Kenwood Multipro Compact FDM307SS roestvrijstaal - Reviews

Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 63 reviews die zijn achtergelaten voor de Kenwood Multipro Compact FDM307SS roestvrijstaal op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,2

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Julius 03-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stabiel en veelzijdig

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood Multipro Compact FDM307SS roestvrijstaal

Algemene score

9,0
Ik had allerlei losse apparaten (sapcentrifuge, hakmolen, handmixer) en die heb ik met dit apparaat nu allemaal in één. Scheelt een hoop gedoe en een hoop ruimte. Vooral ook prettig dat je de machine bijvoorbeeld beslag kan laten mixen, dan hoef je zelf niet minutenlang met de handmixer in de weer en kun je verder met het bereiden van je maaltijd. Het apparaat heeft zuignappen aan de onderkant zodat ie stabiel blijft staan. Alle onderdelen zijn stevig en van goede kwaliteit. En dat alles in de vaatwasser kan is ook erg fijn (daar heb ik mijn vorige hakmolen van Siemens dus mee geruïneerd). Erg blij met dit apparaat en dat voor relatief weinig geld als je ziet hoeveel verschillende apparaten in één je er voor krijgt.

Pluspunten

  • veel opzetstukken
  • gebruiksgemak

Minpunten

  • de laagste stand is vrij snel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Koen Vergoossen 06-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi compact compleet product

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood Multipro Compact FDM307SS roestvrijstaal

Algemene score

9,0
Doordat ik Hello Fresh pakketten thuis ontvang ontstond bij mij de behoefte om het vele snijwerk van groenten/fruit te vereenvoudigen en zocht ik een foodprocessor. De Kenwood FDM307SS vond ik het meest compact en compleet voor z'n prijs. Eenmaal ontvangen was ik aangenaam verrast door de eenvoud waarop het product werkt. Daarnaast vond ik het geproduceerde geluid reuze meevallen in tegenstelling tot mijn Philips blender. Het enige wat ik nog mis is een snijschijf waarbij ik iets dikkere schijven kan snijden bij b.v. een komkommer. Ik moet nog uitzoeken of deze ook los te verkrijgen zijn.

Pluspunten

  • Compactheid
  • Volume
  • Compleetheid

Minpunten

  • Mis nog een snij schijf die iets dikker snijd

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Marianne 11-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie vormgeving en kwaliteit/ veel extra mogelijkheden.

Geschreven voor: Kenwood Multipro Compact FDM307SS roestvrijstaal

Algemene score

9,0
De Kenwood Foodprocessor heeft een mooie vormgeving, stevige kom en wat ik prettig vind is de glazen kan om smoothies te maken.
Alles makkelijk te bedienen, compacte handleiding.

Pluspunten

  • makkelijk te bedienen
  • sterk materiaal
  • mooie vormgeving
  • neemt weinig ruimte in op je aanrecht

Minpunten

  • heb er geen kunnen vinden

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Tom 16-10-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Perfecte all-round

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood Multipro Compact FDM307SS roestvrijstaal

Algemene score

9,0
Ik heb een hele tijd gezocht naar de foodprocessor die ik wilde kopen en heb er veel langs zien komen. Met deze ben ik zeer blij omdat het een mooi totaalpakket is voor een goede prijs met veel accessoires. Ook de blender en hakmolen die glas zijn kan ik zeer waarderen.

Pluspunten

  • Glazen blender/hakmolen
  • Goede prijs
  • Veel accesoires

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Rik 15-10-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Zeer tevreden

Geschreven voor: Kenwood Multipro Compact FDM307SS roestvrijstaal

Algemene score

8,0
Compact apparaat met veel toebehoren. Veel van dit soort apparaten zijn erg groot en aangezien wij maar met 2 man zijn is dit prima. Gebruik hem regelmatig.

Pluspunten

  • Zeer compleet
  • Goede prijs kwaliteit verhouding.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Henk W. 11-10-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Kenwood; fragiel is soms ook goed

Geschreven voor: Kenwood Multipro Compact FDM307SS roestvrijstaal

Algemene score

6,0
Begrijp me niet verkeerd. Ik ben blij, maar je merkt dat de materialen wat fragiel en goedkoop zijn.
Gezien de prijs is dit verder een prima keukenmachine

Pluspunten

  • Prijs
  • Glazen blender

Minpunten

  • Fragiel
  • Citruspers heeft geen toegevoegde waarde

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Onvoldoende

Reageer

Mehmet 04-11-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Good machine..!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood Multipro Compact FDM307SS roestvrijstaal

Algemene score

8,0
Very happy with this versatile machine. I can do everything with it.
Cooking is so much more easier and faster now!
Happy all parts, especially with the juicer and the small herb cutter.

Pluspunten

  • Versatile
  • Juicer

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Patrick 13-10-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Veel accesoires bij de KENWOOD FDM307SS

Geschreven voor: Kenwood Multipro Compact FDM307SS roestvrijstaal

Algemene score

8,0
ik heb het net dus nog niet veel gebruikt maar het ziet er goed uit en heeft veel accesoires die heel handig zijn.

Pluspunten

  • degelijk
  • veel accesoires

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Arie 06-10-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Geheel compleet, een alleskunner!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood Multipro Compact FDM307SS roestvrijstaal

Algemene score

9,0
Geweldige machine.
Kan werkelijk alles. Keurig geleverd en duidelijke handleiding.
Jammer is dat de markeringen van open en sluiten niet duidelijk zichtbaar zijn, Hadden een kleurtje mogen hebben.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Noes 03-09-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

keuken appratuur

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood Multipro Compact FDM307SS roestvrijstaal

Algemene score

8,0
Het is in het begin een beetje uitzoeken, hoe het apparaat in elkaar klinkt en hoever je moet doordraaien. veder werkt het echt perfect. Bij de Jus pers maakt die wel erg veel geluid.

Pluspunten

  • snelheid
  • veiligheid

Minpunten

  • geluid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Kenwood fan Adrie 30-08-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekregen

Aankoop voor je leven

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood Multipro Compact FDM307SS roestvrijstaal

Algemene score

10,0
Kenwood is een aankoop voor je leven. Goede kwaliteit , aandacht voor veiligheid , eenvoudig in gebruik en handige hulpstukken. Werk al bijna 50 jaar met Kenwood in de keuken en heb helemaal niets te klagen.

Pluspunten

  • kwaliteit en veiligheid
  • makkelijk in gebruik en schoon te maken

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jitse 25-06-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

prima product maar schoonmaken blijft veel werk

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood Multipro Compact FDM307SS roestvrijstaal

Algemene score

8,0
Er zitten heel veel accessoires bij dit product. Doet goed waar hij voor bedoeld is maar schoonmaken blijft wel altijd een klusje.... Maar dat is met elk apparaat 😉

Pluspunten

  • Veel accessoires

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

Evelien 19-06-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi design, vaatwasserbestendig

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood Multipro Compact FDM307SS roestvrijstaal

Algemene score

4,0
Hele fijne keukenmachine! De machine heeft veel functies en is gebruiksvriendelijk. Alles kan in de vaatwasser. Ik vind het design ook erg mooi, hij staat prachtig te stralen op mijn aanrecht, klaar om gebruikt te worden.
Ik kan nu een hoop spullen uit mijn keuken verwijderen omdat deze machine simpelweg zoveel opties heeft. Ik ben er ontzettend blij mee!

Pluspunten

  • Sapcentrifuge
  • Vaatwasserbestendig

Minpunten

  • Sapcentrifuge trilt wel aardig

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

WilmaR 18-06-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Compact met veel accessoires

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood Multipro Compact FDM307SS roestvrijstaal

Algemene score

8,0
Ik heb deze foodprocessor net 2 dagen in mijn bezit dus nog niet veel er mee gedaan. Wel direct de sapcentrifuge uitgeprobeerd, deze werkt echt geweldig. Wel wat lastiger met schoonmaken. Verder zijn de blender en multimolen van glas. Ik verwachtte niet dat een redelijk klein en compact apparaat zoveel power zou hebben. Doet wat hij moet doen! Nu al zeer tevreden over de foodprocessor.

Pluspunten

  • Sapcentrifuge
  • Blender
  • Compact
  • Krachtig
  • Stabiel door de stevige zuignappen

Minpunten

  • Sapcentrifuge lastiger schoon te maken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Hetty 17-06-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Veel accessoires, krachtige motor

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood Multipro Compact FDM307SS roestvrijstaal

Algemene score

8,0
Kenwood is een goed en betrouwbaar merk. Dit type Foodprocessor is compact en handig in gebruik. Een fijn apparaat.

Pluspunten

  • Accessoires
  • Compavy

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ruofan 16-06-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Makkelijk

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood Multipro Compact FDM307SS roestvrijstaal

Algemene score

9,0
Leuk design en makkelijk in elkaar te zetten. Niet al te groot en goed op te bergen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Sylly 11-06-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Food Processor

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood Multipro Compact FDM307SS roestvrijstaal

Algemene score

9,0
Toch wel handig en sneller als je het door een machine laat prakken, snijden en vooral raspen. Heb hem net gekocht dus wel even getest. Hij doet wat ie zegt. Eventjes lawaai, maar snel een stuk gedempt.

Pluspunten

  • Sterk
  • doet het goed
  • stabiel

Minpunten

  • Kort lawaaierig

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Foodprocessor Kenwood FDM 307SS 05-06-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekregen

Foodprocessor Kenwood 307ss

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood Multipro Compact FDM307SS roestvrijstaal

Algemene score

9,0
Super mooie machine, met alle toebehoren die je maar nodig kan hebben! Sterk ontwerp en materiaal. En het grootste pluspunt: de blender is van glas!

Pluspunten

  • Glazen blender
  • Veel toebehoren

Minpunten

  • Geen opbergbox voor alles toebehoren

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

BoaBoa 29-04-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

kenwood compact foodprocessor

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood Multipro Compact FDM307SS roestvrijstaal

Algemene score

8,0
mooie machine, niet te groot.
biedt je alle snij- en haktechnieken die je nodig hebt.
Zeer tevreden.

Pluspunten

  • design
  • makkelijk schoon te maken

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

T Chiew 29-04-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Veel functies

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood Multipro Compact FDM307SS roestvrijstaal

Algemene score

8,0
Gekozen omdat 1 apparaat alle functies heeft waar je normaal minstens 3 apparaten voor nodig hebt en prijs is zeer gunstig. Kwaliteit moet ik komende maanden uitproberen.

Pluspunten

  • Veel functies
  • Prijs

Minpunten

  • Geen opberg oplossing meegeleverd voor de messen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews