WMF KINEO Groentemes 9 cm - Reviews

Specificaties
Type/soort
Keukenmessen
Vaatwasserbestendig
Ja
Land van herkomst
Duitsland
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 11 reviews die zijn achtergelaten voor de WMF KINEO Groentemes 9 cm op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,2

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Vnx 08-01-2021
  • Product gekocht

Super fijn mes

Geschreven voor: WMF KINEO Groentemes 9 cm

Algemene score

8,0
Super fijn mes dat stevig in de hand ligt.
Mijn zoon volgt een koksopleiding en is gek op dit mes dus een echte aanrader.

Pluspunten

  • Houdt stevig vast
  • Niet te zwaar

Reageer

Tineke1717 05-01-2021
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

vlijmscherp groentemes

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: WMF KINEO Groentemes 9 cm

Algemene score

8,0
Dit vlijmscherpe groentemes is goed te gebruiken voor alle groentes en fruitsoorten. Dacht dat het ook wel een aardappelmesje kon zijn, maar voor mijn hand was hij helaas te groot. Goede kwaliteit. Fijn mes om mee te werken. Grotere plakken, kleinere partjes, razendsnel heb je met dit mes het voor mekaar.

Pluspunten

  • Vlijmscherp
  • goede kwaliteit

Minpunten

  • Kan niet in de vaatwasser
  • beschermhoesje ontbreekt

Reageer

Skapie 19-12-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Een heerlijk mes wat ik graag pak

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: WMF KINEO Groentemes 9 cm

Algemene score

9,0
Het is een fijn mes wat ik graag pak.
Heel scherp, prettig in gewicht.
Prettig in gebruik. Het houd goed vast en kunt er goed kleinere groenten zoals uit pellen, champignons snijden, enz..

Pluspunten

  • ligt fijn in de hand
  • heel scherp

Minpunten

  • geen beschrijving voor onderhoud bijgeleverd

Reageer

Lysanne 09-12-2020
  • Product getest

Super scherp mesje

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: WMF KINEO Groentemes 9 cm

Algemene score

8,0
Super scherp mes, top voor groente en fruit. Glijdt overal moeiteloos doorheen, je bent echt sneller klaar met je snijwerk. Ligt lekker in de hand ook.

Pluspunten

  • Super scherp
  • Ligt lekker in de hand

Minpunten

  • Niet het mooiste mes (maar ach..)

Reageer

Karin 05-12-2020
  • Product getest

Fijn scherp mesje

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: WMF KINEO Groentemes 9 cm

Algemene score

8,0
Fijn groentemes, maar wel even wennen, aangezien ik nog niet eerder een groentemesje heb gehad die zo scherp was. Dus mijn (gebrek aan goede) snijtechnieken hebben er regelmatig voor gezorgd dat ik in m'n vingers gesneden heb. Gaat inmiddels steeds beter gelukkig :)
Mes gaat verder overal goed doorheen, tomaten snijden gaat bv ook prima.

Hij mag niet in de vaatwasser, maar dit vind ik niet zo'n issue verder.

Pluspunten

  • Erg scherp
  • Ligt lekker in de hand

Minpunten

  • Vrij duur

Reageer

Ron 04-12-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Erg fijn mes

Geschreven voor: WMF KINEO Groentemes 9 cm

Algemene score

9,0
Het mes wordt in een mooie, niet te grote verpakking geleverd en ligt erg fijn in de hand. Door het gewicht voelt het mes erg degelijk. Snijden van groenten en vlees gaat erg gemakkelijk. Vlijmscherp dus wel oppassen. Afwassen is een makkie. Erg goede vervanging voor mijn oude mes die aan vervanging toe is.

Pluspunten

  • Vlijmscherp
  • Ligt erg fijn in de hand
  • Snijdt door alles heen
  • Makkelijk schoon te houden

Reageer

Chantalle 01-12-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Top mes(je)

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: WMF KINEO Groentemes 9 cm

Algemene score

8,0
Dit is een prettig mes voor het snijden van groenten en fruit! Het snijdt moeiteloos overal doorheen. Voor grote stukken fruit, ananas of meloen pak ik de grote broer uit deze serie. Het me houdt fijn vast, ligt gemakkelijk in de hand. Het mag niet in de vaatwasser, maar het is snel met de hand afgewassen. Pas wel op met afdrogen, het is erg scherp.

Pluspunten

  • houdt gemakkelijk vast
  • erg scherp

Reageer

Heelheleen 29-11-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Geweldig mesje

Geschreven voor: WMF KINEO Groentemes 9 cm

Algemene score

8,0
Wat een fijn mesje is dit. Vlijmscherp en ligt erg prettig in de hand.Snijdt met gemak door harde groentes als zoete aardappel en knolselderij.

Pluspunten

  • Superscherp
  • Ligt fijn in de hand

Minpunten

  • Niet in vaatwasser

Reageer

Bacchus 27-11-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Vlijmscherp

Geschreven voor: WMF KINEO Groentemes 9 cm

Algemene score

7,0
Het Groentemes bevalt goed maar voor mij geen 9 omdat een groentemes voor mij wat groter mag zijn. Het is wel superscherp en een mooie grip en ligt lekker in de hand. Dus zeker een aanrader. Ik ben namelijk gewend groenten zoals tomaten met een kartelmes te snijden. Dit mes glijdt er echt doorheen! Maar ook prima voor andere doeleinden zoals korst van de kaas snijden of gewoon als mes naast je bord.

Pluspunten

  • echt scherp
  • goede grip

Minpunten

  • te klein

Reageer

Noreen 26-11-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Snijden van groentes gaat snel en makkelijk

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: WMF KINEO Groentemes 9 cm

Algemene score

8,0
Enige tijd geleden heb ik van WMF Kineo het groentemes in gebruik genomen. Het zit goed verpakt, maar ik vind het jammer dat er in de verpakking verder niks bij zit om bijv. de scherpe punt te beveiligen, zodat deze niet afstomt of mijn bestekla beschadigd. Ik heb zelf geen messenblok, maar om dit soort messen te bewaren is dat wellicht iets om aan te schaffen. Om ze goed te bewaren stop ik het vooralsnog terug in de verpakking. Los daarvan was ik natuurlijk erg benieuwd naar het gebruik ervan.
Het mes ligt door het ergonomisch gevormde handvat lekker in de hand en dat maakt het ermee snijden heel fijn.
Ik heb het WMF groentemes inmiddels al veelvuldig gebruikt. Wat een vlijmscherp mes is dat. Het snijdt met het grootste gemak door de groentes heen. Snijden kost geen moeite en ook als ik iets flinterdun wil snijden gaat dat met het groentemes perfect. Dit is echt een aanwinst voor in ieders keuken!
De belofte die WMF maakt dat dit mes 2x zo scherp zijn als de standaard lijken ze na te komen. Ik word heel blij van het gebruik van dit mes. Hopelijk blijft het lang zo scherp, ook al hangt dat natuurlijk ook sterk van mijn gebruik af. Maar tot nu toe ben ik tevreden. De prijs kwaliteit verhouding is het zeker waard. Voor deze aanschafprijs krijg je mijn inziens een degelijk mes waar je veel plezier mee in de keuken kunt beleven!

Pluspunten

  • Fijne handligging
  • Vlijmscherp

Minpunten

  • Geen beschermhoesje voor om de punt bijgeleverd

Reageer

Yolspi 24-11-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Vlijmscherp

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: WMF KINEO Groentemes 9 cm

Algemene score

9,0
Hij snijdt overal lekker makkelijk doorheen. Ligt soepel in de hand en is licht in gewicht.
Veelzijdig (vlees en tomaten) is zijn kracht.

Pluspunten

  • handig in gebruik
  • Vlijmscherp
  • lichtgewicht
  • veelzijdig

Minpunten

  • Niet in de vaatwasser

Reageer