Bosch MUM58234 wit - Reviews

Specificaties
Inhoud kom
4 liter
Kleuren
wit
Vermogen
1000 watt
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 23 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,7

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

C. Rets 30-12-2016
  • Product paar dagen in bezit

Degelijke machine!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Het apparaat is zeer gemakkelijk in onderhoud en gebruik. Wijst zich vanzelf! Zeer degelijk gebouwd.

Pluspunten

  • Degelijk
  • Gemakkelijk te gebruiken
  • Veel opties

Minpunten

  • Mengkom is maar 4 Liter

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rinnie 09-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Bosch MIN 58234

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Een hele fijne machine, doet wat er wordt geschreven! Brooddeeg gaat ontzettend goed in de plastickom die erbij wordt geleverd. Ook de groentesnijder is super fijn om mee te werken. Ik ben er zeer content mee, doet wat die moet doen. Voor mij heel makkelijk te bedienen ondanks mijn beperkingen.
Dus echt zeer tevreden. En niet te vergeten; heel makkelijk schoonmaken.

Pluspunten

  • Makkelijk te bedienen /schoonmaken!
  • Niet een grote ,zware machine. Mooi design!

Minpunten

  • Nog niet ondekt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Inge 19-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super blij mee

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Vandaag het apparaat voor het eerst gebruikt om een taart te maken. Het apparaat haalt het biscuit super van de zijkant en boden af.

Pluspunten

  • doet zijn werk super

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gabriëlle 26-07-2017
  • Product paar weken in bezit

Mooi compact en veelzijdig

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Het ontwerp is mooi..echt een eyecatcher op het aanrecht. Bijna alle onderdelen kunnen in de vaatwasser. Uit te breiden met bv een gehaktmolen of pastamaker. Krachtige motor.

Pluspunten

  • Mooie vormgeving
  • Handig tasje voor losse onderdelen
  • Krachtige motor
  • Goede prijs/kwaliteit verhouding

Minpunten

  • 1e keer even uitvinden hoe alle onderdelen werken
  • Bijgevoegde DVD voegt niet veel toe aan info

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Hellen 08-07-2017
  • Product paar dagen in bezit

Zeer compleet apparaat wat doet wat het doen moet

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Na langzamerhand een gehoorbeschadiging te hebben over gehouden aan mijn oude mixer, was het tijd voor een nieuwe keukenmachine. Gekozen voor de Bosch MUM 58243 omdat deze zo heerlijk compleet is: incl. citruspers en blender, maar ook met een handig opbergsysteem. De machine staat rotsvast op ons aanrecht. Hij maakt met zijn 1000 watt motor natuurlijk wel geluid maar vele malen minder dan mijn handmixer. Ook de 2e kom is natuurlijk reuze makkelijk. De diverse onderdelen op elkaar klikken is een makkie. Er bijft niets in de kom achter, hij raakt netjes alles wat hij moet raken. Een gemak in de keuken, echt een extra paar handjes. Nu al mijn maatje in de keuken! (degelijkheid beoordeeld op uitstekend omdat alles er heel degelijk uit ziet en degelijk aan voelt. Na een week kan ik natuurijk nog niets exact zeggen)

Pluspunten

  • inclusief citruspers en blender
  • vermogen van 1000 watt
  • strak modern design
  • snoer kan in het apparaat

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sas 28-06-2017
  • Product paar dagen in bezit

Topapparaat!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Belangrijkste voor ons zijn de blender en het bereiden van deeg. Met gemak maakt het apparaat de beloofde 1,9 kg deeg! Super handig! Wat ons betreft mag de blender kom wel iets groter.

Minpunten

  • Blender kan mag van ons groter

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Marcel71 05-06-2017
  • Product paar dagen in bezit

Multi functioneel !

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Wat een geweldig appararaat ! Het is een heuse toevoeging in de keuken. Deze machine is veelzijdig en complete. De afwerking is mooi en het format van het apparaat is niet te groot waardoor het een object is dat ik graag op het keukenblad laat staan.

Pluspunten

  • Formaat
  • Compleet
  • Mooi design
  • Prijs / kwaliteit verhouding

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Me4you 01-05-2017
  • Product paar dagen in bezit

Stabiel, stil, handige accesoires

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mooi vormgegeven, handige functies, doordacht ontwerp, De extra's op dit apparaat als een extra plastic kom en de meest gebruikte keukenapparaten gaven voor ons de doorslag.

Pluspunten

  • Design
  • Meest belangrijke functies
  • Geluid (stil genoeg voor ons)

Minpunten

  • Snoer wordt niet automatisch opgeborgen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

A.C. 22-04-2017
  • Product paar dagen in bezit

Mooi gestyleerde keukenmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Veelzijdige machine, voelt stevig aan en alles is eenvoudig in elkaar te klikken. Mooie 7-traps snelheidsregeling. Veel keuze aan extra accessoires. Jammer dat er geen hakfunctie bijgeleverd wordt. Moet apart besteld worden, echter een groter volume dan 0,5 liter kan dan niet.

Pluspunten

  • Eenvoudig bedienbaar
  • Veel extras inbegrepen
  • Voelt stevig

Minpunten

  • Geen hakfuncie&hakaccessoire is max. 0,5 ltr inh.
  • losse accessoires prijzig

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

els 12-01-2017
  • Product paar weken in bezit

goede keukenmachine, werkt prima

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Kwaliteit/prijs verhouding is prima, zeker met de toen geldende teruggeef=actie die heel vlot werd afgehandeld. Al een paar keer brooddeeg gemaakt en dat doet de machine moeiteloos. Ook over de andere handelingen ben ik zeer tevreden.

Pluspunten

  • snelle bereiding vsn brooddeeg
  • makkelijk te reinigen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Tonger 08-01-2017
  • Product paar weken in bezit

Multi functioneel

Algemene score

8,0
Mooie en fijne keukenmachine. Jammer dat de rasp-schijven zo beperkt zijn, ofwel zeer grof of extreem fijn.

Pluspunten

  • Degelijk
  • Extra mengkom
  • Snoeropberging (met de hand erin duwen)

Minpunten

  • Bij het kneden van 500 gr deeg beweegt de hele arm
  • Rasp-schijf middelgrof ontbreekt
  • Linksom of rechtsom vast? verschilt per onderdeel!

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Emma 07-01-2017
  • Product paar dagen in bezit

Ook nog mooi om te zien

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Vrijdag besteld, zaterdag in huis en meteen in gebruik genomen. Alles ging perfect. Handleiding even doornemen en aan de slag. Geen moeilijk apparaat, werkt soepel. 1e baksel was n succes. Binnenkort de opzetstukken uitproberen en verwacht daar ook geen problemen mee. Bosch levert 2 beslagkommen mee, super! Ben er blij mee.

Pluspunten

  • 2 beslagkommen
  • Makkelijk in gebruik
  • Mooi apparaat

Minpunten

  • Nog niks

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Helga 06-01-2017
  • Product paar dagen in bezit

Mooie vormgeving

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Fraai vormgegeven machine. Niet lomp en neemt niet veel ruimte in. Verschillende accessoires meegeleverd. Jammer dat er niet een uitgebreidere handleiding meegeleverd is of mogelijkheid deze te bekijken op bv internet. Geluidsniveau acceptabel. Uitbreiding accessoires mogelijk maar die zijn wel prijzig.

Pluspunten

  • Vormgeving en geluidsniveau

Minpunten

  • Dure accessoires als je wilt uitbreiden

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

mariska 05-01-2017
  • Product paar dagen in bezit

Keuken topper

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Wat een topper lang nagedacht en nu denk ik veel te lang gewacht 😄
Kneden mixen smoothies snijden we hebben allles al uitgeprobeerd in een paar uurtjes.
En nu lekker verder uitproberen me te hulp van de dvd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cynthia 05-01-2017
  • Product paar dagen in bezit

mooi ontwerp en krachtige motor

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
deze mooi ontworpen keukenmachine werk perfect en met zijn krachtige motor kan hij alles aan. Ik had hiervoor een goedkope variant van dit soort machines maar deze werkte niet helemaal naar behoren zeker geen spijt van deze aankoop deze machine kan ook alles wat die andere niet kon waarmaken

Pluspunten

  • mooi ontwerp
  • krachige motor

Minpunten

  • kleine mengkom
  • geen goede afdichting van insteek garde/deeghaak

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

keukenprins 30-12-2016
  • Product paar dagen in bezit

mooie vormgeving

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
op zoek gegaan omdat ons vorige apparaat het na 20 jaar trouwe dienst begaf. De eerste indruk van deze is goed. Degelijk, staat stabiel, goed schoon te houden, en... niet onbelangrijk: het geluid valt reuze mee!

Pluspunten

  • beschaafd geluid, ook op volle snelheid
  • ziet er prachtig uit.
  • goed te reinigen

Minpunten

  • nog niet gevonden

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Kokkie 29-12-2016
  • Product paar dagen in bezit

Bosch Mum58243

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Wat een verademing!
Eindelijk een echte keukenmachine, die doet wat hij belooft.
Klopt, mixt, snijdt, raspt, mengt met het grootste gemak.
Degelijk apparaat met legio mogelijkheden.
Alle opties al uitgeprobeerd en maar 1 conclusie, dit apparaat hadden we jaren eerder moeten hebben.

Pluspunten

  • Mooi ontwerp
  • Gebruiksvriendelijk
  • Doet wat hij belooft

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob 28-12-2016
  • Product paar dagen in bezit

Zeer veelzijdige keukenmachine

Algemene score

9,0
Een zeer veelzijdige keukenmachine met veel accessoires. Tevens nog meerdere accessoires te verkrijgen voor de keukenmachine

Pluspunten

  • Veel accessoires
  • Compacte machine
  • Mooie vormgeving

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Hoek 28-12-2016
  • Product paar dagen in bezit

Compact en veelzijdig

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Erg gebruiksvriendelijk, makkelijk schoon te maken, compact en zeer fijne kom waardoor de mixer goed de bodem raakt en daardoor alles mengt. Smootiebeker en snijschijven bijgeleverder waardoor het een stuk geweldig keukenapparatuur wordt die niet in een kastje gestopt hoeft te worden!

Pluspunten

  • Vorm van de mengkom
  • Gebruiksvriendelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arlo de Rave 21-12-2016
  • Product paar weken in bezit

Krachtig en compleet

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Zeer compleet, fantastisch strak en mooi design. Krachtige motor en ideaal met 7 standen. erg praktisch met alle accessoires.

Pluspunten

  • Compleet
  • Krachtig
  • 7 standen
  • eenvoudig schoon te maken

Minpunten

  • Bij veel beslag beweegt de bovenkant

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Toon meer reviews