Kenwood KMX750WH wit - Reviews

Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 116 reviews die zijn achtergelaten voor de Kenwood KMX750WH wit op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,6

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Chrissie 13-02-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Ziet er degelijk uit maar nog niet gebruikt

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KMX750WH wit

Algemene score

7,0
Ik begrijp dat ik verplicht ben om een review te schrijven om in aanmerking te komen voor €40 cashback, maar ik kan er nog niets van zeggen aangezien ik het apparaat nog niet heb gebruikt

Pluspunten

  • Ziet er degelijk uit

Minpunten

  • Weet niet

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

T 09-02-2020
  • Product gekocht

Kwaliteit machine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KMX750WH wit

Algemene score

8,0
Fijne machine om brood mee te maken of taarten. Snel en gaat erg makkelijk. We hopen veel plezier ervan te hebben.

Reageer

olaf 03-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super Machine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KMX750WH wit

Algemene score

9,0
Deze KMix werkt perfect en doet alles wat deze moet doen. Werk zelf als kok en op de zaak werken we met Kitchenaid en deze werken super maar deze Kenwood doet absoluut niet onder aan dit duurder merk. Voor de thuisgebruiker raadt ik echt deze kenwood aan. Betaalbaarder en doet het gewoon goed.

Pluspunten

  • stevig, robuust
  • werkt perfect
  • betaalbaar

Minpunten

  • niets

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Remco 22-05-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijne machine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KMX750WH wit

Algemene score

9,0
Een zeer fijne keukenmachine waar je allerlei lekkers mee kan maken.
Enige minpunt is het geluid, maar elke keukenmachine produceert veel geluid.

Pluspunten

  • Kneed makkelijk zware ingrediënten
  • Mooi apparaat
  • Werking eenvoudig

Minpunten

  • Produceert teveel geluid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anika 19-05-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Degelijke machine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KMX750WH wit

Algemene score

9,0
Mooi design, maar nog belangrijker, hele degelijke kwaliteit. Draait z'n hand niet om voor een brooddeeg en klopt eiwit goed luchtig.
Goed schoon te maken.

Pluspunten

  • Goede kwaliteit
  • Doet wat je mag verwachten

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wedjo 17-05-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Robuuste machine

Geschreven voor: Kenwood KMX750WH wit

Algemene score

9,0
Een degelijke en krachtige machine die precies doet wat je er van mag verwachten.
Echte een aanrader.

Pluspunten

  • Robuust
  • Krachtig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JP 12-05-2021
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Krachtige standmixer

Geschreven voor: Kenwood KMX750WH wit

Algemene score

8,0
Deze standmixer met drie haken doet wat hij hoort te doen. Een dozijn eiwitten stijfkloppen, een botercreme slaan, een cakebeslag mengen gaat allemaal prima.

De kom is met 5L lekker groot, zodat je prima twee of drie cakes, en zelfs wel twee broden ineens kunt mengen of kneden. Tegelijk kun je ook relatief kleine beetjes opkloppen; één groot eiwit alleen gaat net, of 125 mL slagroom (half bakje). Minder dan dat heb je eigenlijk ook nooit nodig.

Als je de minimumhoeveelheid gaat gebruiken, is het wel van belang dat je de haken op de juiste diepte afstelt met de meegeleverde tool. Dat is één keer een kwartiertje werk en daarna heb je er veel plezier van, dus zeker doen! Details staan in de handleiding.

Je kunt hier ook brooddeeg mee kneden; dan wel oppassen dat je niet meer dan p/m 1,5 kg deeg (= 2 broden) tegelijk kneedt, dat is wel ongeveer de topbelasting en dan begin je de stress in de machine te horen. Maar als je 1,5 kg met de hand moet doen, ga je je spieren ook wel voelen, dus dat is te begrijpen!

Het enige echte minpunt van deze machine is dat hij bij een zware belasting (2 kg beslag of 700 gram deeg) over je aanrecht gaat 'lopen'; als hij goed vol zit kun je hem dus niet echt 'alleen laten', dan moet je twee keer per minuut checken of 'ie te dicht naar de rand van je aanrecht toeschuifelt.
Maar nogmaals, dat is alleen bij echt zware belasting; bij een beslag voor één cake of bij het kloppen van eiwitten hoef je je daar niet druk over te maken.

Pluspunten

  • 5L is een ruime kom
  • Haken afstelbaar
  • Kleine beetjes kunnen ook
  • Tot 2 broden aan deeg
  • Tot 3 cakes aan beslag

Minpunten

  • Bij zware last gaat 'ie 'lopen'

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter 08-05-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima keukenmachine

Geschreven voor: Kenwood KMX750WH wit

Algemene score

8,0
Heel erg blij met hoe hij mixt en zo. Ook een hele mooie kleur, al neem ik hierna misschien een rode.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Maureen van Haaften 29-04-2021
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Super goede mixer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KMX750WH wit

Algemene score

8,0
Heel tevreden met dit product. Mixt alles heel goed en snel.
Had hem eerst zelf, en nu nog voor een cadeau gekocht!

Pluspunten

  • Ziet er mooi uit
  • Erg makkelijk in gebruik ook voor zwaar deeg

Minpunten

  • Plakkerige ingrediënten pakt hij niet altijd mee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dennis 03-04-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Top apparaat met mooi klassiek design

Geschreven voor: Kenwood KMX750WH wit

Algemene score

9,0
Al geruime tijd op zoek naar een degelijke, maar ook mooie keukenmachine.
Het moest een witte worden dus al wat beperkter in de keuze, uitgekomen bij de KMX750WH.
Perfecte prijs-kwaliteit verhouding, groot vermogen en past precies in onze keuken.
Gemakkelijk in het gebruik, in de toekomst nog wat accessoires zodat we naast het bakken ook onze eigen pasta kunnen maken

Pluspunten

  • Prijs-Kwaliteit
  • Design

Minpunten

  • gewicht, maar enkel bij verplaatsen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marlou 06-01-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Degelijke machine met mooi design

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KMX750WH wit

Algemene score

8,0
De prijs-kwaliteitverhouding van deze machine is erg goed. Ik heb hem inmiddels gebruikt om koekjes te bakken, en verschillende soorten brooddeeg te kneden. Dat ging allemaal erg goed. Twee minpuntjes:
1)de machine gaat 'lopen' zodra je stug/zwaar deeg ermee mixt. Je moet hem dan vasthouden zodat hij niet het hele aanrecht bewandelt. Echter kan hij het kneden (tot nu toe) wel goed aan.
2) En soms, als je de knop omdraait om hem aan te zetten, reageert de knop niet (mixer gaat niet aan). Je moet dan de knop even terugdraaien en direct daarna weer op 'aan' zetten, dan doet hij het wel. Ben er nog niet achter waarom hij dat doet.
Al met al ben ik er heel blij mee en hij staat ook prachtig op het aanrecht!

Pluspunten

  • Krachtige en degelijke mixer
  • Mooi design

Minpunten

  • Machine 'wandelt' tijdens kneden van zwaarder deeg
  • Knop reageert soms niet meteen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Nieuwe fijne keuken vriend 29-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijne degelijke en toch modern ogende keuken machine.

Geschreven voor: Kenwood KMX750WH wit

Algemene score

8,0
Net voor de feestdagen nog binnen gekomen, dus kon meteen getest worden. Als eerste hebben we eiwit opgeslagen. Super mooi stevig eiwit klopt de machine. ook de slagroom was prima. Op de lage mixerstand is het geluid goed, bij de allerhoogste stand toch wel luidruchtig , maar dit gebruik ik niet zo vaak.
Mijn stevige brooddeeg kon de machine prima aan. Dat was de belangrijke reden waarom mijn keuze op deze machine is gevallen. Ben niet teleurgesteld. De machine ziet er mooi uit, dus mag hij doorlopend op mijn aanrecht staan.
Ben er blij mee.

Pluspunten

  • degelijk, mooi, stabiel en betrouwbaar
  • prijs/kwaliteit verhouding is goed

Minpunten

  • bij hoge mix stand luiddruchtig

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

AvanDijk 28-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Kenwood kmix750 wit

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KMX750WH wit

Algemene score

8,0
Werkt prettig. Stevige keukenmachine. Makkelijk in gebruik en schoon te maken. Ziet er mooi uit. In hoge stand maakt het wel veel geluid. Timerfunctie zou helemaal perfect zijn!

Pluspunten

  • Ziet er mooi uit
  • Makkelijk in bediening

Minpunten

  • Maakt op hoge stand best veel lawaai
  • Zwaar apparaat

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Olivia 23-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super mixer

Geschreven voor: Kenwood KMX750WH wit

Algemene score

9,0
Goede keukenmachine. Nog geen problemen mee ervaren. Enige minpunt is dat de mixer wat meer geluid maakt, maar dat neem je voor lief als je het resultaat ziet.

Pluspunten

  • Sterke mixer, brooddeeg kneden is een makkie

Minpunten

  • Maakt veel geluid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M. Smit 23-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stevig en mooi design

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KMX750WH wit

Algemene score

9,0
Prachtig uitziende keukenmachine met handige accessoires (o.a. een spatdeksel en pannenlikker). Het apparaat is aan de zware kant maar staat daarom stevig op het aanrecht. Waarbij ik met mijn vorige keukenmachine geen slagroom kon kloppen omdat de garde niet tot aan de bodem kwam. Doet deze keukenmachine dat wel. Door de krachtige motor is het zelfs mogelijk om een brooddeeg klaar te maken (dit kan niet met alle keukenmachines). Je moet alleen niet teveel tegelijk doen. Ik heb de machine nog maar kort in bezit maar merk nu al een wereld van verschil met mijn vorige (ander merk en aan de goedkope kant). Ik ben gek op bakken dus dit is de perfecte aanvulling voor in mijn keuken.

Pluspunten

  • Mooi design en staat stevig op het aanrecht
  • Fijne accessoires

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RUI ZHAO 12-12-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

GROOT MACHINE, GOEDE ACCUDEUR

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KMX750WH wit

Algemene score

9,0
It is a good machine in the top of the world. My friend also recommended it to me. Both of us find it very good and useful. We use it for making bread, cake, cream and etc. We would like also to recommend it to someone who is loving to make bread, etc.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Frank 06-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Sterke machine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KMX750WH wit

Algemene score

8,0
Mooie keukenmachine met krachtige motor. Maakt niet teveel lawaai maar is wel hoorbaar tijdens kloppen, mixen en kneden. Eenvoudige bediening.

Pluspunten

  • Snoer kan in machine worden opgeborgen
  • Mooie zware machine

Minpunten

  • Nog geen ontdekt

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Sari 30-11-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Heel makkelijk in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KMX750WH wit

Algemene score

9,0
Heel makkelijk te gebruiken.. niet te lawaaierig.. zwaar deeg lukt zonder moeite.. ik ben er heel tevreden mee

Pluspunten

  • Weinig geluid
  • Handig in gebruik

Minpunten

  • Spatdeksel beetje slapjes

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

J Peters 28-11-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Must have voor in de keuken!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KMX750WH wit

Algemene score

9,0
Een top machine die veel kracht heeft en alles aan kan! De KMX750 heeft een ingebouwde beveiliging en kan met gemak wat zware deeg aan! Het maken van beslag, deeg, room soorten is nog nooit zo makkelijk geweest. Terwijl de Kmixer draait kan je alvast je volgende bak stappen uitvoeren!

Pluspunten

  • Kan zware deeg aan
  • Mooi uiterlijk!

Minpunten

  • Stekker is lang maar had iets langer gemogen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Andrea69 27-11-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prachtige vormgeving en goede bakhulp

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KMX750WH wit

Algemene score

9,0
Ik had eerder al een mixer van Kenwood, deze was erg oud maar hierover was ik zo tevreden dat ik meteen weer voor Kenwood heb gekozen. De oude is overigens niet stuk maar doorgegeven. Ik bak veel/vaak en deze mixer maakt het voorbereidende werk voor het bakken erg gemakkelijk. De deeghaak is stevig. Deze mixer is prachtig en werkt goed. Aanrader!

Pluspunten

  • Makkelijk bedienbaar
  • stevig
  • mooie vormgeving
  • degelijk

Minpunten

  • mengkom los krijgen kost wat kracht

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews