Bosch MUM58234 wit - Reviews

Specificaties
Inhoud mengbeker
3,9 liter
Functies
kloppen en mixen, kneden
Opties
makkelijk schoonmaken, snoeropslag
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 31 reviews die zijn achtergelaten voor de Bosch MUM58234 wit op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,8

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

yv 28-12-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

doet zijn werk

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch MUM58234 wit

Algemene score

7,0
Deeghaak kneed goed volkoren- en lux witdeeg (half of 1 kg meel). Onderstedeel van deeg wordt wel iets meer bekneed dan bovenste deel en lux witdeeg kruipt wat naar de haakaanzet. Maakt hard kreungeluid. apparraat "hobbelt" nogal maar alles blijft op zijn plek en doet zijn werk krachtig.
Witte deegkom is van "niet plak" materiaal en ivm temperatuur geschikter voor gistdeeg dan de metalen kom.
Klopper in stand 7 doet zijn werk snel met veel lawaai. Zodra inhoud stijver wordt, moet er 1 keer van de zijkant om geschept worden.
Snij-schijf doet zijn werk zeer goed voor rode-, spitskool, ui, komkommer. Prettig vullen, zeer fijn snijden, scherpe messen. Past veel in kom zodat je niet steeds je bak hoeft te legen. Wel ff wennen met het in elkaar zetten van onderdelen, maar wel makkelijk.
Apart Asia-schijf voor julienne reepjes gekocht. Wortel gesneden en de reepjes zijn wat te grof (vgl met een selleriesalade). Krijg lange reepjes en korte snippers. Snijfunctie in stand 5 geeft weinig geluid.
lichtgewicht, compact, makkelijk in en uit kast te tillen. zuignappen onder apparaat zijn fijn. goede prijs-kwaliteit verhouding. Handig tas voor haken en aparte vak voor snijschijven.

Pluspunten

  • doet zijn werk goed
  • licht en compact
  • veelzijdig

Minpunten

  • veel lawaai met kneden en kloppen in stand 7
  • Asia-schijf valt tegen

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

C. Rets 30-12-2016
  • Product paar dagen in bezit

Degelijke machine!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch MUM58234 wit

Algemene score

8,0
Het apparaat is zeer gemakkelijk in onderhoud en gebruik. Wijst zich vanzelf! Zeer degelijk gebouwd.

Pluspunten

  • Degelijk
  • Gemakkelijk te gebruiken
  • Veel opties

Minpunten

  • Mengkom is maar 4 Liter

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marten155 27-01-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Bosch MUM58234

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch MUM58234 wit

Algemene score

9,0
We zochten een mooi strak en flexibel keuken apparaat die makkelijk in gebruik is, maar ook in schoonmaken. Dat is zeker gelukt.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Ben 11-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prime, goed geregeld

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch MUM58234 wit

Algemene score

10,0
Goed schoon te houden machine, doet het werk waar je anders lang mee bezig bent zonder kramp in je vingers te krijgen, makkelijk te bedienen, echte aanrader.
Vanavond besteld, morgen in huis!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sébastian 09-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Duitse degelijkheid

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch MUM58234 wit

Algemene score

9,0
Heb de machine nog niet veel gebruikt. Maar alles voelt wel degelijk aan. Goede prijs, want je krijgt er wel een apparaat voor die het allemaal gemakkelijk aan kan. Accessoires zijn prima. Het is geen 10: het snoer is niet op te bergen. Bij mij komt ie, wegens ruimtegebrek, toch in de kast. Het aandrijfmechanisme van de foodprocessor voelt wel wat fragiel aan. De snijbladen zitten er los in.

Pluspunten

  • degelijk, ook voor het zware werk.
  • Design
  • Uitgebreide accessoires.
  • Vervangt een hoop machines

Minpunten

  • snoer niet op te bergen
  • nog even een plekje voor al
  • die accessoires vinden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Charlotte 09-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Geweldig mooie machine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch MUM58234 wit

Algemene score

9,0
Sinds ik de machine in huis heb heb ik al diverse lekkere dingen gemaakt. Hij is makkelijk in gebruik en ziet er gewoon ook erg mooi uit in de keuken.

Pluspunten

  • Makkelijk in gebruik
  • erg compleet

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Philip 02-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Cool design, goede kwaliteit

Geschreven voor: Bosch MUM58234 wit

Algemene score

9,0
Staat super op mn aanrecht, blender is redelijk stil en hij voelt krachtig aan. Beter dan mijn oude mum4!

Pluspunten

  • Design
  • Blender
  • Extra kom

Minpunten

  • Tikkeltje hoog

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Bie2018 25-05-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Multifunctionele en krachtige keukenrobot

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch MUM58234 wit

Algemene score

9,0
Een zeer goede keukenrobot met krachtige motor om smoothies te maken, sapjes te persen, deeg te kneden en groenten te raspen. Het mooie design is een goede aanvulling in de keuken.

Pluspunten

  • zeer krachtige motor
  • mooi design
  • verschillende functies
  • eenvoudig in gebruik

Minpunten

  • geen hakfunctie

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

R Paulussen 06-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Krachtige Machine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch MUM58234 wit

Algemene score

10,0
heb Machine pas een paar dagen. Verschillende producten gebakken. Zowel mix en kneed functie gebruikt. Werkt top.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rinnie 09-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Bosch MIN 58234

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch MUM58234 wit

Algemene score

10,0
Een hele fijne machine, doet wat er wordt geschreven! Brooddeeg gaat ontzettend goed in de plastickom die erbij wordt geleverd. Ook de groentesnijder is super fijn om mee te werken. Ik ben er zeer content mee, doet wat die moet doen. Voor mij heel makkelijk te bedienen ondanks mijn beperkingen.
Dus echt zeer tevreden. En niet te vergeten; heel makkelijk schoonmaken.

Pluspunten

  • Makkelijk te bedienen /schoonmaken!
  • Niet een grote ,zware machine. Mooi design!

Minpunten

  • Nog niet ondekt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Inge 19-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super blij mee

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch MUM58234 wit

Algemene score

10,0
Vandaag het apparaat voor het eerst gebruikt om een taart te maken. Het apparaat haalt het biscuit super van de zijkant en boden af.

Pluspunten

  • doet zijn werk super

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gabriëlle 26-07-2017
  • Product paar weken in bezit

Mooi compact en veelzijdig

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch MUM58234 wit

Algemene score

9,0
Het ontwerp is mooi..echt een eyecatcher op het aanrecht. Bijna alle onderdelen kunnen in de vaatwasser. Uit te breiden met bv een gehaktmolen of pastamaker. Krachtige motor.

Pluspunten

  • Mooie vormgeving
  • Handig tasje voor losse onderdelen
  • Krachtige motor
  • Goede prijs/kwaliteit verhouding

Minpunten

  • 1e keer even uitvinden hoe alle onderdelen werken
  • Bijgevoegde DVD voegt niet veel toe aan info

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Hellen 08-07-2017
  • Product paar dagen in bezit

Zeer compleet apparaat wat doet wat het doen moet

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch MUM58234 wit

Algemene score

9,0
Na langzamerhand een gehoorbeschadiging te hebben over gehouden aan mijn oude mixer, was het tijd voor een nieuwe keukenmachine. Gekozen voor de Bosch MUM 58243 omdat deze zo heerlijk compleet is: incl. citruspers en blender, maar ook met een handig opbergsysteem. De machine staat rotsvast op ons aanrecht. Hij maakt met zijn 1000 watt motor natuurlijk wel geluid maar vele malen minder dan mijn handmixer. Ook de 2e kom is natuurlijk reuze makkelijk. De diverse onderdelen op elkaar klikken is een makkie. Er bijft niets in de kom achter, hij raakt netjes alles wat hij moet raken. Een gemak in de keuken, echt een extra paar handjes. Nu al mijn maatje in de keuken! (degelijkheid beoordeeld op uitstekend omdat alles er heel degelijk uit ziet en degelijk aan voelt. Na een week kan ik natuurijk nog niets exact zeggen)

Pluspunten

  • inclusief citruspers en blender
  • vermogen van 1000 watt
  • strak modern design
  • snoer kan in het apparaat

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sas 28-06-2017
  • Product paar dagen in bezit

Topapparaat!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch MUM58234 wit

Algemene score

8,0
Belangrijkste voor ons zijn de blender en het bereiden van deeg. Met gemak maakt het apparaat de beloofde 1,9 kg deeg! Super handig! Wat ons betreft mag de blender kom wel iets groter.

Minpunten

  • Blender kan mag van ons groter

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Marcel71 05-06-2017
  • Product paar dagen in bezit

Multi functioneel !

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch MUM58234 wit

Algemene score

10,0
Wat een geweldig appararaat ! Het is een heuse toevoeging in de keuken. Deze machine is veelzijdig en complete. De afwerking is mooi en het format van het apparaat is niet te groot waardoor het een object is dat ik graag op het keukenblad laat staan.

Pluspunten

  • Formaat
  • Compleet
  • Mooi design
  • Prijs / kwaliteit verhouding

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Me4you 01-05-2017
  • Product paar dagen in bezit

Stabiel, stil, handige accesoires

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch MUM58234 wit

Algemene score

9,0
Mooi vormgegeven, handige functies, doordacht ontwerp, De extra's op dit apparaat als een extra plastic kom en de meest gebruikte keukenapparaten gaven voor ons de doorslag.

Pluspunten

  • Design
  • Meest belangrijke functies
  • Geluid (stil genoeg voor ons)

Minpunten

  • Snoer wordt niet automatisch opgeborgen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

A.C. 22-04-2017
  • Product paar dagen in bezit

Mooi gestyleerde keukenmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch MUM58234 wit

Algemene score

8,0
Veelzijdige machine, voelt stevig aan en alles is eenvoudig in elkaar te klikken. Mooie 7-traps snelheidsregeling. Veel keuze aan extra accessoires. Jammer dat er geen hakfunctie bijgeleverd wordt. Moet apart besteld worden, echter een groter volume dan 0,5 liter kan dan niet.

Pluspunten

  • Eenvoudig bedienbaar
  • Veel extras inbegrepen
  • Voelt stevig

Minpunten

  • Geen hakfuncie&hakaccessoire is max. 0,5 ltr inh.
  • losse accessoires prijzig

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

els 12-01-2017
  • Product paar weken in bezit

goede keukenmachine, werkt prima

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch MUM58234 wit

Algemene score

10,0
Kwaliteit/prijs verhouding is prima, zeker met de toen geldende teruggeef=actie die heel vlot werd afgehandeld. Al een paar keer brooddeeg gemaakt en dat doet de machine moeiteloos. Ook over de andere handelingen ben ik zeer tevreden.

Pluspunten

  • snelle bereiding vsn brooddeeg
  • makkelijk te reinigen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Tonger 08-01-2017
  • Product paar weken in bezit

Multi functioneel

Geschreven voor: Bosch MUM58234 wit

Algemene score

8,0
Mooie en fijne keukenmachine. Jammer dat de rasp-schijven zo beperkt zijn, ofwel zeer grof of extreem fijn.

Pluspunten

  • Degelijk
  • Extra mengkom
  • Snoeropberging (met de hand erin duwen)

Minpunten

  • Bij het kneden van 500 gr deeg beweegt de hele arm
  • Rasp-schijf middelgrof ontbreekt
  • Linksom of rechtsom vast? verschilt per onderdeel!

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Emma 07-01-2017
  • Product paar dagen in bezit

Ook nog mooi om te zien

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch MUM58234 wit

Algemene score

8,0
Vrijdag besteld, zaterdag in huis en meteen in gebruik genomen. Alles ging perfect. Handleiding even doornemen en aan de slag. Geen moeilijk apparaat, werkt soepel. 1e baksel was n succes. Binnenkort de opzetstukken uitproberen en verwacht daar ook geen problemen mee. Bosch levert 2 beslagkommen mee, super! Ben er blij mee.

Pluspunten

  • 2 beslagkommen
  • Makkelijk in gebruik
  • Mooi apparaat

Minpunten

  • Nog niks

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews