Kenwood KMX750WH wit - Reviews

Specificaties
Inhoud mengbeker
5,0 liter
tile-Aantal standen
6 snelheden/standen
Functies
kloppen en mixen
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 109 reviews die zijn achtergelaten voor de Kenwood KMX750WH wit op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,6

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Chrissie 13-02-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Ziet er degelijk uit maar nog niet gebruikt

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KMX750WH wit

Algemene score

7,0
Ik begrijp dat ik verplicht ben om een review te schrijven om in aanmerking te komen voor €40 cashback, maar ik kan er nog niets van zeggen aangezien ik het apparaat nog niet heb gebruikt

Pluspunten

  • Ziet er degelijk uit

Minpunten

  • Weet niet

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

T 09-02-2020
  • Product gekocht

Kwaliteit machine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KMX750WH wit

Algemene score

8,0
Fijne machine om brood mee te maken of taarten. Snel en gaat erg makkelijk. We hopen veel plezier ervan te hebben.

Reageer

olaf 03-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super Machine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KMX750WH wit

Algemene score

9,0
Deze KMix werkt perfect en doet alles wat deze moet doen. Werk zelf als kok en op de zaak werken we met Kitchenaid en deze werken super maar deze Kenwood doet absoluut niet onder aan dit duurder merk. Voor de thuisgebruiker raadt ik echt deze kenwood aan. Betaalbaarder en doet het gewoon goed.

Pluspunten

  • stevig, robuust
  • werkt perfect
  • betaalbaar

Minpunten

  • niets

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Marlou 06-01-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Degelijke machine met mooi design

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KMX750WH wit

Algemene score

8,0
De prijs-kwaliteitverhouding van deze machine is erg goed. Ik heb hem inmiddels gebruikt om koekjes te bakken, en verschillende soorten brooddeeg te kneden. Dat ging allemaal erg goed. Twee minpuntjes:
1)de machine gaat 'lopen' zodra je stug/zwaar deeg ermee mixt. Je moet hem dan vasthouden zodat hij niet het hele aanrecht bewandelt. Echter kan hij het kneden (tot nu toe) wel goed aan.
2) En soms, als je de knop omdraait om hem aan te zetten, reageert de knop niet (mixer gaat niet aan). Je moet dan de knop even terugdraaien en direct daarna weer op 'aan' zetten, dan doet hij het wel. Ben er nog niet achter waarom hij dat doet.
Al met al ben ik er heel blij mee en hij staat ook prachtig op het aanrecht!

Pluspunten

  • Krachtige en degelijke mixer
  • Mooi design

Minpunten

  • Machine 'wandelt' tijdens kneden van zwaarder deeg
  • Knop reageert soms niet meteen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Nieuwe fijne keuken vriend 29-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijne degelijke en toch modern ogende keuken machine.

Geschreven voor: Kenwood KMX750WH wit

Algemene score

8,0
Net voor de feestdagen nog binnen gekomen, dus kon meteen getest worden. Als eerste hebben we eiwit opgeslagen. Super mooi stevig eiwit klopt de machine. ook de slagroom was prima. Op de lage mixerstand is het geluid goed, bij de allerhoogste stand toch wel luidruchtig , maar dit gebruik ik niet zo vaak.
Mijn stevige brooddeeg kon de machine prima aan. Dat was de belangrijke reden waarom mijn keuze op deze machine is gevallen. Ben niet teleurgesteld. De machine ziet er mooi uit, dus mag hij doorlopend op mijn aanrecht staan.
Ben er blij mee.

Pluspunten

  • degelijk, mooi, stabiel en betrouwbaar
  • prijs/kwaliteit verhouding is goed

Minpunten

  • bij hoge mix stand luiddruchtig

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

AvanDijk 28-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Kenwood kmix750 wit

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KMX750WH wit

Algemene score

8,0
Werkt prettig. Stevige keukenmachine. Makkelijk in gebruik en schoon te maken. Ziet er mooi uit. In hoge stand maakt het wel veel geluid. Timerfunctie zou helemaal perfect zijn!

Pluspunten

  • Ziet er mooi uit
  • Makkelijk in bediening

Minpunten

  • Maakt op hoge stand best veel lawaai
  • Zwaar apparaat

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Olivia 23-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super mixer

Geschreven voor: Kenwood KMX750WH wit

Algemene score

9,0
Goede keukenmachine. Nog geen problemen mee ervaren. Enige minpunt is dat de mixer wat meer geluid maakt, maar dat neem je voor lief als je het resultaat ziet.

Pluspunten

  • Sterke mixer, brooddeeg kneden is een makkie

Minpunten

  • Maakt veel geluid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M. Smit 23-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stevig en mooi design

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KMX750WH wit

Algemene score

9,0
Prachtig uitziende keukenmachine met handige accessoires (o.a. een spatdeksel en pannenlikker). Het apparaat is aan de zware kant maar staat daarom stevig op het aanrecht. Waarbij ik met mijn vorige keukenmachine geen slagroom kon kloppen omdat de garde niet tot aan de bodem kwam. Doet deze keukenmachine dat wel. Door de krachtige motor is het zelfs mogelijk om een brooddeeg klaar te maken (dit kan niet met alle keukenmachines). Je moet alleen niet teveel tegelijk doen. Ik heb de machine nog maar kort in bezit maar merk nu al een wereld van verschil met mijn vorige (ander merk en aan de goedkope kant). Ik ben gek op bakken dus dit is de perfecte aanvulling voor in mijn keuken.

Pluspunten

  • Mooi design en staat stevig op het aanrecht
  • Fijne accessoires

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RUI ZHAO 12-12-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

GROOT MACHINE, GOEDE ACCUDEUR

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KMX750WH wit

Algemene score

9,0
It is a good machine in the top of the world. My friend also recommended it to me. Both of us find it very good and useful. We use it for making bread, cake, cream and etc. We would like also to recommend it to someone who is loving to make bread, etc.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Frank 06-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Sterke machine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KMX750WH wit

Algemene score

8,0
Mooie keukenmachine met krachtige motor. Maakt niet teveel lawaai maar is wel hoorbaar tijdens kloppen, mixen en kneden. Eenvoudige bediening.

Pluspunten

  • Snoer kan in machine worden opgeborgen
  • Mooie zware machine

Minpunten

  • Nog geen ontdekt

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Sari 30-11-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Heel makkelijk in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KMX750WH wit

Algemene score

9,0
Heel makkelijk te gebruiken.. niet te lawaaierig.. zwaar deeg lukt zonder moeite.. ik ben er heel tevreden mee

Pluspunten

  • Weinig geluid
  • Handig in gebruik

Minpunten

  • Spatdeksel beetje slapjes

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

J Peters 28-11-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Must have voor in de keuken!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KMX750WH wit

Algemene score

9,0
Een top machine die veel kracht heeft en alles aan kan! De KMX750 heeft een ingebouwde beveiliging en kan met gemak wat zware deeg aan! Het maken van beslag, deeg, room soorten is nog nooit zo makkelijk geweest. Terwijl de Kmixer draait kan je alvast je volgende bak stappen uitvoeren!

Pluspunten

  • Kan zware deeg aan
  • Mooi uiterlijk!

Minpunten

  • Stekker is lang maar had iets langer gemogen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Andrea69 27-11-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prachtige vormgeving en goede bakhulp

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KMX750WH wit

Algemene score

9,0
Ik had eerder al een mixer van Kenwood, deze was erg oud maar hierover was ik zo tevreden dat ik meteen weer voor Kenwood heb gekozen. De oude is overigens niet stuk maar doorgegeven. Ik bak veel/vaak en deze mixer maakt het voorbereidende werk voor het bakken erg gemakkelijk. De deeghaak is stevig. Deze mixer is prachtig en werkt goed. Aanrader!

Pluspunten

  • Makkelijk bedienbaar
  • stevig
  • mooie vormgeving
  • degelijk

Minpunten

  • mengkom los krijgen kost wat kracht

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maarten123321 26-11-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KMX750WH wit

Algemene score

10,0
geweldig ding, veel plezier aan. Handig in gebruik en heel goede kwaliteit. Dit wel gewend van kenwood

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

sas 15-05-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

veel bak plezier

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KMX750WH wit

Algemene score

8,0
Zeer tevreden met de aankoop, en nu ondertussen al vaak gebruikt. gemakkelijk in gebruik, en mooi passend bij de keuken. :)

Pluspunten

  • mooi
  • makkelijk in gebruik

Minpunten

  • zwaar

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

EA 13-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Top apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KMX750WH wit

Algemene score

8,0
Hoogwaardig kwalitatief apparaat. Zeer duurzaam. Prettig in gebruik. Relatief weinig geluid (in vergelijking eerdere / andere keukenmachine). Mooie blikvanger in de keuken.

Pluspunten

  • Kwaliteit
  • Duurzaamheid

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sil 09-05-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekregen

Zware motor, mooi design

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KMX750WH wit

Algemene score

9,0
Ik heb deze keukenmachine gekregen. Omdat ik de opleiding zelfstandig werkend kok doe. In mijn vrije tijd bak ik graag.

Pluspunten

  • Sterke machine

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Rene 06-05-2020
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

ROBUUST

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KMX750WH wit

Algemene score

10,0
Inmiddels dit product 3 maanden in bezit en gebruik het met groot plezier en gemak
Degelijke kwaliteit

Pluspunten

  • Robuust
  • Sterk
  • Bedieningsgemak
  • Makkelijk schoon te maken

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Jan 05-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Top machine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KMX750WH wit

Algemene score

10,0
Gekocht om zwaar brooddeeg te kneden. Daar draait deze machine zijn hand niet voor om. Ik ben er super super tevreden mee!!!! Licht beslag zoals pannekoeken..geen probleem met de bij geleverde spatdeksel, erg handig. En het design is geweldig. Retro rood.

Minpunten

  • Geen
  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

N Ro 02-05-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Keukenmachine Kmiz

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KMX750WH wit

Algemene score

8,0
Heel fijne keukenmachine, makkelijk in gebruik en wordt iedere gebruikt om brood te mixen of iets zoets te maken. De verschillende mee geleverde accessoires zorgen ervoor dat voor elk baksel je goed voorbereid bent. Mooie kleur en plezier om te gebruiken

Pluspunten

  • Makkelijk in gebruik
  • Staat mooi op in de keuken

Minpunten

  • Op RVS zie je alles

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews