Kenwood KMX750WH wit - Reviews

Specificaties
Inhoud mengbeker
5,0 liter
tile-Aantal standen
6 snelheden/standen
Functies
kloppen en mixen
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 66 reviews die zijn achtergelaten voor de Kenwood KMX750WH wit op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,5

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

olaf 03-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super Machine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KMX750WH wit

Algemene score

9,0
Deze KMix werkt perfect en doet alles wat deze moet doen. Werk zelf als kok en op de zaak werken we met Kitchenaid en deze werken super maar deze Kenwood doet absoluut niet onder aan dit duurder merk. Voor de thuisgebruiker raadt ik echt deze kenwood aan. Betaalbaarder en doet het gewoon goed.

Pluspunten

  • stevig, robuust
  • werkt perfect
  • betaalbaar

Minpunten

  • niets

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Taarten van Nell 24-09-2019
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Fijne keuken machine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KMX750WH wit

Algemene score

10,0
Jaren geleden heb ik mijn eerste KMix gekocht. Nu omdat ik zoveel bak heb ik er een 2e bijgekocht. Hij werkt super fijn, is makkelijk schoon te maken en heeft een mooi design! Hij werkt prettig voor kleine hoeveelheden maar ook een hoge capaciteit kan hij makkelijk aan. Mijn eerste machine heb ik nu al 5 jaar en deze werkt echt nog steeds uitstekend!!

Pluspunten

  • Mooi design
  • Goed schoon te maken
  • Grote en kleine hoeveelheden
  • Vaatwasbestendig
  • Gaat jaren mee

Minpunten

  • Heb ik niet

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Taarten van Nell 23-09-2019
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Super mixer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KMX750WH wit

Algemene score

9,0
Superfijn apparaat. Ik heb al 5 jaar een Kmix keukenmachine en nu door het vele bakken een 2e aangeschaft. Hij werkt super fijn en is goed schoon te maken.

Pluspunten

  • Goede kwaliteit
  • Kan hoge productie aan zonder warm te worden

Minpunten

  • Heb ik niet

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Theo 19-09-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stoer uiterlijk,lijkt op veel duurder prof merk

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KMX750WH wit

Algemene score

8,0
Sterke deegkneed machine tegen redelijke prijs. Mooi model, ook nog een cash back actie !
Veel goede reviews.

Pluspunten

  • Stevig
  • Sterke motor 1000W

Minpunten

  • Uitvoering en bevestiging spatdeksel kan beter

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

MJ75 18-08-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede prijs-kwaliteitverhouding

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KMX750WH wit

Algemene score

8,0
Zware kwaliteit, kan daardoor goed overweg met zwaarder deeg.
Mixt goed.
Waardige concurrent voor de veel duurdere KitchenAid

Pluspunten

  • Degelijk
  • Zwaar

Minpunten

  • Geluid bij hogere snelheid
  • weinig accessoires bijgeleverd

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Mw 06-08-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Sterk genoeg voor al het bakwerk

Geschreven voor: Kenwood KMX750WH wit

Algemene score

9,0
Ik heb m nog niet heel veel gebruikt, maar hij bevalt tot nu toe erg goed. Van kleine dingen mixen, tot brooddeeg kneden, het gaat allemaal lekker soepel.

Het voelt ook aan als een degelijk apparaat (wat natuurlijk ook wel mag voor dat geld). Goede aankoop!

Pluspunten

  • Degelijk
  • Ster

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dav 16-07-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

goeie machine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KMX750WH wit

Algemene score

7,0
super product, werkt goed voor beslagen. weet niet hoe het zit met de iets zwaardere beslagen maar de machine werkt goed

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Goed product 27-06-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goed product

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KMX750WH wit

Algemene score

6,0
Fijn product voor de keuken. Voldoende accessoires die je erbij hebt. Voldoende kom inhoud. Je kunt het gebruiken voor alles wat je maar kunt bedenken. Voortaan niks meer met de hand doen. Alles in de kom en je bent er klaar mee.

Pluspunten

  • Goede inhoud
  • Accessoires voldoende

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Esther 24-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

stil, stabiel, mooi uiterlijk

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KMX750WH wit

Algemene score

10,0
De keukenmachine maakt weinig geluid, staat stevig op het aanrecht en makkelijk schoon te maken. Mooi design.

Pluspunten

  • stabiel
  • makkelijk te reinigen
  • stil

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maggie 07-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie mixer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KMX750WH wit

Algemene score

8,0
Mooie grote mengkom dus kan ik ook grotere hoeveelheden mee bereiden.
Door de krachtige motor kan je ook het zwaardere kneed werk aan!!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Dorcila 27-05-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

kenwood Keukenmachine

Geschreven voor: Kenwood KMX750WH wit

Algemene score

10,0
Na twee jaar twijfelen knoop doorgehakt om dit geweldige apparaat te kopen. Doorslag was de gunstige aanbieding en een verhaal over de Engelse Holland bakt ‘The Great British Bake Off’ alwaar men was overgestapt op deze Kenwood als de bakmachine.
Hij is niet alleen mooi, hij kneed mix, klopt en roert perfect, ook het zwaardere brooddeeg zonder dat je het idee hebt dat hij het gaat begeven. Kneden doet hij als de beste, zonder protest of elektrisch gekerm. Dit is zo een ding waarvan je weet, deze gaat heeeel lang mee.
Voelt en ziet er zeer degelijk uit, gevoel klopt met het idee over een degelijke machine. En ja, ik althans, vindt hem mooi op het aanrecht staan. Hij is best groot en zwaar, dus als je hem toch laat staan is dat mooi meegenomen.
Schoonmaken is appeltje eitje.

Absolute aanrader.

Pluspunten

  • Degelijk
  • Kwaliteit prijs verhouding
  • Resultaat
  • mooie grote mengkom

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sofian El adel 26-05-2019
  • Product gekocht

Kenwood kmix

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KMX750WH wit

Algemene score

5,0
Deze Kenwood k mix keuken machine is een hele goede stabiele apparaat je krijgt er 3 mix dingen bij en je hebt 3 verschillende kleuren waaruit je kan kiezen ik ben heel tevreden met dit apparaat en raad iedereen aan ook zn apparaat te kopen veel plezier dervan .......................

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Albert Last 23-05-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Grote kom en hoge capaciteit

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KMX750WH wit

Algemene score

8,0
Ik ben altijd een voorstander van het kopen van degelijke spullen, dus kwam ik automatisch bij dit apparaat uit.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Petra 16-05-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zeer stevig apparaat, erg blij mee

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KMX750WH wit

Algemene score

5,0
Een mooi solide apparaat voor de 3 meest voorkomende opties. Ik raad dit product aan. Voor mij hobby taartbakken en brood bakken is dit een aanwinst.

Pluspunten

  • Krachtig
  • Mooi design

Minpunten

  • Nog niet gevonden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Top product 16-05-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Sterke motor

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KMX750WH wit

Algemene score

9,0
De Kmix heeft een hele mooie uitstraling en is heel simpel in gebruik door middel van minimale handelingen voor het in bedrijf zetten van de mixer.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Yuriy 03-05-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

First semi-professional device

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KMX750WH wit

Algemene score

9,0
Right now it works fine. Easy to use. Good results. First impression is very positive. Good relation quality-price.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Anoniem 30-12-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Werkt naar behoren

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KMX750WH wit

Algemene score

9,0
Deze mixer gebruik ik minimaal 1x per week om taarten te bakken, brooddeeg te kneden etc. Hij bevalt mij zeer goed. Is krachtig, doet zijn werk goed, is stevig maar maakt wel lawaai. Dat is het enige nadeel maar weegt niet op tegen de voordelen. Fijn is ook dat het niet zo'n groot apparaat is.

Pluspunten

  • Grote kom

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

BnN 29-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Na 7 a 8 jaar vervanger van de voorganger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KMX750WH wit

Algemene score

10,0
Na 7 a 8 jaar is onze intensief gebruikte “Kenwood Pattissier” aan vervanging toe.
De nieuwe KMX750 is lekker krachtig en een plaatje op het aanrecht.
Laat oud en nieuw maar komen, met deze machine hebben we wafels en oliebollen in overvloed!

Pluspunten

  • Krachtig
  • Instellen snelheden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tom 26-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Topcadeau

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KMX750WH wit

Algemene score

9,0
Behoorlijk krachtige machine, degelijk gebouwd. Gemakkelijk schoon te maken. Goed product voor een scherpe prijs.

Pluspunten

  • Krachtige motor
  • Mooi op de aanrecht
  • Gemakkelijk schoon te maken

Minpunten

  • Tot nu toe geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Martine 26-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi apparaat en krachtige motor

Geschreven voor: Kenwood KMX750WH wit

Algemene score

8,0
mooi design, staat goed in je keuken, krachtige motor. Heerlijk bakken maar!
Heeft alles wat je nodig hebt. Kenwood is goed en degelijk, maar ook gewoon mooi. Fijn dat je losse onderdelen kan bij kopen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews