Kenwood KMX750WH wit - Reviews

Specificaties
Inhoud kom
5 liter
Aantal snelheden
6
Kleuren
wit

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 11 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,5

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

A.D.C. 18-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goede kwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
De vorige kenwoodmachine is dertig jaar meegegaan. Dus nu een nieuwe gekocht.Is nog steeds de beste die er is en ziet er ook nog mooi uit. Voor mij niets anders.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

TEUN69 14-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooie en degelijke keukenmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Goed uitziende en degelijke machine. Prima prijs kwaliteit verhouding. Bakken doen we nu met nog meer gemak en plezier.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Caylito 08-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Ideale Keukenmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Met deze keukenmachine krijg je meer dan je voor betaalt. De resultaten bij het mixen van beslag, het kneden van brooddeeg en het stijf kloppen van eiwitten zijn uitstekend. Het apparaat is zeker net zo goed als een Kitchenaid maar dan een stuk voordeliger. Ik ben er erg blij mee en kan de keukenmachine aan iedereen aanbevelen. Ook staat hij heel mooi in je keuken.

Pluspunten

  • Goede resultaten
  • Degelijk
  • Mooi
  • Goede prijs kwaliteit verhouding
  • Makkelijk in gebruik en te reiningen

Minpunten

  • Extra accessoires zijn wat prijzig

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Richard 30-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prachtig design, robuust

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Prachtig design, robuust. We willen het graag gebruiken voor cakebeslag, brooddeeg maken, merengue etc. Hoe het in de praktijk allemaal werkt weten we nog niet, vandaag gekocht.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Hermie 24-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Plaatje in de keuken

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mengt goed. Krachtig, robuust. Sjieke uitstraling door RVS kom die overigens wel erg groot is voor thuisgebruik

Pluspunten

  • uiterlijk, gebruiksgemak

Minpunten

  • wel erg grote mengkom voor thuisgebruik

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Kenwood keukenmachine KMX750WH 17-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prachtig design!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Prachtig design, staat mooi in een moderne keuken.
Zeer gebruiksvriendelijk en prima mix resultaten. Een echte aanrader!

Pluspunten

  • design
  • gebruiksvriendelijkheid
  • goede mix resultaten

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R 15-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Keukenmachine met krachtige motor voor vele soorten deeg

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Keukenmachine voldoet aan verwachting, 1000 watt motor kan brooddeeg prima aan. Met de bijgeleverde K-klopper, ballongarde en deeghaak maak je in een handomdraai slagroom, cake en deeg. Precies waarvoor ik hem gekocht heb. Doet niet onder aan een Kitchenaid die duurder is. Kortom, goede machine voor de huis-tuin-keukenbakker voor een leuke prijs.

Pluspunten

  • Krachtige 1000watt motor
  • Makkelijk schoon te maken
  • Alle accessoires die je nodig hebt zitten erbij

Minpunten

  • Met zwaar deeg iets meer lawaai

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sahila 15-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooi design, krachtige motor

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Keukenmachine is erg mooi en zeer krachtig. Het apparaat is makkelijk in het gebruik. ook het schoonmaken is heel eenvoudig.

Pluspunten

  • mooi design
  • krachtige motor
  • weinig lawaai

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Berber 09-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

prima apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
mooi degelijk apparaat, het maken van beslag, deeg etc. is nu een eenvoudig klusje. Ik had een handmixer, maar dan is dit een hele vooruitgang.

Pluspunten

  • stevig
  • degelijk apparaat

Minpunten

  • geen
  • geen

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

GK 03-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Degelijke keukenmachine

Algemene score

9,0
Paar dagen in bezit maar ben tot nu toe zeer tevreden. Degelijke en krachtige keukenmachine met ook nog eens een prachtig design.

Pluspunten

  • Degelijk
  • Mooi design

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J.A. 21-11-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goede machine

Algemene score

8,0
Mooie en goede machine. Met kracht om het brood te kneden. Het heeft ook veel lawaai bij gebruik. De witte kleur is erg mooi, het combineert heel goed tussen de andere keukenapparatuur.

Pluspunten

  • kracht

Minpunten

  • luidruchtig

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer