BOURGINI Classic Kitchen Chef Red rood - Reviews

Laagste prijzen
Specificaties
Inhoud mengbeker
4,5 liter
tile-Aantal standen
6 snelheden/standen
Aantal snelheidsstanden
6

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 7 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,7

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

miranda 03-11-2016
  • Product paar weken in bezit

Toppie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik heb deze paar week geleden aangeschaft en ben er super tevreden mee en al heerlijke luchtige beslagen/cake van kunnen maken. Op volle stad geeft hij een kleine piep maar als dat het enige is hoor je mij niet klagen. Kom is groot genoeg en kwaliteit is uitstekend en aan het eind makkelijk schoon te maken.

Pluspunten

  • Grote kom
  • Makkelijk te reinigen

Minpunten

  • Op hoogste stand beetje hard geluid
Geschreven voor: BOURGINI Classic Kitchen Chef Red rood

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Monique 23-04-2017
  • Product paar dagen in bezit

Geweldig apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Al een tijdje was op zoek naar een goede keukenmachine voor een redelijke prijs. Deze gevonden bij de blokker. Hij ziet er prachtig uit en doet alles tot nu toe prima. Heb er tot nu toe deeg mee gekneed en 2 keer de mengstand gebruikt. De machine draait er zijn hand niet voor om. De machine en onderdelen zijn makkelijk schoon te maken en de onderdelen zijn bijna allemaal vaatwasbestendig. De mengkom is ook mooi groot. Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding.

Pluspunten

  • Mooi uiterlijk
  • Gebruiksvriendelijk
  • Veiligheid, o.a. automatische uitschakeling
  • Makkelijk schoon te maken
  • Veel standen (6) dus veel mogelijkheden

Minpunten

  • Geluid (maar dat is inherent aan zo'n apparaat)
Geschreven voor: BOURGINI Classic Kitchen Chef Red rood

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Ans 13-05-2018

Ik heb de kneedhask ook in de vaatwasser gedaan, en nu is de glanslaag eraf en dof grijs geworden? Het ggaf ook zwart af (wel schoongemaakt) ik weet niet of ik hem nig kan gebruiken??

Reageer

Monique 23-02-2017
  • Product paar dagen in bezit

Bourgini keukenmachine

Algemene score

8,0
Ik deze machine voor mijn verjaardag gehad. Wilde zo graag een keukenmachine maar die zijn idd niet goedkoop. Ik heb er een mooie taart mee gemaakt en ging uitstekend. Makkelijk in schoonmaak, laat zich makkelijk bedienen, vergrendeld goed, kan niet draaien als jij omhoog staat. Enigste nadeel is aan de mengonderdeken zit een groot zwart beschermkap die het bemoeilijkt om draaiend ingrediënten toe te voegen. Maar verder prima machine😍

Minpunten

  • Beschermkap mengonderdelen
Geschreven voor: BOURGINI Classic Kitchen Chef Red rood

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

lies 28-12-2016
  • Product paar maanden in bezit

bourgini een hele goede koop

Algemene score

9,0
Was al enige tijd op zoek naar een keukenmachine, maar vind de meeste veel te duur. Deze machine was kin de aanbieding en ik vond hem ook er mooi uitzien. Uiteindelijk gekocht en ben er heel blij mee. Hij is zeer gemakkelijk in gebruik en ook makkelijk schoon te maken.
Geschreven voor: BOURGINI Classic Kitchen Chef Red rood

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frouke 12-12-2017
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

prima machine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik heb de machine nu een maand en ben er erg tevreden mee. Cake, brood niks is een probleem. De prijs kwaliteit is boven verwachting. Er is 1 heel klein min puntje op de hoogste stand is het geluid wat hard, maar das dan ook alles.

Pluspunten

  • doet wat ie moet doen

Minpunten

  • in de hoogste stand ietwat hard geluid
Geschreven voor: BOURGINI Classic Kitchen Chef Red rood

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

noud 05-01-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

geweldig blij met mijn kitchen chef van bourgini

Algemene score

10,0
Ik heb het apparaat nu 2 maanden in gebruik. In eerste instantie gekocht om brooddeeg mee te kneden wat geweldig gaat. Apparaat staat wel te schudden bij een brooddeeg van 600 gram meel en 400 gram melk, maar dat mag de pret niet drukken. Hij kneedt het deeg fantastisch. Heb zelfs de gisthoeveelheid kunnen verminderen doordat het deeg door het hele goede kenden veel te veel rees in vergelijking met kneden met de hand. Als je zo'n apparaat nou toich hebt dan gebruik je ook de andere hulpstukken.... slagroom, eiwit allemaal geweldig maar wat ik de grootste eyeopener vond was de mengvleugel. Ik hebr er patévlees mee gemengd, Kerststol de krenten en de fijn gesneden vruchten en noten erdoor gemengd, Allerlei cakeachtige beslagen mee gemaakt... Oliebollen beslag noem maar op. Nee ik ben super tevreden. Over de rpisj hoeven we het dan al helemaal niet meer te hebben, die is ronduit gunstig zeker gezien de lol die ik van het apparaat heb.

Pluspunten

  • prijs
  • brooddeeg is een makkie nu
  • goede zuignappen onderaan het apparaat

Minpunten

  • bij brooddeeg kneden staat hij wel te schudden
Geschreven voor: BOURGINI Classic Kitchen Chef Red rood

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bakker 13-08-2018
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Fijne machine voor een fijne prijs!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Heb hem nu een half jaar in gebruik en ben erg tevreden! Hij is relatief goedkoop vergeleken met andere keukenmachines, maar klopt, kneed en mixt alles prima. Bij zwaar deeg staat ie nog wel eens te schudden en laat ik hem uit voorzorg niet te lang achter elkaar doorgaan, maar het eindresultaat is prima. Hij maakt wel veel herrie, maar dan heb ik hem vooral vergeleken met een Kitschen-aid en dat is toch wel een hele andere prijscategorie! Wel jammer dat je er geen extra kom bij kunt bestellen, maar ook dat is voor deze prijs wel begrijpelijk.

Let op: de kneedhaken zijn niet vaatwasmachinebestendig!

Pluspunten

  • Goede prijs
  • doet wat ie moet doen
  • blijft mooi, ook na een half jaar gebruik

Minpunten

  • kneedhaak en mixer niet vaatwasbestendig
Geschreven voor: BOURGINI Classic Kitchen Chef Red rood

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer