Kenwood FDM313SS zilver - Reviews

Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 40 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Kenwood FDM313SS zilver op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,4

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

S**s@g**l.com 07-05-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prima keukenhulp

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood FDM313SS zilver

Algemene score

8,0
De machine is breed inzetbaar dankzij alle hulpstukken. Ook makkelijk in gebruik

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Martine 26-03-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood FDM313SS zilver

Algemene score

8,0
Doet wat het moet doen.
Goede instructies.
Lekker veelzijdig.
Prima product.
Helpt bij makkelijker gezonder leven

Pluspunten

  • Kan noten hakken/sapjes en soepjes/taarten maken

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

Jeroen 07-01-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Bevalt goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood FDM313SS zilver

Algemene score

8,0
Het leek me de beste prijs kwaliteit verhouding mede gebaseerd op andere reviews. Daarnaast leek deze optie met een glazen kan en glazen kleine mixer een duurzame keuze.Tot nu toe ben ik erg tevreden over het presteren van het apparaat. Een verbeter punt zou een extra iets langzamere stand zijn om de snelheid in te stellen.

Pluspunten

  • Niet teveel lawaai
  • Veel opties
  • Voelt robuust aan

Minpunten

  • Laagste stand is behoorlijk snel

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

nvt 02-01-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekregen

nvt

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood FDM313SS zilver

Algemene score

9,0
Fijn product, handig in gebruik. Meerdere producten van Kenwood. Beide werken goed.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Anneke 30-12-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht
Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood FDM313SS zilver

Algemene score

8,0
Ik vind het een prima apparaat, daarom heb ik gekocht. Goed uitgebreide accessoire

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

c**r@h**l.nl 29-12-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Een fijne compacte machine voor in de keuken

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood FDM313SS zilver

Algemene score

8,0
Ik heb dit product gekocht, omdat ik af wilde van alle losse apparaten in de keuken.
Deze machine is fijn compact, oogt mooi en doet wat hij moet doen.
De machine laat zich gemakkelijk bedienen en is ook eenvoudig schoon te maken.
In de korte tijd dat ik de machine heb is hij voor mij een onmisbaar apparaat in de keuken geworden.
Een minpuntje is dat zowel de bevestiging van de mengkom als de blender stroef gaat; je moet echt een klik horen.
Hoor je die niet, dan is de bevestiging nog niet goed en doet de machine het niet. Dit gegeven vond ik nergens in de handleiding terug.

Pluspunten

  • Machine laat zich gemakkelijk bedienen
  • De onderdelen zijn eenvoudig schoon te maken
  • De machine neemt niet veel ruimte in
  • De machine is veelzijdig inzetbaar

Minpunten

  • bevestiging mengkom en blender gaan stroef.
  • Bovenstaand gegeven stond niet in de handleiding.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

c**s@g**l.com 24-12-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Een aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood FDM313SS zilver

Algemene score

8,0
Mooi compact en hanteerbaar model! Staat klaar en in een mum van tijd doet hij wat van hem gevraagd wordt!
Was een magimix gewend. Even wennen maar ben er heel blij mee.
Prima aankoop!

Pluspunten

  • Compact
  • Licht

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Maarten 23-12-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Ongelofelijk!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood FDM313SS zilver

Algemene score

10,0
Een ongelofelijk makkelijk bedienbaar en solide foodprocesser van Kenwood voor een hele fijne prijs!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

n**f@h**l.com 16-12-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood FDM313SS zilver

Algemene score

9,0
Mooi apparaat, met veel functies in 1. Direct geprobeerd en werkt goed. Wel wat hard qua geluid, misschien is dat even wennen. Verder compact en past goed in mijn kleine keuken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

r**p@h**e.nl 09-12-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

mooi produkt zeker aan te bevelen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood FDM313SS zilver

Algemene score

8,0
mooi degelijk produkt, vooal weeggedeelte is erg maklelijk.
ruim uitgerust.

Pluspunten

  • deglijk
  • glazen grinder

Minpunten

  • speed knop helaas van plastick

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

John Alkmaar 02-12-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Topper, handig en makkelijk in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood FDM313SS zilver

Algemene score

10,0
Gisteren gekocht en meteen alles uitgeprobeerd.
Wat een top apparaat!! Handig en met talloze mogelijkheden en makkelijk in gebruik.
Na gebruik hup de vaatwasser in en alles weer schoon. Ook handig de ingebouwde weegschaal, gemak dient de mens!
Had ik veel eerder moeten kopen, ik ben er blij mee.

Pluspunten

  • Ingebouwde weegschaal
  • Alles kan in de vaatwasser
  • Oogt mooi en robuust

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ank Kok 28-10-2021
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Tevreden gebruiker.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood FDM313SS zilver

Algemene score

9,0
Nu een jaar dit product in gebruik. Nog steeds super tevreden. Hoe kon ik ooit zonder?

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Ank Kok. 10-07-2021
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Zeer tevreden gebruiker. Een topper onder de keukenmachines

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood FDM313SS zilver

Algemene score

9,0
Ik heb de keukenmachine sinds vorig jaar oktober en heb nog geen seconde spijt van deze aankoop. Alles doet het prima, ik wil ' m niet meer missen. Zeer gebruiksvriendelijk. Degelijk. Kwaliteit van de messen is optimaal 👍🙏

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eva 30-05-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Handig en snel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood FDM313SS zilver

Algemene score

8,0
Fijn apparaat. Krachtig, veel mogelijkheden en een compact model. De kannen en bekers zijn van degelijk dik glas.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Merian 28-05-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi en compact apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood FDM313SS zilver

Algemene score

8,0
Gekocht omdat ik de goede beoordelingen had gelezen. Mooie uitvoering en degelijk materiaal. Ook de glazen kan is een uitkomst.
Ik heb al een smoothie gemaakt en dat ging heel eenvoudig. Spullen zijn ook makkelijk te reinigen.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

JB 23-05-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijne complete keukenmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood FDM313SS zilver

Algemene score

8,0
Deze machine is erg compleet, komt bij ons als aanvulling op een standmixer/-kneder en vervangt een losse blender. De machine is voldoende krachtig voor zo’n beetje alles waar je deze binnen een (3 persoons) gezin voor nodig zou kunnen hebben.
Een minpunt is helaas wel de weegschaal. Deze is erg handig om ingrediënten af te wegen wegen die in de hakmolen of blender gaan maar als gewone keukenweegschaal schiet deze te kort. Nadeel voor ons is dat zodra het gewogen product onder de 0 gram komt er niets meer weergegeven wordt, een negatieve waarde gebruiken wij vaak wanneer we ergens iets afhalen, denk aan een kleine portie van een maaltijd. De weegschaal heeft wel een tare (nul) functie.

Pluspunten

  • Veel accesoires
  • Keukenmachine en blender in een apparaat

Minpunten

  • Geen vervanging volwaardige keukenweegschaal

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Aldert 21-05-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Handig

Geschreven voor: Kenwood FDM313SS zilver

Algemene score

6,0
Goede vormgeving. Ingebouwde weegschaal is ook handig.

Ik had wel iets meer controle over de snelheid verwacht voor deze prijs. Maar sommige delen hebben een ingebouwd planeetwielmechanisme.

Pluspunten

  • Veel functionaliteit
  • Ingebouwde weegschaal

Minpunten

  • Veel plastic onderdelen
  • Slechts twee snelheden

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

Rian 08-05-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede bouwkwaliteit en volledig pakket met accessoires

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood FDM313SS zilver

Algemene score

9,0
Gekozen voor dit product omdat we al meer Kenwood producten in de keuken gebruiken en altijd positieve ervaringen hebben gehad. Nu de kinderen ouder worden en zelf steeds vaker in de keuken kokkerellen was er behoefte aan meer keukenapparatuur capaciteit. In combinatie met een cashback actie werd de prijs een stuk aantrekkelijker en tot aanschaf overgegaan.

Het gehele pakket is volledig en stelt je in staat om veelzijdig te machine in te zetten. Bouwkwaliteit is goed en degelijkheid op langere duur lijkt wel snor te zitten. Verschillende onderdelen zijn vaatwasserbestendig.

Pluspunten

  • Bouwkwaliteit
  • Veelzijdigheid

Minpunten

  • Prijzig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Lian 24-04-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

All in one Hulp

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood FDM313SS zilver

Algemene score

8,0
Eindeloze mogelijkheden en veel accessoires is dit een perfecte keukenhulp. De beker voor smoothie en de note. Is zelfs van glas Wegen is een makkie want die zit er standaard bij

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

F.Otten 03-04-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Multifunctionele keukenmachine voor de hobbykok

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood FDM313SS zilver

Algemene score

8,0
Prima product, deze is namelijk makkelijk in gebruik. De opzetstukken zijn makkelijk te bevestigen en werken naar behoren. Voorheen had ik o.a. een blender, staafmixer, hakker, mandoline en citruspers in de keuken staan. Deze heb ik nu kunnen vervangen en het levert meer ruimte op. De machine is wel een beetje luid en de bevestiging voor o.a. de mesjes lijkt een beetje instabiel tijdens het plaatsen. Overigens werkt alles gewoon naar behoren en vind ik dat dit product een goede prijs/kwaliteitsverhouding heeft.

Pluspunten

  • Glazen kan
  • Makkelijk in gebruik
  • Weegschaal
  • Prijs

Minpunten

  • Vrij luid
  • bevestiging opzetstukken instabiel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews