Kenwood KMX760BC grijs, zilver - Reviews

Specificaties
Inhoud mengbeker
5,0 liter
Functies
kloppen en mixen
Variabele snelheid
Ja
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 8 reviews die zijn achtergelaten voor de Kenwood KMX760BC grijs, zilver op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,9

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Luber 30-12-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Bijzonder compact maar krachtige machine!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KMX760BC grijs, zilver

Algemene score

10,0
Echt een super fijne machine, bevalt mij stukken beter dan de vorige van een bekend merk.
Brooddegen worden supergoed en intensief gekneed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marcel 24-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stevig, kwalitatief gebouwd, sterke motor

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KMX760BC grijs, zilver

Algemene score

9,0
Goede prijs kwaliteitsverhouding, design tegen scherpe prijs, hoogwaardig afgewerkt. Deze machine kan alles aan en heeft een sterke motor. heb niet het gevoel te betalen voor marketingkosten en design. Toch misstaat dit apparaat niet waardoor het ook een mooi stukje apparatuur is waarmee je kan pronken:-)

Pluspunten

  • Sterke motor
  • Hoogwaardige afwerking

Minpunten

  • Gaat te lang mee
  • Luid

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

m v uden 20-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

krachtige mixer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KMX760BC grijs, zilver

Algemene score

9,0
Eindelijk is mijn eiwitschuim perfect. Binnen half uur na aankoop stond de oven aan.
Door de mooie en strakke uitvoering, hoeft hij straks ook niet in de kast. Erg benieuwd naar de volgende resultaten

Pluspunten

  • stabiel
  • krachtig

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Mariken 19-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Degelijke krachtige mixer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KMX760BC grijs, zilver

Algemene score

9,0
Mooi zwaar apparaat dat doet wat hij moet doen. Fijn dat er een stand op zit om voorzichtig luchtige ingrediënten te mengen.

Pluspunten

  • Degelijk
  • Krachtig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anita 11-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prachtige mixer, kwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KMX760BC grijs, zilver

Algemene score

10,0
Ik vind de Kenwood KMX760BC een prachtige mixer om te zien en hij werkt ook super mooi. Er zijn 3 onderdelen bij geleverd. Ook mooi dat je nog andere onderdelen kunt aanschaffen om het product voor andere mogelijkheden te gebruiken. Ik vind de mixer prachtig als je kijkt ook maar kwaliteit/prijsverhouding. De keukenmixer staat ook mooi in onze keuken.

Pluspunten

  • Kwaliteit
  • Zwaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ingrid 10-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stijlvolle en degelijke machine die doet wat het moet doen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KMX760BC grijs, zilver

Algemene score

9,0
De keukenmachine aangeschaft omdat het kneden met de handen steeds zwaarder werd. Het is een mooie en degelijke machine. Voelt stevig aan. Doordat hij zwaar is danst hij niet over het aanrecht. De onderdelen zijn makkelijk te monteren en schoon te maken. De bediening is ook eenvoudig. Hij maakt wel wat meer lawaai dan verwacht maar minder dat een handmixer. Hoewel kort in gebruik heb ik er nu al vele plezier van.

Pluspunten

  • Degelijk en stevig
  • Stijlvol
  • Grote mengkom
  • Eenvoudige bediening
  • Vaatwasbestendig

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

I 13-04-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Geweldige stijlvolle keukenmachine!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KMX760BC grijs, zilver

Algemene score

10,0
Superfijne en stijlvolle keukenmachine! Aantal keer gebruikt en erg tevreden met het resultaat (luchtig deeg en beslag). Normaal gesproken maken keukenmachines veel lawaai maar deze niet. Dankzij het stijlvolle ontwerp is het ook een eyecatcher. Echt een aanrader!

Pluspunten

  • Stijlvol
  • Maakt niet al te veel lawaai
  • Mengt alles goed (luchtig)
  • Makkelijk schoon te maken (vaatwasserbestendig)
  • Krachtig en meerdere standen (6)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Christel Cartigny 13-04-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

pizzadeeg

Geschreven voor: Kenwood KMX760BC grijs, zilver

Algemene score

5,0
De Kenwood Kmix heb ik met name gekocht voor het bereiden van pizzadeeg. Hij werd in diverse reviews aangeprezen vanwege zijn krachtige (1000 W) motor. Ik heb hem nu 2 keer gebruikt en merk dat het deeg maar matig homogeen gekneed wordt. De machine maakt een balletje dat rond de met deeg beplakte deeghaak blijft ronddraaien. Er blijven ook deegresten langs de kom plakken. Je moet met de spatel manueel bijsturen.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer