Bosch KGV36VWEAS wit

Vergelijkbare producten

Bekijk alle Koelkasten

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 13 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Bosch KGV36VWEAS wit op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,4

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

a**4@o**k.com 13-08-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht
Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch KGV36VWEAS wit

Algemene score

9,0
De Bosch koelkast die ik gekocht heb is perfect, na 7 uur aangesloten en gelijk begon die te koelen en te vriezen, je moet hem enkel op nummer 4 zetten, ik denk dat het de temperatuur is, staat er niet bij, maar alles is voorgeprogrammeerd en dat is ook gelijk een hele grote pluspunt

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

goede ijskast 22-07-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

goede ijskast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch KGV36VWEAS wit

Algemene score

9,0
goede koelvriescombinatie. Stil, zuinig, koelt uitstekend, handig flessenrek.

Pluspunten

  • stil
  • prijs
  • zuinig

Minpunten

  • één afhoudertje achterkant zat er niet aan.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

frans 17-02-2022

redelijk

Geschreven voor: Bosch KGV36VWEAS wit

Algemene score

8,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Na een keer omruilen en de tweede ook het zelfde probleem had nieuwe pomp er in en nu tevreden stil en koelde heel goed
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

e**a@g**l.com 06-09-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht
Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch KGV36VWEAS wit

Algemene score

9,0
Erg tevreden met deze aankoop. Geluidsniveau is minimaal, de ruimte is goed, zeker voor groenten en fruit. Dat is in andere koelkasten nog wel eens minimaal. Ook de functie om de groenten- en fruitlade extra koel te maken verhoogt de houdbaarheid van de producten. Design is mooi en de handgrepen zijn netjes weggewerkt.

Pluspunten

  • Stil
  • Energiezuinig
  • Mooi

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

k**b@z**o.nl 26-08-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

bevalt goed en is zeker een aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch KGV36VWEAS wit

Algemene score

10,0
Een geweldige koelvriescombinatie zowel de koel als de vries gedeelte is ruim en erg overzichtelijk.

Pluspunten

  • Ruim
  • overzichtelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

s**4@g**l.com 30-07-2021
  • Product gekocht
Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch KGV36VWEAS wit

Algemene score

8,0
Vind het een goed merk ben erg tevreden en ook bekend ermee mijn familie kochten het ook al dus vandaar mijn keuze

Reageer

e**m@z**o.nl 18-07-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede kwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch KGV36VWEAS wit

Algemene score

10,0
Ik heb dit product gekocht omdat mijn vorige koelkast ook een bosch was en daar heel tevreden over was na bijna 30 jaar nooit problemen mee gehad

Pluspunten

  • goede verdeling ook met dat wijnrek

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

e**n@h**t.nl 10-07-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch KGV36VWEAS wit

Algemene score

10,0
Het is een mooi en kwalitatief zeer goed product die ik iedereen kan aan bevelen.

Pluspunten

  • Mooi
  • Kwaliteit

Minpunten

  • Geen
  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mijn super Bosch 09-07-2021

Bosch koel/vries combinatie

Geschreven voor: Bosch KGV36VWEAS wit

Algemene score

8,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Strak vormgegeven, geen uitstekende handgrepen wat erg fijn is. Meerdere instellingen voor het koel gedeelte. Vries gedeelte doet wat het moet doen, vriezen.....Kortom, zeer tevreden.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Coolegast 03-07-2021

Goede koelkast

Geschreven voor: Bosch KGV36VWEAS wit

Algemene score

8,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] De kleur licht van de LED is erg wit.
Het apparaat maakt soms zacht geluid, met definieerbare toonhoogtes. Lijkt wel zingen,
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Mannessen 03-07-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijne ruime koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch KGV36VWEAS wit

Algemene score

9,0
Fijne ruime koelkast.
Ruime vriezerlades.
Maakt weinig geluid en mooie hoogte.
Kan nu zonder bukken bij mijn producten

Pluspunten

  • Ruime lades
  • Ruime koelkast

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Koel-vriescombinaties 01-07-2021
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Fantastisch en goed gekoeld

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch KGV36VWEAS wit

Algemene score

10,0
Fantastisch en goed gekoeld Ik raad aan.
Haar stem is zacht, er is geen storing.
Het werkt prima en er zijn geen notities

Pluspunten

  • goed gekoeld
  • geen storing

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Els 19-06-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prachtige witte koel/vriescombi

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch KGV36VWEAS wit

Algemene score

10,0
Na misschien 20 jaar “eindelijk” toe aan een nieuwe koel/vriescombinatie. Wat is het een mooi apparaat en ik denk dan altijd terug aan de mooie (bolle) koelkast die mijn ouders al hadden, ook van Bosch. Fijne herinneringen aan wat daar allemaal in stond en uit kwam 😀
Ik hoop hier nog heel veel jaren plezier van te hebben. Het begin is gemaakt toen de kast vanmorgen geleverd werd.

Pluspunten

  • Mooie strakke kast
  • Overzichtelijke indeling
  • Stil

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

jokrin 08-06-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

XXL koel vriescombinatie een super kast

Geschreven voor: Bosch KGV36VWEAS wit

Algemene score

9,0
Gebruik hem nu een week, wij zijn er super tevreden oven koelt goed en is zeer ruim ingedeeld.
Je hoort hem niet. dus zeer geruisloos.

Pluspunten

  • Zeer geruisloos
  • Ideale indeling.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Sneeuwwitje 02-06-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

WITGOED

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch KGV36VWEAS wit

Algemene score

9,0
Ik vind het een hele fijne koel-/diepvries-combinatie. Ik heb bewust voor het merk Bosch gekozen. Dit merk heeft altijd mijn voorkeur maar moet ook betaalbaar zijn. Sinds 18 jaar heb ik een nieuwe koelkast gekocht. Daar ben ik ook erg blij mee. De indeling van de koelkast bevalt mij evenzo de "uitstraling".

Pluspunten

  • Fijne indeling
  • Voldoende ruimte
  • Prettige LEDverlichting

Minpunten

  • De handleiding vermeldt een broodbeleg lade.
  • Deze zit er niet in.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

k groenendijk 30-05-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

mooie grote koelkast zijn er zeer tevreden over

Geschreven voor: Bosch KGV36VWEAS wit

Algemene score

10,0
goed merk spreek ons aan en je hoor hem niet zijn er zeer tevreden over .veel ruimte een dikke plus

Pluspunten

  • veel ruimte
  • rustig je hoor hem niet

Minpunten

  • geen minpunten
  • geen minpunten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer