ETNA KVV793 beige - Reviews

Geen reviews beschikbaar Schrijf een review
  • Test panel 8.2 apr 2022
Bekijk 3 andere uitvoeringen
Voeg toe aan vergelijker Prijs volgen
Review type:
  • Alle reviews (0)
  • Consumenten reviews (0)
  • Overige reviews (0)
  • Expert reviews (0)

We hebben voor dit product nog geen reviews

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Hans 23-02-2024
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Etna retro koel-vries combinatie

Geschreven voor: ETNA KVV793 groen

Algemene score

4,0
Mooie koelkast maar geen kwaliteit.
Nu iets meer dan 2 jaar in ons bezit, is er al voor de derde keer een monteur nodig geweest. Telkens is ijsvorming het probleem. Er hangt voortaan een gloeidraadje in het afvoerpijpje dat steeds dicht vroor. Monteur van Etna vond dit de beste oplossing. Een andere keer begon de koelkast veel herrie te maken. Bleek bij de ventilator in het vriesgedeelte veel ijsvorming te zijn. Dit is door de monteur weggehaald. Maar afwachten tot dit weer gebeurt dus.
Het stroomverbruik is ook nog veel hoger dan het energielabel vermeld. Dit is op jaarbasis ca 350 kWh en niet zoals het label vermeld 192 kWh. Er zijn geen kinderen in huis, de de deur van de koelkast wordt niet vaak open en dicht gedaan per dag.

Pluspunten

  • Mooie kast
  • Koelgedeelte voor groeten

Minpunten

  • Afwerking
  • Geluid
  • Degelijkheid

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Onvoldoende
Slecht
webcare-7 26-02-2024

Beste Hans,

Vervelend om te lezen dat jouw ervaring met de koel- vriescombinatie en onze service zo teleurstellend is. Natuurlijk is het nooit onze bedoeling geweest om je dit gevoel te geven. Wij streven ernaar dat onze klanten veel plezier mogen beleven aan onze apparatuur en service. Wij betreuren het dan ook zeer wanneer een klant niet tevreden is. Mochten wij hierin nog iets voor je kunnen betekenen dan horen wij dat graag. Zo ja, zou je dan contact- en adresgegevens met een kopie van de geplaatste review willen mailen naar webcare@atagbenelux.com?

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

J******@h******** 05-11-2023
  • Product gekocht

Mooi, maar 1 minpunt

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KVV793 beige

Algemene score

7,0
Prachtige koelkast om te zien. Ik ontvang veel complimenten over de mooie vormgeving, de ruimte en indeling. Dat bevalt me prima. Wat minder is, is dat ik enkele keren per uur een soort plof hoor, hiervan schrok ik de eerste keren. Als dit niet verholpen kan worden ga ik afstand nemen van het apparaat.

Pluspunten

  • Uiterlijk
  • Indeling

Minpunten

  • Plof geluiden

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende
Onvoldoende
webcare-7 26-02-2024

Beste heer / mevrouw,

Wat leuk dat jij en jouw omgeving zo enthousiast zijn over het mooie design van de koel- vriescombinatie!
Vervelend dat deze plof steeds aanwezig is. Verstandig als één van onze monteurs dit eens bekijkt. Als ik hier iets in kan betekenen doe ik dat natuurlijk graag. Zo ja, zou jij dan jouw contact- en adresgegevens samen met een kopie van deze review willen mailen naar webcare@atagbenelux.com?

Wij wensen jou heel veel koelplezier!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

Anna 30-10-2023
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Zeer tevreden !

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KVV793 groen

Algemene score

10,0
Met veel plezier kijk ik dagelijks tegen mijn mooie groene retro koelkast aan.
Als afscheiding tussen keuken en kamer is het een blikvanger.
Ook het gebruiksgemak, de hoogte en de indeling zijn perfect.
Niet bepaald de goedkoopste koelkast, maar ik zie het ook niet alleen als gebruiksvoorwerp.
Kortom..zéér tevreden!

Pluspunten

  • Uiterlijk
  • Ooghoogte en indeling

Minpunten

  • Geluiden van de motor, wat hogere piep.
  • Niet.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Voldoende
webcare-7 02-11-2023

Beste Anne,

Wow, een 10! Wat fijn om te lezen dat jij zo tevreden bent over jouw koelkast van ETNA!
We willen je bedanken voor deze mooie beoordeling en wensen jou heel veel plezier toe van jouw apparatuur!

Met vriendelijke groet,
Kim
Webcare ETNA

Reageer

w**s@h**l.com 21-09-2023
  • Product gekocht
Geschreven voor: ETNA KVV793 groen

Algemene score

3,0
Update:
Wat een mooie koelvries combinatie hij staat geweldig mooi !!. Maar wat een ellende nu een half jaar oud ,eerst alles bevroren in de koelkast 4 dagen ontdooien . Klachten blijven koelkast koelt niet meer 3 monteurs nu bij geweest . Nieuwe ventilator en de laatse monteur nieuwe klep systeem besteld uit China. Ik ben aan toe aan een nieuwe koelkast die het wel doet !!!,Duss absoluut geen aanrader !!!!

Review 16-3-2023
Wauw wat een mooie koelkast !!Het was wel spannend om van een plaatje de keuze te maken . Maar van buiten en binnen een plaatje . En daarbij ook nog een stille koelkast (in vergelijking met mijn oude )Ik ben er erg blij ook.mijn retro gasfornuis ook zwart van Etna . Kortom een aanwinst voor je keuken !!!!
webcare-7 02-11-2023

Beste heer / mevrouw,

Bedankt voor het schrijven van deze beoordeling.
Wat vervelend om te lezen dat je niet tevreden bent over koelkast en dat de reparaties ook niet voorspoedig liepen.

Mocht het nog nodig zijn dan kijken we graag met je mee naar een oplossing. Zou je een e-mail willen sturen naar webcare@atagbenelux.com met daarin een kopie van deze review, samen met jouw adres- en contactgegevens? We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Met vriendelijke groet,
Kim
Webcare ETNA

Reageer

b**s@g**l.com 17-09-2023
  • Product gekocht

Wat een kabaal!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KVV793 beige

Algemene score

1,0
Wat een vreselijk ding! We hebben deze koel/vries-combinatie nu een paar jaar maar hij maakt steeds meer herrie, niet normaal! De buitenkant ziet er mooi uit, maar daarmee is ook alles gezegd.
Omdat de kast in het begin ook al lawaai maakte, is deze nog omgeruild voor een andere. In het begin maakte deze ook wel iets lawaai, maar was nog acceptabel. Maar nu is het wel weer heel erg, zodanig dat als er mensen bij ons in de keuken zitten, verbaasd zijn dat een koelkast zo'n lawaai kan maken. Het pruttelt, borrelt, soms is het net een propeller die aangezet wordt, vre-se-lijk.

Pluspunten

  • buitenkant

Minpunten

  • kabaal

Review criteria:

Voldoende
Goed
Slecht
Slecht
webcare-7 02-11-2023

Beste heer / mevrouw,

Bedankt voor het schrijven van deze beoordeling.
Wat vervelend om te lezen dat je niet tevreden bent over koelkast.

We kijken graag met je mee naar een oplossing. Zou je een e-mail willen sturen naar webcare@atagbenelux.com met daarin een kopie van deze review, samen met jouw adres- en contactgegevens? We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Met vriendelijke groet,
Kim
Webcare ETNA

Reageer

b**1@k**l.nl 14-09-2023
  • Product gekocht

Prachtige retro koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KVV793 groen

Algemene score

8,0
Mooie en stille koelkast, fijn in gebruik en voldoende ruimte. Het enige jammere is dat de aluminium zijkanten van de koelkast niet vlak zijn, bij bepaald licht dat erop valt lijkt het alsof er een hagelbui overheen is gegaan.
Ondanks dat erg tevreden!

Pluspunten

  • Fijn in gebruik
  • Mooie kleur

Minpunten

  • Kwaliteit van aluminium buitenkant

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
webcare-7 02-11-2023

Beste heer / mevrouw,

Bedankt voor het schrijven van deze leuke beoordeling!
Het doet ons goed te lezen dat je zo geniet van jouw nieuwe koelkast.
De indeling en stilte bevallen jou gelukkig goed!

We wensen jou nog heel veel koelplezier!

Met vriendelijke groet,
Kim
Webcare ETNA

Reageer

Ellie 31-08-2023
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

Retro koelkast met alle moderne snufjes

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KVV793 groen

Algemene score

8,0
Mooi design heel stil genoeg ruimte zowel voor koel als vriesgedeelte .

Pluspunten

  • Model
  • Veel ruimte
  • Energie zuinig
  • Stil

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 01-09-2023

Beste Ellie,

Bedankt voor het schrijven van deze leuke review. Het doet ons goed dat jij zo tevreden bent met deze stille koel- vriescombinatie met bijzonder design. Het is vast een plaatje in jouw keuken!

Wij wensen jou heel veel koelplezier!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

r********@h********** 17-07-2023
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht
Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KVV793 beige

Algemene score

9,0
Wij hebben vandaag de Retro koel-vriescombinatie geleverd gekregen en zijn erg verrast over de vormgeving van dit model,
Er zitten allerlei handige huplmiddeltjes in zoals alarm als de vriezer te lang open staat, tevens is de indeling zeer practisch instelbaar. We zijn er erg blij mee en hopen hier lang plezier van te beleven.

Groetjes, Conny en Ron Bergsma.

Pluspunten

  • Vormgeving
  • Indeling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 20-07-2023

Beste Conny en Ron Bergsma.

Wat leuk om te lezen dat jullie zo verrast zijn over het mooi retro design van de KVV793. Het doet ons goed dat jullie naast het uiterlijke design ook zo tevreden zijn over het interieur en de handige hulpmiddeltjes.

Wij gaan ervan uit dat jullie vele jaren plezier mogen beleven aan deze retro koel/vries.

Met vriendelijke groet, Femke
Webcare ETNA

Reageer

Maritte 16-07-2023
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

Mooie en fijne koelvriescombinatie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KVV793 beige

Algemene score

9,0
Mooie vormgeving, betrouwbaar merk met mooie Nederlandse oorsprong, veel ruimte en hele handige lades, wij gebruiken er een voor groenten en een voor fruit. Fijn ook dat het vries gedeelte beneden is en het koelkast gedeelte boven, overzichtelijk en makkelijk om dingen te pakken.

Pluspunten

  • Mooie vormgeving
  • Veel ruimte
  • Handige vers lades

Minpunten

  • Iets kleurverschil tussen zijkant en voorkant

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 20-07-2023

Beste Maritte,

Bedankt voor het schrijven van deze positieve review! Wat leuk dat jij zo tevreden bent met deze prachtige retro koel- vriescombinatie. Wij zijn als ETNA blij met jou als klant!

Wij wensen jou heel veel koelplezier!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

Koelkast 12-07-2023
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Veel lawaai en snel kapot

Geschreven voor: ETNA KVV793 beige

Algemene score

1,0
Mooie koelkast/ diepvries qua uiterlijk maar daar is helaas ook alles mee gezegd. Maakt veel herrie en precies na de 2 jaar fabrieksgarantie doet ie het niet meer. Nu monteur laten komen en ze zijn druk dus duurt lang en kost nogal wat. Het is zomer, super warm weer maar zit hier met relatief nieuwe niet werkende koelkast. Dat het net buiten de fabrieksgarantie valt heeft Etna geen boodschap aan.

Pluspunten

  • Mooi uiterlijk

Minpunten

  • Snel kapot
  • Veel lawaai

Review criteria:

Onvoldoende
Goed
Slecht
Slecht
Officiele reactie van Atag 13-07-2023

Beste heer / mevrouw,

Vervelend om te lezen dat jouw ervaring met de koel- vriescombinatie en onze service zo teleurstellend is. Natuurlijk is het nooit onze bedoeling geweest om je dit gevoel te geven. Wij streven ernaar dat onze klanten veel plezier mogen beleven aan onze apparatuur en service. Wij betreuren het dan ook zeer wanneer een klant niet tevreden is. Graag kijken wij met je mee om te kijken of wij hierin nog iets voor je kunnen betekenen. Zo ja, zou je dan contact- en adresgegevens met een kopie van de geplaatste review willen mailen naar webcare@atagbenelux.com?

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

Bob 27-05-2023
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

Prachtige koel-vries combinatie!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KVV793 groen

Algemene score

10,0
De koelkast is zojuist geïnstalleerd en staat prachtig, lekker ruim en het binnenwerk voelt stevig aan. Wij zijn er blij mee!

Pluspunten

  • Ruim
  • Mooie matte kleur

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 30-05-2023

Beste Bob,

Een maximale reviewscore van een 10! Daar zijn wij uiteraard heel erg blij mee. Fijn om te lezen dat de koelkast niet alleen zo prachtig staat in de keuken maar ook dat jullie zo tevreden zijn over de inhoud en materiaal. Bedankt voor de mooie beoordeling.

Wij wensen jullie veel koelplezier toe.

Met vriendelijke groet, Femke
Webcare ETNA

Reageer

rosita.herold@home.nl 06-05-2023
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

Mooier dan gedacht

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KVV793 zwart

Algemene score

9,0
Prachtige retro koelvriescombi, mooi van buiten en binnen, is erg stil, top

Pluspunten

  • Uitstraling
  • Stil
  • Koelt en vriest goed

Minpunten

  • Nog niet ontdekt

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 08-05-2023

Beste Rosita,

Dank je wel voor het schrijven van deze review. Het doet ons goed om te lezen dat je tevreden bent met het design en werking van de koelkast.
We wensen je veel plezier met jouw aankoop.

Met vriendelijke groet,

Marijke
Webcare ETNA

Reageer

Maj 27-04-2023
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

Super retro koelvriescombinatie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KVV793L zwart

Algemene score

8,0
De zwarte retro koelvriescombinatie aangeschaft, ziet er super mooi uit! Van tevoren nog gevraagd of de uitvoering in hoogglans of mat was, zoals doorgegeven inderdaad hoogglans.
Tot nu toe zeer tevreden (hebben 'm nu een weekje). Makkelijk in gebruik, ruim, niets negatiefs te melden.
Jammer misschien dat de andere kleuren niet met een linksdraaiende deur verkrijgbaar zijn. Misschien in de toekomst?

Pluspunten

  • Uiterlijk
  • Gebruiksgemak
  • Ruim
  • Flessenrek voor de wijn
  • Niet meer ontdooien

Minpunten

  • Je ziet alles op de supermooie hoogglans
  • Tot nu toe nog niet ontdekt

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 28-04-2023

Beste Maj,

Bedankt voor het schrijven van deze leuke review.
Fijn dat de looks van deze leuke retro koelkast zijn zoals verwacht. Het doet ons goed dat het gebruik zo goed bevalt. Op dit moment is de linksdraaiende koelkast alleen in zwart verkrijgbaar. Maar wij zetten jouw opmerking door naar de juiste afdeling, wie weet komen er dan in de toekomst nog meer kleuren beschikbaar.

Wij wensen jou heel veel koelplezier met deze mooie eyecatcher!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

s**********@l****** 26-03-2023
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Met deze koelkast is conserveren een koud kunstje!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KVV793 groen

Algemene score

9,0
Retro koelkast in het groen nu een maand in gebruik en zeer tevreden. De eerst dagen schrokken we even omdat hij aardig wat aan het brommen was. Maar toen hij eenmaal een paar dagen in gebruik was hoorden we hem nauwelijks meer. De koelkast is stevig en mooi afgewerkt. Het kunststof van de lades is van stevige kwaliteit en ze lopen soepel. Ik maak me bij de vriezer voor de verandering geen zorgen dat er een stuk van het handvat af zal breken.

Hij koelt goed zonder producten die tegen de achterwand liggen te bevriezen. Hij staat bij ons op ECO stand en dit is perfect.

Mijn partner houdt nogal eens van een stukje franse kaas en hoewel in onze vorige retro koelkast de lucht dan niet te harden was kan ik nu de koelkast zonder mentale voorbereidingen opentrekken.

En…laat ik natuurlijk niet vergeten te melden dat het naast zijn functionaliteit ook nog eens een oogstrelende verschijning is in onze jaren 50 woning met granito vloer in de keuken. Tot nu toe geen negatieve punten kunnen ontdekken. 9/10 omdat ETNA niet naast haar schoenen moet gaan lopen.

Het bedrag was voor ons best even slikken om af te rekenen voor een koelkast maar hij is tot nu toe elke cent waard.

Pluspunten

  • Koelt goed zonder te bevriezen
  • Stil
  • Oogstrelend design

Minpunten

  • Kost een nier en je eerstgeborene

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 29-03-2023

Beste heer / mevrouw,

wees niet bang, wij blijven netjes in onze schoenen! Maar worden natuurlijk wel erg blij van deze mooie review.

Het doet ons goed dat het geluid van de koelkast niet meer zo storend is. En natuurlijk dat de handige indeling en stevige lades zo goed bevallen.

Wij zijn net als jou partner gek op Franse kaas, maar ook wij houden er niet van om dit iedere keer bij het openen van de koelkast te moeten ruiken. Fijn dat dit met deze nieuwe koelkast een stuk beter gaat!

Dan is deze koelkast natuurlijk wel echt gemaakt voor het mooie design, dit zal vast en zeker een eyecatcher zijn in jouw keuken!

Wij wensen jullie heel veel koelplezier!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

j***************@g******** 17-03-2023
  • Product gekocht
Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KVV793 beige

Algemene score

8,0
Prachtige Retro koel-vriescombinatie m,et weinig geluid. past perfect in onze keueken
Officiele reactie van Atag 17-03-2023

Beste heer / mevrouw,

Hartelijk dank voor het schrijven van deze mooie beoordeling. Wat fijn om te lezen dat jouw koel-/vriescombinatie zo goed bevalt! Het geluidsniveau en natuurlijk de uitstraling bevallen jou goed.

We wensen je heel veel koelplezier toe!

Met vriendelijke groet,
Suzan
Webcare ETNA

Reageer

w*************@h********** 16-03-2023
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

Een aanwinst en een plaatje om te zien !!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KVV793L zwart

Algemene score

10,0
Wauw wat een mooie koelkast !!Het was wel spannend om van een plaatje de keuze te maken . Maar van buiten en binnen een plaatje . En daarbij ook nog een stille koelkast (in vergelijking met mijn oude )Ik ben er erg blij ook.mijn retro gasfornuis ook zwart van Etna . Kortom een aanwinst voor je keuken !!!!

Pluspunten

  • Mooi van buiten
  • En mooi van binnen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 17-03-2023

Beste heer / mevrouw,

Wauw, een 10! Wat ontzettend leuk om te lezen dat je zo blij bent met jouw nieuwe ETNA apparatuur. Het design en het geluidsniveau bevallen jou gelukkig goed.

We willen je bedanken voor het schrijven van deze enthousiaste beoordeling en wensen je heel veel plezier toe van je ETNA apparaten!

Met vriendelijke groet,
Suzan
Webcare ETNA

Reageer

webb.phillips@gmail.com 14-12-2022
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Cool retro koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KVV793 groen

Algemene score

10,0
I think the 50s was the peak of refrigerator aesthetics, but most retro refrigerators are very bad quality, thousands of euros, or both. When I saw this one, I was initially attracted to its shape and color. It has the rounded corners, the chrome handle, the shade of green that doesn't pretend that there is only good in the world. It reminds me somehow of East German hopelessness and other days long gone. It also has a no frost freezer, is efficient and quiet, and costs about 1/3 of a SMEG.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 15-12-2022

Dear Sir/Madam,

Thank you very much for writing this review. Glad to read that you are so satisfied with the retro design of the refrigerator.

We wish you lots of cooling pleasure!

Kind regards,
Ellen
ETNA Webcare

Reageer

Leon 07-11-2022
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Ratelen ventilator Etna KVV93

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KVV793 groen

Algemene score

6,0
Prachtig design. Vriesgedeelte onder, erg ergonomisch.
Staat prachtig in onze keuken.
Echter door een ontwerpfout gaat de ventilator van de koeling ca. elke 3 maanden door aanvriezen een enorm lawaai maken. Na reparatie door een bij Etna aangesloten reparateur, wachttijd 4 weken, probleem tijdelijk opgelost. 3 maanden later hetzelfde probleem.
Maar…..zelf een oplossing gevonden…verwijder alle laden uit het vriesgedeelte, blaas met een warme föhn in de ventilator opening…ca. 2 minuten….en het probleem blijft weer 3 maanden weg.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende
Slecht
Officiele reactie van Atag 08-11-2022

Beste Leon,

Bedankt voor de review. Wij vinden het erg leuk om te lezen dat je zo enthousiast bent over het design. Dat er daarnaast problemen zijn met de ventilator vinden wij erg vervelend. Ook al is dit zoals je omschrijft met een bepaalde handeling weer verholpen kunnen wij het goed voorstellen dat dit niet is wat je wenst. Dan adviseren wij je om contact op te nemen met onze serviceafdeling via telefoonnummer 088-8821803. Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 08:00 tot 20:00 uur en op zaterdag van 08:00 tot 16:30 uur.

We wensen je veel plezier met de aankoop.

Met vriendelijke groet, Femke
Webcare ETNA

Reageer

i***@l********************* 30-10-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht
Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KVV793 beige

Algemene score

9,0
Gekocht niet alleen om het design ook omdat hij niet aanvriest en de prijs een stuk beter is dan van de concurenten

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Voldoende
Officiele reactie van Atag 31-10-2022

Beste heer / mevrouw,

Dank je wel voor het schrijven van deze review. Leuk om te lezen dat je voor onze mooie Retro koelkast hebt gekozen en je tevreden bent met deze keuze. Dat is waar wij het allemaal voor doen.
We wensen je veel koelplezier toe.

Met vriendelijke groet,

Marijke
Webcare ETNA

Reageer

Akin 22-10-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Retro glans

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KVV793L zwart

Algemene score

8,0
Mooie retro koelvries. Geluidsarm. Glanzend, maar niet te veel glans. Aanrader!

Pluspunten

  • Retro model
  • Geluidsarm
  • Achterkant gesloten

Minpunten

  • Ruimte koelgedeelte

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 24-10-2022

Beste Akin,

Dank je wel voor het schrijven van deze review. Het doet ons goed om te lezen dat je tevreden bent met de koelkast en deze aanraadt voor andere.
We wensen je veel plezier met jouw aankoop.

Met vriendelijke groet,

Marijke
Webcare ETNA

Reageer

h******@g******** 21-08-2022
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

Retro Koel/vries combinatie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KVV793 beige

Algemene score

8,0
Fijne koel/vries combinatie nu 2 dagen in gebruik.
Lampje 4 graden staat geselecteerd maar dat wordt niet gehaald. Met losse thermometer op 6 graden
Vandaag aangepast naar 3 graden , misschien dat dit helpt

Pluspunten

  • Retro look
  • Veel ruimte

Minpunten

  • haalt de 4 graden niet die ingesteld staat

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Voldoende
Officiele reactie van Atag 22-08-2022

Beste heer / mevrouw,

Dank je wel voor het schrijven van deze review. Leuk om te lezen dat je tevreden bent met de ruimte en uitstraling van de koelkast.
We wensen je veel koelplezier toe.

Met vriendelijke groet,

Marijke
Webcare ETNA

Reageer

Joachim 15-08-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht
Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KVV793 groen

Algemene score

8,0
De vormgeving is geweldig: Retro én tegelijk helemaal van deze tijd. Van binnen ziet hij er ook goed uit met een zeer praktische indeling. Koelen en vriezen doet ie goed, hij maakt wat meer geluid (bij het aanslaan) dan ik gewend was bij mijn vorige koelkast. Al met al ben ik zeer tevreden en het regent complimenten: Iedereen is er weg van.

Pluspunten

  • Fraaie vormgeving
  • Werkt goed
  • Etna service is uitstekend

Minpunten

  • Niet de meest stille koelkast

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 16-08-2022

Beste Joachim,

Wat leuk om te lezen dat niet alleen jij maar ook jouw omgeving zo enthousiast is over deze mooie retro koel/vriescombinatie. Bedankt voor de mooie review.

Wij wensen je veel koelplezier toe.

Met vriendelijke groet, Femke
Webcare ETNA

Reageer

p************@h********** 25-07-2022
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Eyecatcher

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KVV793 zwart

Algemene score

9,0
Is een eyecatcher in onze keuken echter een puntje van aandacht graag de groente lade van iets steviger materiaal.
En wat we ook erg waarderen was de service en nazorg na een storing uitstekend was verholpen

Pluspunten

  • Mooi design

Minpunten

  • Groentelade

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 26-07-2022

Beste heer / mevrouw,

Dank je wel voor het schrijven van deze review. Het doet ons goed om te lezen dat je tevreden bent met deze mooie eyecatcher en de koelkast naar behoren werkt.
We wensen je veel koelplezier toe.

Met vriendelijke groet,

Marijke
Webcare ETNA

Reageer

Peewee 02-06-2022
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

Prachtige koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KVV793 zwart

Algemene score

10,0
Super blij met deze mooie retro koelkast.
Een mooie aanwinst in je keuken.
Aflevering verliep snel , koelkast werd netjes geïnstalleerd. Top service!

Pluspunten

  • Weinig geluid/ lawaai

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 03-06-2022

Beste heer / mevrouw,

Een 10, wow! Hartelijk bedankt voor deze fantastische review.
Fijn dat de levering en installatie zo soepel is verlopen.
En natuurlijk het unieke design en de fijne indeling.

Wij wensen jou heel veel plezier van jouw aankoop.

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

m*************@g******** 17-05-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prachtige koelvriescombinatie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KVV793 beige

Algemene score

10,0
Prachtige retro koelvriescombinatie.
Koelt perfect en is heel stil. No frost dus niet meer ontdooien. Top apparaat.

Pluspunten

  • Mooi
  • Niet ontdooien
  • Redelijk stil

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 19-05-2022

Beste heer / mevrouw,

Bedankt voor het schrijven van deze review. Fijn om te lezen dat de stille koelkast goed bevalt. Wij wensen je veel koelplezier toe!

Met vriendelijke groet, Kim
Webcare Etna

Reageer

Toon meer reviews