Kenwood KMX750WH wit - Reviews

Specificaties
Inhoud mengbeker
5,0 liter
tile-Aantal standen
6 snelheden/standen
Functies
kloppen en mixen
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 51 reviews die zijn achtergelaten voor de Kenwood KMX750WH wit op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,6

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

olaf 03-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super Machine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KMX750WH wit

Algemene score

9,0
Deze KMix werkt perfect en doet alles wat deze moet doen. Werk zelf als kok en op de zaak werken we met Kitchenaid en deze werken super maar deze Kenwood doet absoluut niet onder aan dit duurder merk. Voor de thuisgebruiker raadt ik echt deze kenwood aan. Betaalbaarder en doet het gewoon goed.

Pluspunten

  • stevig, robuust
  • werkt perfect
  • betaalbaar

Minpunten

  • niets

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Anoniem 30-12-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Werkt naar behoren

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KMX750WH wit

Algemene score

9,0
Deze mixer gebruik ik minimaal 1x per week om taarten te bakken, brooddeeg te kneden etc. Hij bevalt mij zeer goed. Is krachtig, doet zijn werk goed, is stevig maar maakt wel lawaai. Dat is het enige nadeel maar weegt niet op tegen de voordelen. Fijn is ook dat het niet zo'n groot apparaat is.

Pluspunten

  • Grote kom

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

BnN 29-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Na 7 a 8 jaar vervanger van de voorganger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KMX750WH wit

Algemene score

10,0
Na 7 a 8 jaar is onze intensief gebruikte “Kenwood Pattissier” aan vervanging toe.
De nieuwe KMX750 is lekker krachtig en een plaatje op het aanrecht.
Laat oud en nieuw maar komen, met deze machine hebben we wafels en oliebollen in overvloed!

Pluspunten

  • Krachtig
  • Instellen snelheden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tom 26-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Topcadeau

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KMX750WH wit

Algemene score

9,0
Behoorlijk krachtige machine, degelijk gebouwd. Gemakkelijk schoon te maken. Goed product voor een scherpe prijs.

Pluspunten

  • Krachtige motor
  • Mooi op de aanrecht
  • Gemakkelijk schoon te maken

Minpunten

  • Tot nu toe geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Martine 26-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi apparaat en krachtige motor

Geschreven voor: Kenwood KMX750WH wit

Algemene score

8,0
mooi design, staat goed in je keuken, krachtige motor. Heerlijk bakken maar!
Heeft alles wat je nodig hebt. Kenwood is goed en degelijk, maar ook gewoon mooi. Fijn dat je losse onderdelen kan bij kopen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Martijn 22-12-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prijs kwaliteitsverhouding juist

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KMX750WH wit

Algemene score

9,0
Al jaren op zoek naar een keukenmachine maar nooit een gekocht vanwege de prijs die bij goede kwaliteit ook hoog is. In dit geval is de prijs zeer acceptabel en de kwaliteit wat je van Kenwood verwacht.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

Kenwood 21-12-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Kenwood KMX750W

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KMX750WH wit

Algemene score

10,0
Fijne formaat en krachtige machine. Ziet er ook heel degelijk en chique uit. Ik heb deze altijd al gehad en raad 'm zeker aan.

Pluspunten

  • Krachtig
  • Degelijk

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

Jasko 21-12-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Heel goed mixing machine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KMX750WH wit

Algemene score

9,0
Ik heb al veel soorten van taarten en broodjes proberen te maken met deze mixing machine. Die heb heel goed gewerkt.

Pluspunten

  • Snel mixing
  • Mooi vorm

Minpunten

  • zwaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Liane 20-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bakken is zo nog leuker

Geschreven voor: Kenwood KMX750WH wit

Algemene score

9,0
Topper! Mixen is zo wel heel gemakkelijk.
Bijgeleverde onderdelen zijn erg handig. Nu nog leuker om iets lekkers te maken.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Natasja 18-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi degelijke machine met sterke hulpstukken

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KMX750WH wit

Algemene score

9,0
Ik vindt het een mooie en degelijke machine. Mijn keuze is gebasseerd op het materiaal en de grote van de mengkom. Ik gebruik hem semi-professioneel en ben tot op heden zeer tevreden.

Pluspunten

  • Degelijk
  • Hulpstukken van RVS, daarom stevig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rita 17-12-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Werkt goed en stil

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KMX750WH wit

Algemene score

10,0
Ik heb het sinds een paar weken, Heel goed kwaliteit werkt prima en stil voor brood, cakes en alles.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rima 16-12-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooi en krachtig

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KMX750WH wit

Algemene score

9,0
Mooi en heel krachtig, werkt prima zelfs met zware deeg, zo als brood deeg, of pasta deeg. Eiwitten, slagroom in paar minuten klaar.

Pluspunten

  • Krachtig
  • Mooi

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marjo 14-12-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Degelijke keukenrobot

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KMX750WH wit

Algemene score

9,0
Super degelijke machine. Blijft goed staan (mede omdat ie loodzwaar is). Mooie degelijke kloppers erbij. Zware motor ook tijdens zwaar werk. Mooie opgeklopte eiwitten.

Pluspunten

  • Zware motor
  • Degelijk apparaat

Minpunten

  • Zwaar om te tillen

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sim1 13-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stijlvol

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KMX750WH wit

Algemene score

8,0
Ik zocht een witte keukenmachine. Het lijkt me o.a. handig om te gebruiken om taarten te maken en deeg voor pizza's. Omdat deze in onze nieuwe keuken op het aanrecht komt te staan, wil ik er wel een met een mooie uitstraling. Dat heeft deze zeker en het is heet plastic troep!

Pluspunten

  • Vintage
  • Fraaie bijpassende kom

Minpunten

  • Redelijk zwaar

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Ro0llo 12-12-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

robuuste machine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KMX750WH wit

Algemene score

10,0
Robuuste mixer en lekker simpel. Ziet er ook mooi uit op het aanrecht. Is relatief stil vergeleken met andere mixers dus dat is ook een bijkomend voordeel.

Pluspunten

  • Zwaar
  • Robuust

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Theo 11-12-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Grote inhoud

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KMX750WH wit

Algemene score

8,0
Heel mooi product, grote kom waar veel in kan!
Sterk apparaat, doet precies wat we willen van een keukenmachine.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Mooi Design 08-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi design

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KMX750WH wit

Algemene score

9,0
Compleet, veel functies, past goed bij onze keuken, goed merk omdat wij ook andere apparaten van Kenwood hebben

Pluspunten

  • mooi design
  • praktisch in gebruik

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paul A.B 07-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

lekker grote kom

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KMX750WH wit

Algemene score

8,0
bekend betrouwbaar merk, sterke motor stabiel, voldoende accessoires,
goede mengfunctie,mooie look,mooie kleur, snoerlengte meer dan voldoende,

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

JosGielkens 06-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie keukenmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KMX750WH wit

Algemene score

8,0
Mijn vrouw gebruikt al jaren een KENWOOD keukenmachine, dus dat de volgende weer een KENWOOD zou worden, stond al vast. Alleen was de bak van de oude machine te groot, dus hebben we een stapje terug gedaan. Na de levering werd de machine direct uitgepakt en gebruikt. Naar tevredenheid van iedereen (ik mocht namelijk al het gebak proeven.....)

Pluspunten

  • Alles in 1
  • Veel accessoires

Minpunten

  • nog niet gevonden.......

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Veldhuizen 06-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prachtig Design

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KMX750WH wit

Algemene score

8,0
Solide kenwood product met een prachtig design. Grote kom dat hem erg praktisch maakt. Is stevig en zijn geld zeer zeker waard.

Pluspunten

  • Mooi design
  • Professioneel
  • Solide
  • Stevig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews