Bosch KGV33VLEAS aluminium - Reviews

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 8 reviews die zijn achtergelaten voor de Bosch KGV33VLEAS aluminium op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,1

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

D de jong 06-09-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijne koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch KGV33VLEAS aluminium

Algemene score

7,0
Fijn product goede prijs kwaliteitsverhouding. Gekozen om de vorm. Werkt naar behoren

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

M.b 03-09-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Top!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch KGV33VLEAS aluminium

Algemene score

8,0
Super blij met mijn nieuwe koel/vries combinatie. Werkt goed en is stil ruimte binnen goed in te delen en een mooi design.

Pluspunten

  • Stil
  • Fijn in te delen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Geraldina 30-08-2021

Geweldig

Geschreven voor: Bosch KGV33VLEAS aluminium

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Onze nieuwe koelvriescombinatie van Bosch is geweldig. Drinken is lekker koel. Veel opbergruimte en er zit een makkelijke flessenrek bij.
Zeker een aanrader
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Kees 22-08-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Hele mooie koel vries combinatie.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch KGV33VLEAS aluminium

Algemene score

8,0
Prima product. Een probleempje met een ventilatortje welke de verkoper niet kan oplossen. Bosch is ingeschakeld die dat gaat oplossen. Prima service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Onvoldoende

Reageer

Bosch koel-vries combi 20-08-2021

Mooie, geruisloze koel/vries combinatie

Geschreven voor: Bosch KGV33VLEAS aluminium

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Bosch maakt zijn naam meer dan waar. Mooie indeling en geruisloos.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

marcelmustamu@live.nl 12-08-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Betrouwbaar

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch KGV33VLEAS aluminium

Algemene score

9,0
Heel goed en betrouwbaar spullen wat ik heb gekocht vervolgens meer in de toekomst van Bosch kopen

Pluspunten

  • 9 beter
  • 9 betrouwbaar
  • 9 veilig

Minpunten

  • 0 nvt
  • 0 nvt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Prima koelvriescombinatie 10-08-2021

Verassing

Geschreven voor: Bosch KGV33VLEAS aluminium

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Verassing toen ik de verpakking eraf had. RVS heel erg mooi. Indeling vrieskast perfect en de indeling koelkast efficiënt
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

S**n@h**l.com 08-08-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch KGV33VLEAS aluminium

Algemene score

8,0
Ziet er mooi netjes uit de 75 casch back maakt aanbeiding erg interessant hopelijk krijg die exper geeft hem bezorgt en klantvriendelijkheid was goed vanuit exper ben tevreden mocht heb over 2 uurtjes aanzette en dan kan hopelijk tevreden genieten van me nieuwe koelkast met vriezer supper blij

Pluspunten

  • Grijs
  • Mooi voormaat
  • Snelle levering

Minpunten

  • Zijn er nog niet net product ontvangen in huis

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

b**5@h**e.nl 05-08-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijne Combinatie voor een goede scherpe prijs

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch KGV33VLEAS aluminium

Algemene score

8,0
Fijn koel vries combinatie met zeeën van ruimte. Zie er mooi uit door de aluminium look.

Pluspunten

  • Flessenrek
  • 3 lades vriesvak
  • Wisselbare deur
  • Fresh zone groente lade

Minpunten

  • Koel en vries op 1 stroom kabel

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

L. Haarsma 03-08-2021

Gewoon geweldig!

Geschreven voor: Bosch KGV33VLEAS aluminium

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Een zeer goede keuze, alles is goed koud en genoeg ruimte, zowel boven en beneden. Het geluid is amper te horen, echt muisstil.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Monique 22-07-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zéér tevreden en blij met míjn aankoop.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch KGV33VLEAS aluminium

Algemene score

9,0
Mooie ruime koelkast, mooie ruime vriezer. Nauwelijks hoorbaar. Prachtige kleur. Érg tevreden en blij met mijn aankoop.

Pluspunten

  • Ruim
  • Geruisloos

Minpunten

  • Het wijnrek ga ik er misschien uit halen.
  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Suzan 02-07-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie vormgeving, weinig geluid

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch KGV33VLEAS aluminium

Algemene score

8,0
Ik heb voor deze koelkast gekozen vanwege de naamsbekendheid van Bosch. De vormgeving en de prijs waren voor mij ook reden om voor deze koelkast te kiezen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer