Bosch KGN49XLEA aluminium - Reviews

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 29 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Bosch KGN49XLEA aluminium op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,3

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

yahya010183@gmail.com 07-08-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

een beetje meer voor perfectie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch KGN49XLEA aluminium

Algemene score

8,0
We zijn blij met de afmetingen. gewoon een beetje lawaaierig.Het kan een uitstekende keuze zijn als het geluid ook wordt opgelost. Ideaal voor grote gezinnen

Pluspunten

  • Volume
  • dimensies

Minpunten

  • Geluid

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Onvoldoende

Reageer

Bas 04-08-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super koelkast uiterlijk en ruimte

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch KGN49XLEA aluminium

Algemene score

10,0
Wij zijn een gezin van 2 volwassen en 2 dochters. We merkte dat we meer ruimte nodig hadden in de koelkast. We zijn opzoek gegaan en kwamen bij deze koelkast uit.

De koelkast is 70 breed en dat geeft super veel ruimte. Het oog wil ook wat en het is een onwijs mooie koelkast. De combinatie ruimte en het uiterlijk heeft ons doen besluiten om deze koelkast te kopen.

Pluspunten

  • Ruimte
  • Uiterlijk
  • Geluid
  • Duidelijk bediening

Minpunten

  • geen anti fingerprint coating

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Glenn Lewis 01-08-2022

Geweldige koelkast

Geschreven voor: Bosch KGN49XLEA aluminium

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Ik ben erg blij met mijn nieuwe koelkast. Lekker ruim en met de verschillende koelzones, blijft mijn voedsel lang vers. Ik ben zeer enthousiast over deze kast.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Remy 25-07-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zeer zeker een aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch KGN49XLEA aluminium

Algemene score

10,0
Geweldige koelkast. We zijn er heel blij mee. Gekocht vanwege de grote ruimte die hij heeft. Koelt en vriest goed en is heel stil. Nogmaals een geweldige koelkast

Pluspunten

  • stil
  • zeer ruim
  • mooi

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

b**s@g**l.com 25-07-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super goed.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch KGN49XLEA aluminium

Algemene score

9,0
Ten eerste vind ik de Bos koelvriescombinatie erg mooi . Erg stil. En heel praktisch . En de prijs voor wat je krijgt is goed . Wij zijn er geg blij mee .en ik zal hem zeker aan mijn vrienden en familie aan raden.

Pluspunten

  • Stil
  • Kan er veel in kwijt

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Robert 15-02-2022

Topper

Geschreven voor: Bosch KGN49XLEA aluminium

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Fijne koel vries combinatie. Geruisloos en doet wat hij moet doen.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Functionele schoonheid 20-10-2021

De stille kracht

Geschreven voor: Bosch KGN49XLEA aluminium

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Geluidloos en perfect werkend.
Mooi design en functioneel innerlijk
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

een plezier in de keuken 04-10-2021

supercool apparaat

Geschreven voor: Bosch KGN49XLEA aluminium

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] ongekend wat je allemaal in deze koelkast kan coolen en vriezen,indeling helemaal perfect.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Jihane bakri 18-09-2021

Goede koelkast

Geschreven voor: Bosch KGN49XLEA aluminium

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Bosch koelkast is een perfect koel-vriescombinatie.ik kan voor heel lang fruit en groenten bewaren het kan tot 4 weken duren en ze blijven helemaal in goed stat ik ben erg tevreden met de bosch koelkast
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Immi 16-09-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super service en super apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch KGN49XLEA aluminium

Algemene score

10,0
Super service via de app en telefonisch. Ik kreeg keurig 30 min voor tijd een bericht dat er geleverd ging worden. Dit was super handig ivm verhuizing. Een dikke 10 krijgt Keukenloods en ook de koelkast is precies wat ik ervan verwacht had👍🏼

Pluspunten

  • No frost
  • Extra breed
  • Snel op temperatuur

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Koel/ vries combinatie 13-09-2021

Super koel / vriescombinatie

Geschreven voor: Bosch KGN49XLEA aluminium

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Dit is mijn. 5e koel/ vries combinatie.
Ik ben nu 73 jaar en ja dit is echt de beste en hopelijk de laatste!!!
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

k**1@l**e.nl 09-09-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch KGN49XLEA aluminium

Algemene score

8,0
Mooie ruime koelkast en vriezer, alleen jammer van de kleur en vingerafdruk zie je wel

Pluspunten

  • Groot
  • Ruim

Minpunten

  • Kleur
  • Vinger afdruk

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Mirjam 03-09-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bevalt uitstekend!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch KGN49XLEA aluminium

Algemene score

9,0
Heerlijk grote koel- vriescombinatie en uitstekende prijs/ kwaliteit verhouding!

Pluspunten

  • Ruim
  • No-frost

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

samira hegic 01-09-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bevalt erg goed.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch KGN49XLEA aluminium

Algemene score

10,0
Ik vind goede product.Hij doet zijn werk. Prima maat.Ik ben heel blij mee. Prijs is ook prima.

Pluspunten

  • Goede maat
  • Mooie kleur

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

d**u@h**l.com 25-08-2021
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

ruime koelkast maar er is te veel vocht in de groente llade

Geschreven voor: Bosch KGN49XLEA aluminium

Algemene score

8,0
Over het algemeen is de koelkast prima lekker groot ruim. Maar enige min punt is dat er heel veel vocht ontstaat in de groentelade waardoor je groenten en fruit eerder bederft. Nou het blijft echt niet vers als je om de dag de vocht niet weghaalt. Dit is echt balen het is nieuw koelkast met nieuwe technologie dit had NIET moeten kunnen.

Pluspunten

  • ruim
  • mooi

Minpunten

  • veel vocht in de groente lade het bederft sneller
  • er ontstaat snel krasjes deukjes op de deur
  • diepvries zou groter moeten zijn
  • bovenste la is niet geheel te gebruiken jammer

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Erik 21-08-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prachtige koelkast!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch KGN49XLEA aluminium

Algemene score

10,0
Wat een mooie koelkast! Enorm veel ruimte, makkelijk in gebruik, makkelijk in te stellen en eventueel planken e.d. aan te passen naar wens. Maakt weinig geluid. Wij zijn er super blij mee!

Pluspunten

  • stil
  • veel ruimte
  • makkelijk in gebruik

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

guney777 16-08-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Uitstekende ijskast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch KGN49XLEA aluminium

Algemene score

10,0
Lekker groot, ruim, kan heel veel in, makkelijk in te stellen op hoeveel graden je de koelkast wil, en hoeveel graden je de vriezer wil. Lekker stil, mooi design. Ik ben er echt heel tevreden over.

Pluspunten

  • Heel ruim
  • Energiebesparend
  • Indeling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Esther 16-08-2021

Top apparaat

Geschreven voor: Bosch KGN49XLEA aluminium

Algemene score

8,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Supergezellig ruimte. Overzichtelijk in te delen. Uitschuifbare glazen planken. Ik ben er blij mee.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Yvonne 12-08-2021

Uistekend

Geschreven voor: Bosch KGN49XLEA aluminium

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Deze koel-vries combinatie overtreft al onze verwachtingen, in alle opzichten.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Nadine 07-08-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Zeker een aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch KGN49XLEA aluminium

Algemene score

10,0
De koelkast is heel groot en zeer ruim van binnen, bosch is zeer hoog kwaliteit en top service ik ben heel blij met mijn aankoop.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews