Kenwood Keukenrobot Cooking Chef XL grijs - Reviews

Voeg toe aan vergelijker Prijs volgen
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 12 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Kenwood Keukenrobot Cooking Chef XL grijs op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,2

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Ms Botwin 20-07-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Beste Keukenmixer tot nu toe!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Het is gewoon een geweldige alleskunner! wat een beest van een machine is dit zeg!

Pluspunten

  • Kwaliteit / Degelijkheid
  • In bedrijf is hij behoorlijk stil
  • Veel mogelijkheden
  • Erg krachtige motor

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

t**i@h**l.com 03-07-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

heel goed

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik heb jaren geleden een kenwood chef gekocht, super blij mee. deze nieuwe kan nog veel meer doen. super kwaliteit.

Pluspunten

  • goei kwaliteit
  • veel attachments

Minpunten

  • moet een adapter kopen voor oude attachements
  • zwaar

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Sanne 02-06-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Enorm fijn!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Deze keukenmachine is echt een aanrader.
Enorm makkelijk en fijn in gebruik.
De machine mixt krachtig, waardoor je grote hoeveelheden mix in 1 keer kan maken. Ook handig in het schoonmaken, geen kleine gaatjes of kuiltjes waar je moeilijk bij komt. Het bespaart veel tijd dat de machine kan verwarmen en wegen.

Enorm blij met dit product en raad het echt aan iedereen aan!

Pluspunten

  • Weegschaal
  • Verwarmende functie
  • Groot
  • Makkelijk schoon te maken

Minpunten

  • Prijs

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

p**3@h**l.com 05-04-2022
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Algemene score

8,0
Prima machine krachtig maar kook functie en temperatuur systeem niet duidelijk

-------------------------------------------
Goed product mooie vormgeving sterk en solide. Prima prima prima prima prima

Reageer

m**e@h**l.com 02-01-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

De beste uitgebreide keukenhulp

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Doordat er dikwijls taarten of met chocolade gewerkt wordt. is dit het perfecte produkt. Weegschaal, inductie, mixer en met wat diverse accessoires zorgt dat het werkt een stuk eenvoudiger en sneller werkt.

Pluspunten

  • sterk
  • uitgebreid
  • makelijk bedienbaar

Minpunten

  • zwaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Agnes 01-01-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Aanrader!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Blij met mijn aankoop!
De kenwood Cooking Chef XL is een beetje de Porsche onder de keukenmachines.
Robuust, talloze waardevolle fucties en bovenal veel gebruiksgemak.
Een pareltje op je aanrecht!

Pluspunten

  • Robuust
  • Multifunctioneel
  • Uitbreidbaar met accessoires

Minpunten

  • Aan/uit knop op onhandige plek

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

w**n@g**l.com 18-12-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht
Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ziet er mooi uit. Erg groot. Nog niet gebruikt. Dat gaan we vanavond eens testen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Ron.J 27-10-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Veelzijdige Keukenmachine.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik zocht een goede betrouwbare keukenmachine waarmee ik verschillende gerechten mee kon maken en kneden.
Aangezien dit mijn allereerste aankoop is (een keukenmachine) heb ik veel reviews bekeken en videoclips waarbij verschillende merken en types werden gedemonstreerd.

Kenwood kwam voor mij persoonlijke als beste uit de test en gezien dit type ook nog eens een kook/stoom functie heeft was mijn keuze gemaakt. Ik heb hem bij levering meteen getest ook met alle accessoires die er bij zitten en ben zeer tevreden en blij met de aanschaf van dit apparaat.

De bediening en het navigeren door het menu is zeer gemakkelijk en gebruiksvriendelijk, ben benieuw wat verdere mogelijkheden zullen zijn met de mogelijke toekomstige software updates.
Voor nu word het lekker veel uitproberen wat er mogelijk is.

Pluspunten

  • Kook en stoom functie
  • accessoires zijn uitwisselbaar met andere types
  • Snel menu met voorinstellingen

Minpunten

  • Geen verkoop actie met een extra schaal

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Charlotte 04-06-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijne en intuitieve keukenmachine!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Makkelijk in gebruik, veel hulpstukken standaard voorzien. Krachtig motor en ontzettend veelzijdig in gebruik. Ik twijfelde of ik deze moest kiezen of de Chef Patissier XL versie, maar ben heel blij met de keuze voor de Cooking Chef XL (KCL95.004SI). Het grote voordeel vind ik hier dat de temperatuur tot op de graad kan worden ingesteld. Vooral voor gerechten zoals Lemoncurd, vla e.d. is deze toch wel erg handig. Ik zou hem zo weer kopen.

Pluspunten

  • Temperatuur op graad nauwkeurig in te stellen.
  • Veel accessoires standaard erbij.
  • Groot volume.
  • Krachtige motor.
  • Veel functionaliteiten.

Minpunten

  • Slechts één kom.
  • Door gewicht lastiger te verplaatsen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ed_cook 03-05-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

degelijk materiaal,handige montage

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
het is een geweldige machine , die al onze verwachtingen volbrengt , de juiste degelijke materialen vinden wij ook belangrijk, geen antibaklaag maar RVS!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Slawomir 07-04-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Leuk

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Die is heel goed en je kan makkelijk mee werken, ik gebruik Die hero vaak en Die maakt het eten snel en lekker.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wim B. 27-03-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Kenwood chef XL keukenmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Heb deze machine een paar dagen in gebruik dus moet alles nog uitproberen. Cake mix en slagroom gaat prima en ga ook nog brooddeeg kneden maar dat zal geen probleem zijn met deze krachtige motor. Het is een stevige metalen machine en staat ook stevig wanneer hij werkt en trilt nauwelijks. Ik vindt het zeker een aanwinst voor de keuken en dus een aanrader waar je geen spijt van zal krijgen

Pluspunten

  • Stevige zware machine
  • Behuizing metaal
  • mengt moeiteloos cake mix en slagroom

Minpunten

  • geen
  • geen

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer