De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 4 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Bosch KIR81AFE0 op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.
Het is een ruime stille koelkast. De producten blijven er goed vers in. De flessenhouders zijn degelijk. De ruimtes in de deur hoog genoeg om te voorkomen dat er zaken vallen. Tip, maak meteen bij het opbouwen een foto van de sticker met het e-nummer, dat scheelt later met registreren wat moeite.
Een geweldige koelkast met meer dan voldoende ruimte. De indeling van de koelkast is ideaal met voldoende schappen en ruime groente/fruit lades. Het flessenrek is ideaal voor frisdrank of flessen wijn. Het is makkelijk om de stand van de koelkast te veranderen. Ook de superkoel functie werkt goed. Ik zou deze koelkast zeker aanraden wanneer je op zoek bent naar een ruime koelkast!
De koelkast heeft een uitstekende indeling.
Limonadeflessen zijn geen probleem meer.
mooie ruime groentelades en een handige indeling aan de binnenkant van de deur.
Fijn product! Deze ruim opgezette koelkast voorziet in alle wensen. Van kleine flesjes, tot wijnflessen. Van een plank voor kaas en een borrel, tot aparte vakken voor groente (en fruit) die ook echt werken. We zijn erg blij met dit product.