Kenwood KMX750WH wit - Reviews

Specificaties
Inhoud mengbeker
5,0 liter
tile-Aantal standen
6 snelheden/standen
Functies
kloppen en mixen

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 17 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,4

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Machiel 25-09-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooie machine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ziet er mooi en degelijke uit. Werkt goed en mooi. Simpel en goed. Voor veel dingen te gebruiken in de keuken. Lekker handig.

Pluspunten

  • mooi
  • degelijk

Minpunten

  • kna zwaar zijn
  • wel aan de prijs
Geschreven voor: Kenwood KMX750WH wit

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Machiel 14-09-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie machine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ziet er mooi en degelijke uit. Werkt goed en mooi. Simpel en goed. Voor veel dingen te gebruiken in de keuken. Lekker handig.

Pluspunten

  • Mooi
  • Degelijke
  • Handig
  • Kwaliteit

Minpunten

  • Duur
  • Kan zwaar zijn voor bepaalde mensen
Geschreven voor: Kenwood KMX750WH wit

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Gelareh 14-09-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede kwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Deze apparaat is krachtig en goed om mee te gebruiken. Bovendien is het makkelijk om te reinigen en goede kwaliteit. Ik gebruik het om cake te bakken en decoreren. Beslag en deeg kan hij met gemak aan. Heel handig en strek genoeg. Prijs is ook goed.

Pluspunten

  • Goede kwaliteit
  • Goede prijs
  • Zit er mooi uit!
Geschreven voor: Kenwood KMX750WH wit

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Stacey 29-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Erg tevreden

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Tot nu toe erg blij mee! geluid is niet zo hard wat ik erg fijn vind. En voor het oog is het ook een mooi apparaat.
Geschreven voor: Kenwood KMX750WH wit

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Lonneke 23-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Doet wat hij moet doen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik wilde een goede keukenmachine die degelijk is. Vorige van ander merk was binnen een jaar stuk. Deze doet het hopelijk minstens 10 jaar. De eerste deeg voor de taarten waren goed gelukt.

Pluspunten

  • vormgeving
  • werking
Geschreven voor: Kenwood KMX750WH wit

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Dave 12-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Robuuste machine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Mooi uiterlijk, goede materialen. Robuuste, stevige machine die het zwaardere werk makkelijk aan kan.

Pluspunten

  • Materiaal
  • Ontwerp
  • Accesoires

Minpunten

  • Prijs
Geschreven voor: Kenwood KMX750WH wit

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

A.D.C. 18-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goede kwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
De vorige kenwoodmachine is dertig jaar meegegaan. Dus nu een nieuwe gekocht.Is nog steeds de beste die er is en ziet er ook nog mooi uit. Voor mij niets anders.
Geschreven voor: Kenwood KMX750WH wit

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

TEUN69 14-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooie en degelijke keukenmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Goed uitziende en degelijke machine. Prima prijs kwaliteit verhouding. Bakken doen we nu met nog meer gemak en plezier.
Geschreven voor: Kenwood KMX750WH wit

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Caylito 08-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Ideale Keukenmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Met deze keukenmachine krijg je meer dan je voor betaalt. De resultaten bij het mixen van beslag, het kneden van brooddeeg en het stijf kloppen van eiwitten zijn uitstekend. Het apparaat is zeker net zo goed als een Kitchenaid maar dan een stuk voordeliger. Ik ben er erg blij mee en kan de keukenmachine aan iedereen aanbevelen. Ook staat hij heel mooi in je keuken.

Pluspunten

  • Goede resultaten
  • Degelijk
  • Mooi
  • Goede prijs kwaliteit verhouding
  • Makkelijk in gebruik en te reiningen

Minpunten

  • Extra accessoires zijn wat prijzig
Geschreven voor: Kenwood KMX750WH wit

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Richard 30-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prachtig design, robuust

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Prachtig design, robuust. We willen het graag gebruiken voor cakebeslag, brooddeeg maken, merengue etc. Hoe het in de praktijk allemaal werkt weten we nog niet, vandaag gekocht.
Geschreven voor: Kenwood KMX750WH wit

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Hermie 24-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Plaatje in de keuken

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mengt goed. Krachtig, robuust. Sjieke uitstraling door RVS kom die overigens wel erg groot is voor thuisgebruik

Pluspunten

  • uiterlijk, gebruiksgemak

Minpunten

  • wel erg grote mengkom voor thuisgebruik
Geschreven voor: Kenwood KMX750WH wit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Kenwood keukenmachine KMX750WH 17-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prachtig design!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Prachtig design, staat mooi in een moderne keuken.
Zeer gebruiksvriendelijk en prima mix resultaten. Een echte aanrader!

Pluspunten

  • design
  • gebruiksvriendelijkheid
  • goede mix resultaten
Geschreven voor: Kenwood KMX750WH wit

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R 15-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Keukenmachine met krachtige motor voor vele soorten deeg

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Keukenmachine voldoet aan verwachting, 1000 watt motor kan brooddeeg prima aan. Met de bijgeleverde K-klopper, ballongarde en deeghaak maak je in een handomdraai slagroom, cake en deeg. Precies waarvoor ik hem gekocht heb. Doet niet onder aan een Kitchenaid die duurder is. Kortom, goede machine voor de huis-tuin-keukenbakker voor een leuke prijs.

Pluspunten

  • Krachtige 1000watt motor
  • Makkelijk schoon te maken
  • Alle accessoires die je nodig hebt zitten erbij

Minpunten

  • Met zwaar deeg iets meer lawaai
Geschreven voor: Kenwood KMX750WH wit

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sahila 15-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooi design, krachtige motor

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Keukenmachine is erg mooi en zeer krachtig. Het apparaat is makkelijk in het gebruik. ook het schoonmaken is heel eenvoudig.

Pluspunten

  • mooi design
  • krachtige motor
  • weinig lawaai
Geschreven voor: Kenwood KMX750WH wit

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Berber 09-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

prima apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
mooi degelijk apparaat, het maken van beslag, deeg etc. is nu een eenvoudig klusje. Ik had een handmixer, maar dan is dit een hele vooruitgang.

Pluspunten

  • stevig
  • degelijk apparaat

Minpunten

  • geen
  • geen
Geschreven voor: Kenwood KMX750WH wit

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

GK 03-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Degelijke keukenmachine

Algemene score

9,0
Paar dagen in bezit maar ben tot nu toe zeer tevreden. Degelijke en krachtige keukenmachine met ook nog eens een prachtig design.

Pluspunten

  • Degelijk
  • Mooi design

Minpunten

  • geen
Geschreven voor: Kenwood KMX750WH wit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J.A. 21-11-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goede machine

Algemene score

8,0
Mooie en goede machine. Met kracht om het brood te kneden. Het heeft ook veel lawaai bij gebruik. De witte kleur is erg mooi, het combineert heel goed tussen de andere keukenapparatuur.

Pluspunten

  • kracht

Minpunten

  • luidruchtig
Geschreven voor: Kenwood KMX750WH wit

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer