Kenwood Multipro Compact Foodprocessor FDM307SS zilver - Reviews

Specificaties
Inhoud mengbeker
2,1 liter
tile-Aantal standen
2 snelheden/standen
Pulse function
Ja

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 12 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,3

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Koen Vergoossen 06-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi compact compleet product

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Doordat ik Hello Fresh pakketten thuis ontvang ontstond bij mij de behoefte om het vele snijwerk van groenten/fruit te vereenvoudigen en zocht ik een foodprocessor. De Kenwood FDM307SS vond ik het meest compact en compleet voor z'n prijs. Eenmaal ontvangen was ik aangenaam verrast door de eenvoud waarop het product werkt. Daarnaast vond ik het geproduceerde geluid reuze meevallen in tegenstelling tot mijn Philips blender. Het enige wat ik nog mis is een snijschijf waarbij ik iets dikkere schijven kan snijden bij b.v. een komkommer. Ik moet nog uitzoeken of deze ook los te verkrijgen zijn.

Pluspunten

  • Compactheid
  • Volume
  • Compleetheid

Minpunten

  • Mis nog een snij schijf die iets dikker snijd
Geschreven voor: Kenwood Multipro Compact Foodprocessor FDM307SS zilver

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Marianne 11-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie vormgeving en kwaliteit/ veel extra mogelijkheden.

Algemene score

9,0
De Kenwood Foodprocessor heeft een mooie vormgeving, stevige kom en wat ik prettig vind is de glazen kan om smoothies te maken.
Alles makkelijk te bedienen, compacte handleiding.

Pluspunten

  • makkelijk te bedienen
  • sterk materiaal
  • mooie vormgeving
  • neemt weinig ruimte in op je aanrecht

Minpunten

  • heb er geen kunnen vinden
Geschreven voor: Kenwood Multipro Compact Foodprocessor FDM307SS zilver

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Miriam 13-10-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Kenwood multipro compact foodprocessor FMD307SS

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mooie compacte machine. Hiervoor had ik een andere kenwood foodprocessor met mengkom, maar altijd een sta in de weg die veel kastruimte in neemt. Deze is mooi klein, maar toch groot genoeg met veel extra accessoires zoals sapcentrifuge, citruspers, mengkom, hakmolen ed.
Geschreven voor: Kenwood Multipro Compact Foodprocessor FDM307SS zilver

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Miriam 13-10-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Kenwood Foodprocessor mutlipro FMD307SS

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mooie compacte foodprocessor met allerlei mogelijkheden. Voor het snijwerk is het een super handige machine. Hiervoor had ik een grotere Kenwood met beslagkom en mixer, maar erg groot in de keuken om op te bergen. Deze machine is erg compact, maar toch groot genoeg.
Geschreven voor: Kenwood Multipro Compact Foodprocessor FDM307SS zilver

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Mil 13-09-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Keukenmachine en veel meer

Algemene score

8,0
Prima machine, doet wat die moet doen. Veel losse onderdelen erbij, iets erbij om al die losse onderdelen op te bergen was wel handig geweest.
Geschreven voor: Kenwood Multipro Compact Foodprocessor FDM307SS zilver

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Faried 23-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Compact Blender

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
This is compact and is perfect for a couple or small family. The price/quality is also good in comparison to the classic. It allows for the blending of warm products which is great as it saves a lot of time.

Pluspunten

  • price
  • size
  • can blend warm products

Minpunten

  • cannot blend hot products
  • a little difficult to put in the blender
Geschreven voor: Kenwood Multipro Compact Foodprocessor FDM307SS zilver

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Jill 31-05-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Wonderapparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Van thuis uit dit apparaat al ontzettend veel gebruikt, net op mezelf gaan wonen en het eerste elektrische apparaat dat ik heb aangeschaft was de Kenwood Elektro. Een apparaat waar je alles mee kan, super blij mee!

Pluspunten

  • Losse delen
  • Toch 1 apparaat
Geschreven voor: Kenwood Multipro Compact Foodprocessor FDM307SS zilver

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anouk 29-05-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Snel en gemakkelijk koken!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Deze foodprocessor is lekker compact en gemakkelijk in gebruik. Tevens gemakkelijk schoon te maken, omdat de meeste onderdelen in de vaatwasser mogen. Maakt maar weinig lawaai.

Pluspunten

  • Compact
  • Kruiden/noten hakker
Geschreven voor: Kenwood Multipro Compact Foodprocessor FDM307SS zilver

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jeroen 17-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

goed apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
goed apparaat, nog maar enkele keren gebruikt maar voor nu doet hij wat hij moet doen, raspen en smoothies maken gaan prima
Geschreven voor: Kenwood Multipro Compact Foodprocessor FDM307SS zilver

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Tevreden! 16-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Van alle belangrijke functionaliteit voorzien!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik ben blij met deze keukenmachine, het heeft alles wat je nodig hebt. Een voordeel vind ik ook dat de blender van glas is (dat verkleurt niet) en dat de blender wat groter is dan de normale 1L blenders. Ook kun je de messen los maken en daardoor alles makkelijk schoon houden.

Pluspunten

  • Heel compleet pakket
  • Glazen blender
  • Grote blender
Geschreven voor: Kenwood Multipro Compact Foodprocessor FDM307SS zilver

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

vba 25-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima voor de prijs

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Doet wat 't moet doen. Wel jammer dat de blender niet in z'n geheel in de vaatwasser kan, maar dat je deze eerst uit elkaar moet halen. Meer dan twee standen op het apparaat was ook beter geweest. Een goede opberg mogelijkheid voor de snijmessen had ook wel gemogen
Geschreven voor: Kenwood Multipro Compact Foodprocessor FDM307SS zilver

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Stephan 24-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Kwaliteit prijs verhouding

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
De stevigheid van mengbak en daarbij BPa vrij kunststof ook zitten er standaard veel mogelijkheden aan accessoires bij. Zelfs sappen persen en groente mix coctails maken is geen probleem

Pluspunten

  • Accessoires
  • Uiterlijk
  • Motor standen ook puls
Geschreven voor: Kenwood Multipro Compact Foodprocessor FDM307SS zilver

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer