Kenwood KMX750WH wit - Reviews

Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 121 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Kenwood KMX750WH wit op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,6

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Anoniem 03-06-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht
Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KMX750WH wit

Algemene score

8,0
Na defect van onze handmixer op zoek gegaan naar een goede en betaalbare volledige keukenmachine. Deze Kenwood heeft een goede prijs/kwaliteits verhouding en ziet er ook nog eens mooi uit.
Machine voelt solide en en het geluid is zeer acceptabel, onze handmixer maakte meer geluid.

Verder nog niet gebruikt want pas net 2 dagen in huis.

Pluspunten

  • Uiterlijk
  • Geluid
  • Solide

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

ali.azadbakht@gmail.com 19-05-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super powerful for a home

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KMX750WH wit

Algemene score

10,0
It is great I guess. It feels very powerful and more than you expect from a mixer

Pluspunten

  • powerful
  • sturdy

Minpunten

  • noise

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Agnes 31-03-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima keuken machine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KMX750WH wit

Algemene score

8,0
Onlangs ging mijn gewone handmixer kapot en ik heb besloten om een keukenmachine aan te schaffen. Aangezien we niet veel bakken heb ik voor de niet al te dure model gekozen. Deze is qua grootte prima, wat fijn is is de grote schaal van 5l. Tot nu toe veel brooddeeg gekneed en dat gaat goed. We hebben de machine nu 1 week in gebruik.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

s**k@h**l.com 29-03-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Excellent

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KMX750WH wit

Algemene score

10,0
Fabulous product. Great quality. Easy to use and it looks really pretty. I can highly recommend this product. I have used Kenwood for years as the best quality and they last!

Pluspunten

  • Easy to use
  • Great quality

Minpunten

  • Quite loud when in use.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

g**s@h**l.com 28-03-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zeer blij met mijn nieuwe Kenwood!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KMX750WH wit

Algemene score

10,0
Mijn nieuwe Kenwood is echt een geweldige aankoop ik ben er zeer blij mee.Hij heeft zeer veel mogelijkheden en is zeer krachtig.De behuizing ziet er oersterk uit.Enigste nadeel is dat hij wel zwaar van gewicht is om steeds te tillen.Hij heeft daarom een mooi plekje op onze aanrecht gekregen.

Pluspunten

  • Oersterk
  • veel mogelijkheden

Minpunten

  • zwaar gewicht

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Remco 22-05-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijne machine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KMX750WH wit

Algemene score

9,0
Een zeer fijne keukenmachine waar je allerlei lekkers mee kan maken.
Enige minpunt is het geluid, maar elke keukenmachine produceert veel geluid.

Pluspunten

  • Kneed makkelijk zware ingrediënten
  • Mooi apparaat
  • Werking eenvoudig

Minpunten

  • Produceert teveel geluid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anika 19-05-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Degelijke machine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KMX750WH wit

Algemene score

9,0
Mooi design, maar nog belangrijker, hele degelijke kwaliteit. Draait z'n hand niet om voor een brooddeeg en klopt eiwit goed luchtig.
Goed schoon te maken.

Pluspunten

  • Goede kwaliteit
  • Doet wat je mag verwachten

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wedjo 17-05-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Robuuste machine

Geschreven voor: Kenwood KMX750WH wit

Algemene score

9,0
Een degelijke en krachtige machine die precies doet wat je er van mag verwachten.
Echte een aanrader.

Pluspunten

  • Robuust
  • Krachtig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JP 12-05-2021
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Krachtige standmixer

Geschreven voor: Kenwood KMX750WH wit

Algemene score

8,0
Deze standmixer met drie haken doet wat hij hoort te doen. Een dozijn eiwitten stijfkloppen, een botercreme slaan, een cakebeslag mengen gaat allemaal prima.

De kom is met 5L lekker groot, zodat je prima twee of drie cakes, en zelfs wel twee broden ineens kunt mengen of kneden. Tegelijk kun je ook relatief kleine beetjes opkloppen; één groot eiwit alleen gaat net, of 125 mL slagroom (half bakje). Minder dan dat heb je eigenlijk ook nooit nodig.

Als je de minimumhoeveelheid gaat gebruiken, is het wel van belang dat je de haken op de juiste diepte afstelt met de meegeleverde tool. Dat is één keer een kwartiertje werk en daarna heb je er veel plezier van, dus zeker doen! Details staan in de handleiding.

Je kunt hier ook brooddeeg mee kneden; dan wel oppassen dat je niet meer dan p/m 1,5 kg deeg (= 2 broden) tegelijk kneedt, dat is wel ongeveer de topbelasting en dan begin je de stress in de machine te horen. Maar als je 1,5 kg met de hand moet doen, ga je je spieren ook wel voelen, dus dat is te begrijpen!

Het enige echte minpunt van deze machine is dat hij bij een zware belasting (2 kg beslag of 700 gram deeg) over je aanrecht gaat 'lopen'; als hij goed vol zit kun je hem dus niet echt 'alleen laten', dan moet je twee keer per minuut checken of 'ie te dicht naar de rand van je aanrecht toeschuifelt.
Maar nogmaals, dat is alleen bij echt zware belasting; bij een beslag voor één cake of bij het kloppen van eiwitten hoef je je daar niet druk over te maken.

Pluspunten

  • 5L is een ruime kom
  • Haken afstelbaar
  • Kleine beetjes kunnen ook
  • Tot 2 broden aan deeg
  • Tot 3 cakes aan beslag

Minpunten

  • Bij zware last gaat 'ie 'lopen'

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter 08-05-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima keukenmachine

Geschreven voor: Kenwood KMX750WH wit

Algemene score

8,0
Heel erg blij met hoe hij mixt en zo. Ook een hele mooie kleur, al neem ik hierna misschien een rode.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Maureen van Haaften 29-04-2021
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Super goede mixer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KMX750WH wit

Algemene score

8,0
Heel tevreden met dit product. Mixt alles heel goed en snel.
Had hem eerst zelf, en nu nog voor een cadeau gekocht!

Pluspunten

  • Ziet er mooi uit
  • Erg makkelijk in gebruik ook voor zwaar deeg

Minpunten

  • Plakkerige ingrediënten pakt hij niet altijd mee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dennis 03-04-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Top apparaat met mooi klassiek design

Geschreven voor: Kenwood KMX750WH wit

Algemene score

9,0
Al geruime tijd op zoek naar een degelijke, maar ook mooie keukenmachine.
Het moest een witte worden dus al wat beperkter in de keuze, uitgekomen bij de KMX750WH.
Perfecte prijs-kwaliteit verhouding, groot vermogen en past precies in onze keuken.
Gemakkelijk in het gebruik, in de toekomst nog wat accessoires zodat we naast het bakken ook onze eigen pasta kunnen maken

Pluspunten

  • Prijs-Kwaliteit
  • Design

Minpunten

  • gewicht, maar enkel bij verplaatsen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marlou 06-01-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Degelijke machine met mooi design

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KMX750WH wit

Algemene score

8,0
De prijs-kwaliteitverhouding van deze machine is erg goed. Ik heb hem inmiddels gebruikt om koekjes te bakken, en verschillende soorten brooddeeg te kneden. Dat ging allemaal erg goed. Twee minpuntjes:
1)de machine gaat 'lopen' zodra je stug/zwaar deeg ermee mixt. Je moet hem dan vasthouden zodat hij niet het hele aanrecht bewandelt. Echter kan hij het kneden (tot nu toe) wel goed aan.
2) En soms, als je de knop omdraait om hem aan te zetten, reageert de knop niet (mixer gaat niet aan). Je moet dan de knop even terugdraaien en direct daarna weer op 'aan' zetten, dan doet hij het wel. Ben er nog niet achter waarom hij dat doet.
Al met al ben ik er heel blij mee en hij staat ook prachtig op het aanrecht!

Pluspunten

  • Krachtige en degelijke mixer
  • Mooi design

Minpunten

  • Machine 'wandelt' tijdens kneden van zwaarder deeg
  • Knop reageert soms niet meteen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Nieuwe fijne keuken vriend 29-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijne degelijke en toch modern ogende keuken machine.

Geschreven voor: Kenwood KMX750WH wit

Algemene score

8,0
Net voor de feestdagen nog binnen gekomen, dus kon meteen getest worden. Als eerste hebben we eiwit opgeslagen. Super mooi stevig eiwit klopt de machine. ook de slagroom was prima. Op de lage mixerstand is het geluid goed, bij de allerhoogste stand toch wel luidruchtig , maar dit gebruik ik niet zo vaak.
Mijn stevige brooddeeg kon de machine prima aan. Dat was de belangrijke reden waarom mijn keuze op deze machine is gevallen. Ben niet teleurgesteld. De machine ziet er mooi uit, dus mag hij doorlopend op mijn aanrecht staan.
Ben er blij mee.

Pluspunten

  • degelijk, mooi, stabiel en betrouwbaar
  • prijs/kwaliteit verhouding is goed

Minpunten

  • bij hoge mix stand luiddruchtig

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

AvanDijk 28-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Kenwood kmix750 wit

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KMX750WH wit

Algemene score

8,0
Werkt prettig. Stevige keukenmachine. Makkelijk in gebruik en schoon te maken. Ziet er mooi uit. In hoge stand maakt het wel veel geluid. Timerfunctie zou helemaal perfect zijn!

Pluspunten

  • Ziet er mooi uit
  • Makkelijk in bediening

Minpunten

  • Maakt op hoge stand best veel lawaai
  • Zwaar apparaat

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Olivia 23-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super mixer

Geschreven voor: Kenwood KMX750WH wit

Algemene score

9,0
Goede keukenmachine. Nog geen problemen mee ervaren. Enige minpunt is dat de mixer wat meer geluid maakt, maar dat neem je voor lief als je het resultaat ziet.

Pluspunten

  • Sterke mixer, brooddeeg kneden is een makkie

Minpunten

  • Maakt veel geluid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M. Smit 23-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stevig en mooi design

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KMX750WH wit

Algemene score

9,0
Prachtig uitziende keukenmachine met handige accessoires (o.a. een spatdeksel en pannenlikker). Het apparaat is aan de zware kant maar staat daarom stevig op het aanrecht. Waarbij ik met mijn vorige keukenmachine geen slagroom kon kloppen omdat de garde niet tot aan de bodem kwam. Doet deze keukenmachine dat wel. Door de krachtige motor is het zelfs mogelijk om een brooddeeg klaar te maken (dit kan niet met alle keukenmachines). Je moet alleen niet teveel tegelijk doen. Ik heb de machine nog maar kort in bezit maar merk nu al een wereld van verschil met mijn vorige (ander merk en aan de goedkope kant). Ik ben gek op bakken dus dit is de perfecte aanvulling voor in mijn keuken.

Pluspunten

  • Mooi design en staat stevig op het aanrecht
  • Fijne accessoires

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RUI ZHAO 12-12-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

GROOT MACHINE, GOEDE ACCUDEUR

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KMX750WH wit

Algemene score

9,0
It is a good machine in the top of the world. My friend also recommended it to me. Both of us find it very good and useful. We use it for making bread, cake, cream and etc. We would like also to recommend it to someone who is loving to make bread, etc.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Frank 06-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Sterke machine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KMX750WH wit

Algemene score

8,0
Mooie keukenmachine met krachtige motor. Maakt niet teveel lawaai maar is wel hoorbaar tijdens kloppen, mixen en kneden. Eenvoudige bediening.

Pluspunten

  • Snoer kan in machine worden opgeborgen
  • Mooie zware machine

Minpunten

  • Nog geen ontdekt

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Sari 30-11-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Heel makkelijk in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KMX750WH wit

Algemene score

9,0
Heel makkelijk te gebruiken.. niet te lawaaierig.. zwaar deeg lukt zonder moeite.. ik ben er heel tevreden mee

Pluspunten

  • Weinig geluid
  • Handig in gebruik

Minpunten

  • Spatdeksel beetje slapjes

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews