Kenwood KMX750AB zwart, zilver - Reviews

Voeg toe aan vergelijker Prijs volgen
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 33 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Kenwood KMX750AB zwart, zilver op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,0

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

h**s@t**t.nl 22-12-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Top pruduct

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Een stevig robuust apparaat dat sterk is voor alle bakmixen. De mogelijkheid voor uitbreidings hulpstukken is geweldig.

Pluspunten

  • Veel mogelijkheden
  • Goede kwaliteit
  • Stevig

Minpunten

  • Zwaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

j**r@h**l.com 22-04-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Keukenmachine Kenwood

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Top apparaat. Voor het eerst dat wij een keukenmachine hebben aangepast, maar deze bevalt super.

Reageer

Astrid 04-04-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Robuust apparaat met veel mogelijkheden

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Voor dit apparaat gekozen, omdat ik een zwaardere machine wilde met goede mogelijkheden. Deze voldoet er tot nu toe helemaal aan! Mooi design ook, dus staat mooi in mijn keuken.

Pluspunten

  • Zwaar, staat stevig op het aanrecht
  • instelmogelijkheden

Minpunten

  • nog niet gevonden, pas paar dagen in bezit

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Romina 31-03-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie machine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Erg mooie en degelijke machine waar ik nog veel gebruik van ga maken.

Het gemak waarmee je de machine kunt gebruiken is erg eenvoudig.
Doordat er aan de mengkom een handvat heeft is deze erg fijn om te gebruiken.

Pluspunten

  • Handvat aan mengkom

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

DriesvanZand 14-01-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

keukenmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
sinds enkele weken in huis. voldoet uitstekend aan de verwachtingen die je stelt aan een dergelijke mooie krachtige keukenmachine. maakt weinig geluid en is gebruikersvriendelijk. bediening van het apparaat is simpel. De spatdeksel is een hele grote plus. schoonmaken klaar in een handomdraai.

Pluspunten

  • spatdeksel
  • grote stalen mengkom

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nicole 10-01-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Krachtig en doet wat hij beloofd

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Ik wilde en zware (lees: niet "lopende"), krachtige machine welk al bij de eerste mengpoging alle de ingrediënten "meeneemt". Deze mixer voldoet an al deze eisen. Ik ben overtuigd!

Pluspunten

  • Krachtig
  • Mengt prima

Minpunten

  • Tillen is wat moeilijk
  • Bijvoegen van ingrediënten soms wat lastig

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Karolina 07-01-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Vriendelijk in gebruik en stralend mooi

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Het is onvervangbaar hulpje in de keuken waar veel gekocht en gebakken is. Ik gebruik hem regelmatig en ben super tevreden over. Het is makkelijk in gebruik, werk stil ivm met andere keukenmachine die ik had. De prijs is goed en acceptabel ivm met concurrentie. Bovendien ziet er super mooi uit. Echt een eyecatcher!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

G. 18-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Blikvanger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Robuust, mooie uiterlijk. Degelijke kwaliteit.
Het merk, daar betaal je natuurlijk ook voor.
Gebruik gemaakt van de € 40 cashback.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Raj 17-12-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Robuust, sterk en netjes

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Heb de kmix gekocht als cadeau voor m'n vriendin die van bakken houdt. Ze was er enorm blij mee en gebruikt hem nu met regelmaat

Pluspunten

  • Robuust
  • Sterk

Minpunten

  • Wel groot

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Anja 13-12-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Sterke machine, superieure uitstraling van perfect materiaal

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Sterke machine, superieure uitstraling van perfect materiaal. Wij willen dit produkt zeker veel gaan gebruiken en accessoires erbij gaan bestellen en zeker aanbevelen bij andere klanten.

Pluspunten

  • uitstraling
  • sterk materiaal

Minpunten

  • nog niet gevonden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Carmen10 11-12-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Topmachine!!!!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Op zoek naar een keukenmachine met vele opties in één. Handig te bedienen, van alle gemakken voorzien. Mooie uitstraling.

Pluspunten

  • Vele mogelijkheden
  • Doet wat ie zegt wat ie moet doen

Minpunten

  • Nog geen ontdekt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marc 09-12-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prima keukenmachine, hele goede kwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Wordt nu al meer gebruikt dan alle andere apparaten die van slechtere kwaliteit waren.
Het is al meteen merkbaar hoe goed dit appartaat werkt en van goede kwaliteit is.

Zeker een aanrader.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ger 09-12-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

stabil, krachtig en mooi is de KMX750AB

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Gekozen heb ik ervoor omdat deze op het moment van aankoop goedkoper was dan de andere bekende merk, was meer dan 100 Euro verschil.
Maar ik ben rondom tevreden en het voelt niet als een compromis om deze gekocht te hebben en niet de andere.
Voor mij is ze echt een aanrader.
Had ik zoiets maar al 300 jaar geleden gekocht.

Pluspunten

  • stabil
  • krachtig

Minpunten

  • extra toebehoren prijzig

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Aleksandra 09-12-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Een zeer solide en zware robot

Algemene score

10,0
Het lijkt op Kitchenaid, maar het is goedkoper! Zeer degelijk gemaakt, mooi van uiterlijk. Ik ga het binnenkort testen, hoewel ik weet dat dit merk me niet zal teleurstellen. Ik raad ten zeerste aan

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

dp 08-12-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

groot scherm

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
goed prijs, top mixer , stabiel, geluidsniveau is prima. mixed mooie slagroom en eiwitten. mooie kenwood keukenmachine.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Olga 07-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Degelijk apparaat

Algemene score

9,0
Ik heb de Kenwood Kmix750 vanmorgen voor het eerst gebruikt voor het maken van brooddeeg. Inzetten/wisselen van de verschillende onderdelen is heel makkelijk en logisch. De machine komt degelijk over en kneedt het deeg goed door. Blij met deze aankoop!

Pluspunten

  • degelijk apparaat
  • kneedt goed

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Zoef 06-12-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Klein maar wel krachtig

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
We hebben deze gekocht omdat de andere kenwood eigenlijk te groot was geworden,deze is groot genoeg voor wat te maken voor 4 personen.slagroom kloppen gaat goed en harde deeg soorten kan hij ook aan.ben tot nu toe tevreden.

Pluspunten

  • Klein maar krachtig
  • Past makelijk in de keukenkast

Minpunten

  • Weinig spullentjes om bij tekopen

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Jeroen Scholten 06-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Kenwood KMX750AB Topmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Heerlijk om te banken terwijl er voor je gemixt word. Mis nog wel de accessoires voor het leegmaken van de kom. Nu een paar gebakken en bevalt goed. Fijn dat alle onderdelen in de vaatwasser kunnen.

Pluspunten

  • meerdere standen in te stellen
  • komt goed door het beslag heen

Minpunten

  • veel ruimte
  • accessoires niet compleet

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Ries 06-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie, stevige mixer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik heb dit product gekozen vanwege de goede prijs-/kwaliteitverhouding. We hebben de mixer nu een aantal keer gebruikt en we zijn dik tevreden! Mooie, stevige mixer die alles aankan wat we tot nu toe hebben geprobeerd.

Pluspunten

  • Mixt goed, ook brooddeeg
  • Mooi design

Minpunten

  • Maakt best veel geluid

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob 05-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Erg degelijk!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Op zoek naar een machine ter vervanging van de handmixer. Wel nog gekeken naar het bekende dure merk maar deze is qua prijs/kwaliteit verhouding veel aantrekkelijker. Erg mooi design en degelijke materialen.

Pluspunten

  • Degelijkheid
  • Design

Minpunten

  • nog niets

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews