Bosch KGV36VWEAS - Koelkasten

Bosch KGV36VWEAS
Bosch KGV36VWEAS
Energieklasse A, E
Dit product wordt aangeboden door 1 aanbieders met een prijs vanaf € 679,00 Bekijk alle aanbieders
9.4

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 13 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Bosch KGV36VWEAS op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

a**********@o**********13-08-2022
De Bosch koelkast die ik gekocht heb is perfect, na 7 uur aangesloten en gelijk begon die te koelen en te vriezen, je moet hem enkel op nummer 4 zetten, ik denk dat het de temperatuur is, staat er niet bij, maar alles is voorgeprogrammeerd en dat is ook gelijk een hele grote pluspunt
goede ijskast22-07-2022

goede ijskast

goede koelvriescombinatie. Stil, zuinig, koelt uitstekend, handig flessenrek.
Pluspunten
  • stil
  • prijs
  • zuinig
Minpunten
  • één afhoudertje achterkant zat er niet aan.
e***********@g********06-09-2021
Erg tevreden met deze aankoop. Geluidsniveau is minimaal, de ruimte is goed, zeker voor groenten en fruit. Dat is in andere koelkasten nog wel eens minimaal. Ook de functie om de groenten- en fruitlade extra koel te maken verhoogt de houdbaarheid van de producten. Design is mooi en de handgrepen zijn netjes weggewerkt.
  • Energiezuinig
  • Mooi
k***********@z*******26-08-2021

bevalt goed en is zeker een aanrader

Een geweldige koelvriescombinatie zowel de koel als de vries gedeelte is ruim en erg overzichtelijk.
Pluspunten
  • Ruim
  • overzichtelijk
s************@g********30-07-2021
Vind het een goed merk ben erg tevreden en ook bekend ermee mijn familie kochten het ook al dus vandaar mijn keuze
e******@z*******18-07-2021

Goede kwaliteit

Ik heb dit product gekocht omdat mijn vorige koelkast ook een bosch was en daar heel tevreden over was na bijna 30 jaar nooit problemen mee gehad
Pluspunten
  • goede verdeling ook met dat wijnrek
e****@h********10-07-2021

Aanrader

Het is een mooi en kwalitatief zeer goed product die ik iedereen kan aan bevelen.
Pluspunten
  • Mooi
  • Kwaliteit
Mannessen03-07-2021

Fijne ruime koelkast

Fijne ruime koelkast. Ruime vriezerlades. Maakt weinig geluid en mooie hoogte. Kan nu zonder bukken bij mijn producten
Pluspunten
  • Ruime lades
  • Ruime koelkast
Koel-vriescombinaties01-07-2021

Fantastisch en goed gekoeld

Fantastisch en goed gekoeld Ik raad aan. Haar stem is zacht, er is geen storing. Het werkt prima en er zijn geen notities
Pluspunten
  • goed gekoeld
  • geen storing
Els19-06-2021

Prachtige witte koel/vriescombi

Na misschien 20 jaar “eindelijk” toe aan een nieuwe koel/vriescombinatie. Wat is het een mooi apparaat en ik denk dan altijd terug aan de mooie (bolle) koelkast die mijn ouders al hadden, ook van Bosch. Fijne herinneringen aan wat daar allemaal in stond en uit kwam 😀 Ik hoop hier nog heel veel jaren plezier van te hebben. Het begin is gemaakt toen de kast vanmorgen geleverd werd.
Pluspunten
  • Mooie strakke kast
  • Overzichtelijke indeling
jokrin08-06-2021

XXL koel vriescombinatie een super kast

Gebruik hem nu een week, wij zijn er super tevreden oven koelt goed en is zeer ruim ingedeeld. Je hoort hem niet. dus zeer geruisloos.
Pluspunten
  • Zeer geruisloos
  • Ideale indeling.
Sneeuwwitje02-06-2021

WITGOED

Ik vind het een hele fijne koel-/diepvries-combinatie. Ik heb bewust voor het merk Bosch gekozen. Dit merk heeft altijd mijn voorkeur maar moet ook betaalbaar zijn. Sinds 18 jaar heb ik een nieuwe koelkast gekocht. Daar ben ik ook erg blij mee. De indeling van de koelkast bevalt mij evenzo de "uitstraling".
Pluspunten
  • Fijne indeling
  • Voldoende ruimte
  • Prettige LEDverlichting
Minpunten
  • De handleiding vermeldt een broodbeleg lade.
  • Deze zit er niet in.
k groenendijk30-05-2021

mooie grote koelkast zijn er zeer tevreden over

goed merk spreek ons aan en je hoor hem niet zijn er zeer tevreden over .veel ruimte een dikke plus
Pluspunten
  • veel ruimte
  • rustig je hoor hem niet
Minpunten
  • geen minpunten
  • geen minpunten