Kenwood KMX760BC grijs, zilver - Reviews

Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 12 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Kenwood KMX760BC grijs, zilver op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,0

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

a**k@h**l.com 01-04-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Kenwood

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Deze keukenmachine heeft een mooie vormgeving. Daarnaast heeft hij veel gebruiksgemak.

Pluspunten

  • Mooie vormgeving
  • Makkelijk gebruik

Minpunten

  • Je ziet elke vingerafdruk erop

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Juanita 17-05-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Semiprofessionele keukenmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Jarenlang een eenvoudige mixer met kom gehad, vooral voor het mixen van beslag voor taart e.d. Ik wilde nu wat professioneler met meer gebruiksmogelijkheden.
Heb gezocht en producten met elkaar vergeleken en bijbehorende reviews gelezen en kwam op deze keukenmachine uit.
Er zijn voordeligere keukenmachines verkrijgbaar, ook van voor mij minder bekende merken, maar mede gelet op de serieuze reviews daarbij, getwijfeld aan de levensduur daarvan.
Naast het mixen van beslag is deze keukenmachine toch ook in te zetten voor het maken van brooddeeg. Meerdere snelheden traploos instelbaar, robuuste RVS kom met een handvat, wel zo fijn. Dit apparaat mag gezien worden in je keuken. Niet al te veel losse accessoires zijn meegeleverd, dat vond ik eigenlijk wel prima. Extra accessoires zijn overigens wel los te verkrijgen.
Nog geen spijt van deze aankoop.

Pluspunten

  • Degelijke uitvoering
  • Idem voor wat betreft de bijgeleverde onderdelen
  • Uiterlijk zeer fraai vormgegeven
  • Niet al te veel losse accessoires

Minpunten

  • Ietwat zwaar in gewicht, maar daarom wel stabiel

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fatiha 24-03-2021
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Kenwood 760bc

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Prachtig automaat. Ik maak geweldige lekkernijen met mijn dochter. Het heeft goede kracht. Het is een stille apparaat. Er staat op de doos dat het een stille apparaat is en dat klopt ook.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Hetty Lagerburg 18-03-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super blij met mijn Kenwood

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik heb hem vandaag voor het eerst gebruikt. De gebruiksaanwijzing was niet helemaal duidelijk voor wat betreft de wisser bevestigen. Links bovenaan pagina 15 instructie. Die zit er helemaal niet standaard bij. Mijn zware deeg is perfect geworden, het bevestigen en losmaken van de deeghaak en ander hulpstukken gaat gemakkelijk.

Pluspunten

  • Gebruiksvriendelijk
  • Makkelijk schoon te maken

Minpunten

  • Instructieboekje niet duidelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Luber 30-12-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Bijzonder compact maar krachtige machine!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Echt een super fijne machine, bevalt mij stukken beter dan de vorige van een bekend merk.
Brooddegen worden supergoed en intensief gekneed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marcel 24-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stevig, kwalitatief gebouwd, sterke motor

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Goede prijs kwaliteitsverhouding, design tegen scherpe prijs, hoogwaardig afgewerkt. Deze machine kan alles aan en heeft een sterke motor. heb niet het gevoel te betalen voor marketingkosten en design. Toch misstaat dit apparaat niet waardoor het ook een mooi stukje apparatuur is waarmee je kan pronken:-)

Pluspunten

  • Sterke motor
  • Hoogwaardige afwerking

Minpunten

  • Gaat te lang mee
  • Luid

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

m v uden 20-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

krachtige mixer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Eindelijk is mijn eiwitschuim perfect. Binnen half uur na aankoop stond de oven aan.
Door de mooie en strakke uitvoering, hoeft hij straks ook niet in de kast. Erg benieuwd naar de volgende resultaten

Pluspunten

  • stabiel
  • krachtig

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Mariken 19-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Degelijke krachtige mixer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mooi zwaar apparaat dat doet wat hij moet doen. Fijn dat er een stand op zit om voorzichtig luchtige ingrediënten te mengen.

Pluspunten

  • Degelijk
  • Krachtig

Minpunten

  • Zou wat sneller mogen kloppen van mij

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anita 11-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prachtige mixer, kwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Ik vind de Kenwood KMX760BC een prachtige mixer om te zien en hij werkt ook super mooi. Er zijn 3 onderdelen bij geleverd. Ook mooi dat je nog andere onderdelen kunt aanschaffen om het product voor andere mogelijkheden te gebruiken. Ik vind de mixer prachtig als je kijkt ook maar kwaliteit/prijsverhouding. De keukenmixer staat ook mooi in onze keuken.

Pluspunten

  • Kwaliteit
  • Zwaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ingrid 10-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stijlvolle en degelijke machine die doet wat het moet doen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De keukenmachine aangeschaft omdat het kneden met de handen steeds zwaarder werd. Het is een mooie en degelijke machine. Voelt stevig aan. Doordat hij zwaar is danst hij niet over het aanrecht. De onderdelen zijn makkelijk te monteren en schoon te maken. De bediening is ook eenvoudig. Hij maakt wel wat meer lawaai dan verwacht maar minder dat een handmixer. Hoewel kort in gebruik heb ik er nu al vele plezier van.

Pluspunten

  • Degelijk en stevig
  • Stijlvol
  • Grote mengkom
  • Eenvoudige bediening
  • Vaatwasbestendig

Minpunten

  • Accessoires moeilijk te vinden

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

I 13-04-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Geweldige stijlvolle keukenmachine!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Superfijne en stijlvolle keukenmachine! Aantal keer gebruikt en erg tevreden met het resultaat (luchtig deeg en beslag). Normaal gesproken maken keukenmachines veel lawaai maar deze niet. Dankzij het stijlvolle ontwerp is het ook een eyecatcher. Echt een aanrader!

Pluspunten

  • Stijlvol
  • Maakt niet al te veel lawaai
  • Mengt alles goed (luchtig)
  • Makkelijk schoon te maken (vaatwasserbestendig)
  • Krachtig en meerdere standen (6)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Christel Cartigny 13-04-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

pizzadeeg

Algemene score

5,0
De Kenwood Kmix heb ik met name gekocht voor het bereiden van pizzadeeg. Hij werd in diverse reviews aangeprezen vanwege zijn krachtige (1000 W) motor. Ik heb hem nu 2 keer gebruikt en merk dat het deeg maar matig homogeen gekneed wordt. De machine maakt een balletje dat rond de met deeg beplakte deeghaak blijft ronddraaien. Er blijven ook deegresten langs de kom plakken. Je moet met de spatel manueel bijsturen.

Minpunten

  • maakt geen homogene bal deeg

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer