Kenwood KMX750AW wit - Reviews

Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 10 reviews die zijn achtergelaten voor de Kenwood KMX750AW wit op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,1

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Patrick 11-05-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Top apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KMX750AW wit

Algemene score

8,0
Hij kan het zelfde als de kitchenaid alleen scheelt hij aanzienlijk in de prijs een echt aanrader voor iedere hobby kok/patisier

Pluspunten

  • Klopt goed
  • Weinig herrie

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Koen van B. 05-05-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijne en robuuste keukenmixer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KMX750AW wit

Algemene score

8,0
De prijs-kwaliteitverhouding van deze keukenmixer is erg goed. De machine voelt erg robuust aan en kneedt zonder moeite door allerlei dingen. Ook zwaar brood- of pizzadeeg is geen probleem. De RVS kom is groot genoeg maar past ook prima in de vaatwasser. Aanrader!

Pluspunten

  • Robuuste behuizing
  • Krachtig voor kneden van deeg
  • Accessoires voor slagroom, deeg etc.

Minpunten

  • Niet alle kleuren deden mee met de cashback actie.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bart 16-04-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Sterke machine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KMX750AW wit

Algemene score

8,0
Lang gezocht naar een geschikte mixer. Op aanraden van familie deze gekocht in geheel wit. Mooie mixer met krachtige motor.

Pluspunten

  • Sterke motor
  • Eenvoudig schoon te maken

Minpunten

  • Enkel mixen, geen andere functies

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MARK 07-04-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Wat een fijne machine mijn dochter is nog wel blijer dan ik!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KMX750AW wit

Algemene score

10,0
De machine is totaal wat ik er van verwachte. Ik las wat over veel geluid maar ik vind het erg meevallen. Hij maakt mooi deeg, beslag en slaat de beste merengue. Ik raad iedere fanatieke thuisbakker dit apparaat aan met zijn uitstekende prijs kwaliteit verhouding.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

superr 04-04-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

perfeckte machine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KMX750AW wit

Algemene score

10,0
wat een machine zeg doe het perfect raad iedereen aan vooral met zware deeg is heel simpel en de vormgeving is heel moie
materiaal is sterk

Pluspunten

  • makkelijk in gebruik,
  • sterk, mooie vormgeving ,niet duur

Minpunten

  • geen
  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fred 31-03-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Robuuste machine.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KMX750AW wit

Algemene score

9,0
Gemakkelijk bestellen. Keurig op tijd geleverd zonder gedoe. Goed verpakt en goede handleiding in het Nederlands.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

kb 29-03-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

top apparaat

Geschreven voor: Kenwood KMX750AW wit

Algemene score

9,0
Wat een krachtige machine, ik maak graag zelf brood daarvoor heb je wel een krachtige machine nodig, dat is deze kenwood. hij is makkelijk in gebruik, ook goed schoon te maken en een compacte goed leesbare handleiding.

Pluspunten

  • krachtig
  • stalen kneedhaak
  • compacte handeleiding

Minpunten

  • zware machine

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Soof 05-01-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Super

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KMX750AW wit

Algemene score

10,0
Wilde deze keukenmachine al heel lang hebben. Tijdens Black friday gekocht in de actie. Behalve dat hij supermooi is, issie ook heel gebruiksvriendelijk. De onderdelen zijn makkelijk schoon te maken en het geluid is ook niet al te hard. Ben erg tevreden.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Willem 30-11-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Solide gebouwd en met de minimale accesoires

Geschreven voor: Kenwood KMX750AW wit

Algemene score

9,0
Prima machine voor de prijs. Solide gebouwd en met de nodige accessoires. Je hebt de mogelijkheid om de machine uit te breiden met meer opties, maar die zijn vrij snel prijzig

Pluspunten

  • Stevig
  • Eenvoudig te bedienen

Minpunten

  • Vrij luidruchtig

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bart 26-11-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Professionele indruk

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KMX750AW wit

Algemene score

10,0
Zelf heb ik in meerdere keukens gewerkt en met verschillende professionele mixers gewerkt. Deze past er zo tussen! De grote van de kom is perfect voor huiselijk gebruik en alle snelheden die je nodig hebt zitten erop. Ook voelt hij erg professioneel aan, is stevig en staat mooi op het aanrecht. In vergelijking met andere mixers is deze mooi geprijsd. Bij andere merken was ik meer geneigd een kleinere kom te nemen om in de prijs te besparen, bij dit product heb ik een mooi grote kom voor een goede prijs. Aanrader!

Pluspunten

  • Grote van de kom
  • uiterlijk

Minpunten

  • maakt geluid bij hardste stand

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer