Bosch KGE368WCP wit

Vergelijkbare producten

Bekijk alle Koelkasten
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 17 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Bosch KGE368WCP wit op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,2

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

A. Schun 13-10-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

De beste keuze.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch KGE368WCP wit

Algemene score

9,0
We waren toe aan een nieuwe koelvriescombinatie onze keus is gevallen op de Bosch een parel in de keuken.
Ruimte genoeg in het koelbak met mooie lades en een flessenrek.

Ook het vriesvak drie grote lades.
De temperatuur van koel en vriesgedeelte makkelijk te zien op displays .

Wij zijn heel blij met onze keuze.

Pluspunten

  • Ruimte
  • Temperatuur overzicht

Minpunten

  • Niet kunnen ontdekken
  • Niet kunnen ontdekken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

p**l@g**l.com 11-10-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Aanrader met prima energie label.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch KGE368WCP wit

Algemene score

10,0
Zeer overzichtelijke koel/vriescombinatie .
Een goed energie label, niet onbelangrijk bij de huidige energie prijzen !
Voldoet volkomen aan mijn verwachtingen .

Pluspunten

  • energie label
  • overzichtelijk

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

e**1@g**l.com 06-10-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Zeeekker een aanrader !!!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch KGE368WCP wit

Algemene score

9,0
Het product bevalt uitstekend en de prijs was oke!! Het is een voor mij een super product en ik zou het iedereen aanraden..vooral ook omdat het energie zuinig is .. vooral in deze tijd en ik hoop voor mijzelf dat ik er nog lange tijd van mag genieten..ik ben er super blij mee !!!!👍

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Juan carlos 29-09-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Ruim koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch KGE368WCP wit

Algemene score

9,0
Mooie en goede koelkast met voldoende ruimte voor een echtpaar. Vriesvak bied genoeg ruimte voor eten en friesvak is goed ingedeeld.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Evangely 14-09-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Gewoon superfijn

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch KGE368WCP wit

Algemene score

9,0
Stil, ruim, goede indeling en gewoon heeeeel fijn na jaren een kleine luide koelkast te hebben gehad

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

s**s@i**d.com 31-08-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super koel vries combi

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch KGE368WCP wit

Algemene score

10,0
Prachtige koel vries combinatie, ziet er mooi uit, van buiten en van binnen
Koel kast is handig in gebruik, fijne indeling
Grote groente/fruit lade met verstelbare temperatuur
Aparte vlees/vis lade, ook heel prettig
Planken uitschuifbaar
Hangende flessenrek heel fijn
——
Vriezer is prima met grote laden
——-
Geruisloos
——-
Koelt en vriest perfect op laagste stand
——-
Helemaal happy mee!

Pluspunten

  • Grote groente fruit lade
  • Aparte vlees vis lade
  • Hangende flessen rek
  • Laagste standen koelt/vriest perfect
  • Geruisloos

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

c**u@g**l.com 26-06-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Zeker een aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch KGE368WCP wit

Algemene score

9,0
Ik vind het fijn dat er 2 groente /vleeswaren zijn .
Hij er luxe uit ziet
En veel ruimte biedt
Ook de drie vries laden zijn goed van formaat
En de prijs verhouding geweldig .
Er is zelfs een korting op met Cashback
Super erg tevreden met mijn koel/vries combinatie
Gr Caroline B.

Pluspunten

  • Ruim
  • Luxe uitstraling

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

d**s@h**l.com 15-05-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Betrouwbaar.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch KGE368WCP wit

Algemene score

9,0
Na 25 jaar trouwe dienst, mijn oude Bosch koel/ vries combinatie laten vervangen door een nieuwe Bosch koel /vries combi. De oude werkte eigenlijk nog prima, maar omdat er een mooie aanbieding voorbij kwam en de huidige apparaten energie zuiniger zijn heb ik de oude vervangen. Nu ook weer zeer tevreden met de Bosch. Voor mij is dit een betrouwbaar merk, zeer goede ervaringen mee.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

j**g@x**l.nl 07-09-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht
Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch KGE368WCP wit

Algemene score

9,0
Deze koel vries combinatie heeft een ijzersterke prijs kwaliteit verhouding, een behoorlijk goed (laag) energie verbruik voor zijn klasse en is degelijk en praktisch afgewerkt . Ik weet zeker dat ook deze Bosch zeer gaat bevallen in het gebruik.

