Bosch MUM58720 grijs, rood, roestvrijstaal - Reviews

Specificaties
Inhoud kom
4 liter
Aantal snelheden
7
Kleuren
grijs, rood, roestvrijstaal

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 34 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,8

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

albert 08-07-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

compacte keukenmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
heb eerst een ander merk gehad,deze ging in rook op naar 25 mnd.,daarom uiteindelijk voor een merk keukenmachine gekozen,ziet er in 1e instantie veelbelovend uit
Geschreven voor: Bosch MUM58720 grijs, rood, roestvrijstaal

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

keukenmachine mum 58720 21-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

geweldig apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
geweldig apparaat voldoet aan de eisen goede prijs kwaliteit verhouding

makkelijk te bedienen ik ben er erg tevreden over
Geschreven voor: Bosch MUM58720 grijs, rood, roestvrijstaal

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk 01-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede kwaliteit

Algemene score

8,0
Aangenaam verrast door de goede kwaliteit en het weinige geluid dat de machine maakt. Prettig in gebruik. De accessoires die aangeboden zijn prijzig, maar die heb ik niet nodig dus niet aangeschaft.

Pluspunten

  • kwaliteit
  • geluid

Minpunten

  • prijzige accessoires
Geschreven voor: Bosch MUM58720 grijs, rood, roestvrijstaal

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

ITSME 04-02-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Compact en zeer complete Keukenmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Zeer compacte MUM keukenmachine van Bosch tegen een betaalbare prijs.
Echt een alles-kunner of het nou gaat om roeren van cakebeslag, kneden van brooddeeg, kloppen van eiwitten of slagroom, raspen, snijden van groente en fruit maar ook met een krachtige blender.
Alle hulpmiddelen zijn handig op te bergen in de meegeleverde hoes die daarna weer precies past in de mengkom.
Eeenvoudige bediening. Door zuignappen staat de machine stevig op uw werkblad en I love the coleur
Super raad geen andere machine meer aan.

Pluspunten

  • Compact
  • Staat stevig op een aanrecht
  • mengkom, blender zijn gemakkelijk te vergrendelen
  • Ook voor mensen met minder kracht in hun handen
  • handig opbergsysteem voor accessoires

Minpunten

  • netwerkkabel mocht wel iets langer zijn
Geschreven voor: Bosch MUM58720 grijs, rood, roestvrijstaal

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marielle 29-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super snel apparaat, degelijke kwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Vandaag dit nieuwe speeltje gekregen en direct koekjes gebakken. Met 2 minuten mixen heerlijk en mooi deeg en lekkere koekjes! Mooi design, mooie kleur echt een aanwinst voor de keuken!!

Pluspunten

  • Super snel
  • Mooi design
Geschreven voor: Bosch MUM58720 grijs, rood, roestvrijstaal

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Els 28-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fantastisch mooi design

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Ik heb dit apparaat gekocht omdat het ten eerste een Bosch is en ik over Bosch apparaten heel erg tevreden ben. Het is dan ook niet mijn eerste Bosch. Dan is de uitstraling van dit apparaat heel mooi, neemt niet zoveel ruimte in, dus compact, en kan bijna alles voor die prijs.
Geschreven voor: Bosch MUM58720 grijs, rood, roestvrijstaal

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marian 14-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekregen

Super Mooie uitstraling

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Supermooie keukenmachine, zeer krachtige motor en leuke toebehoren erbij en je kunt ook nog toebehoren los kopen was fantastisch

Pluspunten

  • Toebehoren los verkrijgbaar

Minpunten

  • Eigenlik geen
Geschreven voor: Bosch MUM58720 grijs, rood, roestvrijstaal

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Roosje 08-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie Design keukenmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
De keukenmachine is een aanwinst voor je keuken. veel mogelijkheden van mixen tot kneden van de deeg.
Een mengbeker om heerlijke smoothies mee te bereiden is er bijgeleverd. zo ook rasp, snijbladen om je groente of fruit fijn mee te maken. De snoer kan je opbergen in een speciale behuizing van de machine. Kortom bij twijfel deze machine WEL kopen!!

Pluspunten

  • Top keukenmachine

Minpunten

  • geen. niet kunnen vinden.
Geschreven voor: Bosch MUM58720 grijs, rood, roestvrijstaal

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Amber 15-11-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooie compacte machine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Gekozen om compacte bouwvorm, machine is stil, en het 1000 watt motor vermogen. goede mixwerking is terug te vinden in bakresultaat

Pluspunten

  • Mixer werkt erg goed
  • compact

Minpunten

  • kracht oprol mechanisme snoer is wat zwak
Geschreven voor: Bosch MUM58720 grijs, rood, roestvrijstaal

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Andre 12-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Kwlaiteit/ prijs

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Na veel wikken en wegen gekozen voor een Bosch keukenmachine. Op vrijdagavond besteld en de volgende ochtend al ontvangen. Het product is degelijk gemaakt. De zuignappen zijn fijn bij het gebruik op de aanrecht. De bijgeleverde accessoires zijn voldoende voor wat ik er mee wil doen. Nee, ik ga niet oefenen voor heel holland bakt.

Pluspunten

  • compacte vormgeving
  • gebruiksgemak

Minpunten

  • nog niet ontdekt
Geschreven voor: Bosch MUM58720 grijs, rood, roestvrijstaal

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paul C. 03-11-2017
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Krachtige, goedwerkende keukenmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mooie krachtige keukenmachine, die waar maakt wat beschreven wordt door de fabrikant. Van alle gemakken voorzien en je oude andere keukengereedschap kan naar hergebruik. Deze Bosch gekocht omdat de vorige Bosch na 8 jaar intensief gebruik toe was aan een rustige oude dag in het Bosch museum. OOK omdat je voor € 100,- meer t.o.v. andere machines een bijzonder produkt hebt.
TIP: koop alleen een keukenmachine voor € 120,- of minder als je die niet wekelijks of vaker gaat gebruiken.

Pluspunten

  • (bijna) professioneel apparaat
  • genot om mee te werken
Geschreven voor: Bosch MUM58720 grijs, rood, roestvrijstaal

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ellen 18-05-2017
  • Product paar dagen in bezit

Goed apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Na vele jaren gebruik heeft mijn bosch multiprakticum het begeven, dus er moest een nieuwe komen.
Ik heb voor deze gekozen omdat de duurdere apparaten te zwaar en te groot zijn. Maar deze doet wat hij moet doen, ging mijn oude nog aan de wandel bij zwaar deeg, deze blijft keurig staan! Prachtig deeg, snijbonen goed gesneden, blender makkelijk schoon te maken, sneller dan mijn oude blender.
Wel was het een puzzel om de kom goed te plaatsen, de uitsparing moet achter, dat is niet duidelijk in de beschrijving. Ik heb ook de citruspers erbij besteld, die is wel erg hoog, gelukkig ben ik lang, maar voor kleine personen is dat niet handig.

Pluspunten

  • Mooi design
  • Voldoende power met 1000 Watt

Minpunten

  • Summiere beschrijving
Geschreven voor: Bosch MUM58720 grijs, rood, roestvrijstaal

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Nicole Goes 15-05-2017

Mega gelukkig mee.

Algemene score

10,0
Snel, krachtig en erg makkelijk in gebruik. Zoveel apparaten ineen en ben zeker van plan om 'm uit te breiden. Wat een oneindige mogelijkheden.
Geschreven voor: Bosch MUM58720 grijs, rood, roestvrijstaal
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Wilco 14-05-2017
  • Product paar dagen in bezit

Handige veelzijdige machine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Deze machine kan (bijna) alles wat je wilt bij een keukenmachine. Bijgeleverde accessoires zijn handig. Wij gebruiken hem veel voor het bakken (kneden van deeg). Hierbij is het motorvermogen van 1000 watt wel handig.

Pluspunten

  • Motorvermogen
  • meegeleverde accessoires
Geschreven voor: Bosch MUM58720 grijs, rood, roestvrijstaal

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Tineke51 06-05-2017

Ontzettend makkelijk apparaat

Algemene score

10,0
Erg handig in gebruik. Blender, kom, garde etc. zij makkelijk te bevestigen. Bovendien past de kleur prima in de keuken.
Geschreven voor: Bosch MUM58720 grijs, rood, roestvrijstaal
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

L. Hendriks 04-05-2017
  • Product paar weken in bezit

Compacte zeer complete keukemachine!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Een super mooie elegante keukenmachine die niet veel ruimte in neemt. Het snoer kan in het apparaat opgeborgen worden (helaas niet automatisch, moet handmatig). Veelzijdig apparaat met drie snij - schijven, een blender, een deeghaak en twee kloppers.

Pluspunten

  • Compact
  • Elegant
  • Veelzijdig
  • gemakkelijk uit te breiden

Minpunten

  • handmatig snoer oprollen
  • dure uitbreidingen
Geschreven voor: Bosch MUM58720 grijs, rood, roestvrijstaal

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Marco 15-01-2017
  • Product paar weken in bezit

geweldig

Algemene score

8,0
veelzijdig apparaat met goede prijs-kwaliteitverhouding. Design is ook top. De eerste indrukken zijn goed.

Pluspunten

  • veelzijdig
  • design
  • stevig
Geschreven voor: Bosch MUM58720 grijs, rood, roestvrijstaal

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Netty 11-01-2017
  • Product paar dagen in bezit

Mooi design

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Mooie degelijke machine- laag geluidsnieveau en eenvoudige bediening en werkt perfect. Handig accessoire tasje

Pluspunten

  • mooi
  • degelijk
Geschreven voor: Bosch MUM58720 grijs, rood, roestvrijstaal

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Sophie 09-01-2017
  • Product paar dagen in bezit

Rode keuenmachine .

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik heb deze keuken machine gekocht voor zn 1000 w vermogen .Maar met 350 gr broodddeeg ,ging de bovenkap hevig tekeer .Ik ben hier niet gerust over hoe lang dit goed gaat ,zeker met grotere hoeveelheden deeg !! Voor de andere handelingen cake beslag, citrus pers ,is apparaat goed.

Pluspunten

  • Mooi design
  • Mooie kleur rood
  • Makkelijke bediening

Minpunten

  • Kap beweegt erg mee met brood beslag
Geschreven voor: Bosch MUM58720 grijs, rood, roestvrijstaal

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Bep 08-01-2017
  • Product paar dagen in bezit

Prachtig rood!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Wilde al lang een keukenmachine met veel mogelijkheden en kwam uit bij deze MUM58720. Vandaag ontvangen, maar tot nu toe ziet het er veelbelovend uit!
Geschreven voor: Bosch MUM58720 grijs, rood, roestvrijstaal

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews