Kenwood KMX750WH wit - Reviews

Specificaties
Inhoud mengbeker
5,0 liter
tile-Aantal standen
6 snelheden/standen
Functies
kloppen en mixen
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 98 reviews die zijn achtergelaten voor de Kenwood KMX750WH wit op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,6

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

T 09-02-2020
  • Product gekocht

Kwaliteit machine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KMX750WH wit

Algemene score

8,0
Fijne machine om brood mee te maken of taarten. Snel en gaat erg makkelijk. We hopen veel plezier ervan te hebben.

Reageer

olaf 03-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super Machine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KMX750WH wit

Algemene score

9,0
Deze KMix werkt perfect en doet alles wat deze moet doen. Werk zelf als kok en op de zaak werken we met Kitchenaid en deze werken super maar deze Kenwood doet absoluut niet onder aan dit duurder merk. Voor de thuisgebruiker raadt ik echt deze kenwood aan. Betaalbaarder en doet het gewoon goed.

Pluspunten

  • stevig, robuust
  • werkt perfect
  • betaalbaar

Minpunten

  • niets

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

sas 15-05-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

veel bak plezier

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KMX750WH wit

Algemene score

8,0
Zeer tevreden met de aankoop, en nu ondertussen al vaak gebruikt. gemakkelijk in gebruik, en mooi passend bij de keuken. :)

Pluspunten

  • mooi
  • makkelijk in gebruik

Minpunten

  • zwaar

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

EA 13-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Top apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KMX750WH wit

Algemene score

8,0
Hoogwaardig kwalitatief apparaat. Zeer duurzaam. Prettig in gebruik. Relatief weinig geluid (in vergelijking eerdere / andere keukenmachine). Mooie blikvanger in de keuken.

Pluspunten

  • Kwaliteit
  • Duurzaamheid

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sil 09-05-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekregen

Zware motor, mooi design

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KMX750WH wit

Algemene score

9,0
Ik heb deze keukenmachine gekregen. Omdat ik de opleiding zelfstandig werkend kok doe. In mijn vrije tijd bak ik graag.

Pluspunten

  • Sterke machine

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Rene 06-05-2020
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

ROBUUST

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KMX750WH wit

Algemene score

10,0
Inmiddels dit product 3 maanden in bezit en gebruik het met groot plezier en gemak
Degelijke kwaliteit

Pluspunten

  • Robuust
  • Sterk
  • Bedieningsgemak
  • Makkelijk schoon te maken

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Jan 05-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Top machine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KMX750WH wit

Algemene score

10,0
Gekocht om zwaar brooddeeg te kneden. Daar draait deze machine zijn hand niet voor om. Ik ben er super super tevreden mee!!!! Licht beslag zoals pannekoeken..geen probleem met de bij geleverde spatdeksel, erg handig. En het design is geweldig. Retro rood.

Minpunten

  • Geen
  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

N Ro 02-05-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Keukenmachine Kmiz

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KMX750WH wit

Algemene score

8,0
Heel fijne keukenmachine, makkelijk in gebruik en wordt iedere gebruikt om brood te mixen of iets zoets te maken. De verschillende mee geleverde accessoires zorgen ervoor dat voor elk baksel je goed voorbereid bent. Mooie kleur en plezier om te gebruiken

Pluspunten

  • Makkelijk in gebruik
  • Staat mooi op in de keuken

Minpunten

  • Op RVS zie je alles

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Larissa 25-04-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Keukenmachine kmix750

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KMX750WH wit

Algemene score

9,0
Superapparaat, hij mixt snel en stil. En heel erg mooi op het aanrecht! Zelfs hele plakkerige substanties als dadels zijn geen probleem.

Pluspunten

  • Stil
  • Snel
  • Mooi

Minpunten

  • Eigenlijk geen

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

Kelly Kooistra 20-04-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Degelijke keukenmixer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KMX750WH wit

Algemene score

10,0
Goede degelijke mixer. Echt stevig kwaliteit. Zeer makkelijk in gebruik.
Voor de ervaren bakker te gebruiken

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

spirit 20-04-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

degelijke machine, functioneert goed;.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KMX750WH wit

Algemene score

9,0
Kenwood is een goed bekend staand merk, de prijs/kwaliteitverhouding maakt hem aantrekkelijk voor de particuliere bakker

Pluspunten

  • degelijke machine, geheel metaal, kom met handvat

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk 20-04-2020
  • Product gekocht

Uitstekende keukenmachine

Geschreven voor: Kenwood KMX750WH wit

Algemene score

10,0
Goed, stevig, snel! Prima machine bokst goed op tegen de duurdere machines en onderscheid zich van de goedkope rommel.

Reageer

Roel 19-04-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Kneed uitstekend!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KMX750WH wit

Algemene score

9,0
Voornamelijk gekocht om deeg mee te kneden en dat de machine uitstekend!
Bovendien is de vormgeving erg mooi

Pluspunten

  • Kneden
  • Vormgeving

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

De thuisbakker 18-04-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie compacte keukenmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KMX750WH wit

Algemene score

9,0
Dit is een mooie compacte keukenmachine. Het geluidsniveau is t.o.v. onze vorige keukenmachine een heel stuk aangenamer. Je kunt nog met elkaar praten als de machine aan staat.

Pluspunten

  • geluidsniveau is aangenaam
  • compacte keukenmachine

Minpunten

  • nog geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Reinier 14-04-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

uitstekende keukenmixer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KMX750WH wit

Algemene score

9,0
Ik heb de KENWOOD keukenmixer KMX 750WH uitgekozen na een vergelijk met mixers van andere merken. De keuze is gevallen op de KMX750WH vanwege de degelijkheid, de functionaliteit en het schitterende design.

Pluspunten

  • degelijkheid
  • functionaliteit
  • design

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Heleen Bruijn 11-04-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

goede prijs/kwaliteitsverhouding

Geschreven voor: Kenwood KMX750WH wit

Algemene score

9,0
Mooi ontwerp, duurzaam materiaal, hoog wattage waardoor goed deeg kan worden bereid. Goede prijs-kwaliteit verhouding

Pluspunten

  • goede prijs/kwaliteit
  • mooi, duurzaam ontwerp

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ina 10-04-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

stevig apparaat en goed vermogen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KMX750WH wit

Algemene score

8,0
Heel fijn apparaat. Werkt zelfs met kneden van pizza en brooddeeg. Daarnaast mooi design, staat mooi op het aanrecht.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

sas 10-04-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Doet wat het moet doen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KMX750WH wit

Algemene score

8,0
Mooi apparaat, doet het goed. Simpel in gebruik en gelukkig niet al te zwaar net als al die andere apparaten.

Pluspunten

  • licht
  • mooi

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Yucel 04-04-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Ideale apparatuur

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KMX750WH wit

Algemene score

9,0
We maken heel vaak deeg en dit past perfect in ons keuken. Het is ook nog eens zeer betaalbaar. We hebben altijd bezoek.

Pluspunten

  • Compact

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Martijn den Besten 03-04-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekregen

Heerlijke hulp bij maken deeg!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KMX750WH wit

Algemene score

8,0
Super mooie mixer om sowieso op je aanrecht te hebben staan! Daarnaast eenvoudig in gebruik. Traploze motorbediening werkt goed en de kantelknop voelt er natuurlijk aan. Daarnaast is de kwaliteit van de mixers en kom erg goed. Een blijvertje!

Pluspunten

  • Mooi design
  • Metalen kom en mixers

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews