het heeft een mooi grote groentela. Het maakt weinig geluid. Als je de deur open laat staan, gaat het apparaat vrij snel piepen. Helaas staat de flessenhouder op de plaat, en hangt het er niet onder, zoals bij de meeste Liebherr-modellen, dat had ruimte gescheeld. We hebben weer voor Liebherr gekozen, omdat we onze vorige Liebherr 20 jaar hebben gehad. De Liebherr is wat duurder dan andere merken, maar op deze manier haal je het geld er wel weer uit. Deze versie kwam op internet niet naar voren, we werden er op geattendeerd door de verkoper van Expert. Daaruit bleek dat hij goed naar onze wensen had geluisterd. Kortom: wij zijn heel tevreden met de aankoop!
Pluspunten
  • no-frost
  • maakt weinig geluid
  • ruim vriesgedeelte
  • grote groentela
Minpunten
  • flessenhouder ligt op plaat