Kenwood KMX750AR rood, roestvrijstaal - Reviews

Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 9 reviews die zijn achtergelaten voor de Kenwood KMX750AR rood, roestvrijstaal op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,8

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Baba 05-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Sturdy and beautiful looking machine

Geschreven voor: Kenwood KMX750AR rood, roestvrijstaal

Algemene score

9,0
Strong and heavy product and has no plastic parts :) First experience has been good but it's been only couple of days. I will update the review after some use

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

EdK 14-01-2021
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Fijne machine

Geschreven voor: Kenwood KMX750AR rood, roestvrijstaal

Algemene score

9,0
Mengt goed en snel. Ik heb ‘m al voor koekjes, taart, brood en pannenkoekenbeslag gebruikt. Ook zwaar deeg is geen probleem. Gaat wel ‘aan de wandel’ wanneer het erg zwaar wordt dus houdt ‘m in de gaten. Makkelijk schoon te maken aangezien alles in de vaatwasser kan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dave 13-01-2021
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Kenwood keukenmachine KMX750AR

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KMX750AR rood, roestvrijstaal

Algemene score

9,0
Goed en degelijk product, doet wat er over is geschreven. Eenvoudig schoon te maken. De anti-spat deksel is ook erg handig. Scheelt extra schoonmaak. Heb hem nu 2 maanden in bezit en zeer tevreden.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeroen 30-12-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Pracht apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KMX750AR rood, roestvrijstaal

Algemene score

10,0
Na lang zoeken dit apparaat gekozen om kwaliteit en mooi uiterlijk, maar ook betaalbaar tov andere merken. Apparaat staat prachtig op het aanrecht, echt een mooie eyecatcher. Daarbij is de machine ook erg fijn in gebruik en makkelijk te bedienen met de draaiknop. Het apparaat voelt erg degelijk aan en staat stevig op het werkblad. Daarnaast maakt het product ook wat herrie als het op de hoogste stand staat, maar je kunt nog steeds een gesprek houden ondertussen, dus dat is ook super!

Pluspunten

  • Mooi uiterlijk
  • Prachtige vormgeving

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rick Vermeer 29-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Degelijkheid en zeer mooi!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KMX750AR rood, roestvrijstaal

Algemene score

8,0
We wilden een krachtige machine om ook deeg te kunnen maken. tevens wil het oog ook wat!
Bij de ingebruikname waren wij zeer verrast door de krachtige machine. tot nu toe geen spijt van deze keuze. We hopen nog veel lekker gerechten ermee te bereiden!

Pluspunten

  • degelijk
  • geen, tot weinig plastic onderdelen

Minpunten

  • vrij kort snoer.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Familie 27-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi design

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KMX750AR rood, roestvrijstaal

Algemene score

8,0
Mooi apparaat, dieprode kleur. Hij blijft door zijn gewicht goed op het aanrecht staan. We zijn echt in een bakflow terecht gekomen.

Pluspunten

  • goede prijs/kwalliteit verhouding
  • design

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

ACW 02-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima mixer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KMX750AR rood, roestvrijstaal

Algemene score

9,0
Mooie kleur. Zwaar waardoor hij goed blijft staan tijdens mixen. Zeer degelijk apparaat met grote ballongarde en stevige vlinderhaak en deeghaak.

Pluspunten

  • Degelijk
  • Werkt uitstekend
  • Goed merk

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Johannes 26-11-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Uitstekende machine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KMX750AR rood, roestvrijstaal

Algemene score

9,0
Als je hem uit de verpakking haald merk je al de zware kwaliteit werkt fantastisch een echte aanrader

Minpunten

  • Geen
  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan 24-11-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

voldoet aan de verwachting

Geschreven voor: Kenwood KMX750AR rood, roestvrijstaal

Algemene score

8,0
omdat onze vorige keukenmachine niet voldeed zijn we op zoek gegaan naar een zwaarder model wat in staat is om brooddeeg goed te mengen, deze keukenmachine voldoet daar aan. bovendien staat deze zeer mooi in de keuken en is het een echte eyecatcher. bovendien bied deze machine de mogelijkheid voor uitbreiding door de beschikbare diverse accessoires.

Pluspunten

  • voldoende zwaar om brooddeeg te mengen
  • mooi design

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer