Bosch MUM59M55 grijs - Reviews

Best Reviewed mei 2017 Bosch MUM59M55 grijs
Best Reviewed mei 2017
Specificaties
Inhoud kom
3,9 liter
Aantal snelheden
7
Kleuren
grijs
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 50 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,1

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Ellis 24-05-2017
  • Product paar weken in bezit

Bosch MUM59m55

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Een lange tijd op internet gezocht naar de verschillen in keukenmachines, uiteindelijk voor de MUM59m55 gekozen en ik ben er enorm blij mee. Ik heb lang alles met een handmixer gedaan of bijvoorbeeld appeltaartdeeg met de hand gekneed, maar deze machine kan alles goed aan en al het deeg voldoet aan mijn eisen!
Het is een fijne keukenmachine die alles goed door elkaar mengt en nergens beetjes laat zitten. Ook is hij makkelijk in gebruik en goed schoon te maken. Het is een uitgebreide set en ik heb nog lang niet alles gebruikt, maar als je een goede keukenmachine zoekt en dit bedrag kunt besteden, zou ik zeker voor de MUM59m55 gaan.
Als de machine voor mij appeltaartdeeg maakt, kan ik ondertussen de appels schillen en is alles in een MUM van tijd klaar!
Een echte aanrader en hij staat ook nog eens heel mooi op je aanrecht!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Shalini 20-11-2017
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Amazing Machine

Algemene score

10,0
I was planning to buy a similar machine for a long time, I did my research and this was felt to be one of the best bet. After using this for 1 week, I can say that it satisfies all my requirement. Thanks Bosch for making such a machine.

Pluspunten

  • looks good
  • all the accessories

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

sandra 08-06-2017
  • Product half jaar of langer in bezit

Bosch MUM59M55

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik heb de Bosch MUM59M55 keukenmachine nu één dag in huis en ik ben al enthousiast. Zijn voorganger heb ik ook gehad. Dat vond ik al een hele fijne machine. Met veel mogelijkheden. Maar omdat ik veel zwaar volkoren brood maak. Wilde ik graag iets meer power. Waardoor de machine iets stabieler is bij hoge snelheden. Het doel van de aankoop is zeker gelukt. Deze machine is iets zwaarder en heeft meer vermogen. Hij is ook stiller. En al de extra onderdelen geven nog meer kook en bakplezier. Het is wel handig om de gebruiksaanwijzing voor gebruik even goed door te nemen. Omdat sommige dingen nogal precies moeten aansluiten. Dit ivm met extra veiligheid.
Kortom: De Bosch keukenmachine is wat mij betreft de prijs van de consumentenbond dubbel en dwars waard.

Pluspunten

  • stil
  • stabiel
  • veel extra onderdelen en mogelijkheden
  • prijs van de consumentenbond

Minpunten

  • even wennen aan werkbeschrijving

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

T.J. Bil 08-05-2017
  • Product paar dagen in bezit

Fantastische alleskunner

Algemene score

9,0
Wij hebben de Bosch keukenmachine kort geleden aangeschaft en zijn nu al erg enthousiast! Deze machine kan met het uitgebreide meegeleverde accessoire pakket vrijwel alles. Hij is handig in gebruik en de onderdelen zijn makkelijk schoon te houden doordat alles vaatwasser bestendig is. Is zijn geld dubbel en dwars waard.

Pluspunten

  • Zeer compleet
  • Makkelijk schoon te houden
  • Mooi compact design

Minpunten

  • Geen goede groentesnijder meegeleverd

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Iris Dekker 19-04-2017
  • Product paar weken in bezit

All in one machine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Dit product is fantastisch! Mijn ouders hebben 30 jaar geleden ook een bosch gekocht en tot op de dag van vandaag wordt die nog intensief gebruikt! Hierdoor heb ik deze machine ook gekocht en ik ben mega tevreden. Een machine waar alles bij zit en die nog extra uit te breiden is. Stevig, veilig en krachtig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anna 26-01-2017
  • Product paar weken in bezit

Mooi apparaat, wel even wennen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik heb de Bosch gekozen vanwege de veelzijdigheid. Ik vind echter de kom iets wat klein en hierdoor is het beslag al een paar keer over de randen heen gekomen. Misschien had ik de mixstand te hoog staan? Hij mengt alles heel goed. Vooral de platte siliconenhaak gaat mooi langs de randen. Ik vind t veel product voor je geld!

Pluspunten

  • Veelzijdigheid
  • Vormgeving mooi
  • Snoer gaat in t apparaat
  • Opbergtas voor snijschijven

Minpunten

  • Kleine kom
  • Afdekdeksel dekt niet goed af

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Liesbeth Keijzer 08-01-2017
  • Product paar dagen in bezit

Mooi design, degelijk en volledig

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Van alle keukenmachines in deze prijsklasse vind ik het design het mooist. De machine voelt degelijk aan als ook de bijgeleverde accessoires. Met de bijgeleverde accessoires kun je bijna niet meer bedenken wat de machine niet meer zou kunnen doen. Het geluid bij gebruik van de machine is prettig, niet storend. Direct begonnen met het bakken van een cake en de keukenmachine doet me weer denken aan de deegmachine van de bakkerij van mijn vroegere bijbaantje. Ben erg blij met de keukenmachine!

Pluspunten

  • Mooi design
  • Degelijke machine
  • Degelijke accessoires
  • Erg volledig in mogelijkheden
  • Geluid is niet storend

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Roy 06-01-2017
  • Product paar dagen in bezit

Mooie compacte keukenmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Vandaag hebben wij onze nieuwe Bosch MUM59M55 ontvangen. Allereerst valt op dat er erg veel accessoires meegeleverd zijn die allemaal degelijk aanvoelen. De machine is compact waardoor er op ons relatief kleine aanrecht genoeg werkruimte overblijft. De eerste recepten zijn al meteen na de eerste schoonmaak van de machine gemaakt. De tiramisu maken ging veel eenvoudiger dan met de handmixer want je kunt tijdens het mixen van de machine het volgende prepareren. Ook staat de jus al klaar voor het ontbijt morgenvroeg. Ook dit ging veel sneller dan de goedkope pers die we hebben. Ik denk dat we enkele overige apparaten niet meer lang nodig hebben. Al met al voor ons korte bezit een aanrader.

Pluspunten

  • Compacte machine
  • Krachtige motor
  • Alles voelt degelijk aan
  • Accessoires makkelijk reinigen

Minpunten

  • De opbergtas is wat klein

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Johan 30-12-2016
  • Product paar dagen in bezit

mum59m55

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Mooie machine met veel accesoires, alleen jammer dat er geen blokjes snijder bij zit. Zelf hebben wij een extra kom en een frietsnijder bij besteld, en zijn benieuwd hoe deze zal werken.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Nelleke 15-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Geweldig en veelzijdig apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Na veel vergelijken uiteindelijk gekozen voor de Bosch MUM59M55, vanwege de goede prijs in vergelijking met alle gebruiksmogelijkheden. Het is een geweldig apparaat! Blijft zelfs in de hoogste stand rustig op het aanrecht staan, maakt het meest stevige deeg mooi egaal zonder veel moeite, je kan er de groenten mee fijn hakken, raspen en je kan er heerlijke smoothies mee maken! De citruspers is een welkome aanvulling (het andere, losse apparaat kan nu weg). Alleen nog de vleesmolen uitproberen. Misschien zometeen met kerst?! Vooralsnog als een kind zo blij met deze geweldige keukenprins... eh... -machine!

Pluspunten

  • zelfs in hoogste stand een stabiele machine
  • maakt moeiteloos alle soorten deeg
  • vele gebruiksmogelijkheden
  • makkelijk schoon te maken (vaatwasser)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

E.W. 11-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Geweldige keukenmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Een paar dagen in huis en nu al niet meer weg te denken uit de keuken. Praktisch in gebruik en een sieraad op het aanrecht. Veel mogelijkheden en veel accessoires erbij.

Pluspunten

  • Multifunctioneel
  • Mooi design

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arthur 09-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede prijs/kwaliteit verhouding en veel mogelijkheden

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Erg goede prijs/kwaliteit verhouding en veel mogelijkheden. De mengkom mag iets groter, maar dan zit je gelijk aan een flink duurder model zonder al die extra functionaliteit. Losse accessoires zijn helaas vrij prijzig (plastic mengkom 20 euro, blender 50 euro, etc.) Het apparaat maakt ook niet absurd veel herrie, wat wel zo prettig is.

Pluspunten

  • Multifunctioneel
  • Erg goede prijs/kwaliteit verhouding

Minpunten

  • Dure accessoires

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Johannes uit Eindhoven 07-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Handzaam en degelijk

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Gisteren de keukenmachine ontvangen en alles uitgepakt. Vandaag gebruikt als citruspers en alle snijfuncties getest.
Het geheel ziet er degelijk uit en werkt prima. Het is wel even puzzelen voor je alle functies van de bijbehorende onderdelen door hebt en met daarbij nog drie mogelijkheden voor aansluiting en dan heb je de handleiding echt nodig. Tot nu dus werkt alles prima en ben ik erg benieuwd naar de functies met de mengkom; want daarvoor is de machine met name gekocht. De 7 standen van de aandrijving beloven veel, dus alle vertrouwen daarin. Mooie machine met veel toepassingen.

Pluspunten

  • sterke motor
  • mooi design
  • veel functies

Minpunten

  • puzzelen met de handleiding

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Tjitske Castricum 05-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bosch keukenmachine mum59mum55

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Na een hele zoektocht naar een degelijke keukenmachine gekozen voor de Bosch 59mum55.
Ik heb de keukenmachine nog te kort om alle mogelijkheden reeds te kennen. Apparaat is degelijk.
Vrienden van ons hadden dit apparaat en waren hier erg tevreden mee.
Apparaat is zeer compleet zodat je vooralsnog geen accessoires hoeft aan te schaffen.

Pluspunten

  • Geluid zacht
  • Vele mogelijkheden van de keukenmachine
  • Mooi design
  • Gemaksvriendelijk
  • de mogelijke accessoires

Minpunten

  • Nog geen een kunnen vinden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Albert Kleine 04-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Veilige degelijke alleskunner

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
De keukenmachine kenmerkt zich door degelijkheid, veiligheid. Het is een blikvanger in de keuken. De mogelijkheden die deze machine heeft zijn ongekend.

Pluspunten

  • veiligheid
  • makkelijk op te rollen snoer

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hannie 29-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijne keukenmachine.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Fijne keukenmachine voor dagelijks gebruik. Goed te onderhouden en past mooi in de nieuwe keuken. We hebben er met het hele gezin plezier van door de vele mogelijkheden wat de keukenmachine kan !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Antoinet 28-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bosch mum59m keukenmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Ik heb deze keukenmachine sinds een paar dagen nu binnen. Het apparaat ziet er fantastisch uit. Lekker compact. Een echte eyecatcher op mijn aanrecht. Afgelopen zondag heb ik hem uitgebreid getest. Zacht deeg gemaakt en brooddeeg gemaakt. Moet wel zeggen dat het apparaat met het brood deeg aardig beweegt. Hij blijft wel op zijn plek door de zeugnappen. Slagroom kloppen gaat als een tierelier! En sinaasappels uitpersen is een eitje. Maar ja er zijn zoveel accessoires om uit te testen dat ik nog niet van alles wat kan zeggen.
Maar tot nu toe heb ik totaal geen spijt van mijn aankoop.

Pluspunten

  • Echt een alles in 1 apparaat.

Minpunten

  • Het bewegen van de kom en hendel tijdens kneden.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Hannah 28-11-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Zeer degelijke, compacte keukenmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Na lang research gedaan te hebben en veel machines met elkaar te hebben vergeleken, kwam deze Bosch MUM59M55 voor mij als winnaar uit de bus. In eerste instantie vanwege het hoge aantal Watt, de vele verschillende functies en relatief aangename prijs.

Bij het uitpakken van de doos moet je even geduld hebben, het is even puzzelen hoe alle onderdelen werken, maar gelukkig heeft Bosch per onderdeel een aparte handleiding, dat maakt het een stuk eenvoudiger. Enthousiast als ik was, heb ik alles direct uitgeprobeerd, en ik ben zeer tevreden. De algehele eerste indruk van het apparaat: een heel mooi ontwerp, stevig, niet te groot. Het geluid dat de machine produceert is vrij stil, voor een keukenmachine. Dan nu, de verschillende functies van de MUM59M55:

De chopper is een fijn, compact en stevig glazen potje, geleverd met een handige deksel zodat je hetgeen je hebt gemaakt, goed kunt opbergen. Ook de mini-blender (0.5l) is degelijk, deze is van kunststof zodat het niet te zwaar is wanneer je je verse smoothie o.i.d. mee zou willen nemen onderweg.
De foodprocessor is geweldig, deze is van stevig kunststof en werkt als een trein. Ik heb hem direct gebruikt om pindakaas mee te maken, heerlijk! Hij is zeer breed inzetbaar, en mocht je een kleine hoeveelheid willen vermalen is daar de chopper. De diverse snij- en raspschijven doen het ook prima, let wel op wanneer je iets kleins (bijvoorbeeld een rood pepertje) wilt snijden of raspen; hier heeft de machine een beetje moeite mee.
De garde neemt alles mee wat in de kom zit, en wanneer je de machine stopt, maakt de garde zijn ronde af zodat, wanneer je de draaiarm omhoog zet, hetgeen nog aan je garde zit mooi in de kom valt. Heel fijn.
Als ik een minpuntje zou moeten noemen, is het dat de citruspers wel wat kracht kost, en je kunt wat spetters op het aanrecht verwachten.
Ik heb de vleesmolen nog niet geprobeerd, dus daar kan ik nog niets over zeggen.

Al met al beveel ik deze machine ten zeerste aan!

Pluspunten

  • Mooi, stevig ontwerp
  • Aangename geluidsproductie
  • Veel verschillende mogelijkheden
  • Flinke motor van 1000 Watt
  • Veel verschillende standen

Minpunten

  • Spetters bij gebruik citruspers

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frans 23-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

keukenmachine mum59m55

Algemene score

10,0
Het is een geweldige machine. mooi design en hij doet wat er wordt beloofd. ziet er echt perfect uit en doet zijn werk uitstekend. als ik dan ergens tegen aan ben gelopen is het de matige uitleg van de bediening en montage hulpstukken. uiteindelijk kom je er wel uit maar dat meg wel een stuk duidelijker.

Pluspunten

  • doet absoluut wat hij moet doen en is geluidsarm
  • mooi design en kwalitatief uitstekend

Minpunten

  • uitleg bediening en montage hulpstukken

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

MUM59M55 21-11-2017
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Weigert te mixen

Algemene score

5,0
Hij is mooi en mixt perfect, veel mogelijkheden. Alleen weegt het ding een ton, kan je het niet even verschuiven want er zitten voor stabiliteit zuignapjes aan de onderkant. Daarbij weigert het vaak te mixen omdat er dam een minidingetje fout zit en geeft het geen melding wat er dan aan mankeert. Dan zijn er simpele dingen die niet goed zitten maar het is een hele klus om te ontdekken wat, en zit je zo een half uur je rot te zoeken hoe en wat. Ik vind het een rotding, maar mijn zusje vindt het geweldig en zou het een tien geven. Het is natuurlijk ook dom als dat ene klepje er niet goed op bleek te zitten. Dus volgens haar is er niks mis mee en ligt het aan mij

Pluspunten

  • Mooi design
  • Mixt goed

Minpunten

  • Zwaar
  • Voor die mixt ben je lang verder

Review criteria:

Uitstekend
Onvoldoende
Goed

Reageer

Toon meer reviews