Pluspunten

  • Ruimte is geweldig
  • prijs zeker laag

Minpunten

  • energie zou nog net iets beter kunnen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

jokevis53@upcmail.nl 22-08-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

bevalt erg goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch KGE368WCP wit

Algemene score

10,0
mooie vormgeving m.n. de binnenkant ziet er prachtig uit
vriest goed in door supervriesknop .erg tevreden over dit produkt.

Reageer

Paulus 07-08-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Bevalt uitstekend

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch KGE368WCP wit

Algemene score

9,0
Handig formaat, redelijk stil, zuinig in gebruik. Ik hoop er jaren van te genieten.

Pluspunten

  • zuinig in gebruik
  • redelijk stil

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Spanjersberg 29-07-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Uitstekende koel/vries combinatie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch KGE368WCP wit

Algemene score

10,0
Super ijskast mooi vormgegeven heerlijk stil en veel ruimte ook de lades voor groentes en vlees/vis zijn heerlijk groot en kan veel in en alles blijft veel langer vers het frisdranken rek is een fijne bijkomstigheid - raad deze koel/vries combinatie iedereen aan

Pluspunten

  • Veel ruimte
  • Mooi vormgegeven
  • Stil
  • Lekker lang vers door de speciale lades

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

j**a@u**l.nl 21-07-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima prijs- kwaliteitverhouding!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch KGE368WCP wit

Algemene score

9,0
We zijn blij met deze koel-vriescombinatie, omdat hij doet wat hij moet doen en zuinig is en goede indeelruimtes heeft.

Pluspunten

  • Overzichtelijke inhoud
  • Ooghoogte koelgedeelte

Minpunten

  • Display temperatuurende is achter de deur

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Nancy 19-07-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima koel vries combi

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch KGE368WCP wit

Algemene score

8,0
Prima apparaat. Prijs/kwaliteit. Geweldige groente en fruitlade, alsmede vis en vlees. Flessenrek bijzonder handig.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Barry 22-06-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooie ruime koelkast!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch KGE368WCP wit

Algemene score

10,0
Een mooie Bosch koel-vries combinatie gekocht. Mooie koelkast met veel ruimte aan de binnenkant. Ook het vries gedeelte is met stevige bakken erg ruim en alles voelt erg solide aan. We zijn er erg blij mee!

Pluspunten

  • Ruimte en solide
  • Super cooler functie waardoor alles snel koel is

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Bosch klant, koelvriescombinatie 06-06-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Ruime koelkast met ergonomische lades en vakken

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch KGE368WCP wit

Algemene score

8,0
Ja de koel-vriescombinatie die is ruim, mooi wit, luxe en de LED lamp geeft genoeg. De lades zijn licht en helder, je kunt er netjes dooheen kijken wat er ook alweer zit. De koelkast maakt erg weinig geluid en de kwaliteit is wat je van Bosch verwacht, vandaar ook alle apparatuur van Bosch (stofzuiger, afzuigkap, vaatwasser, etc.)

Pluspunten

  • Stevige en ergonomische handvat, simpel en mooi.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Mevr.G.van der Velden (63 jaar) 28-05-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Het lijkt wel of ik uit de elektronische middeleeuwen ben be

Geschreven voor: Bosch KGE368WCP wit

Algemene score

10,0
Ik heb deze bosch koelkast gekocht vanwege de blauwe randen om het plasticglas.Ik hou van kleur.Zodra ik de koeler opent geeft de blauwe kleur al zo frisse aanblik .Ik wordt er zo blij van!Dan kan je door de doorzichtige koelboxen precies zien waar je etenswaren liggen.Dus..je hoeft dan niet te zoeken om bijv.alle vriesladen te openen,want hoe langer de deur open blijft des te meer warmte er in komt. Dan de lengte ,zo hoog geweldig !En de ruimte waarvan ook jog de ribbels in de koelboxen er voor zorgen dan niets van zijn plaats afrolt bijv.appels zo krijgen ze geen rotte plekken om tegen elkaar aan te liggen. Wat een mooie koelkast .Ik kan het een iedereen aanbevelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer