Kenwood 0W22011037 zilver - Reviews

Specificaties
Inhoud mengbeker
2,1 liter
tile-Aantal standen
2 snelheden/standen
Functies
kneden, citruspers, blender, hakken en snijden
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 21 reviews die zijn achtergelaten voor de Kenwood 0W22011037 zilver op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,3

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Koen Vergoossen 06-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi compact compleet product

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood 0W22011037 zilver

Algemene score

9,0
Doordat ik Hello Fresh pakketten thuis ontvang ontstond bij mij de behoefte om het vele snijwerk van groenten/fruit te vereenvoudigen en zocht ik een foodprocessor. De Kenwood FDM307SS vond ik het meest compact en compleet voor z'n prijs. Eenmaal ontvangen was ik aangenaam verrast door de eenvoud waarop het product werkt. Daarnaast vond ik het geproduceerde geluid reuze meevallen in tegenstelling tot mijn Philips blender. Het enige wat ik nog mis is een snijschijf waarbij ik iets dikkere schijven kan snijden bij b.v. een komkommer. Ik moet nog uitzoeken of deze ook los te verkrijgen zijn.

Pluspunten

  • Compactheid
  • Volume
  • Compleetheid

Minpunten

  • Mis nog een snij schijf die iets dikker snijd

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Marianne 11-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie vormgeving en kwaliteit/ veel extra mogelijkheden.

Geschreven voor: Kenwood 0W22011037 zilver

Algemene score

9,0
De Kenwood Foodprocessor heeft een mooie vormgeving, stevige kom en wat ik prettig vind is de glazen kan om smoothies te maken.
Alles makkelijk te bedienen, compacte handleiding.

Pluspunten

  • makkelijk te bedienen
  • sterk materiaal
  • mooie vormgeving
  • neemt weinig ruimte in op je aanrecht

Minpunten

  • heb er geen kunnen vinden

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Marcel 05-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Keukenhulpje

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood 0W22011037 zilver

Algemene score

7,0
Mooi en compact apparaat. Jammer dat er geen opberglade bijzit voor de schijfmessen. Werkt goed, zowel voor het gewone vermalen, de blender als ook de sapcentrifuge.

Pluspunten

  • compact

Minpunten

  • veel rest groente/fruit in de sapcentrifuge

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Helen 30-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zeer uitgebreide foodprocessor

Geschreven voor: Kenwood 0W22011037 zilver

Algemene score

9,0
Zeer uitgebreide foodprocessor. Erg veel accessoires voor een aantrekkelijke prijs.
Set bevat een mooie stevige blenderkom!

Pluspunten

  • Veel accessoires

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Van Abeelen 29-12-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Super keukenhulp en makkelijk in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood 0W22011037 zilver

Algemene score

9,0
Deze foodprocessor heeft alles wat je nodig hebt om de lekkerste maaltijden op tafel te zetten. Staat super mooi op je aanrecht. Ook makkelijk om schoon te maken. Ik kan dit product iedereen aanbevelen.

Pluspunten

  • Design
  • Makkelijk schoon te maken

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Peet 28-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Veelzijdig apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood 0W22011037 zilver

Algemene score

8,0
De oude moulinex is kapot, de Kenwood is een prima vervanger. Veelzijdig en degelijk. Maakt evenveel lawaai als de vorige.

Pluspunten

  • Veelzijdig
  • Degelijk

Minpunten

  • Kent maar twee standen: hard en harder

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

Kookgek 16-12-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Grote mengkom

Geschreven voor: Kenwood 0W22011037 zilver

Algemene score

8,0
Mooie vormgeving en goede prijs/kwaliteit. Doet exact wat ie moet doen en is gemakkelijk schoon te maken.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Anoniem 03-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Veelzijdig en gemakkelijk

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood 0W22011037 zilver

Algemene score

9,0
Mooie, veelzijdige keukenmachine, waardoor we alle andere losse apparaten weg konden geven. De langzaamste stand is toch nog wel snel, even aan wennen.

Pluspunten

  • Alles in 1, neemt dus weinig ruimte in
  • Mooi design

Minpunten

  • Er zat geen gebruiksaanwijzing in de doos

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Marina 02-12-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooi stevig apparaat, voldoende motorcapaciteit

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood 0W22011037 zilver

Algemene score

8,0
Deze foodprocessor voldoet aan mijn verwachtingen, Ik heb verschillende schijven geprobeerd om verschillende groenten te snijden. Gewoon uitproberen wat je zelf fijn vind. Ik heb de glazen beker gebruikt om noten fijn te malen ging zeer snel. Het snijden van groenten is zo klaar. Makkelijk schoon te maken. Stevige onderdelen. Prijs kwaliteit is goed. Maar let wel op voor de grote van de bekers welke maat voor jou het beste is. Deze is 2,1 liter maar er bestaat ook een groter apparaat met grotere bekers. Er zijn ook apparaten met ingebouwde weegschaal. Dat heeft dit apparaat niet.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Erwin 30-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Foodprocessor die werkt

Geschreven voor: Kenwood 0W22011037 zilver

Algemene score

8,0
Eerste indruk prima. Veel accessoires. Ga hier nog veel plezier aan beleven. Nog niet alle functies uitgeprobeerd, maar dat gaat zeker gebeuren. Glazen blender en mini blender ook van glas zijn stevig en professioneel. De eerste gerechten die ik geprobeerd heb zijn erg goed gelukt en heb er veel tijd mee bespaard.

Pluspunten

  • Veelzijdig
  • Professioneel tool

Minpunten

  • Not niet kunnen ontdekken

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

M. vd Broek 09-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Degelijke keukenmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood 0W22011037 zilver

Algemene score

9,0
Erg blij met deze pas aangeschafte keukenmachine. Doet precies wat het belooft: noten hakken, deeg mixen en smoothies maken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Miriam 13-10-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Kenwood multipro compact foodprocessor FMD307SS

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood 0W22011037 zilver

Algemene score

9,0
Mooie compacte machine. Hiervoor had ik een andere kenwood foodprocessor met mengkom, maar altijd een sta in de weg die veel kastruimte in neemt. Deze is mooi klein, maar toch groot genoeg met veel extra accessoires zoals sapcentrifuge, citruspers, mengkom, hakmolen ed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Miriam 13-10-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Kenwood Foodprocessor mutlipro FMD307SS

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood 0W22011037 zilver

Algemene score

9,0
Mooie compacte foodprocessor met allerlei mogelijkheden. Voor het snijwerk is het een super handige machine. Hiervoor had ik een grotere Kenwood met beslagkom en mixer, maar erg groot in de keuken om op te bergen. Deze machine is erg compact, maar toch groot genoeg.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Mil 13-09-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Keukenmachine en veel meer

Geschreven voor: Kenwood 0W22011037 zilver

Algemene score

8,0
Prima machine, doet wat die moet doen. Veel losse onderdelen erbij, iets erbij om al die losse onderdelen op te bergen was wel handig geweest.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Faried 23-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Compact Blender

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood 0W22011037 zilver

Algemene score

8,0
This is compact and is perfect for a couple or small family. The price/quality is also good in comparison to the classic. It allows for the blending of warm products which is great as it saves a lot of time.

Pluspunten

  • price
  • size
  • can blend warm products

Minpunten

  • cannot blend hot products
  • a little difficult to put in the blender

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Jill 31-05-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Wonderapparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood 0W22011037 zilver

Algemene score

9,0
Van thuis uit dit apparaat al ontzettend veel gebruikt, net op mezelf gaan wonen en het eerste elektrische apparaat dat ik heb aangeschaft was de Kenwood Elektro. Een apparaat waar je alles mee kan, super blij mee!

Pluspunten

  • Losse delen
  • Toch 1 apparaat

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anouk 29-05-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Snel en gemakkelijk koken!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood 0W22011037 zilver

Algemene score

8,0
Deze foodprocessor is lekker compact en gemakkelijk in gebruik. Tevens gemakkelijk schoon te maken, omdat de meeste onderdelen in de vaatwasser mogen. Maakt maar weinig lawaai.

Pluspunten

  • Compact
  • Kruiden/noten hakker

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jeroen 17-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

goed apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood 0W22011037 zilver

Algemene score

8,0
goed apparaat, nog maar enkele keren gebruikt maar voor nu doet hij wat hij moet doen, raspen en smoothies maken gaan prima

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Tevreden! 16-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Van alle belangrijke functionaliteit voorzien!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood 0W22011037 zilver

Algemene score

8,0
Ik ben blij met deze keukenmachine, het heeft alles wat je nodig hebt. Een voordeel vind ik ook dat de blender van glas is (dat verkleurt niet) en dat de blender wat groter is dan de normale 1L blenders. Ook kun je de messen los maken en daardoor alles makkelijk schoon houden.

Pluspunten

  • Heel compleet pakket
  • Glazen blender
  • Grote blender

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

vba 25-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima voor de prijs

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood 0W22011037 zilver

Algemene score

7,0
Doet wat 't moet doen. Wel jammer dat de blender niet in z'n geheel in de vaatwasser kan, maar dat je deze eerst uit elkaar moet halen. Meer dan twee standen op het apparaat was ook beter geweest. Een goede opberg mogelijkheid voor de snijmessen had ook wel gemogen

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Toon meer reviews