Bosch MUM58234 wit - Reviews

Specificaties
Inhoud kom
4 liter
Kleuren
wit
Vermogen
1000 watt

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 16 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,5

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

C. Rets 30-12-2016 Product paar dagen in bezit

Degelijke machine!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Het apparaat is zeer gemakkelijk in onderhoud en gebruik. Wijst zich vanzelf! Zeer degelijk gebouwd.

Pluspunten

  • Degelijk
  • Gemakkelijk te gebruiken
  • Veel opties

Minpunten

  • Mengkom is maar 4 Liter

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A.C. 22-04-2017 Product paar dagen in bezit

Mooi gestyleerde keukenmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Veelzijdige machine, voelt stevig aan en alles is eenvoudig in elkaar te klikken. Mooie 7-traps snelheidsregeling. Veel keuze aan extra accessoires. Jammer dat er geen hakfunctie bijgeleverd wordt. Moet apart besteld worden, echter een groter volume dan 0,5 liter kan dan niet.

Pluspunten

  • Eenvoudig bedienbaar
  • Veel extras inbegrepen
  • Voelt stevig

Minpunten

  • Geen hakfuncie&hakaccessoire is max. 0,5 ltr inh.
  • losse accessoires prijzig

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

els 12-01-2017 Product paar weken in bezit

goede keukenmachine, werkt prima

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Kwaliteit/prijs verhouding is prima, zeker met de toen geldende teruggeef=actie die heel vlot werd afgehandeld. Al een paar keer brooddeeg gemaakt en dat doet de machine moeiteloos. Ook over de andere handelingen ben ik zeer tevreden.

Pluspunten

  • snelle bereiding vsn brooddeeg
  • makkelijk te reinigen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Tonger 08-01-2017 Product paar weken in bezit

Multi functioneel

Algemene score

8,0
Mooie en fijne keukenmachine. Jammer dat de rasp-schijven zo beperkt zijn, ofwel zeer grof of extreem fijn.

Pluspunten

  • Degelijk
  • Extra mengkom
  • Snoeropberging (met de hand erin duwen)

Minpunten

  • Bij het kneden van 500 gr deeg beweegt de hele arm
  • Rasp-schijf middelgrof ontbreekt
  • Linksom of rechtsom vast? verschilt per onderdeel!

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Emma 07-01-2017 Product paar dagen in bezit

Ook nog mooi om te zien

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Vrijdag besteld, zaterdag in huis en meteen in gebruik genomen. Alles ging perfect. Handleiding even doornemen en aan de slag. Geen moeilijk apparaat, werkt soepel. 1e baksel was n succes. Binnenkort de opzetstukken uitproberen en verwacht daar ook geen problemen mee. Bosch levert 2 beslagkommen mee, super! Ben er blij mee.

Pluspunten

  • 2 beslagkommen
  • Makkelijk in gebruik
  • Mooi apparaat

Minpunten

  • Nog niks

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Helga 06-01-2017 Product paar dagen in bezit

Mooie vormgeving

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Fraai vormgegeven machine. Niet lomp en neemt niet veel ruimte in. Verschillende accessoires meegeleverd. Jammer dat er niet een uitgebreidere handleiding meegeleverd is of mogelijkheid deze te bekijken op bv internet. Geluidsniveau acceptabel. Uitbreiding accessoires mogelijk maar die zijn wel prijzig.

Pluspunten

  • Vormgeving en geluidsniveau

Minpunten

  • Dure accessoires als je wilt uitbreiden

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

mariska 05-01-2017 Product paar dagen in bezit

Keuken topper

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Wat een topper lang nagedacht en nu denk ik veel te lang gewacht 😄
Kneden mixen smoothies snijden we hebben allles al uitgeprobeerd in een paar uurtjes.
En nu lekker verder uitproberen me te hulp van de dvd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cynthia 05-01-2017 Product paar dagen in bezit

mooi ontwerp en krachtige motor

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
deze mooi ontworpen keukenmachine werk perfect en met zijn krachtige motor kan hij alles aan. Ik had hiervoor een goedkope variant van dit soort machines maar deze werkte niet helemaal naar behoren zeker geen spijt van deze aankoop deze machine kan ook alles wat die andere niet kon waarmaken

Pluspunten

  • mooi ontwerp
  • krachige motor

Minpunten

  • kleine mengkom
  • geen goede afdichting van insteek garde/deeghaak

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

keukenprins 30-12-2016 Product paar dagen in bezit

mooie vormgeving

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
op zoek gegaan omdat ons vorige apparaat het na 20 jaar trouwe dienst begaf. De eerste indruk van deze is goed. Degelijk, staat stabiel, goed schoon te houden, en... niet onbelangrijk: het geluid valt reuze mee!

Pluspunten

  • beschaafd geluid, ook op volle snelheid
  • ziet er prachtig uit.
  • goed te reinigen

Minpunten

  • nog niet gevonden

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Kokkie 29-12-2016 Product paar dagen in bezit

Bosch Mum58243

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Wat een verademing!
Eindelijk een echte keukenmachine, die doet wat hij belooft.
Klopt, mixt, snijdt, raspt, mengt met het grootste gemak.
Degelijk apparaat met legio mogelijkheden.
Alle opties al uitgeprobeerd en maar 1 conclusie, dit apparaat hadden we jaren eerder moeten hebben.

Pluspunten

  • Mooi ontwerp
  • Gebruiksvriendelijk
  • Doet wat hij belooft

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob 28-12-2016 Product paar dagen in bezit

Zeer veelzijdige keukenmachine

Algemene score

9,0
Een zeer veelzijdige keukenmachine met veel accessoires. Tevens nog meerdere accessoires te verkrijgen voor de keukenmachine

Pluspunten

  • Veel accessoires
  • Compacte machine
  • Mooie vormgeving

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Hoek 28-12-2016 Product paar dagen in bezit

Compact en veelzijdig

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Erg gebruiksvriendelijk, makkelijk schoon te maken, compact en zeer fijne kom waardoor de mixer goed de bodem raakt en daardoor alles mengt. Smootiebeker en snijschijven bijgeleverder waardoor het een stuk geweldig keukenapparatuur wordt die niet in een kastje gestopt hoeft te worden!

Pluspunten

  • Vorm van de mengkom
  • Gebruiksvriendelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arlo de Rave 21-12-2016 Product paar weken in bezit

Krachtig en compleet

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Zeer compleet, fantastisch strak en mooi design. Krachtige motor en ideaal met 7 standen. erg praktisch met alle accessoires.

Pluspunten

  • Compleet
  • Krachtig
  • 7 standen
  • eenvoudig schoon te maken

Minpunten

  • Bij veel beslag beweegt de bovenkant

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

keuken machine MUM 58234 21-12-2016 Product paar dagen in bezit

MUM58234

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Wij hebben de MUM58234 nu een paar uur in bezit en zijn er heel blij mee. De mixer beweging is goed en neemt de gehele kom mee, het is ons zelfs gelukt om 1 enkel eiwit op te kloppen in de kom. Vanavond Noga gemaakt wat een hele taaie massa wordt als het gaat afkoelen maar de machine heeft daar met zijn sterke motor geen enkel probleem mee.
De machine is buiten zijn goede eigenschappen ook nog eens heel mooi om te zien en niet te zwaar.
Al met al een goede aankoop waar we heel blij mee ijn.

Pluspunten

  • goede mixer beweging neemt de hele kom mee
  • sterke motor nergens moeite mee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Anton 07-12-2016 Product paar dagen in bezit

Robuust en gemakkelijk bedienbaar

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Een robuuste keukenmachine die zich moeiteloos door zwaar deeg slaat. Door zuignappen staat deze stevig op het aanrecht en gaat er niet vandoor. Eenvoudige bediening en mooie mengkom van roestvrijstaal plus een tweede kom!

Pluspunten

  • robuust
  • voldoende vermogen

Minpunten

  • plastic blender

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Mark 30-11-2016 Product paar dagen in bezit

Bosch mum58243

Algemene score

9,0
Wauw wat een super apparaat! De mogelijkheden zijn eindeloos. Sommige assesoires zijn los verkrijgbaar. Maar je kan hem zo ver uitbreiden als je zelf wilt. Mengen, kneden, snijden, mixen, pasta maken, persen, vermalen. Alles in één! Heb hem zelf aangeschaft zodat ik mijn blender,mixer, citrus pers en snijmachine weg kan doen, scheelt weer ruimte in de kast! De zuignapjes aan de onderkant zijn ideaal hij blijft heel goed op zijn plek staan!

Pluspunten

  • Veelzijdig in gebruik
  • Makkelijk schoon te maken
  • Fijn met 7 standen
  • Beschermmandje voor de messen
  • Makkelijk in gebruik

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer